Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Positive Mental Attitude
De mondjuk milyen már, ha elütöm meghal egybõl, ha lövök rá, kell bele harminc tár...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Positive Mental Attitude
Ötlet?
A titka hogy sav lövõ fegyverekkel mennyél be ,azokkal gyerekjáték!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
F
Persze, teljesen természetes az,hogy megjegyzem az emberek nevét, meg egy adott pályarészen mi hol van,hogy felvegyem, pályarészbõl meg már annyi van,hogy kiesik a monitorból.
Idáig nem adtam ennek hangot, de most ez a kis konzervdoboz hát 3 új questet is benyögött. Találd meg, köszi!
Old Havent kicsit keményre gyúrták nem? =)
jó hogy komoly drop van, de meg is kell érte küzdeni rendesen.
Én szintemnek ez normál, persze ha 3an mennénk úgy lehet
lvl 31
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Esetleg vki emléxik h hol találta?<#buck>#buck>
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
az összes ilyen stílusú küldetésnél csak a területet jelzi a térképen, ahol szét vannak szórva a darabkák.
"The trees move. Do you not see it?"
sejna a scavenger questeknél néha rossz helyre mutat a cuccos, nézz szét a környéken, ott lesz valahol.
Dahl Badlands-en van egy Scavenger's Revolver nevü quest, ugyebár össze kell szedni egy revolver darabkáit. Én az ucsót nem találom, a revolver-barellt, elvileg ott kéne lennie az outpostnál, ahol asszem majdnem az összes darabka ottvolt, de hiába mutat a térkép oda, nem találom sehol. Esetleg vmi földalatti rész?
PLS help!
THX
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
rumkola: nvidia oldalára felmész ha nvidiád van, és kiválasztod melyik széria, milyen OP rendszerre, azt kész.
Amúgy a kitolt skilleket(például az a teknõsös a szirénnél ami lelassítja az ellenfeleket) azokat hogy aktiválom, mert nekem csak az alap skill van meg, ami megállítja az idõt egy pillanatra, én meg gyorsabb leszek sokkal.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
fotográfik kolomp edisön :D
A halál csupán a kezdet...
Hogy tudok online játszani?
A halál csupán a kezdet...
\"Hess innen troll.\"
Köszike!
\"Hess innen troll.\"
Egyszerûen úgy zavar, hogy ha megpróbálnám beleélni magam... hát nem menne :S mert hülyeség... de mint játékmechanizmus, tökéletes megoldás...
@