King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
oké, közben megtaláltam, hogy hol lehet megtanulni a dolgokat...viszont úgy néz ki, hogy a spellbook kapacitása véges tanult varázslatoknál is, nem csak scrollok esetében😞 Én meg nagy lelkesen megtanultam minden spellt ami nálam volt...
gandrus
Ez szép, köszi, de az említett oldalon semmit nem találtam a kérdésemre vonatkozólag, így a kommented csak egy reklámnak tudom értékelni jelenleg.

Botond
Ha megvan a "talent", akkor bemész a spellbookba, és a scroll mellett jobb oldalon van egy ikon, amivel megtanulod. Aztán ha 2-es mondjuk az order magic "talented", akkor a spellbookban a már megtanult order spellek bal felsõ sarkában van egy felfelé mutató nyíl, azzal lehet upgradelni lvl2re a spellt kristályért. A scrolltanuláshoz is kell kristály amúgy, nem csak a skill meg a scroll.
Botond
Szerintem is várakozás lesz az. Itt ha egy egységnek 3 lépés a sebessége, akkor meg lehet azt csinálni, hogy lépsz kettõt, várakozás (így a sor végére kerül), majd amikor újra azon az egységen a sor, és már vannak mellette, akkor a 3. lépés helyett üt egyet, vagy ha nincs senki a közelben akkor lép egy harmadikat.
gandrus
Szerintem sehol. A hp csík akkor látszik, ha jobb egérgombot nyomsz valamelyik egységen.

nekem az lenne a kérdésem hogy néha van hp csik csatak közbe az egységekenk néha ninvs ezt hol lehet kapcsolni ?
gandrus
Igen, de ott nálam csak a drop menüpont jelenik meg jobb egérgombra. Én eladni szeretném. Azt lehet?

(Snake,spider,zombie etc)

Ezek közül zombi - és viszonylag sok egyén egység - éppen tud futni a demó alaján, van ilyen képessége.
[Jakuza]
1.
Talan a Magic menuben megkellene tanulni az Order, Distortion ill Chaos Magic hasznalatanak tudasat. A runa szukseglete is oda van irva mindegyikhez.
2.
Ugyanaz mint amit leirtam, "ott marad", tehat nem vandorol a zsebedbe, mint a sultgalamb a szadba. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

shaba23
"Eloszor a Hero menuben a Magic-nal meg kell tanulni a magia tipusanak kovetkezo szintjet." Igen, a kérdés pont az volt, hogy hogyan tanulom meg a mágia tipusának a következõ szintjét.

A másik kérdésem sem azt firtatta, hogy mi történik, ha én nem szedem fel, hanem mi lesz akkor, ha az ellenség szedi össze.
[Jakuza]
Biztos csinal ilyet, de majd csinalok videot is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Eloszor a Hero menuben a Magic-nal meg kell tanulni a magia tipusanak kovetkezo szintjet.
Ha ez meg van, akkor a varazskonyvben a varazslat mellett lesz egy kis ikon, ahol fejleszteni lehet, varazskristalyokert cserebe.
Ha nem szeded fel, akkor ott marad. Amugy van olyan egyseg, amelyik a hullakat is attudja kutatni penzert. 😉

shaba23
Továbbra sem találom, hogy hogyan kell az egyes mágia iskolák szintjét emelni...nem tudok tekercset tanulni, mivel mindenhez kell lvl1-es szint az adott mágiaiskolából, de nekem az hibáddzik.

A másik: ha az ellenséges mobok (nem hero) szedi fel a csatamezõn a ládát, akkor az abban lévõ pénzt megkapom gyõzelem esetén?

A spiritekhez hány quest után lehet hozzájutni? most még csak az elsõ van meg, a pecsétet leadni még gyenge vagyok 😊
Egy kis segítség, hamarosan térképekkel és végigjátszás innen.Gamempire.extra.hu

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Be kell menni egy városba és talán belépni a varázskönyvbe. Elsõre tényleg nem egyértelmû.

gandrus
Nem tudja valaki, hogy kell eladni a tekercseket? (Nem ledobni, hanem eladni.)

Kis kieg: ha a leggyorsabb egység várakozással kezd, akkor ugye õ fog lépni utoljára, illetve a következõ körben elsõnek, tehát kvázi 2szer lép.

Biztos nem csinál ilyet.

Van olyan, hogy várakozás. Mintegy tükrözd meg a dolgot:
Várakozó egységek közül a leglassabb fog elõször, és a leggyorsabb utoljára lépni.

A másik: ha egy egységnek mondjuk 3 mozgáspontja van, akkor tud olyat, hogy lép 1-et, várakozik, majd a többiek lépése után lelépi a maradék 2-t. Ezt szokta, talán ez zavart meg.

[Jakuza]
Ja es nem egyszer ugy tortenik, hogy lelepi az egysege a koreben lepheto osszeset, majd jovok en egyik egysegemmel es meg ugyanebben a korben ujra lep megint azzal az egyseggel, amivel lepett mar.

[Jakuza]
Nincs haste tulajdonsag, nincs hero. (Snake,spider,zombie etc)
Egyszeruen ketszer lepnek rengetegszer, es nem is az alakvaltokrol beszelek, mint vampir,vagy verfarkas aki a masik alakjaban tobbet tud lepni, vagy a medvekrol,illetve nemelyik mas karakterrol, akinek van extra lepese.
Szoval ez, bug vagy AI cheat.

gandrus
Lord Zax!

Nálam nem fagyott le egyszer sem. Én az 1.2-esre patchelt verzióval játszom.

JackSparrow88!

A demó eléggé különbözik a teljestõl. Pl. a demo sokkal könnyebb volt. Már az elején megkaptam a rage-t, a fireball spellt, kisebb számú ellenség volt némely csapatban. A teljesben meg a fireballt megvenni se tudom még, a raget se tudom még használni, és sorolhatnám. Szóval a demó eléggé át lett alakítva, így nem csodálom, hogy a mentések nem kompatibilisek.

Jakuza!

Némely egységnek vannak bizonyos tulajdonságaik, mint pl. a haste is. Ezért is van, hogy többet léphetnek. A haste megduplázza a lépését egyszer. Van olyan képessége is némelyiknek, ami +2 lépést ad egyszer, stb. Szóval ez nem bug. 😊

Sziasztok.
másnál is elõfordult folyamatos fagyás? kb féloránként ugy lefagy a játék hogy csak restartolni lehet,
nagyon tetszene a játék de mire belemerülnék mindig ujra kell kezdenem. 😞
nicns valami patch ami javit ezen vagy uj crack?
már nemtudom mi lehet a megoldás

Botond
Ha megnézed, a demó mentés 250k körül van a teljesé pedig 1 mega körül, és a spiriteket is teljesen más módon kapod a teljesben, így nem is lehet kompatibilis. Kezd elõrõl (mivel más alternatíva nincs is), max 2-3 óra gameplay volt a demó, sokat nem vesztesz.
robotnyk
JackSparrow88
Már csak azér is kéne ez. mivel a demó pályával kezd a teljes is, abba meg hát már elég sokáig elmentem és most kicsit uncsi lenne megint a legelejérõl kezdeni az egészet...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
heló, nem tudja vki, mér nem fogadja ill. miért nem látja a demo mentésemet a játék, amikor belemásoltam oda õket, ahol a save-k vannak...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Nem hittem volna, hogy 6 gigát telepít a game, de sebaj, erre Mass Effect-nyi 10 gigát is feláldoznék 😊
[Jakuza]
Isteni lenne a jatek, ha......
De sajnos ott a ha, most mar halalra idegesit neha az eszmeletlen cheateles amit a gepi ellenfelek csinalnak. Tobbszor lepnek egy korben es sorolhatnam. Nagyon idegesito, amikor legnagyobb initiative-l rendelkezo egysegek nalam vannak, erre az ellen leglassabb egysege lep a kor elejen. Ez meg hagyjan lenne, na de az hogy 3-at lephet az egysege hiszen annyi mozgaspontja van, erre az osszes egysege lelepi, majd lep megegyszer ugyanannyit, az mar nem franko, foleg kielezett szituaciokban. Remelem csak valami bug es javitjak,mert amugy csucs szuper a jatek.

Botond
Viszont az obelixeket elképzelni nem tudom mire jók. Utalás a heroesra, vagy van vmi szerepük is? 😊
Botond
Fõküldivel lehet hozzájutni egy idõ után.
Hogy?

Botond
Meglettek a spiritek. 😊 Szal nm.
Ha jól tudom akkor a karakter lapon, a jobb oldalon lent, a magic fülön.
Ott tudsz fejlõdni, majd a tekercset meg tudod tanulni ha vagy már olyan szinten ami kell neki pl.Order magic kell a tekercsnek akkor arra kell hogy tegyél pontot.

shaba23
hogy tanulom meg a spelleket? vagyis a tekercseket oké, csak hogy fejlõdik ki a mágiaiskola ami kell?
Botond
Paladint választottam én is. Lvl6 és erõsen szopóágon vagyok. 😊 Azért apránként haladgatok. 😊 Spirit of rage-eket leírhatná vki, hogy hogy lesz, mert még nekem sincs. 😞
A legjobb ha megtanulod a mind fából az elsõ skillt(nem jut hirtelen eszembe a neve😊 Ezután a térképen a szörnyekre kattintva nem csak kérdõjeleket ír ki, hanem kiírja milyen típusú szörnyek vannak a mobban és megjósolja az esélyeidet(pl very weak, vagy a stefan által említett lovag impossible az elején). Ez változik ahogy nõ a sereget ofcoz. Így már elõre tudsz kalkulálni a veszteségeiddel.

Hali!
Most játszok vele elõször, és két gondom lenne ha tudtok légyszi segítsetek! Van az elsõ pályán a sátornál az õrzõ lovag, és sehogy sem tudom kinyírni, pedig már nincs a területen más csak Õ. Mi ez a spirit rage? Nem igazán értem!!

Köszi

magus
en vagyok bena, vagy tenyleg ilyen nehez az elejen? nem sokon mulnak a csataim, paladinnal konkretan elvereztem az elejen...

nagyon szepen megvan csinalva a jatek, bar a heroest is meguntam par nap utan... : |

Igen, a másodikat is. Nem tudom, hogy kell. A karakterlapon beszélgetni is tudsz velük, próbálkozz ott!

megkaptam a siprit of rage chestet, az elso sipiritet sikerult eletre birnom . a többit sikerült nektek ?
Nem mentség egy játék hibáinak az ,hogy épp nem játszik mással az ember. Amiket felsorolt azok sajnos reális hibák. A játék amúgy a világ legjobb játéka lehetett volna, ha nem jön ki elõtte kismillió Heroes game. Így viszont tényleg nincs meg az a varázsa ami régen megvolt.

shaba23
talán ha nem töltenéd az életedet egy -egy játék elõ kövülve, lehet nem unnád meg ilyen rövid idõ alatt<#szomoru1>
penge25
Thx Gandrus!

Botond
Na nem megy a demós mentés a teljessel. 😞 Kezdhettem elõrõl a palát. 😊 Hosszú percek játéka veszett oda. :o
Az elején, karakterválasztásánál a jobb felsõ sarokban tudod nehezebb szintre állítani. Tedd impossible fokozatra 😊

aha mindezt elérted 2 nap alatt...
Botond
Na jó-jó,de hova ment? 😊
formatuq
Iszonyat seregem van, pl 121 fekete sarkany, megszamolni sem tudom mennyi helyen jartam mar, mi szemet, kacat van a hosomnel, felesegek, gyerekek....

Es sokan bizton haragudni fogtok, de unalmas a jatek.

Elveszitette varazsat, a sok iszonyat hulye kuldetes, maszkalok mint a barom, hitvany szar seregek ugranak nekem, nem adjak meg magukat, elso kor vegeig sem birjak, minden fele bugyuta fold alatti maszkalasok....

Nagyon szep jatek, nagyon jonak tunt, de az eredeti Kings Bounty-t meg sem kozeliti, Sahari bevehetettlen seregeit, azt pl hogy ott fizetest is kellett adni hetente a seregeknek...
Mind1, kicsit hanyagolom most

De, sajnaltam volna ha penzt adok ki erte

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Prince23
Magyarul mikor is jön ki?

Jeee, jó idõzítés 😊 Holnap suli után hétvége végéig kockulhatok vele rendesen 😄