5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • chalezlopez
    Itt a lényeg a tápolás, és az über cuccok gyűjtése... Újrakezded nehezebb szinten, és nehezebb lesz a monstákat irtani, durvább fegyvereid lesznek, és mégdurvább skilljeid.

Valakinek mond az valamit, hogy: Diablo 2 - Hell - Baal run...? Vagy 100x egy nap...
  • fixpont
    Nem ertem a kerdest.
  • Noodlee

Ez az első hasonló játékod?
    Mint a Diabloban, Dungeon Siegeben, stb...
  • fixpont
    Ja de latom mirol beszelsz. Na en ezt mar kihagyom, ennyire azert nem volt jo. :D
  • fixpont
    Ezt nem teljesen ertem.
  • Richardix
    ááá, még cska msot kezdődiK! jön a playthrough 2, gyakorlatilag újrajátszod az egészet, csak ott 35-nél kezdőik minden... ellenségek, cuccok, küldetések.. minden!
  • fixpont
    Na sikerult vegigtolnom, 36-os szinten fejeztem be, a bossfight a legegyszerubb volt amit valaha lattam, ott alltam a vault bejaratamal tavcsoves puskaval beceloztam a szajat es belelottem 15ot, el sem ert, meg sem sebzett es meghott, ezt nem tudom hogy gondoltak ilyen konnyure...

Most visszatett a jatekba de mar nincsenek kuldetesek akkor ez a vege?
  • Richardix
    muhahahahaha XD
  • Noodlee
    Mi van?
    Mindenki játszik, csak én dolgozom?
    Sehol egy komment, amit olvashatok :(
  • holczy
    ja, mert nincs fent a 1.01 es patch
  • ManoNegra
    próbáltalak invitálni, írta h online vagy, de aztán semmi.
  • holczy
    tudtok jó torrentet ahonnan viszonylag gyorsan jön?
  • holczy
    Hát ezek szerint nem jó verzió van fent nekem.
    Mondjuk ezzel lehet kicsit gondban leszek. Honnan tudom leszedni?
  • holczy
    Lehetne egy meghívást kérni ingame?
    holczy az azonosítóm.
    Köcce
  • rik83
    Ezeket el is felejtettem leírni az első hsz-né bocs.
    Cpu: Amd Athlon x2 5050e 2,6GHz
    Ram: 2x1GB Kingston vagy kingmax
    Vga: Ati Radeon HD 4670
    Ja és telepítésnél kaptam egy hibát (Error:1722) vmi bajt talál a windows installernél de amikor másodjára próbálkozok felmegy. Újra raktam az instalert de nem segített.
  • IMYke2.0.0.0
    Most jönnek a géppel, oprendszerrel kapcsolatos körök:
    - CPU/RAM/VGA
    - OS [Win 64-ekhez nem értek]
  • rik83
    Nem működött :( Tudsz javasolni még valamit?
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, komolyan vette a srác a felszólítást :)
  • Noodlee
    Én nemrég egy koreai játékossal játszottam (amíg ki nem rúgtam), aki egyfolytában motyogott valamit a maga makogó nyelvén. Az elején még röhögtem rajta, de idővel már idegesített.
  • Noodlee
    "Smoke weed everyday"
  • Kizsde
    Jah, csak akkor nem próbáltam ki, mert se az értéke alapján se tulajdonságokból nem jött le, hogy milyen :) Tegnap viszont poénból beraktam és nagyon aprított, különösen a Mordecai revolver skilljeivel megtoldva.
  • ManoNegra
  • IMYke2.0.0.0
    Mikrofon hiánya kifejezetten előny.
    Legutóbbi élményem - valaki füvet is felajánlott, de az is lehet, hogy mivel senki sem jelentkezett érte, menet közben el is szívta és egyfolytában gagyogott nekünk a játék alá - eléggé rossz volt ahhoz, hogy eszembe se jusson aktívvá tenni a mikrofonos fejhallgatómat.
  • ManoNegra
    ez Noodlee #2744 hsz-ra ment. Viszont nincs mikrofonom, az nem gond. nem?
  • ManoNegra
    akkor hostolom én fiber 60-nal.
  • Noodlee
    Tegnap azt is kidobtam neked, de azt nem vetted fel, így elraktam :D
  • Kizsde
    Jaja én voltam :) Nem volt rossz a revolver, de közben megcsináltam a Jack Bal Szeme (vagy mi volt) küldetést, és ő dobta a Madjack revolvert ami veszedelmesen erős, szóval azóta azt használom.
  • rik83
    Így van nem eredeti a játékom razoros verzió. Megpróbálom amit mondtál ha nem megy, van még valami tipped vagy a fórumon van erről a fagyáaról valami?
  • Noodlee
    Te voltál az, aki tegnap adott egy artifactet, és meg egy revolvert neked?
    Tesztelted a revolvert? Hogy működik?
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen megértem.
    Én szingli vagyok (sajnos), de két melóhely, este hétkor ülök saját asztalhoz... otthon nincs netem [még jó, mert akkor nagy baj lenne!], ezért szomorodtam el a kései online-od miatt.
  • Kizsde
    Hát sajna ez van, meló/család mellett nem megoldható, hogy napközben toljam, meg azért nem ez a fő prioritás, játék csak így nap végén levezetőnek van :) De ha mégis valakinek kedve támad késő este, meg ráér szívesen hostolok.
  • Noodlee
    Mások szerverén én is, csak akkor van a gond, ha én indítom :)
  • IMYke2.0.0.0
    Feltételezhetően nem eredeti játékod van. Akkor pedig keresd meg a legújabb javítást, a hozzá tartozó "okossággal", hátha az segít rajtad.
  • IMYke2.0.0.0
    Az alacsony szintű karakterek csak jól jönnek a Cooperative játékban: iszonyúan látványosat fejlődnek - jobban, mint mondjuk egy ősrégi Diablo 2-ben...
    A probléma inkább az éjszakai online :(
  • rik83
    Helló!
    Lenne egy olyan problémám hogy állandóan kifagy a borderlands lanban is meg single-ben, van amikor még van hang és a kép nem mozdul de gyakrabban van az hogy eltűnik a kép beragad a hang és mindkét esetben csak reset segít. Remélem valaki tud segíteni a megoldásban.
    Előre is köszi.
  • Kizsde
    Én is szívesen hostolok, mert viszonylag jó a netem, csak hát én főleg este-éjszaka tájában vagyok online, meg nincsenek olyan nagyon magas szintű karaktereim.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
    És én 0.5-ös nettel is lagmentesen játszom mások szerverén.
    Kegyetlen jó a netkódja a játéknak!
  • Kizsde
    Az egyáltalán nem olyan vészes.
  • IMYke2.0.0.0
    1 MBit és annál gyorsabb feltöltés az már kitűnő!
  • Kizsde
    Milyen net kell ahhoz, ami rendesen elbír 4 embert?