Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzeg én csak szkópos shutgunt birok találni, meg szóró snipert...
[merlinw.org]
Aki végigvitte már: 2es playthrough-nek ha nekiállok akkor ugyanazok a questek lesznek csak magasabb szintû ellenfelekkel? Belenéztem, de el ment a kedvem tõle mikor az elején újként üdvözölt a robot. Nyomom inkább az 1est szerintem 1 darabig amíg van pár érdekesebb bounty board mission.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
csak nemtom h 30 sebzéskülönbséget ellensúlyoz-e a 2x-es tûzsebzés.
a 2 közül ti melyiket választanátok?
Hozzáfûzöm rövid távra, vmint táposabb mobok ellen használnám, tehát a pontosság nem túl fontos.
"The trees move. Do you not see it?"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Másik kérdésem hogy a járgány mégse lehet átalakítani?Korábban mindenki azt írta hogy lehet de nem találok rá lehetõséget.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
How much can you take,before you snap?
help
huntert választottam, bár már megbántam...
de nem akarom elõröl kezdeni.
valami ilyesmi elrendezésre gondoltam.
Vagy mit javasolnátok.
Leginkább pisztolyt használok.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Haxoror: Én is mindig legalább 3 szinttel felettük szoktam lenni =)
Nah igen, talán nem az erõssége a Soldiernek a a képessége, de legalább nem kell rohangálnom venni töltényeket, mert mindig minden fullon van. ( ammo regen) 😊
A Flash az a Spark akar lenni, vagy mi?
sirennel vagyok és még SOHA nem haltam meg <#wow2>#wow2>
Ezt nem arcoskodásból írom mert a soldierrel azért meghalok néha de a sirennel még igazán bajba is csak ritkán kerülök
1.
Quicksilver + Flash + Elementál SMG = minden meghal másodpercek alatt
2.
Ha gáz van Phaserun és visszavonulás
3.
Na talán ez a legfontosabb (vagy inkább fura) megcsináltam minden mellékküldetést és így a szintem MINDIG fölötte van legalább 2-3-al mint az ellené.
Kipróbáltam mind a 4 kasztot de a siren magasan a legerõsebb.
Mondjuk most van egy legedary sniperem ami olyan 3.5k kritel.
Most léptem ki, így nincs kedvem kipróbálni, de az nem attól legendary,hogy addig van meg,mig ki nem lépsz a játékból ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hallottam hogy a questekért csak a host kap xp-t.
Most tervezzük haverokkal hogy elejétõl végig játszuk, de ha ez igaz akkor a host mindig lehagyja a többieket fejlõdésben.
nekem amit dobott, 0.0-s accuracy-val volt felszerelve 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
közelre csak azt használom meele helyett
Talált már valaki valami normális Eridian fegyvert? Nekem már másodszor esett egy sniper, talán 11011-es... villámokat lõ... meg lassabban megyünk ha az van nálunk... elég gagyi :S szal eladtam. meg most is el fogom.
Most szereztem meg a kulcs utolsó töredékét, kb. mennyi van még hátra? Egyébként talán 22 óra játékidõnél tartok és lvl 31 vagyok.
@
Van egy narancs fegyverem, valami Equalizer a neve, repeater, piros szöveggel "It stings" van ráírva asszem... na most nemtom, hogy fícsör vagy bug-e, de nem kell tárazni vele... folyamatosan lehet lõni... (van egy hasonló revolverem is. az csak szimplán termeli a töltényt magának...)
@
Miért nem tudok hostolni szervert? se public, se private. illetve tudok, csak a join nem megy sajna. de én másra rá tudok csatizni :S