Zavaróeszköz az elektronikus puskázás ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Szó szerint így van!
Nem néztem meg, de most megtettem.
"el lehetett volna olvasni, hogy a kütyü kizárólag a wlan és a bluetooth kommunikációt figyeli, így a tanár látja a kapcsolatokat, és ki tudja lõni a diákok gépein a kommunikációt. "
Na ezt elhiszem. Mármint, hogy ki tudja õket lõni. Ezek frekvenciában elég közel vannak egymáshoz 😉
Tényleg????
Jó szélessávú antenna lehet mínusz végtelen nyereséggel. 😉
De ha a nyereség tekintetében nincs igazam, szabadalmaztasd, mert jó sok pénzt fogsz kapni egy olyan antenna ötletéért, ami ugyanolyan jó (és nem rossz!!!) 27MHz-en, 470MHz-en mint 2.1GHz-en, 2.4GHz-en, vagy akár 67GHz-en.
"Ha a fehér zaj túlordítja az összes jelet, akkor meghalt az összes rádió alapú kommunikáció."
A fehér zaj több szempontból is rossz ötlet.
Ha ilyen egyszerû volna, miért nem így csinálják?
Talán csak nem azért, mert a szórt spektrumú jeleket szinte lehetetlen megfogni????
"Bár szerintem ennél egy kicsit bonyolultabb a kütyü."
Szóval ki beszél hülyeséget?
😉
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
AE
Aki meg annyira pénzes, hogy sms-ben puskázik, az meg is érdemli, hogy hülye maradjon. Legalább az értelmesebb réteg meg tudja majd fejni könnyedén. <#eplus2>#eplus2>
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Egy antennával képtelenség a kettõt, és ide a rozsdás bökõt, hogy 3G-t nem tudja kiütni, azt sokkal nehezebb...
Ráadásul ebben a méretben 5m-nél nemigen lehet nagyobb a hatósugara.
Aki meg tanárkénet zavarot helyez el az bûncselekményt követ el
Starcraft + Diablo III - esemve
Aki azt hiszi, hogy a tanár nem látja a puskázást az naív. Kb. két éve éppen az AUD.MAX környékén jártam és nem értettem, hogy miért van olyan nagy kuss, mikor 400-an ültek bent. A tekintetem csak kétszer suhant át a termen ismerõs arcok után kutatva és nem vicc, de KAPÁSBÓL 6-8 embert láttam puskázni Minden erõlködés nélkül lazán kiszúrtam 10 másodperc alatt õket, pedig én még a trükköket sem ismerem, hiszen nem csinálom... Szerintetek egy tanár nem szúrja ki? De, csak az igazán pofátlanokat vágják ki. Azért sem puskázok, mert azt el kell készíteni... Bejárok minden órára és minimális tanulással is simán át lehet menni utána. Ugye milyen egyszerû?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy géppel megírjuk azt, ami kell, utána olyan kicsiben lehet kinyomtatni, amilyenben akarjuk. 😊)))
De rég írtam kézzel puskát. Viszont elektronikus eszközbõl még nem is puskáztam... :-)
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
HP+
nállunk a tanárok többet teloznak orán mint a diákok, szal ez csak nekik lenne szar<#mf2>#mf2>
Puskázás volt, van és LESZ IS!
de már én is megvilágosodtam ezzel kapcsolatban UnnameD-hez hasonlóan, szal tanujjatok gyerekek mer nem leztek oan okosak mint az állam bácsik<#vigyor>#vigyor>
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ellentétben a legtöbb magyar törvénnyel, ez nem elnyomja, hanem védi az állampolgárok jogait. Pl ennek köszönhetõ, hogy a netet nem fizetés esetén sem kapcsolhatja ki a szolgáltató egy jó ideig.
Nem ismerem szó szerint ezt a törvényt, de abban biztos vagyok, hogy az ilyesmi eszközök használatát szigorúan tiltja.
Szóval nem kell aggódni emiatt a szar miatt, ha meg trükközéssel bevezetik, akkor meg majd úgyis lesz belõle hatalmas botrány, amikor valaki nem tud mentõt hívni a cucc miatt, és meghal.
Amúgy nem az zavar engem, hogy a puskázást akadályozza, nem puskáztam én soha, mert jobban féltem a lebukástól, mint az 1-estõl.
a többit kitalálhatjátok...
valószínûleg ezért (és jogosan) illegális az ilyen használata...
Baromi ronda ez az új dizájn!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
csak az a baj a kispénzû ember aki képes lenne rá és tanulna is annak sajnos nincs lehetõsége rá
mert akinek pénze nincs az abba a világba megcseszheti magát!!!!!!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
sokat nem érnek mert bevisze a 2gs- psp-met arra 1 könytár ráfér:-) fõleg ha veszek 8gb-os kártyát
csak sajna nincs pénzem a tandíjra :-(
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL