Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most hogy kicsit jobban elmerültem a játékban meg kell hagyni tényleg fasza lett. A grafikán túl tudtam tenni magam. Már csak egy vmi zavar. A visszatöltõdõ ellenfelek. Ami talán oké is lenne ha kimész egy területrõl és mikor vissza jössz ott vannak de mikor eltávolodsz egy picit hosszabb idõre egy adott részrõl hopp vissza is jöttek.
Rayden14
elég virtuál servernél megcsinálni?

IMYke2.0.0.0
Ugye nehéz visszaolvasni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hali! Vki nemtudja h h kell kikapcsolni a mikorofont amikor online játszunk? olyan idegesítõ h autómatikusan bekapcsolódik
Köszi 😊

zozyk
Nem,de rájöttem hogy ugyanezt kell megcsinálnom ott is. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

DJ RX7
virtual servernél csináltad?

:3

zozyk
Így jó a router beállitása?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Prince23
Rayden14
mennyire bonyolult,vagy baba feladat?

lehet, hogy lopok vele de nem csalok mert eredetivel is lehet csalni és fõleg nem hazudok mert a jó szándékúságom miatt engedtek be a torrent oldalra 😊 1ébként vki segítene port forwardolásban? mert a portforwardingos oldalon nincs fent ez a router 😞

MerlinW
Hogyne tudnának. Ki kell engedni a readme.txt-ben írt portokat a routeren és voilá. Azonban ez mindenkire igaz, akár megvette akár nem.

[merlinw.org]

Rayden14
rosszul írtam, azt tudom mi. De hogy pl amultiba ruteresek nem tudnak inditan iszerve tigaz,max hamachival.

MerlinW
Amit nem veszel meg, hanem letöltesz ingyér'... azaz lopsz, csalsz, hazudsz😊

[merlinw.org]

triplet
WAREZ, TÖRT, KALÓZ VERZIÓ, VIRÁGBOLTI VERZIÓ!

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy megszépítettem az emléket... tegnap nyúltam hozzá 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rayden14
Ezt a nem bolti verziót nem értem. Kifejtenéd?

MerlinW
Online. Viszont "nem bolti verzióval" is lehet multizni😊

[merlinw.org]

Rayden14
singlebe lehetnek társaid,vagy csak az online mód?

pluhi
Nálam 70 állitja defaultra, már a 85 is ugrásszerûen javit. A 100-at kicsit torznak láttam már, maradtam a 90-nél.
IMYke2.0.0.0
Én 85-rõl állítottam 100-ra.

pluhi
Szerintem jóval kisebb. Majd letesztelem mindjárt.
triplet
Én utálom a pacalt, de ez a játék ez az Isten<#worship>
Reggel óta nyomom, és még felöltözni is elfelejtettem😊

kiegészíteném azzal h ez a játék olyan mint a pacal. Vagy nagyon imádod, vagy nagyon nem.
IMYke2.0.0.0
Diablo 2, kevesebb cucc tulajdonsággal, több fegyverrel, és kicsit hasonló monotonitással - viccesen, szépen és ütemesen tálalva.
Abszolút üde színfolt!

MerlinW
FPS-RPG. Hatalmas bejárható terület, 17millió fegyver, co-op játékmenet, rajfilm szerû grafika. Vagy tetszik vagy nem, megosztja a népet.

video

[merlinw.org]

hellosztok meg tudnátok mondani hogy "mit tud" ez a játék?JÓ,rossz,szar,isten? Mit lehet benne csinálni stb szóval ha valaki nagyon unatkozik mutassa be nekem a játékot(plz).

MerlinW
-nál // -el kell kivenni ; helyett.

[merlinw.org]

MerlinW
Alapból úgíis visszaállítja minden játékindításkor, illetve játék közben is mikor területet váltasz, sõt olykor sprintelés után is.

Erre is találtam megoldást:

FOV Update

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini szekciójában módosítsd a következõ iránygombokat:

Bindings=(Name="W",Command="MoveForward | Axis aGas Speed=+1.0 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="S",Command="MoveBackward | Axis aBrake Speed=+1.0 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="A",Command="StrafeLeft | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="D",Command="StrafeRight | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="LeftShift",Command="advancedbutton bAdvancedButtonAux6 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)

Így minden egyes mozdulatnál átállítja a FOV-ot, oszt így már kényelmes😊

[merlinw.org]

MerlinW
Játék indulásakor a videók, logok kihagyása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini szekciójában:

;StartupMovies=2K_logo
;StartupMovies=Gearbox_logo
;StartupMovies=NVidia
;StartupMovies=Loading
;SkippableMovies=2K_logo
;SkippableMovies=Gearbox_logo
;SkippableMovies=Attract
;SkippableMovies=NVidia

További portok:

3783 (Voice Chat Port)
27900 (Master Server UDP Heartbeat)
28900 (Master Server List Request)
29900 (GP Connection Manager)
29901 (GP Search Manager)
13139 (Custom UDP Pings)
6515 (Dplay UDP)
6500 (Query Port)

Quest ablak egérgörgõ scrollozás:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini szekciójában keresd és írd át:

InputKeyName="MouseScrollUp",ModifierKeyFlags=42
InputKeyName="MouseScrollDown",ModifierKeyFlags=42

töröld a ",ModifierKeyFlags=42" részeket, tehát így nézzen ki:

InputKeyName="MouseScrollUp"
InputKeyName="MouseScrollDown"

Voice chat kikapcsolása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini:

bHasVoiceEnabled=True

Weaponbob (fegyver mozgása, visszarúgása) optimalizálása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini:

bWeaponBob=TRUE
Bob=0.005

Finom egérérzékenység (Mouse Smoothing):

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini:

bEnableMouseSmoothing=True

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
85

ééértem... és alapból mekkora a FOV? mert hát ha váltani kell...
MerlinW
FOV: Field of view azaz látószög. Magasabb értéken nagyobb területet látsz be. 4:3-as monitoron 90 jó, 16:9-en 110, 16:10-ben 100

[merlinw.org]

Okos dolgok ezek köszi <#worship><#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

pluhi
Következzék egy batch script a gearbox forumáról. Minden inditás elõtt automatán kimásolja az állásokat egy új könyvtárba. Ez a könyvtár alapon az elsõ sorban látható, a backup könyvtárat nekünk kell létrehozni, hogy menjen.
A ugyancsak átirandó értelem szerûen.
Az egészet bemásolod egy bat kiterjesztésû fájlba és azt futtatod.

cd "C:\Documents and Settings\\My Documents\My Games\Borderlands\backup"

MD SaveData

cd SaveData

xcopy "C:\Documents and Settings\\My Documents\My Games\Borderlands\SaveData" /e

cd ..

for /f "tokens=1,2" %%u in ('date /t') do set d=%%v
for /f "tokens=1" %%u in ('time /t') do set t=%%u
if "%t:~1,1%"==":" set t=0%t%
set timestr=%d:~6,4%%d:~0,2%%d:~3,2%_%t:~0,2%%t:~3,2%

rename SaveData SaveData_%timestr%

cd "C:\Program Files\Steam"

start steam.exe -applaunch 8980

Amint látszik ez a steam-es verzióhoz van, ha retail van fenn, akkor az utsó két sor helyére az exe elérési útja kell és start Borderland.exe
Ha nem C-n van a game kellhet külön a x: parancs a meghajtó váltására.
Roger6
Köszönöm a gyors segítséget!<#integet2><#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mi az a FOV?
MerlinW
Akkor hát pár trükk:

FOV állítása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini szekciójába:

Bindings=(Name="F9",Command="FOV 90",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F10",Command="FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F11",Command="FOV 110",Control=False,Shift=False,Alt=False)

F9,F10,F11-el váltogathatjátok. Minden pályarész váltáskor visszaáll defaultba. Egyébként ég és föld, nem lesz annyira csõérzés (én az F10-est használom azza a FOV 100-at).

VSync bekapcsolása (nálam erõs volt a tearing):

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini szekciójába:

UseVsync=True

Egérérzékenység:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini szekciójába:

MouseSensitivity=30.0

60.0 az alapérték.

[merlinw.org]

armageddon666
ki kell kapcsolni mousesmoothingot. keress rá googleben, már nem emléxem hol... de configolni kell.

@

Roger6
Lenne egy problémám. Szóval én elég alacsony érzékenységen játszom az egérrel minden játékban, de itt nem tudom eléggé levenni az érzékenységet. Szóval leveszem az egér felbontását is minimumra, és játékon belül is minimumra állítom, de ez is túl gyors nekem. Nem tudjátok, hogy valahogy át lehet írni-e valamit az ügy érdekében?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

próbálgass minden szerót, engem is csak kevésre enged fel.
triplet
Én is mennék multizni, de nekem nem mûködik. holott elvileg a nem eredetivel is jó az online játék. de nekem nem jó. lejár a timeout és annyi.

Rayden14
nagyon szépen kössz😉

én multiznék szívesen, csak sajna én se találok soha jó társaságot.
pluhi
WillowEngine.ini

bHasVoiceEnabled=False a VOIP rész alatt
Elõfordult már velem is, hogy 4-5 helynövelõt leltem magamnál huzamosabb játék után 😄

Viszont most értelmes társakat keresnék coop-hoz... mert a sok külfölditõl hülyét kapok... Az egyik csicska, másik lagger, harmadik leszar mindenkit csak megy. Meg hát magyar emberekkel mégis csak jobban megértjük egymást 😄

Positive Mental Attitude

Rayden14
Sziasztok. Ha multizok mindig recseg a mikrofonom, hogy lehet kikapcsolni?

kicsit fura dolog ez a multizás, nemtom hogy az miatt van-e de 80 helyes lett a tatyóm és csak 15ös vok 😄 (ujra kezdtem mert ujra lett rakva a gép )

jajj nem nehéz fejlõdni.. csak mész elõre azt amit látsz azt megölöd. 😊
Nem egy bonyolult recept 😄
triplet
Azóta meg van és mindjárt lvl 10😊
mondjuk ez a sok mászkálás akkor is a sírba visz:C

Menj vissza TK-hoz, neki van még egy level 7-es küldetése.