5584
-
#2463 Csak 512-es feltöltésem van, és jól ment úgy vettem észre. -
Richardix #2462 de utólag visszaadom ha kell... én karaktertől függően csak 1-2 fegyvertípust használok, szal... :) -
Richardix #2461 vééégre sikerült megoldani h tudjak szervert csinálni... bár sok haszna nins eme adottságnak mer olyan hiperjó netem azé nincsen. 2-en még csak-csak elvagyunk lagg nélkül, de többen nem tudom biztosan. -
#2460 Ja és legközelebb a loot-ot mindig a játéktulaj után vedd fel, ha neki már nem kell:) Nem egyszer volt, hogy mire helyet csináltam valaminek, te elraktad:) -
#2459 ma írtuk be ide a gamespy ID-nket, adogass hozzá a barátok közé minket. -
Gibor #2458 Olyanba elmennék énis bármikor :D:D:D csak nincsenek ismerőseim :D -
#2457 és tényleg:) -
Richardix #2456 és én? 11-esként mentem be és 29-esként ki... :) -
DevilMan #2455 Valaki most játék? gamespy Id:lilq9u olyan aki tud servert adni mert nekem nincs statikus ip-m :(. hA gamelne valaki akkor vegyen fel most vagy irjon 5 percen belul akár 10 is lehet a topicba irja le a nevet aztán felveszem én és egy srác mennénk gamelni. áá valaki gameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#2454 Imykét berángattuk asszem 14-es szinten egy playtrough 2-be:) 2-3 óra játék után lvl30-asként hagyott ott minket:) -
xxxpaulxxx #2453 kellett nekik kiadni olyan játékot, ami bár tökéletes, de ugye tört játékkal lehet multizni:D -
4850 hd #2452 hello mindenki felveszek mindenkit a barát listára utólagos engedélyetek kell thx mindenkinek
-
DevilMan #2451 valaki ha tud vegyen fel xfiren ha van neki és ott dumáljuk meg mit mikor mert ez igy naon szar hogy nem tudunk dumálni. Valaki game esetleg? vegyen fel xfiren:tn78lixc -
#2450 Nem sikerült az invitálásom vagy csak már játszotok? -
#2449 Elméletileg csináltam. -
#2448 Nem probléma... :)
Látom, már többen játszanak a visszaigazolt barátaim közül.
Szerver?
0.5-ös rádiós nettel sajnos nem tudok szervert futtatni :(
-
DevilMan #2447 Héé valaki game most? Gamespy azonositom:lilq9u vegyetek és gameljunk egy jot csak én nem tok szerot adni valaki más adjon majd ha felvesz. -
#2446 Én is mennék, ha még van hely és utólagos engedelmeddel felvettelek.:) -
Richardix #2445 pont ezaz.. a portok ki vannak nyitva... nemértem én ezt... -
#2444 Nem abszolut nem az, csak 30 óra után kell egy kis pihi:) -
#2443 navajonki nyisson portokat, mert nem lehet csatlakozni:) -
Richardix #2442 már előre látom i2k kommentjét: "Uncsi lett a Dragon Age? ":) -
#2441 Én is benne vagyok
GSpy: MerlinW-HUN -
Richardix #2440 tőlem meg aztán méginkább! :) -
Dant0r #2439 Nem tudom, Steam-es, D2D-s letöltések ebben benne vannak?
PC-n inkább ezek dominálnak szvsz. -
#2438 Tőlem már kezdhetjük is :) -
#2437 Nézd az aláírásomat...
Fogalmam sincs mikor készülök el... még a Wolfit is le kellene már tudnom, mindig találok benne hibát :(
-
Richardix #2436 gondolom kicsit sok entert nyomtál a végén véletlenül...
na akkor lesz ma buli, vagy mi? :) -
Trantorius #2435 Bocs az elöző üzenetért, nem tudom miért lett ilyen. -
Trantorius #2434 I2K megtudnád mondani hogy időe körülbell mennyire van a magyarítása ennek a játéknak vagy a Prototype-nak?
-
#2433 Arra sorsra biztos nem jut, HL dedikált szerveren ment, itt meg saját szerverek vannak. Gamespy meg független a játéktól. -
Noodlee #2432 Szereintem vészesen Hellgate: London feelingje van a játéknak, remélem nem jut arra a sorsra :(
Még jó, hogy ezt nem vettem meg :P
Azért remélem a legjobbakat. -
Noodlee #2431 "a Gearbox arcok a DLC csomagokat hegesztik ezerrel" -
#2430 mivel ez kizárólag usa... szerintem sok helyen van pc és valamilyen konzol, és az egyszűbb volta miatt talán a többség a konzolos verziót választotta. egy globális eladási stat sem ártana, de azért ez így elég durva. -
Gibor #2429 Valahol volt olyan hír hogy nov 24.én jön a kieg... -
#2428 "Sikeres a Borderlands, jöhet a folytatás?"
Ennyi:) -
#2427 Pont valamelyik nap volt hír Borderlands 2?? Minden bizonnyal!!! -
#2426 Ez nyugat EU-ban és USA-ban nem annyira jellemző. -
Gibor #2425 Mindenki virágboltban veszi... -
Noodlee #2424 http://www.gamekapocs.hu/hir/17131/Sikeres+a+Borderlands,+johet+a+folytatas?