Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végignyomtam, nekem szvsz tetszett, kár,hogy csak a végén lehet megszerezni az eridian lightning fegyvert, még így is feltornásztam az eridian profiency lvl-t 7-re. képzelem milyen brutál lehet 15-ön 😄
hülyeség,hogy csak az smg jó, egy fegyvert kell kiválasztani amivel akarsz menni. én sniper mellett shotgunt használtam az elején, de mikor meglett az elephant gun onnantól csak azt. végére lvl 20 prof és minden csak egy lövés volt 😊

How much can you take,before you snap?

MerlinW
#1971 - Na meg nem árt figyelni arra, amit mond a srác a videóban😊

[merlinw.org]

Prince23
Én használok SMg-t, shotit és csipát is. fõleg utóbbi nagyon gyakran is...

Shep
Néztem ilyen tüzes vackokkal megyek többnyire, de ez is milyen már, hogy van ugyan 4 féle karakter, de mégis a géppuskát használd, mert az a legjobb. Hát na, látszik, hogy a Gearbox nem csinált még RPG-t (ha tévednék elnézést)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
A fegyverek sebzéséeit + extra kiegészítéseket is (robbanótöltettel, vagy sokkos golyó, stb) is kell nézni... smg-vel érdemes menni

Shep
Hát jó, de az olyat mindig is utáltam ,hogy csak azért ne menjek valahova, mert nem vagyok 110000000000000 szintû. Meg ahhoz, hogy normálisan játszhassak elõtte órákat töltsek hülye kutyaszerû izék értelmetlen öldösésével. Ezt utáltam a Diabloban is, de ott nem volt ennyire durva a helyzet. Nem akarom megint a F3-at felhozni példának, de ott szépen haladtam elõre a történetben és ugyan voltak kemény csaták fõleg az elején, de ilyen ,hogy ott a kemény csávó és meg se tudom normálisan sebezni, hát ilyen nem volt.Meg ez a rajzfilm grafika marhára nem illik egy ilyen világban játszódó játékhoz, képregényes játékhoz tökéletes, de ilyenhez nem. (persze lehet csak én gondolom így)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Teljesen egyetértek a leírtakkal!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
jah most vágom h te az ellenfelek szintjérõl beszéltél...lol én meg írtam egy regényt neked XD

ööö fejlõdni kell, ennyi az egész. Pl a barlangba be ne menj 10 szint alatt, oda 20-as szinten érsdemes gyûjtöhgetni az 50 db kristályt.
van egy sorrend h melyik küldit csináld...

Shep
single playert nyomok

Prince23
Azért csatlakozz olyan gémbe, ahol veled egyszinten vannak, vagy te vagy 1 szinttel magasabban. le lehet olvasni a hostolt szerverrõl ki hol tart.
Úgy tényleg semmi értelme nincs, ha tõled magasabb szinten vannak online gémerek, meg ugye ismeretlenekkel ha gémezzel mindenki felkapkodja gyorsan a cuccost megnézése nélkül, így neked is azt kell tenned. haverokkal kell tolni.
egyébként simán 9/10

Shep
Hát én meguntam a bohóckodást, miután elindultam valami bánya kulcsát megkeresni a banditák bunkerébe és a tõlem 2 szinttel erõsebb ellenfeleket egyszerûen meg sem tudtam sebezni. Mondjuk amúgy sem igazán tetszik az egész, mert teljesen élettelen az egész az jelképez egy város, hogy van benne egy doki, meg egy hülye robot, ráadásul mini ugyanott jönnek elõ ugyanazok az ellenfelek? Volt olyan, eljöttem egy járaton és sehol senki visszafordulok és már 3 bandita kaparássza a hátamat. F3 is világvége utáni környezetben játszódik, de ott mégis él a világ, nem egy ilyen leraktunk x helyre y számú ellenséget aztán ezek z idõközönként újraélednek. De legjobban ez a szintkülönbséges idiótaság zavar, attól ,hogy magasabb szintû a golyó még ugyanúgy sebzi. Érdekes módon más játékokban ezt sokkal jobban megtudták oldani. Na mindegy mindenkinek további jó szórakozást én inkább más kalandok után nézek.

mert már késõ, addig kellett volna amíg be nem fejezted a küldetést

köszi <#eljen>
a játékot végig vittem és hidd el hogy rohadtul de nem megy nekem át az ajtón😉
Fenrir
Miért ne tudnád? Szerintem semmi különbség nincs a warez mentés és az eredeti mentés között.

A halál csupán a kezdet...

sräcok...szeretnem befejezni a karakterem lvl35-ig virägboltin, a heten pedig megjön az eredeti, tudom folytani evvel a warez karakterrel, lvl 50-ig, vagy ujjat kell kezdenem?
Fenrir
Tömegoszlatásra jó, fõleg ha tud valamilyen elementális sebzést is 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék vége felé a crimson katonák ellen über a savat sebzõ rakétavetõ.

I.C.ram
Oké, kösz 😊

A rakétavetõ jó egyáltalán valamire? Van egy papíron kb 450-et sebzõ rakétavetõm, de mikor belelövök egy velem azonos szintû banditába, akkor alig sebzi... A papíron 130-at sebzõ Combat Rifle meg 4-5 lövésbõl szétszedi.
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már nem sok.

I.C.ram
Most öltem meg az óriás exkavátoron lévõ bandita vezért, mennyi van még hátra a játékból? Mert lenne más dolgom is, de nem bírom letenni ezt a szart 😄
Broafka
én most magamat tornászom föl lvl 50-re, már 46-nál járok, holnapra azért remélem sikerülni fog.

Mások is ismerik New Haven titkos ládáit, tetszett ahogy az egyik rohangászott a városban, kár hogy már fölvettem 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

MerlinW
Jót multiztam most. Feltornáztam 3 embert lvl17-rõl lvl22-re😊 Tetszett nekik, hogy nem nyúltam a loot-hoz😊 Csak szolidáris szanitéc voltam😊 Mondjuk a lvl15-20-as questeket már vagy 10x megcsináltam online😊

[merlinw.org]

Majd fõküldetés része lesz.

I.C.ram
Azt hol kell felvenni?
Broafka
az a vicc az egészben, hogy egyszer csinálok játékot, utána már sehova se tudok joinolni. ki kell lépnem a játékból, és úgy vissza, úgy talán engedi néha

MerlinW
Amelyik szerver nem enged be az elsõ 2-3mp-ben azzal ne is foglalkozz.

[merlinw.org]

Ma is sikerült csatlakoznom, de iszonyat lagos volt, meg a játékosok is elég fásultak voltak. Pinget hol lehet megnézni amúgy ha joinolva vagyok?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Another piece of the puzzle questet vedd fel.
Egyébként, de át kell menni az ajtón. Õ is átmegy.

[merlinw.org]

csak akkor tudsz bemenni ha a második vault key keresésére megkaptad a questet

offkorzreg
nem is keresztül megy rajta õ sem

nekem nem lehet keresztül menni ezen az ajtón,akkor ezt most hogy??
balee4
Ahh inkább meghagyom az utókornak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Atya isten, bazz, ezt lementettem, de kösz a jelzést, moderáltam is. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

offkorzreg
öcsémnek is most az elõbb,Reaver kb 5mp 😄
mennyi lvl vagy?

Lobsterman
Kromon jót nevettem. A kis bemutatkozó videó után már lõttem is a seggét. Ilyen könnyû bosst még nem is láttam egy játékban sem. 😄

MerlinW
Minden megmarad. Single és a multi egy és ugyanaz a játéktér. Amit online felvesztek, megcsináltok küldetést az is megmarad offline.

[merlinw.org]

Most öltem meg Krom-ot (5 lövés a sniperbõl), és utána Reavert (3másodperc a géppuskával).
Ez minden csak nem nehéz.

fotográfik kolomp edisön :D

Broafka
router függõ

És multiba hogy megy a mentés? Autómata a host-nál? eddig csak joinolósba nyomtam, ott tudom hogy nem az én sztorimat menti, de kíváncsi vagyok h a tegnapi übertáp rakétavetõm amit kaptam 1 angol sráctól az megmarad -e single-be is... na meg a 2 szintlépésem 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Kritikus lövéseket próbálj adni. Ez azt jelenti, hogyha a fejre célzol, akkor extra sebzést okozol... Én is most fejeztem be, de kipróbálom a Playthrough 2-t is... Nekem bejön. Szerintem jó hogy nehéz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bonehead-et nem tudod kinyírni, ez a szintkülönbség miatt van és egy csomóan benézik.

Menj vissza T.K.-hoz és csináld meg a level 7-es küldetését, az elég lesz hogy felfejlõdj level 10-re.

Ez nem egy igazi RPG...és nem megyek és ölök, de azért na...ez szerintem akkoris butaság, hogy beállok egy jóhelyre, rádobok három gránátot, belelövok tíz tárat, semmi hatás, õ lõ kétszer-háromszor, és meghalok. Hát ez nem éppen fer.

A Fallout 3-ban is lövöldözni kellet, vagy a Mass Effect-ben, de azok közül egyikben se volt ilyesmi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Zickler
Elkezd visszaszámolni a játék, de nem történik semmit csak amikor elér a 0-ig akkor kiírja hogy nem tud csatlakozni, viszont 1-szer már sikerült.

Battletag: Muhee#2716

edios
Tab->küldiknél válaszd ki a szintednek megfelelõt/legkönnyebbet. Mindig van vmi, amit meg lehet csinálni, 4 szinttel fölötted levõvel még jó, hogy nem boldogulsz😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

armageddon666
Szerintem is túl könnyû volt...
de nem rossz alázni...
ráveszem öcsém vagy ismerõseim hogy játszanak kicsit, aztán majd playthrough 2-t együtt toljuk 😄 úgy talán nehezebb 😊

(Skagzilla megölhetõ többször?)

Van egy Hornetem meg egy fura Equalizerem... repeater és revolver, corrossive dmg, elsõnél nem kell tárazni és burstöl, második simán termeli a töltényt... ez geciimba 😊 ezért nem is nagyon használtam 😄

(titkos szoba, New Haven Basement megnyitható P2-nél? vagy csak az elsõnél? 😞 mert azt olvastam hogy egyik küldi felvétele, de el nem kezdésekor lehet megcsinálni csak 😊)

@

Szerintem meg túl könnyû. Csak normal meg trivial küldiket kapok régóta, kihívás nem sok. Ja, és egy fegyvert használok kb. 5-6 szintlépés óta.

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
RPG lényege: nem megyünk oszt ölünk...
Elõtte fejlõdj és fejlessz a karaktereden!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az a bajom ezzel a játékkal, hogy nekem legalábbis rohadt nehéz. És nehzésséggel nem illik össze, ez a rajzfilmszerû grafika. Mert azt gondolja az ember, óh, hát ez ilyen poénos, rajzfilmszerû, könnyû lesz. Aha, hát egy nagy frászt! Most egy solider vagy milyen karakterrel próbálkoztam, de egyszerûen nem tudok egy helyen túl jutni, jön valami 11-es szintû alak, én hetes szintû vagyok lövöm mint a franc, de semmi értelme, õ meg két lövéssel leszed. És ez ismétlõdik folyamatosan...bosszantó.

Ha legalább lenne valami fedezékrendszer, vagy valami, de semmi. Próbálkozok minden hova bebújni, és fedezékbõl lõni, de hát, rohadt nehéz, és egy idõ után már nagyon idegesít.

Legalábbis, én nem szeretem ha valamit tízszer újra kell kezdeni, mert esélyem sincs.

Nem lenne rossz amúgy, de ez a túlzott nehézség...új harmadik karaktert meg nincs már kedvem indítani, hátha azzal könnyebb

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pluhi
Tunngle nálunk az elejétõl fogva mûködik, csont nélkül. Csak mondom.
A forwardolt portokkal lehet viszont valami gáz, mert hiába raktam be mindent, amit csak találtam, hogy kellhet, nem ment. DMZ-vel viszont igen.
ok de a változás (0.1,1.0) mitõl függ?