Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme

pluhi
Firefly Sirenem ellenne azzal a kis tüzessel<#violent>.
Bezzeg én csak szkópos shutgunt birok találni, meg szóró snipert...
MerlinW
portforward.com, routered kiválaszt, borderlands, megcsinál amit ír, Ha nincs routered, tûzfalat kikapcs, vagy kiengeded a readme-ben írt portokat. Vagy visszaolvas😄

[merlinw.org]

Simán übereli a tûzsebzés. na meg ilyen pontos nagytárú géppuskát is nehéz találni. Mondjuk én nem nagyon használok géppityut, de azért szoktam nézegetni. Shoti + rakéta only tápság van 😊

Aki végigvitte már: 2es playthrough-nek ha nekiállok akkor ugyanazok a questek lesznek csak magasabb szintû ellenfelekkel? Belenéztem, de el ment a kedvem tõle mikor az elején újként üdvözölt a robot. Nyomom inkább az 1est szerintem 1 darabig amíg van pár érdekesebb bounty board mission.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

megjegyzem, a 78-at sebzõvel összesen 210 löszeres egyetlen tár 😊 szóval nem fogok vele kifogyni a harc hevében 😛
van 1 modom (v mI) ami 55%-os tárnövelést ad, és 900 a max lõszerem.
csak nemtom h 30 sebzéskülönbséget ellensúlyoz-e a 2x-es tûzsebzés.
Ha van normális SDU-d,vagy micsodád(ami megnöveli a szállítható lõszermennyiségét) akkor mindenképpen a 78-at sebzõ. Tûzsebzés nagyon jól tud jönni, a nagy tár szintén.

armoryba is írtam, de itt is megkérdezem ha nem gond:
a 2 közül ti melyiket választanátok?

Hozzáfûzöm rövid távra, vmint táposabb mobok ellen használnám, tehát a pontosság nem túl fontos.
Broafka
ááá kösziii! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Broafka
biztos ott vagy ahol kell lenned?

Broafka
hi, nem tudja vlaaki honnan tudnám letölteni a játék zenéjét? mármint amikor új játékot kezdünk és bemutatják a karaktereket, nah az nekem nagyon bejövõs 😊

STREEX
A következõ a gondom ezeket a questeket mind megcsináltam és ott vagyok ahol fel lehetne markolni a jutalmakat, de egész egyszerûen nem tudok a use gombbal belépni a rendszerbe? ez a bug ugye megoldható?
Másik kérdésem hogy a járgány mégse lehet átalakítani?Korábban mindenki azt írta hogy lehet de nem találok rá lehetõséget.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

az is megy vagy 50ig vagy 100ig 😊 jó sok %dmg-t meg reload speedet ad az már a végén 😄

ez egem is érdekelne.. már 16-os a géppusi profiency és remélem még jó soakt nõ 😊
profiency lvl-bõl mennyi a maximum egy fegyvernél?

How much can you take,before you snap?

am nekem már a tököm kivan, hogy mindenbõl jönnek a legjobb fegyók, lilák, sárgák szintén, de gépfegyverbõl sose kapok ilyesmit. SMG-t meg rakétávatõt 4x elemental szorzó nélkül alig kapok, de gépfegyverre még egy szaros 1x-et se 😞 Ha meg igen, akkor feleanynit sebez mint az aktuális fegyverem.
soldier scorpioja se kutya azért. ha gáz a szitu vagy csk nem akarsz vacakolni a kis szarokkal kidobod, az szépen elintéz mindent, még rakétát is lõ
Drephis
hunter buildem, elég jó szerintem

help

és aztán várhatsz arra, hogy vissza töltõdjön, néha meg csak kering fölötted mint valami hülye, bár bossra talán az a leghasznosabb mert ki küldöd el bújsz és tolja a dmg-t mint az állat 😄

pisztoly nálam is nagyon bejövõs 😄 nem annyira gáz a hunter, fõleg ha sok szörny van 😄 mert ugye pisztolyban az 1ik képesség, hogy ha meg ölsz valakit akkor ezerrel el kezd töltõdni az életed és szerintem a sniper rifles magazine növelõ helyett a focus + accuracyja hasznosabb tud lenni 😄 fõleg mert a pisztolyok és a revolverek piszkosul erõsek viszont néha elég pontatlanok 😄

pluhi
Ja, 8 ellenfelet végigalázó Bloodwing tiszta haszontalan, pláne a cuccesõ belõlük, amit alig gyõzõl összeszedni utána...
csabarinkoo
Jó hát én se, azért halok mert esélytelen vagyok, hanem a second windnél valahogy mindig eltünnek látómezõn kivülre a mobok =)

gabo91
Hali

huntert választottam, bár már megbántam...
de nem akarom elõröl kezdeni.
valami ilyesmi elrendezésre gondoltam.
Vagy mit javasolnátok.
Leginkább pisztolyt használok.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

csabarinkoo
Na hát ezt sem tudtam, hogy minek arányába von, azt hittem,hogy szint. 😊

Haxoror: Én is mindig legalább 3 szinttel felettük szoktam lenni =)

Nah igen, talán nem az erõssége a Soldiernek a a képessége, de legalább nem kell rohangálnom venni töltényeket, mert mindig minden fullon van. ( ammo regen) 😊

pluhi
Ha 2-3 szinttel a mobok felett vagy, mindegy mivel mész, csak karcolgatnak.
A Flash az a Spark akar lenni, vagy mi?
sztem a berserk is nehezen hal 😄 növekedett idõ amíg fekszik a földön és ha meg öl valamit a second wind teljes életre tölti, kicsit durva 😄 meg, hogy az ökle tud lángolni is és oda megy és üt 10-15öt és a legdurvább bossnak is fél életét le verte 😄 a hunternek talán a leghaszontalanabb a speciális képessége :S a hunter nem igazán való boss ölésre 😞

Ja errõl jut eszembe,
sirennel vagyok és még SOHA nem haltam meg <#wow2>
Ezt nem arcoskodásból írom mert a soldierrel azért meghalok néha de a sirennel még igazán bajba is csak ritkán kerülök

1.
Quicksilver + Flash + Elementál SMG = minden meghal másodpercek alatt

2.
Ha gáz van Phaserun és visszavonulás

3.
Na talán ez a legfontosabb (vagy inkább fura) megcsináltam minden mellékküldetést és így a szintem MINDIG fölötte van legalább 2-3-al mint az ellené.

Kipróbáltam mind a 4 kasztot de a siren magasan a legerõsebb.

ruházz be dolgokba 😄 mást nemtudok ajánlani 😄 minél több a pénzed annál többet vesz le az a szemét 😞

csabarinkoo
Ez lemaradt, de gondoltam benyögöm a fájdalmamat. Azért kissé megvisel mikor meghalok akkor közel 100k pénzt von le az a tetü. =))

nyugi, nem fog eltûnni 😊

csabarinkoo
Én végig shotgunnal megyek, néha érzem,hogy kicsit kamikaze feeling.. de az fossa közelröl a kritet.
Mondjuk most van egy legedary sniperem ami olyan 3.5k kritel.
Most léptem ki, így nincs kedvem kipróbálni, de az nem attól legendary,hogy addig van meg,mig ki nem lépsz a játékból ?

azért használom meele helyett, mert mindenfelé szórja a golyót, ráadásul kétszer 😄

Nem, mindenki megkapja az xp-t.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Valaki felvilágosítana abban hogy coop-nál hogy oszlik szét az xp?
Hallottam hogy a questekért csak a host kap xp-t.
Most tervezzük haverokkal hogy elejétõl végig játszuk, de ha ez igaz akkor a host mindig lehagyja a többieket fejlõdésben.
0.0 az olyan pontos, hogy New heavenben 2 méterrõl becélzol egy automatát és fyrestoneba boneheadnek ad headshotot 😛
0.0? az vérpontos XD
kuci06
hát azt csakis közelre lehet használni 😄
nekem amit dobott, 0.0-s accuracy-val volt felszerelve 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

én most öltem meg sledge-t. menõ a shotgun-ja 😄
közelre csak azt használom meele helyett

Prince23
?

zozyk
Bármelyik automatánál...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

triplet
Hol lehet eladni a fegyvereket? Mert én csak eldobni tudtam õket.

offkorzreg
én sajnos nem tudom,lvl 17 vagyok még csak ^^

armageddon666
Akkor lehet hogy be kéne írnom a wikibe >.< ott ez nem szerepelt 😊 azért gondoltam hogy bug.

Talált már valaki valami normális Eridian fegyvert? Nekem már másodszor esett egy sniper, talán 11011-es... villámokat lõ... meg lassabban megyünk ha az van nálunk... elég gagyi :S szal eladtam. meg most is el fogom.

Most szereztem meg a kulcs utolsó töredékét, kb. mennyi van még hátra? Egyébként talán 22 óra játékidõnél tartok és lvl 31 vagyok.

@

offkorzreg
fícsör 😊

armageddon666
Most nyírtam ki a Rakk Hive-t 😊 könnyû volt 😄 meglepõen könnyû... lehet túl imba vagyok? :S

Van egy narancs fegyverem, valami Equalizer a neve, repeater, piros szöveggel "It stings" van ráírva asszem... na most nemtom, hogy fícsör vagy bug-e, de nem kell tárazni vele... folyamatosan lehet lõni... (van egy hasonló revolverem is. az csak szimplán termeli a töltényt magának...)

@

Prince23
Lenne egy kérdésem:

Miért nem tudok hostolni szervert? se public, se private. illetve tudok, csak a join nem megy sajna. de én másra rá tudok csatizni :S

de jó h nem akartam senkinek se válaszolni 😄 na mind1 😄

a legeljén van 3 bandita ami folyamatosan visszaterem, azok elég érdekesek 😊

Most pl vmi barlangban mászkáltam. Kiírtottam egy rakat banditát. Ilyen bazi nagy állatokat is. Megyek tovább tûzköpõ óriás kutya majd egy rakat nagy páncélos fejû óriás kutya. Lõszerem jórésze elmegy rá. Vissza megyek mert hagytam ládában még - sacc 20 másodperc ha nem spintelek - erre újra ott vannak a banditák. Köztük a baszott nagyok is. Mondom kösz. Vissza felé újra óriás kutya. Ez kész! Mint egy Diabló! 😊