2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • andrej
    Az elfeket már végig vitted?
    Szerintem a csatát varázslatokkal lehet eldönteni, a leadership kevésbbé számít én sok feart, blindot, pusztító varázslatot használtam, természetesen nem tűz alapút.
    Az egységeket pedig feltámasztottam a végén vagy az adomány-inkvizítor vagy a hipnózis-feláldozás kombóval.
    Remélem tudtam segíteni.
  • ollie
    Ha el is olvasnád azt amit mondanak neked, elég egyértelmű lenne.
  • Szabi84
    Haas végigtolta, veszteség nélkül ha jól emlékszem, a mazohista:D
  • torma1
    Sziasztok! Na azért kiváncsi lennék hogy Lehetetlen fokozaton ki játszotta végig! 21 szintű vagyok mágussal 15000 leadership és a démon pálya lehetetlen 50 db fődémon 44 db sárkány és még más erősebb lények egy csapatban Kb 250000 leadership!Jó arány!!Pedig nem vagyok kezdő énsem!
  • Szid
    Nyugudj, le és olvass vissza :o)
    Kulonben mindet eloszor aktiválni kell, vorossel harcolni kell, zoldet mérgezo állatokkal etetni a másik 2 pedeig majd késobb lesz aktiválva
  • Dns5000
    hogy a faszba kell használni a szellemeket?
    megvan a lada tudok kattingatni a szellemekre a hero kepernyon de nem beszelnek velem, csataba hogy a francba szedem oket elo?
  • sanyiiiii
    Jaja démonok beteleportálására tökéletes a hátsó sorokba érkező távolsági ellent meg kis impek/cerberusok nagyszerűen kezelik:)

Meg persze maga a demoness is oda tud csapni ha kell a segítség:)
  • Zóanagyvarázsló
    Jó ez a demoness. A velük átállított csapatoknak a képességeit is irányíthatjuk (hipnózisnál szürke), és a lassabb csapatokat könnyűszerrel el lehet teleportálni jó messzire (pláne, amikor az átálított démonokkal újabb csapat demonesst idéztem meg), így esélyük nincs felérni. (Végjátékra gondolok, ha valaki még keres ehhez kényelmes és "olcsó" takikát.)
  • Szabi84
  • Jocisan
    Nagyon sokan kérték hogy a feleségek után pakoljam fel a gyerekek képességeit, és adatait. Most megcsináltam lehet menni nézelődni.
    Gyerekek_Lista_Itt!
  • boneyard
    hali! ha voltam olyan ügyes, hogy az evilneket azelőtt "felszedtem", h az egnum-os küldetést megkaptam volna, akkor buktam a küldetést? vagy van vmi "trükk", amivel megcsinálhatom? sajnos már elég rég felszedtem őket, úgyhogy nem akarok olyan régi mentést betölteni...
  • Szabi84
    :D nem lehet használni, vagyis konkrétan nem harcol csak a képességeit adja a seregének
  • Sir IvanHoe
    Most kezdtem a jatekot es letoltam mar vagy 10 csatat,de egyikbe se volt benne a hősőm.Mikor lehet hasznalni?
  • Rash87
    Normal,s igen,a főszál szerint ide kell mennem,egy kapunak a kulcsát visszaszereznem,vagy valami ilyesmi...
    De próbálkozok megint... :) kösz.
  • rotator
    Én elf seregekkel simán legyalultam a démonokat, harcossal, normálon. Egyedül dryadból fogyott nagyobb mennyiség, de volt belőle elég utánpótlás.
  • Zóanagyvarázsló
    Milyen enhézségi szint? Én 27. szintű mágussal slattyogtam be hardon Demonisba, és őszintén szólva csak kevesebb problémám volt eddig, mint korábban az új helyszínekre érkezéskor, az sem éreztem, hogy új taktika kellene. A főszál szerint már itt kellene lenned?

Egyébként a tűzvarázslatokat itt érdemes mással kiváltani (Ice Snake, Geyser, Lightning - és persze Trap), ahogy a tűzsebzésű sárkányokat is. Pár démoni egység beszerzés esem tűnik butaságnak, ők ezen a lávás vidéken +50%-ot kapnak a védekezésükhöz, így a magasabb szintűek elég jól tudják álni a sarat. (Viszont őket nem lehet varázslattal gyógyítani, sem inkvizítor által feltámasztani, de a Sacrifice és a Resurrection spell működik velük is.)
  • Rash87
    Nekem is lenne egy kérdésem... Pár napja áll a játék.. mert ki***tt nehéz részhez érkeztem :\ Asszem a Pokol Kapuja,vagy valami ilyesmi... Eddig egy csapatot tudtam itt legyőzni,azt is úgy,hogy fél csapatom oda lett...
    Itt van valami nyerő taktika? Mert mindegyik olyan nehéz... h szinte lehetetlen megcsinálni.
    Eddig pedig nem volt nagy gond a játékkal,ám 25-s vok,és mágussal.
  • Szid
    Kosz
  • Kmarha
    elöször a sziget keleti részében az első várban kell beszélni a herceggel, aki imádja a legendákat, és mindene hogy béka királynője legyen. Csak utána tudsz beszélni a leányzóval. Én legalábbis igy emlékszem
  • Szid
    Lenne egy kérdésem,
    ujrajátszásnál mágussal nem beszél velm a békacsaj. Úgy emlékszem az elso végigjátszás alatt mindjárt megkaptam tole a feladatot, amiután ellehetett venni feleségul. Tud valaki segítteni ebben?
  • HaaS
    Jaja, ezt írtam Tundorknak én is, csak én két griffet használtam, azok egyből odareppentek. Bevédeni.. jaja.. ahogy írtad. Na meg a kötelező királygiliszta:D!
  • Zóanagyvarázsló
    Teknőcöt én úgy csináltam, hogy begyorsítottam a macikat, futással együtt felértek egyből, így már csak őket ütötte a teknős, egy egységet pedig nem volt nagy kunszt az inkvizítorral feltámasztani. (Különben a főmágus sebzésfelezője is jó szolgálatot tehet.)
  • Tundork
    ha félreértettem a dolgokat, bocsi. lehet a vizet se kellett volna felkapnom 1 beszólás miatt, 1 sima vállrándítás elégg lett volna.

Haas, privát üzit irtam.
  • HaaS
    Privátban folytatjuk.
  • Lobsterman
    Én meg olyan menő vagyok hogy -20as szinten megcsináltam, és még kaptam is egységeket xP

De most komolyan mi ez a hatalmas nagyzolás ami itt megy... Elhiszem hogy jók vagytok, de hogy mindig jobbnak kell lennie mindegyiknek mindenki másnál...
  • HaaS
    Tundork: a törlés az inkább én hsz-eimről szólt, mert rahedli offtopik. Nem kell mindenkiben ellenséget látni. Én sem vagyok az. (Azért 37 évesen te sem gondolod komolyan, hogy az általad bemutatott a jó megoldás ilyen esetekben.)

Gratula a teknőchöz, uezen a szinten mentem neki, én nem vesztettem egységet.
  • HaaS
    Zó: akkor kösd fel, mert durva:)! Remélem mihamarabb felrakod, aztán majd értekezünk... mivel más nincs, én megint újrakezdtem.
  • Tundork
    lol, szóval az hogy én lebunkoztam amiért semmit nem szólt érdemben a témához csak engem fikázott az baj. szóval szerinted szó nélkül kellett volna türnöm? szaladj adminért, és töröltess. ugy se lesz többet kedvem ide jönni. amugy most hogy hazaértem, lenyomtam macikal a teknöcöt lvl 5ön. és csak macit meg 2 db nyilasz vesztettem. megyek inkább kincset lopni mint itt a jól összeszokott, másokat lefikázó slepre pazarolom az időm. ja, és 37 vagyok, nem 2 hanem 5 éves korom óta sakkozom.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem az "én topikom", és mivel házigazda sem vagyok, törölni sincs jogom. Eddig szerencsére nem is volt szükség rá, szerencsére most harapódzott el annyira a helyzet, hogy házigazda jogot kelljen kérni, netán moderátor után szaladgálni. Persze egyetértek, ez tényleg nem kell ide, de remélhetőleg ezzel le is van zárva.

Egyébként egnem személy szeritn a pár mondatnyi OFF sem zavar, engem is érdekelnek a hasonló játékok, csak kevés időm van rájuk. Pedig mondjuk az Etherlordsot egy komoly ezresért beszereztem már egy ideje, de fogalmam sincs, mikor fogok vele játszani.
  • HaaS
    Tundork: a MoM-os haverságot felejtsd el. Teljesen mindegy, mennyire mar be Neked valaki negatív kritikája, ez a wow-os, kepszes anyázás ez itt nem szokás.
    Ha elment, elment. Válaszolhattál volna értelmesen is. Ha meg min. 33 éves vagy (infód szerint ez lehet a minimum), akkor nem hiszem, hogy nem látsz más megoldást a nézeteltérések elsímítására.

Ha visszaolvasol, sok okos fiú járt már erre, tele jobbnál jobb ötletekkel. Szvsz érdemes elolvasgatni. Zó, törölheted akár ezt is.
  • Tundork
    AZÉRT ÖRÜLÖK HOGY ITT IS VAN 1 BUNKÓ, AKI CSAK MÁSOK LEHURROGÁSA VÉGET JÁR FEL...
    caps, sry. el is ment a kedvem ettől a topictól

(25 év mult a stratégiák világában, 32 ha sakkot is bele veszem, ad rá okot hogy jó stratégának tartsam magam)
  • Tundork
    és ha már ott tartunk miért hagytam abba, a palát lvl 26on azért hagytam abba, metr minden elme skillem ki volt maxolva, kivéve a termelők. pénz termelés nem is lesz kimaxolva, ha ujra palát indítok, csak az xp. de olyan karival nincs kedvem menni, aki lvl 26on fejlesztí 2esre az xp termelő skilljeit, inkább űj kari és feltolom a legelején.
  • Tundork
    griff hiány alatt azt értem, hogy a tojásokkal együtt összesen 8 grifem lett :o
  • Tundork
    én kérdeztem a necrot. azt sejtettem hogy a vámpirok jól tankolnak. a most tegnap kezdett állásommal naon fáj a fejem hogy mit tegyek. amint irtam feltettem a gépet régi rendszerű gépre, hogy teszteljem a bugom. én grafikára gondolok, mert nem 1024*768on játszo hane szélesvásznun, és mikor már nem kapo ellátmányt, néhány egyébb apro bug is megjelenik a grafikával kapcsolatban. szal a mostani játékom tök jól indult, tetszettek a tárgyak amiket árultak viszont most meg griff hiány van :(
    most LVL 5 vok, 3 gyerek, 2db 3as szintű szellem a ládikában, de eddig mindig tudtam griffet venni, ami naon kée most is. beállni vele a teknős szájába és defnce végig amig az ijászok leszedik. ez a kedvenc taktikám rá, mert igy csak griffet vesztek, mivel földrengés helyett mindig üt. most én is macit probáltam, de az lassu :(
    mellesleg ilyen szar gyerek eresztésem is rég volt, de vagy 6 ora játék van benne, nem tudom emiatt ujra kezdjem-e. azért lvl8ra már kéne a jég szellem is...
  • Tundork
    etherlords 2 tetszik naon, 1et még nem toltam. most feltettem ezt 1 nem x(64)es rendszerre, meg akarom nézni, hogy az ellátmány hátha ott nem bugos nekem. én űgy vettem észre, hogy olyan 30. kör után már vmiért nem ad semmit nekem :(
  • Tundork
    talán inkább a megfogalmazás volt rossz. elakadni igazábol még soha nem akadtam úgy el, hgy se pénz se sereg. csak nem tetszett a kari, ezért újat, jobbat akartam csinálni. pl lvl 10en szereztem meg a harag ládát.
    az első 2 karim arra volt jó, hogy lefigyeljem a questeket, stb. questekbe n jó vaok, wow karimnak majdnem megvan a 3000 quest completed achiv ;)
  • sanyiiiii
    Jah igen nekromantákat kifelejtettem, ők is igencsak hasznosak (feltámasztják az élőhulláidat, majdnem az inkvizítorok gonosz nagytesói, viszont nem adnak raget), viszont elég nehezen voltak nálam beszerezhetők, korábbi végigjátszásoknál bevallom nem figyeltem rájuk hogy lehetett-e venni őket valahol.

• sanyiiiii
    Hát nem tudom én normálon kezdtem és elég sétagalopp volt. jó elején bele kellett jönnöm de nem vittem túlzásba a feltámasztgatást sem és mégsem volt gondom se pénzzel se utánpótlással. Mondjuk törpfölde előtt medvéket használtam tanknak amik elég jól bírták és volt az állatkertben valami 1600 darab nálam. :)

Most harmadik végigjátszásra belekezdtem impossiblen, egy palával élőhalott sereget tervezve xD

Ha jól emlékszem olvastam Zó kért is hozzájuk úgyhogy leírom a tapasztalataimat.

Hát mit ne mondjak eleinte nem tűnik a legegyszerűbb kombinációnak, bár szerencsés voltam és sokat segített hogy 1) sikerült sacrifice-t szereznem viszonlag korán, 2) elmentem a temetőbe koporsótolvajkodni és mákoltam belőle ősvámpírt (offical fórumon olvastam a tippet, bejött). Imádnivaló hogy feltámasztják magukat:)

Ebből következően nagyon jó "tank" egységek, amyg nincsenek érdemes szellemeket érdemes használni mert jó a fizikai ellenállásuk. Csontváz ijászok szvsz kötelezőek élőhalott seregbe.

Később a csontsárkányok a látszat ellenére nagyon jók, a maguk körül mindenkit támadó méregtámadásuk igencsak hasznos, mivel elég kevés egységnek van a játékban igazán komoly méregellenállása. Ráadásul a leadership költségük is viszonlyag alacsony.r

Szóval én úgy vettem észre hogy az élőhalott sereg elég nehezen indul be, amikor megvannak az ősvámpírok onnantól már elég erősek, csontsárkányokkal meg már nagyon szépen lehet haladni.

Én azt éreztem hogy jobban jártam volna hogy ha kivárom amíg meglesznek az ősvámpírok és csak akkor váltok. Persze szernencsére elég hamar meglettek szóval nem volt vészes:)
  • HaaS
    djuree: azért totyához képest ez semmi volt:)!

Zó, nem akarom szétoffolni megint a fórumodat másik játékkal, előre bocs, de ha már a nehéz játékoknál tartunk, csak még egy szót az Etherlords-ról.

Ez egy hivatalos IGN review-ból egy szakasz:
    "...the game can be frustrating. The level design is strange and the computer's ability with the card game is astounding. The inability to use a truly easy game setting cuts into the game's appeal. And, having missions that take hours upon hours to finish is a difficult feature..."

Alapbeállítással is simán elvéreztem a tutorial után, pedig nem tartom magam piskótának. Kell rá néhány hét, hónap. Na aki ezt a játékot végignyomja max nehézségen, az szóljon... fizetek neki egy sörözést. Egyelőre max-1 fokozatnál tartok, de az is _brutálisan_ és _kegyetlenül_ nehéz.
  • Landor
    sztem egyeztessetek hogy ki mit meddig merre