King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a nyelvi fileokat, szuperül megy vele. 😊
Penge25!
Igen, a két filetól angol lesz a játék, ha az data\app.iniben a sets language "rus" szöveget átírod sets language "eng" -re.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
1. Download this version of the game (English)
2. Install the game (Dont start once install is done)
3. Patch with 1.6.4 (Rus)"Removes StarForce Protection"(Included)
4. Move the patch file to the directory where you installed the game.
5. Launch the patch, now since the patch is in russian unless you have russian language installed you will see alot of ????????? marks where the patch text displays dont worry about that give the patch about 3-5min to do its work you see when the ???????? marks change and then you can press the button to finish the update.
6. If you have done this correctly it should just be to double click on KB.exe and start playing.
Mnorbi: a szellemeket asszem a mocsárban kapod meg (szembe, ahogy kijöttél a királyi várból), a varázslótoronyban.
Varázslatot úgy tudsz tanulni, hogy elõször meg kell szerezned a tekercset. Ezt manaköltésg nélkül elsütheted, de akkor elveszik a tekercs. Ha bemész a varázskönyvbe, a tekercs sarkában van egy kis ikon. Ha kék és ráklikkelsz, megtanulod a varázslatot! Kell hozzá kék színû kristály, illetve megmondja, hogy milyen képzettség (pl lvl 2 chaos magic, a karakterlapon tudod kifejleszteni). Továbbá a már meglévõ varázslatokat is tudod fejleszteni, erõsebbé tenni! Ugyanez a módszer, csak magasabb szint és több kristály kell hozzá.
Inkább elõveszem az eredeti játékot, annak jobb a hangulata. 😊
szóval erre rájöttem már én is. Az a gondom hogy spirit of raget nem tudom hogy kell elöhozni... irják hogy van valami doboz amibe benne vannak , na de nekem ilyen nincs.. valami speci q lehet ? ezt a manualba olvastam .
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
hol tudom elöhozni csatába a spirit of raget ? illetve meg kell tanulni valahol ? hol tudok uj spelleket tanulni ? a talent ágon csak passive skillekt kapok ..
köszi elöre is a válaszokat
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Amúgy minden kasztnál ugyanaz a felhasználása: van négy szellem, akiknek a képességeit a rage-bõl kell finanszírozni.
Szóval az a nyerõ taktika, hogy feltöltöd a sereged és elindulsz hentelni. Harc végén nem használod a szellemed, majd amint újra a nagytérképen vagy, rohansz a következõ ellenfélhez. Ilyenkor közel max rage értékkel kezded a harcot, egybõl jöhet az idézés, harc végére pedig visszatöltöd.
Ha a sereged legyengült, akkor elkezded összeszedni a kincseket stb., majd mész új katonákért.
Fejleszteni nem tudom, hogy lehet, még nem jöttem rá, de csak az elsõ szigeten vagyok.
Vki hajlandó lenne elküldeni a nyelvi fájlokat? Elõzõ hsz-ben írtam.
köszi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
megmondom oszinten en nem fogok 40 dollart fizetni egy "letoltesert"... inkabb megvarom a dobozos verziot es aztatatat fogom megvenni! ^^
addig meseljetek, na milyen? ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De ha már így alakult a helyzet, addig is szeretnék játszani.
Formatuq, megtennéd, hogy a nyelvi fájlokat feltöltöd vhova?
Data mappából loc_data.kfs, sessionból meg loc_ses.kfs.
Köszi 😊
Atari's site doesn't ask for CC but you get email, serial.. downloaded and installed fine for me. Guess we'll see, i'm in the states not sure how it would work for our Euro friends.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=3931&page=4
itt irtak, en is leszedtem, meg szoltam 2 havernak, install kesz 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ATARI-tol mar lehet is letolteni $39.99 elleneben!
Pár játék van (kb 8-10) amit várok, mert érdekes, többi leves.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...