Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nekem a skillt adó személyes tárgyak is egy rejtély. Valahogy nem érzem, hogy megkapnám e azokat a skilleket
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
How much can you take,before you snap?
Why so serious?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez szerintem is nagyon fontos. Persze aki a vicsoritós AI-ra még nem unt rá a fallout3-ban annak nem lesznek kellemes emlékei errõl, hisz agyalni kell majd <#idiota>#idiota> .
Why so serious?
Why so serious?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
aki nagyra tartja a játékot és komolyan veszi még most is, az nyugodtan felvehet és tolhatnánk is esténként. Néha a délután is belefér.
ui: hosztolni nem tudok... nem tudnak rám joinolni, csak én másra:S
Nem tetszik, letörlöd, és nem játszasz vele. Nem vesztettél semmit.
ezek általában olyan típusú emberek, akik kiöregedtek a játékokból (nem feltétlen kortól függ), és minden újat, a régitõl különbözõt csuklóból szaroznak le, és még mindig ott tartanak, hogy valami "miérháromdééé"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
És a legjobb, hogy megint fut a játék.
hiába október-november, nagy játék kiadások ideje...nem sok játék izgat most...a witcher-hez nem volt szerencsém, de a minap megláttam a media markt-ban 5 rugo, bõvített változat, szinkronos...nem láttam még egy képet sem a játékból, de most ahogy említetted hogy jó rpg, még az oblivion-nál is jobban tetszik neked...nekem az oblivion azisten, eza witcher hasonló játék, tetszene ha az oblivion nagyon tertszett?
ON
26-os Berserker vagyok most de már nagyon unom. Végig vitte már valaki? Sok van még? Már nagyon le akarom törölni, gondoltam elõtte megkérdem, közel van-e már a vég?
játékok elbutulása meg párhuzamba állítható a játékosok elbutulásával 😊 mikor Devil May Cry 4ben elakad valaki az árnyékos résznél... egyetlen egy "fejtörõ" a játékban...
@
Kell ennek a játéknak egy rendes kieg benne (bugjavitásokon kivül): minimap, több aktiv skill, láda, fegyó mod slot(ok), picit hosszabb respawn, járgány modding és ami a legfontosabb, rendesebben balanszolt sebzés/HP/mobHP arány és enyhiteni az idióta szintfüggést a sebzõdés/sebzés képletben. Ez már idáig is bilibe lóg a kezem szint, de tudom még fokozni. Multiban erõsebb ellenfelek, áthatolhatatlan pajzs (egyik elvonja a figyelmét a másik flankolja), összedolgozó ellenfelek, jobb AI, na. Kelljen kis tervezés, hogy most ki honnan megy rájuk és mivel. Kircsi lenne...
BL, F3 csupán egy lebutított FPS megfûszerezve tulajdonságpontokkal és rengeteg használati tárggyal. Ettõl függetlenül jók.
Fallout 3 single játék, ebbõl fakadóan van történet, élet (mondjuk a "F3-ban él a világ" cseppet durva kijelentés volt - Oblivionban, GTA4-ben ott él a világ), míg BL kifejezetten online játéknak készült. Mint a Quake 3, Battlefield vagy az Unreal Tournamentek. Van single, de csak hogy rá lehessen írni a dobozra, illetve lehessen gyakorolni botok ellen.
BL-ben is lehet szólóban tápolni, és pont ez a lényege a single résznek. Multiban baromi jó játék, egyedül meg kong az ürességtõl. Mint írtam nincs is ezzel semmi baj, hiszen fél éve tudjuk, hogy ez lesz. Battlefield-et, Quake 3-at sem fikázza senki azért, mert egyedül unalmas😄
[merlinw.org]
Az elmúlt évek alatt már egyre kevesebb játékot tartok méltónak arra, hogy warez nélkül megvegyem!
Nálam is elsõ lett a kipróba - demozás, mint olyan, ugye megszûnt drága kiadóinknál... - és csak utána a filózás, ha megérdemli, hogy mikor, milyen sprórolási technikával veszem meg, vagy megérdemli a kivárást.
A Borderlands értelemszerûen - valahol olvastam, talán a korábban linkelt ausztál oldalon, nem tudom - hogy direkt nem is készítettek neki történetet, nem akartak olyan mélységekbe menni...
A baj csak az, hogy évekig készült...
A Fallout 3 persze, hogy fényéveket ráver erre. Holott, az sem egy agytekervény zsibbasztó játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
Borderlands nem más mint egy FPS Diablo. Falloutban meg azért nem csak olyan küldetések vannak, hogy menj, és ölj. Arról nem is beszélve, hogy egy küldetést x féleképpen meg lehet csinálni. Szóval több köze van az RPGhez, mint a Borderlandsnek.
S képzeljük csak el, mi lenne, ha mondjuk egy 8-10 évvel ezelõtti NEHÉZSÉGÛ
De szép is volna!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már én is irtam korábban, hogy ez a szintkülönbség faktor a legidegesitõbb számomra is. Nekünk úgy alakult a vége felé, hogy 3 szinttel vagyunk a mobok felett, a kihivás kb. nulla.
i2k: Ha a Fallout 3 IQ Light, ez IQ zero. Megkapod a küldid, odamész a rombuszhoz, ami mozog lelövöd, megnyomod a zöldet, teperc vissza. Más kérdés, hogy ott a harcban sosincs semmiféle kihivás, talán csak a leglején, ha kifogysz a lõszerbõl.
A Quake 3 / CS, CS:Z, TF is népszerû lett semmi sztorival, azt hihették, ez most, 2009-ben is eljátszható
Egy alap kérdés ilyen esetekben, hogy változtattál-e valamit a gépeden aközött az idõ között mikor még ment és amióta nem megy?
Üdv.
Games For Windows Live ID: Rashool
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elnézést a warezzal kapcsolatos problémámmal,de valamiért indításnál lefagy a játék, és nem bírok rájönni, hogy mi okozhatja.
De a legszomorúbb, hogy már játszottam vele és akkor jó volt.
Ha már valaki találkozott már ezzel a problémával, vagy tudja a megoldást, attól segítséget kérnék.
Elõre is köszi. 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
A Fallout 3-at meg ne hozd fel példának, mert az eleve IQ Light játék, ha nem Fallout lenne a 3-as elõtt, le se kakilta volna senki... tucatrangú játéknak vélnék, amiben trilliónyi km és ellenfél... egy kis RPG beütéssel...
Minden épeszû Fallout rajongó sír az "új" rész és a DLC-i miatt...