Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem kb 10. próbálkozásra sikerült tegnap 😄 persze nem 1 huzamban, hanem néha kipróbáltam join game-t. Igazából csak most kezdett el jobban mozgatni a multi, hogy elsõ playthrough megvolt, a másodiknak meg nincs kedvem egyedül nekivágni.

Nálad mikor van probléma? Amikor 15-ig számol vissza, vagy ott átmegy és a betöltésnél dob ki idõtúllépéssel? Nálam mind a 2 eset összejött párszor 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Broafka
jaj, most nekem se megy, nem tudok csatlakozni msot senkihez se, és hozzám sem tudnak, pedig nyitva vannak a portok.
De van amikor mûködik :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tonyr
hamacsiwal win7 és xp közt probálta valaki ? ill mien beállitásokkal ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

hát nem tudom 2 hét múlva új net, de én addig mit csináljak -.-
hüü de egy elkúrt dolog ez omg...
Zickler
Hozzá már tudtak csatlakozni, nálam van a baj mert én senkihez sem tudok csatlakozni.

Battletag: Muhee#2716

Broafka
persze ez még nem garantálja hogy ez niztos siker, eddig én tudtam csatlakozni, de lehet hogy szerencsém volt. Nyitni játékot még nem próbáltam

Broafka
nem tom igazából nekem SMC-m van vagy mi a fene, köze nincs hozzá, hogy most win7 vagy milyen op rendszer van rajta. Én csak annyak tudnám elmondani.
beírod a keresõ sávba, hogy 192.168.2.1 (az utolsó két szám az változhat 0.1, 0.2, 1.1, 1.2 meg ilyenek (3.1 nincs 😊 ))
nah és akkor ott advance settings aztán Nat (azt hiszem) és virtual server és akkor ott be lehet állítani.

vki írjon már egy megoldást plz....
háát az h te nem tudsz máshoz az nem a te hibád szented... kérdezd meg h hozzá tudott e már vki csatizni
Zickler
Köszi a tippet a gamespy.com-hoz, mûködik.
Csak van egy olyan problémám hogy én senkihez sem tudok csatlakozni viszont hozzám akárki képes, ezért csak azért gond mivel igen gyenguska gépem van ezért szaggat a game ha én Host-olok.

Valakinek valami ötlete amivel orvosolni tudnám a problémát?

online game/host private game/invite friends
Errõl 1 kis magyarázatot kérnék. Tudtommal játékon belül nem lehet szerver IP-t megadni. Vagy akkor hol hozzak létre szervert? Hamachiba a közös hálózat nem elég?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

már dolgozgatok rajta..... multkor spannal hamachit próbáltunk és nem ment
de bazz én úgy tudtam h több magyar is megveszi a gamet erre most: "áhh nem tudom" gecc ez azért jellemtelenség....
Ezért jobb a hamachi, mert nem kell portokban kotorászni 😉

© Jobboka
van a neten egy oldal:
http://portforward.com/
csekk, ott meglesz a beállítás.

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

én elsõ körben a routerben kotorásznék 😊

hali, gyors help kéne.... hogy tudom a portokat kinyitni? (win7)???
pluhi
Miért töltenék, private game és haver meghiv.
Amúgy ki lehet rugdalni a hülyéket játék közben.
nem
Gamespy nem szól be a tört verzió miatt?

akk game acc Echo141 itt meg privibe tudunk beszélni
Zickler
Nekem lenne kedvem, mi az e-mail címed, mert nekem nincs se MSN se X-fire accom.

vki game? mert nem naon válaszoltatok arra amit írtam... ha ok akkor gamespy acc.: Echo141
edios
Alternatív megoldás: gamespy-ra reggeltek, és play😊
(Csak tûzfal kikapcs/portforwarding legyen beállítva)

Hamachi nekünk se ment, majd ha a felsõ verzióval gond lesz kipróbálom a tiédet.

(Online játék elõnye (hátránya?) hamachival szemben, h feltöltik a playerek az üres slotokat, és 4en mentek.)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Thx. Majd akkor ránézek.

pluhi
Eleve szintjük van szerintem és azért nem tudod használni, mert már megvan.
Találtam egy artifactet, ami ugye egy turret mod. Hiába nyomok rá az inventoryban azt írja ki, hogy nem tudom használni. Az eddigieket simán használta. Már 2. szintû a Corrosive modom, ezzel lenne 3.
Lvl függõ, hogy mikor tudom használni?

Srácok, nem tom kinek volt vele gond, de gondolom ha lesz faq akkor beleférhet:
Hamachi+LAN: Nem fogja látni egymást a két gép.
A szerverrel létre kell hozni a játékot, a kliens pedig az alábbi módon tud kapcsolódni:
bordelands.exe ipcím
tehát pl.:
bordelands.exe 5.173.123.121
Figylejetek arra hogy a hamachis ip-t használjátok.

Ha rossz lenne a ping hamachi+win7/vista combonál :
átlag 30-80 között kellene lennie (ADSL), de ha 500 feletti, akkor a hálózati kapcsolatok sorrendjében elõre kell hozni a hamachit. És le kell cserélni a hamachit az 1.0.1.5-ösre. (ami már logmein-es de nem a legújabb.)

remélem segítettem pár embernek, nekünk tegnap 1 óra szívást jelentett a megoldás... 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

IMYke2.0.0.0
Hát, ha tetteti, akkor sikeresen... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zickler
Ez szerintem csak tetteti hogy ilyen hülye. "Mert tavaj ismertem meg a torrenteket, és nem tudtam, hogy az alkotók vannak olyan hülyék, hogy megjelenés elõtt kiadják torrentben, de én ezt nem hiszem,hogy rég a meg jelenés elõtt, hanem inkább párnappal a magjelenés elõtt, mert ezt is csak tegnap kezdték kiadni, és 30.-a elõtt csak négy nap."

Én is ránéztem. Buta, mint a tök 😊

IMYke2.0.0.0
Hoppszlá... 23 éves

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm! Felderítettél... ... ez a gyerek kész...

80. komment?

Solid Snake
Válasz:75-ös "te direkt vagy ilyen hülye, vagy csak rájátszol?" <#hehe>
MerlinW
IMYke2.0.0.0
Titan Quest-hez direkt gyártottak szabad fejlesztõ eszközt, és közreadták.
A Diablo-sorozathoz nem adtak ki SDK-t - így, igazad van, nem "olyan" modder barát -, de a leleményes és ügyes emberkék olyan szinten darabokra szedték a játékot, és úgy dokumentálták az egészet, hogy kis energia befektetéssel BÁRKI képes lehet egyedi fegyvereket, szörnyeket, küldetéseket készíteni a Diablo 2-höz... de a Diablo 1-hez is... ... sõt, egyedi pályákat is láttam már!

pluhi
Én inkább TQ féle SDK-ra gondoltam itt, pályaszerkesztõ, nulláról felépitett helyszínek, küldisorozatok, story. A d2-t inkább megerõszakolni lehet, annak a vége meg általában teljesen kigyensúlyozatlan játékmenet, de biztos vannak kivételek.
Van egy pár hasznos oldal, amit be lehetne tenni a bráner alá:

http://borderlands.wikia.com/wiki/Borderlands_Wiki

http://www.greatpcs.net/2009/10/27/borderlands-pc-multiplayer-troubles/

http://www.gamingnewslink.com/2009/10/26/fixes-for-borderlands-crashes-bugs-freezes-sound-and-install-errors/

http://portforward.com/

IMYke2.0.0.0
Én néha használok kontrollert (Logitech Dual Shock), de megszokni nem tudom és nem tudnám.
Nekem kell a kezem alá az asztal, és hogy SZABADON, akár milliméter pontosan ÉN döntsem el, hogy mire célzok, mit lövök meg... ne a GÉP/program/kontroller döntsön helyettem...!

Én párszor megtettem és vettem konzolt. Pár hónap után azonban mindig eladtam. Nekem macera a nappali+tv. 😊

fotográfik kolomp edisön :D

Prince23
Hogy tudjak hostolni, mit kell megnyíssak, mien portot?

Amúgy, ha már feladtad a keresést:
http://borderlands.wikia.com/wiki/Quests

Clava
dede kmegcsináltam elivleg ugye annyit kellett hogy direktx telepítés után átmáslom az instal craccket a binaris könyvtárba, a sima normális cracket meg a játék könyvtárába faszául meg is cracceli mert ha nem okézom le akkor indul a játék. szla valami más a gebvasz sztem... :S vagy én nemtom

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

IMYke2.0.0.0
Razor-os verziód van és nem hajtottad végre azt, amit leírtak az *.NFO fájlban!

Több fegyver alkatrészes küldetés van. Sokszor a küldetés tárgyak az épületek tetején vannak. Érdemes alaposan körbenézni a környéken. Sokszor a Rippel fivérek elbújhatnak, olyan mutatványokat kell végrehajtani értük. A repair kitekkel is meg fog gyûlni a bajod. Ahogy haladsz a storyban, úgy egyre nehezebb a megtalálásuk.

IMYke2.0.0.0

Clava
hy az mitõl van nekem hogy intsall után kiírja hogy error 1722 és ok
aztán meg csak törli magát a gém... néztem már googlit de semmi értleemset nem találtam :S
Vista van a gépen de eddig nem volt ilyen problémám

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

IMYke2.0.0.0
1. Deus Ex 1-et próbálj beszerezni manapság! A Deus Ex Community nagyobb, mint hinnéd!

2. "Másrészt ott a Diablo 2, amit sose lehetett piszkálni" ... ezt nem gondoltad komolyan, ugye?
Az *.MPQ fájlokhoz maguk a fejlesztõk is adtak editort.
Külön erre a játékra rengeteg MODDER csapat jött létre...
kugliba beírva "Diablo 2 MODS"

Akkor keresgélek még. Kösz.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"