King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i.: Flash volt mikor benyelt a hal xD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Yang: Skandi- senior shao wari
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Hogy tudok átjutni az elfekhez? Törpéknél levertem a démonokat, felszabadítottam a fiának a várát, voltam a kis szigeten vonattal. De hogy megyek tovább?
egyenlõre kicsit meguntam, áttértem nexus-ra, azt holnap végig is tolom és utána megint jöhet a KB😊
Waaaaaagh!
Még egy tipp, ez is kimaradt: Geya után mikor átmentek Freedomba, nyugodtan hagyjatok otthon minden egységet, hátha találtok érdemesebbeket... egyetlen dolog kell: egy, azaz 1 darab lvl 1 pirate. Valami 20 arany lehet, de a szigeten a gyûjtögetéskor összejön kábe 100 rugó. Mivel a Pirate 10% extra aranyat ad... ugye hogy nem rossz befektetés 😊?
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
nekem a végére 3 is volt belõle <#nyes>#nyes> és tudod mit ad mind1-ik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rotator: Nahát, mondhatom... szóval te sem hittél nekem. Ehh. Feltámasztás szempontból egyébként a Karadoros volt a legelsõ (sztorilájn miatt kihagyhatatlan) csata, ahol nagyon kellett agyalni. Lásd hsz 1681, 1685. Utána volt hosszabb támasztgatás is. A duplikálóshoz csak késõbb mertem visszamenni, akkor már keményebbek voltak a spiritek, így gyorsan amortizálódott az ellen.
Na meg az utolsó Haas-os csata is agyalós, mit vigyek, hogy csináljam. Képek: hsz 1798.
Gipsz75: egységgyártás
alapok - hsz 1490
hipnóval - hsz 1502
részletesebben - hsz 1524
éljenek a regenerálódó manaszorszok: hsz 1695.
Egységvesztés nélkül játszani, hát csak mazochistáknak ajánlom😊. Zó is beleunt, igazából nem csodálom. Én nem😉.
Az egész lényege, hogy folytonosan termelhetõ a mana, rage, amíg van ellenséges egység. Ez feltételezné, hogy nem végtelen, merthogy a méregfelhõ alatt általában fogynak (vampi kivétel), van azonban egy apró dolog, amivel végteleníthetõ az egész folyamat, amit bár jeleztem, de még nem írtam le (és nem is fogom😊 )... lehet agyalni😊!
Egyébként harcossal egyelõre még könnyebb is. Gift már van, Magic Spring is... fantom az még sehol, de nem hiányzik, akkora attak/difensz van, hogy nagyon rövidek a csaták. Lesz Sacrifice is, a monsztagyûjtögetõs kveszthez a mágusnak kell még egy küklopsz, aztán beindul itt is a gyár. Mondjuk az még odébb van, a kezdõszigetet takarítgatom.
Geya még hatodik szinten lement, az volt az elsõ varázsolós csata, addig nuku. Hmm van kép is: itt.
Egy dolog miatt jó megint játszani, vannak új tárgyak, pölö:
ez.Még sosem láttam... kíváncsi leszek upgrade után mit csinál.
Djuree, te merre tartasz? Én csak átnéztem Freedom Islandre, hátha van valami spell... kemény 6 scroll lehetne egyébként nálam, de annyira nem kell, hogy 133-ra duzzadtak... lesz mit eladni😊!
Én most így nézek ki éppen.
Kár, hogy totya nem beszél velem😊! Pedig készültem, hogy "márpedig a sárkány elleni csata is számít a veszteségeknél"! Ja... na meg ki is lehet kerülni simán... kemény 60 XP tán. De talán jobb ez így😊)))!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyábként írtál az "egységgyártásról", sajna nem találom, hogy hol 😞(
Belinkelnéd, vagy leírnád újra? Mert ha végzek (normálon), újrakezden a legnehezebben harcossal, és jól jöne egy kis info 😉
Köszi...
Remélem nem hagytam ki semmit...
Meguntam a MoM-ot, ma kezdtem egy harcost, palával menne a veszteség nélküli, az majdnem százas... rúnát gyárt ami kell, és feltámasztással indul. Szóval az nem kihívás.
Úgy néz ki, a harcos sem vészes, lehetetlen fokozaton sem.
Egyetlen harc nélkül így nézett ki a karakter: itte.
Egyetlen spell vagy scroll használata nélkül most ilyen: itte.
Természetesen veszteség nélkül.
Rátaláltál végül a griff tojásokra a kezdõszigeten? Onnan vannak ezek a griffek is. Kettõ pont elég, hogy osztódás után felvegyenek távol lévõ ládákat is. Szóval, rájöttél dolgokra? Mesélj😊!
Nem tellett volna, ugyanis harcosból kifolyólag többségében "hatalom" rúna... 😊
nem lehet eladni rúnaköveket hanem pénzért lehet venni a törpöknél 😊
maradt 50 rúnaköved??? abból még telt volna biztos egy-két képességre
nem lehet h kevered a kristályokkal? vagy én nem tom
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Waaaaaagh!
vkinek vmi ötlet?
*Posse*T.W.D*
andrej: jaja... mûködik. Ugyanígy a tárgyakkal is... érdemes megvenni minden használhatatlan dolgot, ha upgrade-elhetõ. Ha messze van rage-kút, vagy nincs tárgy, amibõl tölthetõ a harag, nagyon jó lehet ez is.
De a legegyszerûbb mégis az, hogy eleve max körül fejezed be a csatát. Persze, lehet hogy unalmas, de jól jön. Mikor kevés már az ellen, nyugodtan el lehet húzni a harc végét... alacsonyabb szinteken mûxik a MagicSpring + Méregesõ + Inkvizítor + Gift kombó, késõbb a Fagyosszent kislány is szépen termel.
Szerintem a manóvárat nem érdemes teljesen kitakarítani, hanem magaddal tudod vinni mint egy haragtöltõt, ha nagyon lecsökken harag egy gyors könnyû csata, és a harag majdnem maxon.
Nem tudom, mennyire szerettek kattintgatni egyébként, de legutoljára mindenre nyomtam egy jobbklikket, hát voltak érdekes dolgok😊! Már a legeslegelején a sárkánytól elvett királylánybábu is mókás, de végig megéri a próbálkozás... és kicsit megtöri az egysíkú csatározásokat. Csak lestem, mikor mocsárföldön robbantani kell az üstöt, beleszagoltam a folyadékba és még azért is XP-t adott, "a rossz tapasztalat is tapasztalat" címszóval😊. Ha nem az a a lombik volt, akkor javítsatok ki... jópár hasonló van.
Már nem emlékszem, hogy ide írtam-é, de ha valaki köbö ott tart, akkor próbáljátok visszavinni a kezdõszigetre a koponyát Freedom Island keleti felérõl. Ha nem rúgtátok fenéken a barbár (vagy milyen) muksót a kunyhóban (uezen a térképen a városban adott küldetést a tulaj, hogy tárgyalj vele), nagyon komoly pajzsot adott. Már ahhoz képest, hogy a játéknak igencsak az eleje még!
"Amúgy nektek nem monoton az x-edik harc után?" akkor monoton ha könnyû, nyomjad legnehezebb fokon, akkor nem lesz (annyira) monoton. sajna a csaták tényleg monotonok, de a q-k adagolják a hanglatot...
Waaaaaagh!
Amúgy nektek nem monoton az x-edik harc után? Vagy lesz valami változás? Még az elején vagyok, nem hagyom abba mert nagyon szép, jók a zenék, megadja azt a kalandozós hangulatot, de jó lenne egy kis változatosság.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Különben se közösíts ki bennünket, nehogymán csak veled beszélgessen... olyan röhögõgörcseim vannak, hogy a kollégák nem értik mi van velem. Pedig majdnem lelkiismeret-furdalásom volt az írásaim miatt. Nem tudtam meggyõzni, hogy privátban beszéljük meg, ez van. Én megpróbáltam... legyen így.
Fiúk, a "Nem létezik" vagy a "Ilyen nincs" az tényleg hihetõ Spell nevek? Csinálnom kéne egy Kábé magyarosítást, amolyan laza magyarost, tele marHaaSággal 😊))!
Most vettem noul az elf hercegnot. Már kikérni i csak az Élet fájától lehetett. De hogy még a gyerekre is a fától kell áldást kérni...:o)))
Yang: Skandi- senior shao wari