Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok hogy kinek sikerült eddig túlélnie level 50 soloban a második arénát hehe
ha hostolok szerót nem tud hozzám csatlakozni akivel toljuk.. de én tudok hozzá... csakhát õ elõrébb vana sztoriba szal célszerû lenne nekem. Portokat elvileg megcsináltam, de mégse sikerül... miéééért? 😞
Annyira sajnálom hogy a konzolos béna kis pöcsök miatt ilyen könnyûre csinálták ezt a gamet. Semmi kihívás nincs benne kb 18-as szinttõl.Az elején még belefuthatsz valami komolyabb allenbe de aztán már olyan erõsek vagyunk hogy gáz. hiába voltunk bent 3-an coopban hiába írta hogy most nehezebb lesz simán mentem elõre és irtottam egyedül. ennek így nem sok értelme van.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Next PC upgrade: 2022
How much can you take,before you snap?
Next PC upgrade: 2022
Egyébként 32-es szinten most szereztem meg a 33. helyet.
Kamisama: Szürkeség?? Ebben a gyönyörû színes világban? Imádom.😊)
bár lehet hogy karaktere válogatja, valaki azt mondta hogy neki 44 férõhelye van, nekem 33 után már nem adott többet a claptrap
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
fotográfik kolomp edisön :D
most 30-as vagyok és kb. 5-6 küldim van még old heaven elõtt...
No mindegy, ebbe nem fogok belerokkani😊.
Old Haven is fõküldetés?
akkor fog erõsödni az adott element ha találsz mégnagyobb artifactot.
VAlaki leirná hogyan tudnák haverommal hamachin keresztül játszani? mert mikor csinál az egyik szobát a másik nemlátja.
elõre köszi
http://csuknorisz.mybrute.com
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1. Amikor megpróbálok valakihez csatlakozni, nem csatlakozik, csak elkezd visszafelé számolni és elér a 0-hoz, és ekkor kiírja hogy "Could not connect to Server", és ez baromi idegesítõ.
2. Ha pedig én vagyok, és ha esetleg maprészt akarunk váltani, pl. Arid Badlands-> Skag Gully, akkor mindenkit kidob a szerverrõl, rajtam kívül.
Valaki valami ötlete amivel tudnál orvosolni a problémát?
Battletag: Muhee#2716
Ha elmegyek Old Havenbe, attól még kapok küldetéseket New Havenben?
Positive Mental Attitude
Imádom az ilyen játékokat, ahol vannak ilyen Easter Egg-ek.
Racism is a weapon of mass destruction!
most próbáltam meg, de a felsõt és a baloldalit nem tudom beolvastatni, jobb minõségû kép kellene. Sajnos infó nincs róla hol készült a screen.
Lehet nyitott szemmel járni és gyûjtögetni...
fõleg a baloldali érdekes, mert abban van adat rendesen 😊
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/67666dd97a74ccc1e1b0d2b2f380e7a719093eab.png
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Tegnap láttam egyet a mine key-es missionben, de már nem volt annyi lelkierõm hogy ránézzek rendesen... De van több is nem csak ez az egy 😉
Itt egy igazi fanatikus találat 😊
http://gameinformer.com/blogs/editors/b/gijeffm_blog/archive/2009/10/28/blog-borderlands-easter-egg.aspx
Farmolnék én is egy kicsit 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sajna nincs 😞