King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Az elõzõ hozzászólásom nem ide jött. 😄

Valaki végigvitte lehetetlen szinten harcossal? Lehet haladni, de nagyon lassan.. Inkább indítok egy paplovagot. Az elme rúnákra nagy szükség van, harcosként mindig hiányom volt belõle. 😊
wantonly
rage helyek
wantonly
Király ez a játék. Pár napja elkezdtem és a rabja lettem. 😄
Etherlords 1-rõl szól az elõbbi hsz, azt kihagytam. A kettõ azért felhasználóbarátabb lett😄!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Valamit maszlagoltak, hogy az új verzió (mondjuk rá, hogy peccselt, 1.07 ha minden igaz) az tartalmaz némi balanszolást. Ráadásul official leszedi a védelmet a játékról. Annyira nagyon nem tudom, eredetiben nekem magyar, azzal ugye peccsnek lõttek. Angol verzióval érdemes kutakodni a neten.

Szerintem csak szimplán szadisták voltak és õk nem játszottak vele 😊

Maguknak megcsinálták a 2t😊

Könnyítõ patchrõl meg nem tudok.

Nekem nagyon tetszett volna anno az etherlords 1, de pont a nehézség miatt vertem majdnem szét a klaviatúrát.Arra nem jelent meg vmi patch, hogy emberbarátabb legyen a nehézség?Vagy a játék készítõi voltak ilyen mazohisták, és azt hitték a gémerek is azok?
Sziasztok!
Sokan kérték.
Kings Bounty: The Legend - Angol kézikönyv
Minden amit tudni akartál a játékról!
Varázslatok, statisztikák, egységek, tárgyak, .......................
A többit nézd meg magad, töltsd le!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Az egyhez képest nagyon könnyû a kettõ, legalábbis eleinte, sokat a kettõvel nem játszottam (lvl 4 vagy 5 xD)

Lobsterman
Azért a második rész sem kutyafasza. Normál fokozatban 2. szinten nem tudtam lenyomni már az egyik ellent 😊

Rakd fel az Etherlordsot(1) és megtudod mennyire sétagalopp itt a lehetetlen fokozatxD

Azért ez a játék impossible fokozaton is végig játszható 😊
Én nem a normál fokozatra gondoltam! Játsz hardon vagy impossiblén! Ott már nem lesz olyan egyszerû! 😊 😄
Csináld a királyod adta questet - ahogy haladsz elõre azok teljesítésével, úgy lesznek ott egyre több egy nagyobb szintû emberi egységek elérhetõek.

-tRs-Landor

Sziasztok!

Hol tudok Knightot venni a sátron kívül?
Nehéz??? Azért normalon egyáltalán nem vészes, valamit akkor nagyon elrontottál.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Szabi84
😄DD na ne ez csalás amúgy normálon pont jó a nehézség néhol nehezebb máshol könnyebb a csata

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szia! Én egy kicsit fetuningoltam a játékot! A paladinom tudja azokat a képességeket is tanulnia amiket a mágus meg a harcos tud! (Harag,Rúnakõ stb)A felélesztést már lehet 5-ös szintû egységen is alkalmazni! A slow 3.-ik szinten lelassít mindenkit! Armageddon 10%-ot sebez csak a saját egységünkön!A feleségek is erõsebbek lettek! Alacsonyabbak a fejlesztési költségek!Igy játszhatóbb egy kicsit!De nem tulságosan erõsek! Még így is nehéz! 😊 😊 😊
Sok képpel, és pár infóval frissítve a: KB. Armored Princess!
Érdemes megnézni.

Az elfeket már végig vitted?
Szerintem a csatát varázslatokkal lehet eldönteni, a leadership kevésbbé számít én sok feart, blindot, pusztító varázslatot használtam, természetesen nem tûz alapút.
Az egységeket pedig feltámasztottam a végén vagy az adomány-inkvizítor vagy a hipnózis-feláldozás kombóval.
Remélem tudtam segíteni.
ollie
Ha el is olvasnád azt amit mondanak neked, elég egyértelmû lenne.

Szabi84
Haas végigtolta, veszteség nélkül ha jól emlékszem, a mazohista😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sziasztok! Na azért kiváncsi lennék hogy Lehetetlen fokozaton ki játszotta végig! 21 szintû vagyok mágussal 15000 leadership és a démon pálya lehetetlen 50 db fõdémon 44 db sárkány és még más erõsebb lények egy csapatban Kb 250000 leadership!Jó arány!!Pedig nem vagyok kezdõ énsem!
Nyugudj, le és olvass vissza :o)
Kulonben mindet eloszor aktiválni kell, vorossel harcolni kell, zoldet mérgezo állatokkal etetni a másik 2 pedeig majd késobb lesz aktiválva

Yang: Skandi- senior shao wari

hogy a faszba kell használni a szellemeket?
megvan a lada tudok kattingatni a szellemekre a hero kepernyon de nem beszelnek velem, csataba hogy a francba szedem oket elo?

May the force serve you well!

Jaja démonok beteleportálására tökéletes a hátsó sorokba érkezõ távolsági ellent meg kis impek/cerberusok nagyszerûen kezelik😊

Meg persze maga a demoness is oda tud csapni ha kell a segítség😊

Jó ez a demoness. A velük átállított csapatoknak a képességeit is irányíthatjuk (hipnózisnál szürke), és a lassabb csapatokat könnyûszerrel el lehet teleportálni jó messzire (pláne, amikor az átálított démonokkal újabb csapat demonesst idéztem meg), így esélyük nincs felérni. (Végjátékra gondolok, ha valaki még keres ehhez kényelmes és "olcsó" takikát.)
Szabi84
<#eljen>

Nagyon sokan kérték hogy a feleségek után pakoljam fel a gyerekek képességeit, és adatait. Most megcsináltam lehet menni nézelõdni.
Gyerekek_Lista_Itt!

hali! ha voltam olyan ügyes, hogy az evilneket azelõtt "felszedtem", h az egnum-os küldetést megkaptam volna, akkor buktam a küldetést? vagy van vmi "trükk", amivel megcsinálhatom? sajnos már elég rég felszedtem õket, úgyhogy nem akarok olyan régi mentést betölteni...
Szabi84
😄 nem lehet használni, vagyis konkrétan nem harcol csak a képességeit adja a seregének

Most kezdtem a jatekot es letoltam mar vagy 10 csatat,de egyikbe se volt benne a hõsõm.Mikor lehet hasznalni?

Rash87
Normal,s igen,a fõszál szerint ide kell mennem,egy kapunak a kulcsát visszaszereznem,vagy valami ilyesmi...
De próbálkozok megint... 😊 kösz.

Glory, Glory Man. United!

rotator
Én elf seregekkel simán legyalultam a démonokat, harcossal, normálon. Egyedül dryadból fogyott nagyobb mennyiség, de volt belõle elég utánpótlás.

Milyen enhézségi szint? Én 27. szintû mágussal slattyogtam be hardon Demonisba, és õszintén szólva csak kevesebb problémám volt eddig, mint korábban az új helyszínekre érkezéskor, az sem éreztem, hogy új taktika kellene. A fõszál szerint már itt kellene lenned?

Egyébként a tûzvarázslatokat itt érdemes mással kiváltani (Ice Snake, Geyser, Lightning - és persze Trap), ahogy a tûzsebzésû sárkányokat is. Pár démoni egység beszerzés esem tûnik butaságnak, õk ezen a lávás vidéken +50%-ot kapnak a védekezésükhöz, így a magasabb szintûek elég jól tudják álni a sarat. (Viszont õket nem lehet varázslattal gyógyítani, sem inkvizítor által feltámasztani, de a Sacrifice és a Resurrection spell mûködik velük is.)
Rash87
Nekem is lenne egy kérdésem... Pár napja áll a játék.. mert ki***tt nehéz részhez érkeztem :\ Asszem a Pokol Kapuja,vagy valami ilyesmi... Eddig egy csapatot tudtam itt legyõzni,azt is úgy,hogy fél csapatom oda lett...
Itt van valami nyerõ taktika? Mert mindegyik olyan nehéz... h szinte lehetetlen megcsinálni.
Eddig pedig nem volt nagy gond a játékkal,ám 25-s vok,és mágussal.

Glory, Glory Man. United!

Kosz

Kmarha
elöször a sziget keleti részében az elsõ várban kell beszélni a herceggel, aki imádja a legendákat, és mindene hogy béka királynõje legyen. Csak utána tudsz beszélni a leányzóval. Én legalábbis igy emlékszem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Lenne egy kérdésem,
ujrajátszásnál mágussal nem beszél velm a békacsaj. Úgy emlékszem az elso végigjátszás alatt mindjárt megkaptam tole a feladatot, amiután ellehetett venni feleségul. Tud valaki segítteni ebben?

Jaja, ezt írtam Tundorknak én is, csak én két griffet használtam, azok egybõl odareppentek. Bevédeni.. jaja.. ahogy írtad. Na meg a kötelezõ királygiliszta😄!

Teknõcöt én úgy csináltam, hogy begyorsítottam a macikat, futással együtt felértek egybõl, így már csak õket ütötte a teknõs, egy egységet pedig nem volt nagy kunszt az inkvizítorral feltámasztani. (Különben a fõmágus sebzésfelezõje is jó szolgálatot tehet.)
ha félreértettem a dolgokat, bocsi. lehet a vizet se kellett volna felkapnom 1 beszólás miatt, 1 sima vállrándítás elégg lett volna.

Haas, privát üzit irtam.
Privátban folytatjuk.

Lobsterman
Én meg olyan menõ vagyok hogy -20as szinten megcsináltam, és még kaptam is egységeket xP

De most komolyan mi ez a hatalmas nagyzolás ami itt megy... Elhiszem hogy jók vagytok, de hogy mindig jobbnak kell lennie mindegyiknek mindenki másnál...

Tundork: a törlés az inkább én hsz-eimrõl szólt, mert rahedli offtopik. Nem kell mindenkiben ellenséget látni. Én sem vagyok az. (Azért 37 évesen te sem gondolod komolyan, hogy az általad bemutatott a jó megoldás ilyen esetekben.)

Gratula a teknõchöz, uezen a szinten mentem neki, én nem vesztettem egységet.

Zó: akkor kösd fel, mert durva😊! Remélem mihamarabb felrakod, aztán majd értekezünk... mivel más nincs, én megint újrakezdtem.

lol, szóval az hogy én lebunkoztam amiért semmit nem szólt érdemben a témához csak engem fikázott az baj. szóval szerinted szó nélkül kellett volna türnöm? szaladj adminért, és töröltess. ugy se lesz többet kedvem ide jönni. amugy most hogy hazaértem, lenyomtam macikal a teknöcöt lvl 5ön. és csak macit meg 2 db nyilasz vesztettem. megyek inkább kincset lopni mint itt a jól összeszokott, másokat lefikázó slepre pazarolom az idõm. ja, és 37 vagyok, nem 2 hanem 5 éves korom óta sakkozom.
Nem az "én topikom", és mivel házigazda sem vagyok, törölni sincs jogom. Eddig szerencsére nem is volt szükség rá, szerencsére most harapódzott el annyira a helyzet, hogy házigazda jogot kelljen kérni, netán moderátor után szaladgálni. Persze egyetértek, ez tényleg nem kell ide, de remélhetõleg ezzel le is van zárva.

Egyébként egnem személy szeritn a pár mondatnyi OFF sem zavar, engem is érdekelnek a hasonló játékok, csak kevés idõm van rájuk. Pedig mondjuk az Etherlordsot egy komoly ezresért beszereztem már egy ideje, de fogalmam sincs, mikor fogok vele játszani.
Tundork: a MoM-os haverságot felejtsd el. Teljesen mindegy, mennyire mar be Neked valaki negatív kritikája, ez a wow-os, kepszes anyázás ez itt nem szokás.
Ha elment, elment. Válaszolhattál volna értelmesen is. Ha meg min. 33 éves vagy (infód szerint ez lehet a minimum), akkor nem hiszem, hogy nem látsz más megoldást a nézeteltérések elsímítására.

Ha visszaolvasol, sok okos fiú járt már erre, tele jobbnál jobb ötletekkel. Szvsz érdemes elolvasgatni. Zó, törölheted akár ezt is.