King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 4 maradt, nem nagyon tudok velük mit kezdeni. Már élõ ellenség nincs a pályán.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ez a legböszmébb kiadói húzás.
Más kiadó, más lokalizáció. Nincs ebben semmi böszmeség. Észak-Amerikában még CE sem lesz tudtommal (King's Bountyból muszáj!), így számomra felejtõsek.
nemaaaaaaaaaaaaaa!444
najo asszem' akkor amcsibol lesz rendelve -.-
(1altalan oda all meg a szeptember 23-as rilíz?)
szerk: LOL! Ebayen sincs preordebe sem, sehol... amazonon ugynezki van -.-
en ebeyrol szoktam rendelni, amazonrol meg nem rendeltem! hetfon tolok lovettat szamlara azt uccu 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ez valami meseszép! Igényes, szép grafika, zene, és a játékmenet is hozza azt a kellemes régi hangulatot, amivel már nem találkoztam jó ideje!
Szépen be is álltam a türelmetlenül várakozók hosszú sorába!
(A demo után lehet, elõ is kotrom az eredeti verziót! 😊 )
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A fullban is így van, viszont ott nem zavaró, talán a hatalmas választék miatt. Elõfordul, hogy kifogy egy egység, de erre fel tudsz készülni. Van idõd átrendezni a sereget, illetve megfelelõ újoncokat keresni 😊
vegig toltam a demo-t 3x, nagyon nagy game, nagyon bejon, de azt hogy nem tudok fix egysegeket venni, es hogy fogynak, nem termelodnek ujra.. az gaz
lehet hogy csak a demi limitje a gaz, es a full-ban ez nem jon majd ki, de most ez nem az igazi igy.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Ha a 2D-t szereted, a Heroes of Might and Magic 3 egész jó 😊
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Mindenesetre a seven m honlapján is novembert írnak. Ez nem jó hír...
Akkor a seven m-nél tévedésbõl félretájékoztattak volna?
Egyébkétn is másik régió vagyunk, hiszen EU-ban a Nobilis adja ki. Fantasy Wars is elõbb volt nálunk, mint EU-ban.
Látom sokan nem figyeltek, mert Európába nem jelenik meg jövõ héten, hanem csak az amcsiknál. Itthon elõreláthatólag novemberbe kerül a boltokba.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
EN teljesen kesz vagyok, f@sznak probaltam ki a demot... komolyan mondom itt remegek, hogy jojjon mar! (NEM VICCC!!!444 *)
<#idiota>#idiota>
*iszonyat ki vagyok ehezve egy ilyen stilusu jatekra!
KÉRDÉSEM: Hol van az a darab hol kell keresni ????????? Tüzetesen átnéztem az egész helyet de nem találom , valaki gyors help!!!
A Grafika zene nagyon ott van karakteres és gyönyörû..
Multiért kár nagyon 😛
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
De ez nem HoMM, itt nem kell közöttük választani, csak a világ hátterét és a különbözõ mászkáló csapatok tekintetében van jelentõsége.
Frakciók konkrétan nincsenek.
Egy hõst irányítasz, aki toborozni tud különféle egységeket. Minél erõsebb egy lény, annál kevesebbet tud irányítani belõle a hõs, így rá vagy kényszerítve a gyenge egységek használatára is, gyakorlatilag õk fogják alkotni a sereg gerincét, az erõs egységek csak kiegészítik õket.
Nagyon nagy a választék, mindenki meg fogja találni a neki szimpatikus összeállításokat 😊
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
- hétfõtõl megy ki tõlük a boltokba, tehát jövõ héten elvben már kaphatónak kell lennie
- 5 990 Ft lesz a fogyasztói ára
- itthon nem lesz CE, sajnos ez borítékolható volt, így számomra marad a külföld (persze az EU CE nem az igazi, szlávul pedig nem tudok - franc...)
- honosítva van, kizárólag magyar felirat lesz rajta (szinkron nyilván nincs, nem kérdeztem rá - mindegy, az erõszakos honosítás a másik érv a külföldi rendelés mellett)
demot ki is hereltem 😊
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX