5584
-
Noodlee #2744 Persze!
Igazából a szűk keresztmetszet az, hogy ki csinál játékot, mert kevés ember nete viszi el a több fős party-t :) -
ManoNegra #2743 délután én is jönnék ha lehet. -
Noodlee #2742 \o/ -
#2741 Természetesen! ;-)
-
Noodlee #2740 Ugye! :)
Ma leszel online? -
#2739 Most hogy mondod... valóban!
Ez lehetett az oka, hogy tegnap, amikor az 1.01 felrakása után beléptem Online, akkor egy 1. szintű katonával -alapból azt rakta be- nem láttam, csak 2 szervert.
Amikor "NevetKE"-t kiválasztottam, a maga 40-es szintjével [már 41, juhé!], akkor rögvest láttam minden szervert!
-
Noodlee #2738 Történt egy kis módosítás az új patchel az online szekcióban. Ha rá kattintasz a join gamere, akkor a jobb oldalon kiírja az aktuális karakteredet, a szintjével együtt. Ha ez pl. egy lvl 2-es karakter, akkor nem fogod látni, csak azokat a partykat, amelyikben a host hasonló szintű mint te. Célszerű karakterválasztást is megejteni, lehetőleg a legmagasabb szintű karakteredet állítsd be. így láthatod a legtöbb party-t! -
Noodlee #2737 Biztos azért, mert nem hívtalak. Szerintem invite után menne.
Majd legközelebb :) -
#2736 Aréna... és igen: ott Player vs. Player.
Nézők/kihívók lehetnek.
-
holczy #2735 A colosseum az PvP aréna? -
holczy #2734 Oh ...köcce ..akkor ezek szerint 1.01 es van nekem, mert online részem van.
-
Richardix #2733 legújabb patch nélkül nem is játszhatsz neten, szóval kell az 1.01
egyrészt, éjszaka ne reménykedj senkiben, másrészt private játékokba szoktuk tolni (oda nem furakodnak be a sok külföldi népek) -
holczy #2732 holczy...:D Ez a gamespy név is.
Meg egy kérdés.
Online részben van e különbség az 1.01 es patchnél?
VAgy fel sem enged esetleg ha az nincs fent?
Mert én pár szobát látok csak, és nem igen találkoztam magyar csengésűvel. -
Richardix #2731 hagyj itt egy gamespy nevet, és garantálom holnapra lesz vagy 7-8 játszópajtásod :) -
holczy #2730 Hali all!
Pár napja kezdtem a játékot és nagyon tetszik. Ki szeretném próbálni online. Valaki vevő lenne erre? -
#2729 és valóban. 9.9et visszatettem, most nincs ilyen hibám, szal warning, aki borderlandsezni akar az ne tegye még fel a 9.11es ATI Catalystot. -
#2728 Initially after the patch I had the Catalyst 9.8 drivers installed, and did not experience this glitch. After updating to the Catalyst 9.11 drivers, I experienced the same loss of textures in New Haven (interior of most buildings, and exterior of building next to Scooter). This persisted through 3 consecutive restarts of Borderlands.
After reverting back to Catalyst 9.8, the glitch went away. I then updated step by step, and the glitch did not occur with the 9.9 nor 9.10 drivers. Considering the fact that the 9.11 Catalyst driver was released today (November 17th), my conclusion is that the issue is driver related. -
vzajcev #2727 Mondtam hogy kiabálj kevesebbet -
Noodlee #2726 Ne igigykedj, nem volt hosszú.
Ő zárta a könyvtárat, nekem meg szétesik a fejem, úgy fáj. -
vzajcev #2725 Irigy smiley -
Noodlee #2724 Imrussal toltuk kicsit :) -
vzajcev #2723 Na volt game? -
Noodlee #2722 Kapcsold ki a beállításoknál, majd vissza. Olvastam, hogy pár embernél orvosolta ezt a gondot.
Amúgy tegnap nálam is ez volt, majd felraktam mindent újra, és megszűnt. -
vzajcev #2721 Majd jön a kövi. patch -
Richardix #2720 ezt az Antialasing-ot elmagyaráznád pontosabban, mert nekem ez kicsit kínai :S
Nvidiám van. -
Richardix #2719 bmeg ez a patch sztem több gondot okoz, mitn amit emgold.
most elkezdte a játék h becsíkozódnak az árnyékok (értsd ha vhol árnyék van az az egész képernyőn egy vízszintes csíkban van.)
ez azér már nem okés. -
#2718 Bocs, de nem láttam mi a feladat, így zavaró volt.
Noodlee: Én meg hozzád nem tudtam belépni.
Kizsde: Még mindig nem látom:(.
-
#2717 kész a game...aki akar jöjjön -
Noodlee #2716 Hiába az invitálás, nem tudok csatlakozni a partydhoz :( -
#2715 Ok:). -
#2714 hátmert épp most nem vagyok bent... megnéztem vmit a neten...de mindjárt csinálok -
#2713 Én feltettem, láttam egy lengyel és egy amcsi szervert asszem. Még azért előtte single game-t is nézek, még azt sem tudom mit, hogy... -
vzajcev #2712 Én is azt hittem, de korántsem -
#2711 Nem is látok SG szobát.:( -
#2710 Pffff...asszem SG.hu-val kezdődő elég egyértelmű :) -
vzajcev #2709 Imikikének csak névreszólót, mert különben nem találja /tapasztalat/ xD -
#2708 én az előbb csináltam SG szobát...nem jött senki magyar
-
vzajcev #2707 Nem mert tudják hogy ma dolog van, a móka holnap lesz. -
#2706 Most már többen vannak - de magyar senki :=(
-
#2705 Nos, senk isem jön játszani?
A szerverek listáján csak kettő (2!) szerver látszik...