5584
-
#2784 Itt a lényeg a tápolás, és az über cuccok gyűjtése... Újrakezded nehezebb szinten, és nehezebb lesz a monstákat irtani, durvább fegyvereid lesznek, és mégdurvább skilljeid.
Valakinek mond az valamit, hogy: Diablo 2 - Hell - Baal run...? Vagy 100x egy nap... -
fixpont #2783 Nem ertem a kerdest. -
Noodlee #2782
Ez az első hasonló játékod?
Mint a Diabloban, Dungeon Siegeben, stb... -
fixpont #2781 Ja de latom mirol beszelsz. Na en ezt mar kihagyom, ennyire azert nem volt jo. :D -
fixpont #2780 Ezt nem teljesen ertem. -
Richardix #2779 ááá, még cska msot kezdődiK! jön a playthrough 2, gyakorlatilag újrajátszod az egészet, csak ott 35-nél kezdőik minden... ellenségek, cuccok, küldetések.. minden! -
fixpont #2778 Na sikerult vegigtolnom, 36-os szinten fejeztem be, a bossfight a legegyszerubb volt amit valaha lattam, ott alltam a vault bejaratamal tavcsoves puskaval beceloztam a szajat es belelottem 15ot, el sem ert, meg sem sebzett es meghott, ezt nem tudom hogy gondoltak ilyen konnyure...
Most visszatett a jatekba de mar nincsenek kuldetesek akkor ez a vege? -
Richardix #2777 muhahahahaha XD -
Noodlee #2776 Mi van?
Mindenki játszik, csak én dolgozom?
Sehol egy komment, amit olvashatok :( -
holczy #2775 ja, mert nincs fent a 1.01 es patch
-
ManoNegra #2774 próbáltalak invitálni, írta h online vagy, de aztán semmi. -
holczy #2773 tudtok jó torrentet ahonnan viszonylag gyorsan jön? -
holczy #2772 Hát ezek szerint nem jó verzió van fent nekem.
Mondjuk ezzel lehet kicsit gondban leszek. Honnan tudom leszedni? -
holczy #2771 Lehetne egy meghívást kérni ingame?
holczy az azonosítóm.
Köcce -
rik83 #2770 Ezeket el is felejtettem leírni az első hsz-né bocs.
Cpu: Amd Athlon x2 5050e 2,6GHz
Ram: 2x1GB Kingston vagy kingmax
Vga: Ati Radeon HD 4670
Ja és telepítésnél kaptam egy hibát (Error:1722) vmi bajt talál a windows installernél de amikor másodjára próbálkozok felmegy. Újra raktam az instalert de nem segített. -
#2769 Most jönnek a géppel, oprendszerrel kapcsolatos körök:
- CPU/RAM/VGA
- OS [Win 64-ekhez nem értek]
-
rik83 #2768 Nem működött :( Tudsz javasolni még valamit? -
#2767 Ja, komolyan vette a srác a felszólítást :)
-
Noodlee #2766 Én nemrég egy koreai játékossal játszottam (amíg ki nem rúgtam), aki egyfolytában motyogott valamit a maga makogó nyelvén. Az elején még röhögtem rajta, de idővel már idegesített. -
Noodlee #2765 "Smoke weed everyday" -
#2764 Jah, csak akkor nem próbáltam ki, mert se az értéke alapján se tulajdonságokból nem jött le, hogy milyen :) Tegnap viszont poénból beraktam és nagyon aprított, különösen a Mordecai revolver skilljeivel megtoldva. -
ManoNegra #2763 -
#2762 Mikrofon hiánya kifejezetten előny.
Legutóbbi élményem - valaki füvet is felajánlott, de az is lehet, hogy mivel senki sem jelentkezett érte, menet közben el is szívta és egyfolytában gagyogott nekünk a játék alá - eléggé rossz volt ahhoz, hogy eszembe se jusson aktívvá tenni a mikrofonos fejhallgatómat.
-
ManoNegra #2761 ez Noodlee #2744 hsz-ra ment. Viszont nincs mikrofonom, az nem gond. nem? -
ManoNegra #2760 akkor hostolom én fiber 60-nal. -
Noodlee #2759 Tegnap azt is kidobtam neked, de azt nem vetted fel, így elraktam :D -
#2758 Jaja én voltam :) Nem volt rossz a revolver, de közben megcsináltam a Jack Bal Szeme (vagy mi volt) küldetést, és ő dobta a Madjack revolvert ami veszedelmesen erős, szóval azóta azt használom. -
rik83 #2757 Így van nem eredeti a játékom razoros verzió. Megpróbálom amit mondtál ha nem megy, van még valami tipped vagy a fórumon van erről a fagyáaról valami? -
Noodlee #2756 Te voltál az, aki tegnap adott egy artifactet, és meg egy revolvert neked?
Tesztelted a revolvert? Hogy működik? -
#2755 Teljesen megértem.
Én szingli vagyok (sajnos), de két melóhely, este hétkor ülök saját asztalhoz... otthon nincs netem [még jó, mert akkor nagy baj lenne!], ezért szomorodtam el a kései online-od miatt.
-
#2754 Hát sajna ez van, meló/család mellett nem megoldható, hogy napközben toljam, meg azért nem ez a fő prioritás, játék csak így nap végén levezetőnek van :) De ha mégis valakinek kedve támad késő este, meg ráér szívesen hostolok. -
Noodlee #2753 Mások szerverén én is, csak akkor van a gond, ha én indítom :) -
#2752 Feltételezhetően nem eredeti játékod van. Akkor pedig keresd meg a legújabb javítást, a hozzá tartozó "okossággal", hátha az segít rajtad.
-
#2751 Az alacsony szintű karakterek csak jól jönnek a Cooperative játékban: iszonyúan látványosat fejlődnek - jobban, mint mondjuk egy ősrégi Diablo 2-ben...
A probléma inkább az éjszakai online :(
-
rik83 #2750 Helló!
Lenne egy olyan problémám hogy állandóan kifagy a borderlands lanban is meg single-ben, van amikor még van hang és a kép nem mozdul de gyakrabban van az hogy eltűnik a kép beragad a hang és mindkét esetben csak reset segít. Remélem valaki tud segíteni a megoldásban.
Előre is köszi. -
#2749 Én is szívesen hostolok, mert viszonylag jó a netem, csak hát én főleg este-éjszaka tájában vagyok online, meg nincsenek olyan nagyon magas szintű karaktereim. -
#2748 Bizony.
És én 0.5-ös nettel is lagmentesen játszom mások szerverén.
Kegyetlen jó a netkódja a játéknak!
-
#2747 Az egyáltalán nem olyan vészes. -
#2746 1 MBit és annál gyorsabb feltöltés az már kitűnő!
-
#2745 Milyen net kell ahhoz, ami rendesen elbír 4 embert?