47
Szal..
-
venawov #47 Nem, nem ismerem ezt a sorozatot, pontosan miről is szól?
Appvalley TutuApp Tweakbox
Utoljára szerkesztette: venawov, 2021.12.08. 13:40:45 -
#46 én nézem, bár még nem értem a végére.. megfogtok kövezni, de könyvben nem olvastam, így összehasonlítási alapom nincs.. nem rossz, de a korábbi filmek tán valamivel jobbak voltak... A'Tuin-t se mutatták még (vagy csak épp lemaradtam róla), szóval ha nem tudnám, hogy Korongvilág, azt hihetném, valami random fantasy -
#45 Nézi valaki az őrséges sorozatot?
imdb -
#44 látványilag jó lesz, de..nagyon átcsaptunk polkorrektbe :o
Várjuk mindenesetre! A videó alatt a hozzászólások mindent visznek :D
Köszi az infót
-
#43 Ilyen lesz a The Watch "adaptáció". Igen, az ott Vimes, Sybill, Ventari, Carrot, és a többiek... -
#42 Kicsit leült a topik.
Megjelent a Fantasztikus Mauriciusz -
#41 haver a minap hívta fel a figyelmemet arra a tényre, hogy megfelelő helyekről letölthető A Postamester film változata
lehet páran már tisztában voltatok vele, de gondoltam megemlítem... -
#40 igen, azt én is :) -
#39 amit hianyoltam meg a bolt, ami mindig mashol tunik fel, asszem volt egy ilyen -
#38 fúú ami hiányzott az a víziszonyos mágusok akik a hajót röptették :D Könyvbe tökjól le volt írva a mechanizmus..de itt nem voltak :\ -
#37 detto így vagyok vele -
#36 nekem tetszett, bár nem tudom miben tértek el a könyvtől, mert már nagyon rég olvastam, de sztem jó lett -
#35 De ez teknős és rigó is egyszerre, így lehet akár szügye is :DD
Amúgy kösz a terminus technicust :)) -
#34 azaz a teknős plastronján hogy pontosan fogalmazzunk:) -
#33 AHAH :D -
#32 szügyén :) -
#31 Eurázsia a hasán van? -
#30 Ha a világ rigó lenne:
-
#29 Pratchett Alzheimer-kóros -
#28 Ugyertem egy kis torpet beleraknak a nagy dobozva es az mozgassa vagy valami ilyesmi... -
#27 jah, hát ha belegondolunk, hogy artu füttyögése se gépi, hanem amennyire én tom, a benne lévő törpe függyög.. -
#26 R2D2 stilus a borond.
A librarian meg hang esetleg egy embert beoltoztetnek :D -
#25 passz... majd meglássuk.. -
#24 Külön szerződtettek valakit, aki nagyon kifejezően tudja mondani, hogy Uúúúk? :D
Mondjuk a Könyvtárosnál elképzelhető ez a gollamos dolog de a Poggyászt végképp nem értem... -
#23 nem lehet, hogy a hangja ? vagy ők "eljátszák" és a helyükre meg bedigitalizálják amit kell.. (gollamot is eljátszotta vki a gyűrűk urába, utólag dolgozták át géppel..) -
#22 Szerintem nagyon jó az Erik (meg a Mort is) nekem a Bűbájos bajok (Sourcery) nem jött be.
Ellenben annyi kérdésem lenne, hogy:
Richard da Costa ... The Luggage
Nicholas Tennant ... Head Librarian
Ezeket most hogyan? Egyikük növeszt még pár száz lábat a másik meg átoperáltatja a lábán a hüvelykujját és megfürdik a hajnövesztőkrémben? :) -
#21 pedig beteg az is nagyon :)
Mortot meg pótold, az megint állat :P -
#20 Mort kimaradt... az Eric meg egyaltalan nem teccet... -
#19 Rincewind runs away in:
The Colour of Magic.
The Light Fantastic.
Mort.
Sourcery.
Eric.
Interesting Times.
The Last Continent.
The Last Hero.
forrás: L-space Web - az egyik legszéleskörűbb Korongvilág-oldal (regényleírások, szereplők, térképek...) -
#18 Kerdezem :
Szoval azok a konyvek ahol Rincewind szerepel a kovetkezok :
Colour Of Magic
Light Fantastic
Sourcery
Interesting Times
The Last Continent
The Last Hero
Nemde? Van mashol ahol szerepel? -
#17 Most olyan hangon, akár ólomtömbök koppanása a grániton, azt mondja:
– IGEN.
-
#16 nyah leszedtem a Hogfather-t..megnézni még nem volt időm, csak belepislantottam....örömmel láttam, hogy a Halál a magyar feliratban is csupa nagybetüvel beszél :P -
#15 40 vagy 67 azért nem mindegy...
én sem 20 év körülire saccoltam, hanem kb olyannak, mint a játékokban vagy a Paul Kidby-féle grafikákon is ábrázolják, olyan 40 körüli fószerként. na de ő?
(ő alakította Albertet is)
más: több könyvnél megéri az Amazonról rendelni, bár nem kevés a postaköltség de a paperback könyvek 5-10 dollár körül mennek. -
#14 hu, jó rég olvastam a könyvet, de emlékszem, hogy nagyon tetszett, várjuk szeretettel a filmet : ) -
#13 senki nem tudja, hogy hány évesen lesz tanonc egy "varászlo" - meg azt sem, hogy Rincewind hány éve kallódik az egyetemen - viszont iszik alkoholt, álmodozik nőkről, és elég komoly dolgokat is művel (Interesting Times, stb.) - lehet akár 40-50 éves is... amúgy igen, ez a film a CoM és a Light Fantastic összevonása lesz.
angol nyelvű könyveket én hazai könyvesboltokbanban veszem, vagy ha épp jár kint ismerős angliában akkor kérek 1-2t (ha van pénzem).
-
#12 na ez tök jó, várom:) -
#11 Te , ezen en is leragadtam. Miert nem szerzodtetik le magat Eric Idle-t? Tokeletes lenne! -
#10 hopp, most nézem hogy a Rincewindet játszó David Jason már majdnem 70 éves? a Colour of Magicben még nem kezdő tanonc? -
Inquisitor #9 Pár éve nem néztem, de régen egy csomó itthoni boltban meg lehetett venni az angol verziókat. Mint másik topikban írtam vicces módon még olcsóbbak is voltak (puhafedeles), mint a magyar verziók. Ha jól emlékszem 4-5 darab után éri csak meg a postaköltség ...
ON: Jól értettem a szereplőkből, meg pl. a druidák emlegetéséből, hogy ez a film a Mágia színe és a Mágia fénye összevonva? (Pl. Cohen a barbár, vagy a Duida "rendszergazdák" is a második könyvbe voltak.) -
#8 Ok megnezem!
Amugy nem tudod honnan tudnam megrendelni a konyveket angolul? Egy megbizhato oldal ahol lehet kartyaval is fizetni?