Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hülyeség,hogy csak az smg jó, egy fegyvert kell kiválasztani amivel akarsz menni. én sniper mellett shotgunt használtam az elején, de mikor meglett az elephant gun onnantól csak azt. végére lvl 20 prof és minden csak egy lövés volt 😊
How much can you take,before you snap?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ööö fejlõdni kell, ennyi az egész. Pl a barlangba be ne menj 10 szint alatt, oda 20-as szinten érsdemes gyûjtöhgetni az 50 db kristályt.
van egy sorrend h melyik küldit csináld...
Úgy tényleg semmi értelme nincs, ha tõled magasabb szinten vannak online gémerek, meg ugye ismeretlenekkel ha gémezzel mindenki felkapkodja gyorsan a cuccost megnézése nélkül, így neked is azt kell tenned. haverokkal kell tolni.
egyébként simán 9/10
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
A rakétavetõ jó egyáltalán valamire? Van egy papíron kb 450-et sebzõ rakétavetõm, de mikor belelövök egy velem azonos szintû banditába, akkor alig sebzi... A papíron 130-at sebzõ Combat Rifle meg 4-5 lövésbõl szétszedi.
Mások is ismerik New Haven titkos ládáit, tetszett ahogy az egyik rohangászott a városban, kár hogy már fölvettem 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
[merlinw.org]
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egyébként, de át kell menni az ajtón. Õ is átmegy.
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
Ez minden csak nem nehéz.
fotográfik kolomp edisön :D
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Menj vissza T.K.-hoz és csináld meg a level 7-es küldetését, az elég lesz hogy felfejlõdj level 10-re.
A Fallout 3-ban is lövöldözni kellet, vagy a Mass Effect-ben, de azok közül egyikben se volt ilyesmi.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Battletag: Muhee#2716
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
de nem rossz alázni...
ráveszem öcsém vagy ismerõseim hogy játszanak kicsit, aztán majd playthrough 2-t együtt toljuk 😄 úgy talán nehezebb 😊
(Skagzilla megölhetõ többször?)
Van egy Hornetem meg egy fura Equalizerem... repeater és revolver, corrossive dmg, elsõnél nem kell tárazni és burstöl, második simán termeli a töltényt... ez geciimba 😊 ezért nem is nagyon használtam 😄
(titkos szoba, New Haven Basement megnyitható P2-nél? vagy csak az elsõnél? 😞 mert azt olvastam hogy egyik küldi felvétele, de el nem kezdésekor lehet megcsinálni csak 😊)
@
fotográfik kolomp edisön :D
Elõtte fejlõdj és fejlessz a karaktereden!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha legalább lenne valami fedezékrendszer, vagy valami, de semmi. Próbálkozok minden hova bebújni, és fedezékbõl lõni, de hát, rohadt nehéz, és egy idõ után már nagyon idegesít.
Legalábbis, én nem szeretem ha valamit tízszer újra kell kezdeni, mert esélyem sincs.
Nem lenne rossz amúgy, de ez a túlzott nehézség...új harmadik karaktert meg nincs már kedvem indítani, hátha azzal könnyebb
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A forwardolt portokkal lehet viszont valami gáz, mert hiába raktam be mindent, amit csak találtam, hogy kellhet, nem ment. DMZ-vel viszont igen.