King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek közül zombi - és viszonylag sok egyén egység - éppen tud futni a demó alaján, van ilyen képessége.
Talan a Magic menuben megkellene tanulni az Order, Distortion ill Chaos Magic hasznalatanak tudasat. A runa szukseglete is oda van irva mindegyikhez.
2.
Ugyanaz mint amit leirtam, "ott marad", tehat nem vandorol a zsebedbe, mint a sultgalamb a szadba. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A másik kérdésem sem azt firtatta, hogy mi történik, ha én nem szedem fel, hanem mi lesz akkor, ha az ellenség szedi össze.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha ez meg van, akkor a varazskonyvben a varazslat mellett lesz egy kis ikon, ahol fejleszteni lehet, varazskristalyokert cserebe.
Ha nem szeded fel, akkor ott marad. Amugy van olyan egyseg, amelyik a hullakat is attudja kutatni penzert. 😉
A másik: ha az ellenséges mobok (nem hero) szedi fel a csatamezõn a ládát, akkor az abban lévõ pénzt megkapom gyõzelem esetén?
A spiritekhez hány quest után lehet hozzájutni? most még csak az elsõ van meg, a pecsétet leadni még gyenge vagyok 😊
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Van olyan, hogy várakozás. Mintegy tükrözd meg a dolgot:
Várakozó egységek közül a leglassabb fog elõször, és a leggyorsabb utoljára lépni.
A másik: ha egy egységnek mondjuk 3 mozgáspontja van, akkor tud olyat, hogy lép 1-et, várakozik, majd a többiek lépése után lelépi a maradék 2-t. Ezt szokta, talán ez zavart meg.
Egyszeruen ketszer lepnek rengetegszer, es nem is az alakvaltokrol beszelek, mint vampir,vagy verfarkas aki a masik alakjaban tobbet tud lepni, vagy a medvekrol,illetve nemelyik mas karakterrol, akinek van extra lepese.
Szoval ez, bug vagy AI cheat.
Nálam nem fagyott le egyszer sem. Én az 1.2-esre patchelt verzióval játszom.
JackSparrow88!
A demó eléggé különbözik a teljestõl. Pl. a demo sokkal könnyebb volt. Már az elején megkaptam a rage-t, a fireball spellt, kisebb számú ellenség volt némely csapatban. A teljesben meg a fireballt megvenni se tudom még, a raget se tudom még használni, és sorolhatnám. Szóval a demó eléggé át lett alakítva, így nem csodálom, hogy a mentések nem kompatibilisek.
Jakuza!
Némely egységnek vannak bizonyos tulajdonságaik, mint pl. a haste is. Ezért is van, hogy többet léphetnek. A haste megduplázza a lépését egyszer. Van olyan képessége is némelyiknek, ami +2 lépést ad egyszer, stb. Szóval ez nem bug. 😊
másnál is elõfordult folyamatos fagyás? kb féloránként ugy lefagy a játék hogy csak restartolni lehet,
nagyon tetszene a játék de mire belemerülnék mindig ujra kell kezdenem. 😞
nicns valami patch ami javit ezen vagy uj crack?
már nemtudom mi lehet a megoldás
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
De sajnos ott a ha, most mar halalra idegesit neha az eszmeletlen cheateles amit a gepi ellenfelek csinalnak. Tobbszor lepnek egy korben es sorolhatnam. Nagyon idegesito, amikor legnagyobb initiative-l rendelkezo egysegek nalam vannak, erre az ellen leglassabb egysege lep a kor elejen. Ez meg hagyjan lenne, na de az hogy 3-at lephet az egysege hiszen annyi mozgaspontja van, erre az osszes egysege lelepi, majd lep megegyszer ugyanannyit, az mar nem franko, foleg kielezett szituaciokban. Remelem csak valami bug es javitjak,mert amugy csucs szuper a jatek.
Ott tudsz fejlõdni, majd a tekercset meg tudod tanulni ha vagy már olyan szinten ami kell neki pl.Order magic kell a tekercsnek akkor arra kell hogy tegyél pontot.
Most játszok vele elõször, és két gondom lenne ha tudtok légyszi segítsetek! Van az elsõ pályán a sátornál az õrzõ lovag, és sehogy sem tudom kinyírni, pedig már nincs a területen más csak Õ. Mi ez a spirit rage? Nem igazán értem!!
Köszi
nagyon szepen megvan csinalva a jatek, bar a heroest is meguntam par nap utan... : |
Es sokan bizton haragudni fogtok, de unalmas a jatek.
Elveszitette varazsat, a sok iszonyat hulye kuldetes, maszkalok mint a barom, hitvany szar seregek ugranak nekem, nem adjak meg magukat, elso kor vegeig sem birjak, minden fele bugyuta fold alatti maszkalasok....
Nagyon szep jatek, nagyon jonak tunt, de az eredeti Kings Bounty-t meg sem kozeliti, Sahari bevehetettlen seregeit, azt pl hogy ott fizetest is kellett adni hetente a seregeknek...
Mind1, kicsit hanyagolom most
De, sajnaltam volna ha penzt adok ki erte
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX