Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
(+ akkor több XPt adnak 😊)

@

velem ez nem eshet meg.. a fíling kedvéért a bogarakkal mindig magam harcolok 😛
Viktorr
Hello!

Társakat mikor kapom magamhoz,hol lehet õket toborozni?

Igen? Na akkor erre figyelni kell.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pl. vannak a robbanós bogarak, kurva idegesítõek, nem szabad átmenni rajtuk, mert kb 3-4en átmész, robban a verda...

Positive Mental Attitude

pluhi
Kéne neki, csak néha nem teszi. Bug.
Bár a jármû irányítása még mindig nem tetszik, maga a jármû jó. Mindenkit elütök vele. Nem is rossz, de gondolom a jármûveket is csak szét lõvik elõbb-utóbb.

De mondjuk milyen már, ha elütöm meghal egybõl, ha lövök rá, kell bele harminc tár...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

AGYAT A NÉPNEK!!!!

Positive Mental Attitude

armageddon666
kilépésnél ment a játék nem? O.o "All progress will be saved" vagy valami...

@

Joker Brand
lehet nem tudja hol kell menteni

triplet
Felvettem azt a küldit ahol meg kell ölni csontfejet. de az lvl10-es én meg csak 7-es vagyok. hol öljek hogy jól fejlõdjek? mert eddig mindig csak ilyen 5-ös meg 2-es szörnyekbe futottam bele. mellékküldetéseket én nem találtam.
Ötlet?

lalakov
És mentél mentési helyre kilépés elõtt?
XeeN
Sikerült nagyon felbosszantania a játéknak. Tegnap délután coop-ban játszottam egy barátommal. Miután átgyalogoltunk Old Haven-en, megbeszéltük, hogy késõbb folytatjuk, de még felvesszük a claptrap által adott küldit. Amíg a srác a küldit olvasgatta, az egyik ládában találtam egy narancs(!) snipert, 25x dmg, 1.5 tûzgyorsaság, 6-os tár és 4x tûzsebzés. Örültem, mint majom a farkának, azonnal kézbe is vetem. Elköszöntünk egymástól, majd kiléptünk a játékból. Most reggel amikor betöltötte a játék az állást, megdöbbenve vettem észre, hogy eltûnt a fegyver, illetve félig kész csak a quest-t amit tegnap már leadtam 1x...

Old Havenbe lvl 29 karival mentem.Fasza kis városi hent az egész!
A titka hogy sav lövõ fegyverekkel mennyél be ,azokkal gyerekjáték!
MEdievil
A játék nagyon jó de:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez még is mi a végén? hát ezért szenvedtem hogy a kurva átverjen és kössz ennyi volt semmi jutalom bejutok a vaultba vagy valami?! És most ott rohadok meg azon a sárgolyón hát szép kis befejezés.. xD A végén a ninja caltrapon sírva nevettem nagyon feldobták a játékot a hülyeségükkel. Fallout3-at messze veri hangulatilag és igazából minden téren, jöhetne folytatás vagy komolyabb kiegészítõ (nem dlc)
<#idiota>

F

csabarinkoo
Ezt de utálom.. Mikor ez a laptop(claptrop) benyögi,hogy új küldi érhetõ el valakinél és/vagy valahol.
Persze, teljesen természetes az,hogy megjegyzem az emberek nevét, meg egy adott pályarészen mi hol van,hogy felvegyem, pályarészbõl meg már annyi van,hogy kiesik a monitorból.
Idáig nem adtam ennek hangot, de most ez a kis konzervdoboz hát 3 új questet is benyögött. Találd meg, köszi!
Old Havent kicsit keményre gyúrták nem? =)
jó hogy komoly drop van, de meg is kell érte küzdeni rendesen.
Én szintemnek ez normál, persze ha 3an mennénk úgy lehet
lvl 31

pont most csináltam em génis, ahogy csaba is mondta, ott a falnál a "kicsit" leamortizált kocsiban van egy darab.
csabarinkoo
Az az, ahol ketrec is van és benne egy tekerõ amit (majd) el kell forgatni és annak a tetején is van egy darab? mert ha igen akkor az utolsó darab a domb szélén van egy TK-s autóban.

Calver, gondolatolvasó vagy, kösz😄

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Kösz, akkor majd próbálkozom.
Esetleg vki emléxik h hol találta?<#buck>

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Calver
ollé
az összes ilyen stílusú küldetésnél csak a területet jelzi a térképen, ahol szét vannak szórva a darabkák.

"The trees move. Do you not see it?"

NE HALLAGSS A JELZÕRE!
sejna a scavenger questeknél néha rossz helyre mutat a cuccos, nézz szét a környéken, ott lesz valahol.
Üdv all!
Dahl Badlands-en van egy Scavenger's Revolver nevü quest, ugyebár össze kell szedni egy revolver darabkáit. Én az ucsót nem találom, a revolver-barellt, elvileg ott kéne lennie az outpostnál, ahol asszem majdnem az összes darabka ottvolt, de hiába mutat a térkép oda, nem találom sehol. Esetleg vmi földalatti rész?
PLS help!
THX

jah az online-ról: sok szerverre engem se enged fel, de néhányra igen
csak 1 aktív skilled van, a legfelsõ... a többi passzív skill ami vagy állandó hatás, vagy mondjuk öléskor ugrik be 1 pár másodpercre stb..í rja is.
Jah, és külön megjegyzem, hogy a grafikája különösen tetszik! Szvsz atombomba grafika! Remek hangulatot teremt! A karakterek arca és kidolgozása is nagyon szép és érdekes. És nem utolsó sorban erõmû se kell hozzá. Grat. mégegyszer! <#worship>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

triplet
nekem nem megy, letelik a timeout és nem csatlakozik:S
rumkola: nvidia oldalára felmész ha nvidiád van, és kiválasztod melyik széria, milyen OP rendszerre, azt kész.
Amúgy a kitolt skilleket(például az a teknõsös a szirénnél ami lelassítja az ellenfeleket) azokat hogy aktiválom, mert nekem csak az alap skill van meg, ami megállítja az idõt egy pillanatra, én meg gyorsabb leszek sokkal.

Most így kapásból le tudnák írni 50 sornyi élménybeszámolót, de inkább csak annyit írok, hogy ez egy kibaszott nagy játék lett! Az elmúlt évek egyik legnagyobbja. Grat. Gearbox! <#eljen><#eljen><#eljen> Garantáltan megvevõs!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

melyik drivert tetted fel?

fotográfik kolomp edisön :D

én nekem megy az online, csak kéne vmi olyan szeró ami nem laggol
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

ne zavarjon h alant írtam, h itt nem eredetivel is lehet multizni rendesen. Igazából sikerült is felcsatlakoznom egy szerverre de laggolt mint a tetû... nincs vmi magyarok által lakott szeró? :S
triplet
azt mér, és hogy?😮

Fenrir
Én megvettem eredetiben mégsem tudok multizni 😛

triplet
Ez engem is érdekelne. és most jön az hogy: vedd meg eredetibe!
de nincs warez topik:S

egy rövid és tömör kérdés
Hogy tudok online játszani?
ez az "eredeti onli" vmi mánia nálad? am már tisztázva lett, eredeti-nem eredeti ugyanúgy tud multizni,
vki akinek eredetije van: Echo141
triplet
IMYke 2.0.0.0: te hol találtad meg a szövegeket? Meg vannak, csak annyi fájl van hogy nem tudom hol vannak a konkrét szövegekO_o

LAnozni? öhm.. kinevethetlek? 😛
triplet
Õhm... valakivel nem tudnék Lanozni?😊

Fenrir
Játszanék multiban, de senkihez sem tudok csatlakozni. Ez most bug vagy feature? 😊

zozyk
Ez bug,indits új játékot.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

csokicsiga
persze,de hogy,ez a bibi 😄

\"Hess innen troll.\"

triplet
Ki kellene nyitni az ajtót nem?😄

csokicsiga
ott már túlvagyok,utánna van egy kis harc,és megáll egy bunker ajtaja elött.

\"Hess innen troll.\"

triplet
Kövesd a robotot bazdki, bebúj egy lyukon, te meg követed és c-vel leguggolsz és te is átbújsz. Ennyi

csokicsiga
sziasztok,én már az elején elakadtam,a robot,bemutatta,hogy kell löni,kinyitott egy kaput,kocsik jöttem löttem,megöltem mindenkit,és a robot egy csukott ajtónál megáll,mit csináljak,hogy tovább tudjak menni?
Köszike!

\"Hess innen troll.\"

armageddon666
Nem is azt mondtam hogy gond van a megoldással... mármint játék szinten...
Egyszerûen úgy zavar, hogy ha megpróbálnám beleélni magam... hát nem menne :S mert hülyeség... de mint játékmechanizmus, tökéletes megoldás...

@

wedge31
Nekem tetszik ez a megoldás tudnánk mondani nem egy játékot ahol már egy lv1 kari simán lenyom egy lv20 igy legalább mindenki érzi a korlátait és van értelme a szint lépésnek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.