King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magyarul <#rolleyes>

-tRs-Landor

Riport Dmitry Gusarov-val a King's Bounty: Armored Princess project vezetõjével most már magyarúl is! Itt olvashatod a cikket magyarúl!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Gratula!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

rotator
Na eljutottam a végére, 608 ponttal 3. helyezés, legeffektívebb fajom a hunter volt, damage eloszlás: 79% csapatok, 20% ragebox, 1% spell. 😄
Nagyon jó kis játék, de most egyelõre jegelem, elég volt egy idõre.

18as hely 😊

de amúgy ITT találsz végigjátszást, térképeket, info-t meg sok mindent 😊
Hali!
Segítséget szeretnék kérni tõletek,nemrég nekiálltam a king's bountynak,és elakadtam annál a résznél ahol meg kéne találnom szerencsés james-t.végigjártam már a keleti és a nyugati szigeteket,de nem találom sehol.hol rejtõzik?
akkor én válaszolok a 3. kérdésre is 😊

miután legyõzöd a fõellenfelet utána ha nem beszélsz a királlyal akkor még tudsz mindent csinálni 😊
zombinõ a feleségem, szeretnék gyereket tõle de nem lehet, amikor rákérdezek csak nyammog hogy megenné.

Talán nem egy élõholt anyát kellene kerítened a gyerekidnek, ha szexuálisan nyitott is vagy. Ráadásul még a varázsigét is tudod, mellyel életet lehelhetsz az asszonyba 😉
Djuree
az a koponya ott lesz valahol a földön a várban. mindig máshol van, tényleg qrva nehéz megtalálni amúgy. én mindkétszer összevissza mászkáltam mire meglett...

Waaaaaagh!

Kaszi46
köszi!

lenne még pár kérdésem:
-zombinõ a feleségem, szeretnék gyereket tõle de nem lehet, amikor rákérdezek csak nyammog hogy megenné.
-egyik mellékküldetésben egy koponyát kell megtalálni egy csontváznak de sehol nem találom
- ha végigviszem a játékot akkor lehet még utána kalandozni, harcolni, vagy teljesen kiürül a térkép?

*Posse*T.W.D*

3P
Igazad van és köszi.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Pedig csak a scrollok száma limitált.

Én mondjuk az néztem be hogy mi a fene alig van scrollom mért van tele aztán rájöttem hogy némelyikbõl volt 4-5-6 darab😛

Nem fér bele több scroll,a ttól még varázslatot tudsz tanulni, ez két különbözõ dolog.
3P
Azt írja, hogy tele van a varázskönyv. Sokszor ha scrollt akarok venni akkor is. Kristályom meg van egy kazallal.

Nem limitált a spell book (és nem is lehet törölni, csak scrollt), talán a kristályaid fogytak el.
3P
Van egy kérdésem. Bemásoltam a máguskönyvembe néhány olyan spellt ami nem kell (harcos vagyok) és csak utána vettem észre, hogy bizony csak limitált spell lehet. Hogyan tudok kitörõlni mágiát a könyvbõl?

Amugy THX
ok! Amúgy közbe rájöttem! Csak még ahhoz azért gyengusz vagyok! Harcharcharcharc és harc! Aztán a végén menni fog.....😄😄
Nincs mit!
<#wave><#worship>

Karadors Castle, Necrocom – Q = Violetta's Soul – Õld meg Geneval Karador-t és pusztítsd el a Crystal of Darknest-et.

Karador kastélyában.

Sziasztok! Na szóval! Iszonyat nagy ez a játék de elakadtam! 😞
Éppen írtom a nekromatákat mert én harcosként kezdtem a játékot, és a küldetés: Violetta királynõt(ELF) kéne vhogy feléleszteni mert karador elvarázsolta...... mind1
Nem tudja vki h hol találom a sötétség kristályát???? pls segítsetek
Szabi84
ja értelek, amúgy kösz a leírást

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Úgy értem a megjelenés óta eltelt nem kevés idõ, így a sok game õrült már rég végigtolta.
Persze én is játszom vele még, sõt nekifutok harmadjára is majd. Nem bántóan gondoltam sajnos nem volt szerencsés a kifejezés. Nálam a KB nagy kedvenc. A King`s Bounty: Armored Princess szerintem még ütõsebb lesz majd.

Szabi84
kifutóban?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sziasztok!
Sokan kérték kérdezték, a feleségeket a játékban. Most rászántam magamat, és felpakoltam mind a 8-at. Képeket is találtok hozzájuk. Talán valamikor felpakolom a gyerekeket is. Bár ez a játék már kifutóban van, remélem azért jól jön néhány embernek. Az én favoritom Xeona a feleségek közül a két fegyver slot-ja miatt.
Feleségek listája,infó, képekkel!

ha mgölted kara kaárkit D az elöhöltaknál , akkor a királynö várában lehet venni. amugy meg demonisba van egy epület közeépen ott is lehet fixen.
Egy kérdés : hol van az utolso obelisk ? valahol nagy pusztaségon irja valalami nekro haza melett , de nem találom sehol az utolsot /
Akkor csak annyival tudok "segíteni", hogy nem emlékszem 😊

De még úgyis arrafelé sertepertélek, majd még megnézem.
rotator
De, mivel ha nálam nincs, de másnál elõfordult már, akkor csak antimákom volt. 😊 Az eredeti King's Bounty is ilyen volt, mikor életemben másodjára játszottam vele (18 éve), akkor egybõl mentem volna egy pontra, ahol elfeket lehetett az elsõ végigjátszásnál kapni, erre valami hülye gyík farkas üvöltött a képembe.

Véletlenszerûen - de enm midnen logikát nélkülõzõen - helyezi el az egységeket, tehát mások nem mérvadóak a te
játékodra nézve.
A fõdémon tûzellenállása 80%-os, tehát ellene a fekete és a vörös gyík jóformán semmit nem ér.
rotator
Kipucoltam az élõholtak szigetét is, holnap jönnek a démonok! 😄 Viszont ancient entet sehol nem találtam, gondolom, nem Demonisban termelik õket, valaki látott már olyat eladósorban, vagy ilyen faj csak az ellenségnek lehet?

Az alapvetõen teljesen eéfogadható hogy bizonyos dolgokért pénzt kérnek de az hogy egy olyan funkciót kapcsolnak a VIPhez ami létfontosságú lenne egy igényes és álátható fórumhoz... Ráadásul nem nekem szar hogy nem tudok szerkeszteni hiszen én tudom hogy mit írtam és nem zavar milyen formában van ott, hanem a többiek olvasgathatják a double-triple-quadraple postjaimat, hányadék helyesírásomat és a többit. Igen, azok is akik fizettek. GGnore 😊

Om topic:
sárkányok ellen "tank" egységnek teljesen démon seregbe démont vagy fõdémont javasoltok?

Én eddig a "sima" démonokat favozirálom xeona feleségnek + pentagrammaval elég jo kis morált lehet varázsolni + feltámasztás mûködik rájuk.

Milyen szép is lenne, ha minden fórumon fizetni kellene egy ezrest a hozzászólások szerkesztéséért... Remélem eléritek a szent célt, de nem ebben a topikban OFF-olva!
ezek sem tudnak már kínjukban milyen karaktereket kitalálni <#levele><#nevetes1>

-tRs-Landor

aki sóherkodik kilncázhatvan forinton az ne siránkozzon! :Ð
én megértem az sg-t! nekik is meg kell élniük valamibõl 😛

-tRs-Landor

3P
OFF: Ez igaz, de minden normális fórumban ez alap szolgáltatás, ezért nem fizetek és annyit nem is fórumozok.

3P
Köszönöm.

Shan
off: én meg biztosan nem fizetnék csak ezért, hogy javíthassam a hsz-em..inkább ottrohad.amúgy nemértem én sem, hogy ez miért nem alapfícsör.
(ami 1 *térkép csak)

😄D
ha jól emléxem akkor holtak földje után már csak a labirintus és az orkok földje van (ami 1 rékép csak) szóval nincs már sok
de errõl meggyõzõdhetsz a 2071-es hsz-ben belinkelt oldalon 😊
Öhm...Éppen az elfeknél darálok (hercegnõkiszabadítás címmel😄),már tiszta az egész szigetük,megyek át a holtak könyvével a túlviláõgra,innen még mennyi van a játékból?😊 Mármint ugye még van pár ilyen nagy helyszín?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Azt hiszem a 960 Ft egy évre vállaható számodra, mint dolgozó ember és voila; máris tudod szerkeszteni a hozzászólásodat.. <#awink>

-tRs-Landor

Legfeljebb ez van, másról sajnos nem tudok.
3P
Látszik hogy úgy gépeltem be, hogy a fõnökömmel szembe ültem és imitáltam, mintha dolgoznék, ezért tele is van helyesírási hibával, amit az SG nem támogat ilyen szerencsétlen halandóknak mint én, hogy javíthassam elnézés érte!

3P
Hát belemerülve a játékba több mint pozitív a tapasztalatom.
Mind végletekig HoMM fan kicsit szkeptikus voltam, de a szkepticizmusom hamar aloszlott. Ez egy igazi KB. 1 hõs nincs vár fejlesztés de annál több a kaland a mágia és a harc.
Sajnos a kasztválasztást elböktem, de úgy gondoltam, hogy sorba végig játszom, de számtalanszor megfogadtam, hogy harcost kihagyom, de most is ezzel kezdtem. Azt hiszem valami közép út jobb lett volna.
Sajnos családos emberként kevés idõm jut a géphez, de néha ideülök elé és a lányommal együtt játszuk, végre egy játék ami mindkettõnknek tetszik.
HOMM-t mindig legnehezebben játszom, ezt ismerkedésként a normál fokozaton kezdtem el (hiba volt, mert könnyû).
Na majd a következõ végigjátszásnál erre is figyelek. bár nem tudom mikor lesz az mert több hete kezdtem bele, de még mindig csak az elsõ 4 térképen barangolok.
Ez végre az a játék ami megéri a pénzt amit kérnek érte, jó vételnek számít.
furcsa az hogy szinte semmi magyar oldalt nem találtam róla, pedig jó lett volna olvasni errõl is kicsit (igen azt meló helyen is lehet 😊 ).
Nincs valami hazai rajongói vagy hivatalos oldala?
A fórumba beleolvastam, de kicsit sok volt itt a vita, így viszább nem mentem.
Konkrét kérdésem nincs, mert jó mindent felfedezni, de érdekességeket szívesen olvasnék. És gondolok van 1-2 secret quest is mert van 1-2 látszólag céltalan tárgy is, de van amire szerencsére rájöttem és jó kis hidden cuccok jöttek belõle.
Szóval van valami hazai oldala a játéknak?

Üdv.:
3P

rotator
Ez az elf sereg nagyon ott van a szeren. Végigtiprattam az élõholtak földjén, és match, very strong és fatal besorolású seregeket is simán szétvertem, legfeljebb néhány fõs veszteséggel, pedig még mindig csak a gyengébb unitok vannak meg (kivéve a huntert). Az a Karadoros csata, amirõl már sokat olvastam itt, egyszerûen nevetséges volt. Az a 3 fal nekem pont kapóra jött, ott szerencsétlenkedtek az egységei elõtte, én meg játszi könnyedséggel amortizáltam õket a túloldalról, lol. Kíváncsi leszek, magasabb szinten mennyivel nehezebb a játék, mert egyelõre megint átcsapott gyalog-galoppba, mint ami az elején volt (törpékkel volt pár izzasztó helyzet). 😊

Tarontól nem messze kell keresned a sörfõzdét. Mi máshoz is kellene a törpéknek növény? 😊