Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kihívás akkor kezdõdik amikor eléred a level 50-et, onnantól a játékban minden veled egy szintre kerül 😊

Kíváncsi vagyok hogy kinek sikerült eddig túlélnie level 50 soloban a második arénát hehe

elsõ végigjátszásban 42 tárhely a maximum (te kihagytál 3 claptrapet)

heeeeeelp 😞
ha hostolok szerót nem tud hozzám csatlakozni akivel toljuk.. de én tudok hozzá... csakhát õ elõrébb vana sztoriba szal célszerû lenne nekem. Portokat elvileg megcsináltam, de mégse sikerül... miéééért? 😞
offkorzreg
csak amit nem tudsz használni azok

pluhi
Nagyon nincsenek ott, egy legördülõ menübe kerülnek a skill ablakban. Amit nem enged használni, azt már egyszer "megtanultad". Nyugodtan el lehet adni.
Ja és ha véletlen sikerül nagyobb szintû ellenfelet találni azt meg elintézték egyszerûen, nem tudod sebezni azt kész.
Meg hamachival is csak át kell állítani pár dolgot.
Annyira sajnálom hogy a konzolos béna kis pöcsök miatt ilyen könnyûre csinálták ezt a gamet. Semmi kihívás nincs benne kb 18-as szinttõl.Az elején még belefuthatsz valami komolyabb allenbe de aztán már olyan erõsek vagyunk hogy gáz. hiába voltunk bent 3-an coopban hiába írta hogy most nehezebb lesz simán mentem elõre és irtottam egyedül. ennek így nem sok értelme van.
Broafka
az artifactok nagyon is a táskában vannak, és foglalják a helyet

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

grebber
Annyira nem jön be a game hogy kétszer végigvigyem akkor jegelem a magyarításig!

Next PC upgrade: 2022

ugyanúgy, mint diabloban,újrakezdõdik minden

How much can you take,before you snap?

minden küldetést ujra lehet csinálni, mintha uj karit kezdenél csak sokkal nehezebb 😄 pl amíg a skag kis szinten alig karcolt 2. játszásra 200akat üt ami azért 1 nagyobb harcban elég gány 😄

grebber
Ha végigvisszük a játékot akkor ha újat kezdek akkor mindegyik küldetés kezdõdik elölrõl vagy csak amiket nem csináltunk meg vagy hogy van ez?

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Az artifactok külön vannak nem a táskában.
Egyébként 32-es szinten most szereztem meg a 33. helyet.

Kamisama: Szürkeség?? Ebben a gyönyörû színes világban? Imádom.😊)
Broafka
milyen karakter vagy?

én 43 vok és van 42 férõhelyem.. hehehehehe 😊
Broafka
én lvl 50 vagyok, és úgy tudom 4 a maximum, annál nagyobb nem lesz.

bár lehet hogy karaktere válogatja, valaki azt mondta hogy neki 44 férõhelye van, nekem 33 után már nem adott többet a claptrap

Apám, hogy bírod??? Én lvl 27ig nyomtam de már kifolyt a szemem a nagy szürkeségben. Szóval tegnap uninstall volt.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

probáljuk neten meg lanon is tolni hamacsival haverokkal de hamacsival nem is tudunk egymáshoz csatlakozni neten meg csak én akadok :S még jobb netem van mint az egyik haveromnak aki jáccik és ö nme akad :S nmetudjátok h mit kéne csinálni? plz help nagyok jo lenne lanon
lalakov
Lehet lesz még több is<#papakacsint>, én 32-es vagyok és még mindig van 3-4.
ezt vágom, de én úgy emlékszem, hogy nekem egy +1-es corrosive vagy mi van bent, ez meg egy +2-as amit nem tudok használni...

fotográfik kolomp edisön :D

gyanítom hogy az, én addig át sem megyek amíg a többivel nem végeztem.
most 30-as vagyok és kb. 5-6 küldim van még old heaven elõtt...

Hellosztok kinek lenne kedve játszani mert hogy kaptam egy accountot meg játékot és mennék neten de nem tudok😞

lalakov
1 hármas szintût használok, de van mellette 3 kettes és 1 egyes szintû. Lehet az is hármas(de más hatású), de akkor miért lehet 3 kettesem?
No mindegy, ebbe nem fogok belerokkani😊.

Old Haven is fõküldetés?
az artifactok nem úgy vannak h szépen erõsödnek, minél többet teszel be, hanem az erõsebb behelyettesíti a gyengébbet. Már használtál legalább olyan erõs artifactot, mint amit próbálsz berakni, és ez a bibi.
akkor fog erõsödni az adott element ha találsz mégnagyobb artifactot.
nekem is van egy artifactom amit valamiért nem tudok használni, nem jöttem rá az okára :s

Üdv.

VAlaki leirná hogyan tudnák haverommal hamachin keresztül játszani? mert mikor csinál az egyik szobát a másik nemlátja.
elõre köszi

http://csuknorisz.mybrute.com

Zickler
Hello!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1. Amikor megpróbálok valakihez csatlakozni, nem csatlakozik, csak elkezd visszafelé számolni és elér a 0-hoz, és ekkor kiírja hogy "Could not connect to Server", és ez baromi idegesítõ.
2. Ha pedig én vagyok, és ha esetleg maprészt akarunk váltani, pl. Arid Badlands-> Skag Gully, akkor mindenkit kidob a szerverrõl, rajtam kívül.

Valaki valami ötlete amivel tudnál orvosolni a problémát?

Battletag: Muhee#2716

lalakov
Találtam egy artifactot, de nem tudom használni. A szint megfelelõ és az osztály is. Gondoltam a madaram nem tud többet kezelni(5 van benn), de nem tudom a régieket kidobni vagy visszahelyezni a táskámba, hogy eladhassam.
Ha elmegyek Old Havenbe, attól még kapok küldetéseket New Havenben?
Televan az egész játék easter eggekkel 😄

Positive Mental Attitude

Broafka
most utána olvastam, azért ez nagyon kemény! 😄
Imádom az ilyen játékokat, ahol vannak ilyen Easter Egg-ek.

gfreak
#2041-es hozzászólásban van egy url, ott megivlágosodhatsz...nem is az a kérdés igazán hogy mi ez (egyfajta vonalkód) sokkal inkább az hogy mire jó....

Racism is a weapon of mass destruction!

Broafka
mik ezek a qr kódok? <#vigyor5>

õhm a tárkapacitásodat miért nem fejlesztetted tovább? néhány árusnál lila tárnövelõ cuccok vannak, 800-as tár stbstb....

nope
most próbáltam meg, de a felsõt és a baloldalit nem tudom beolvastatni, jobb minõségû kép kellene. Sajnos infó nincs róla hol készült a screen.
Lehet nyitott szemmel járni és gyûjtögetni...
fõleg a baloldali érdekes, mert abban van adat rendesen 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

IMYke2.0.0.0
Mi az a Batman? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elképesztõen jó ez a játék, azt hittem batmant nem lehet überelni idén, de tévedtem

gfreak
és ezeket dekódoltad már?

Racism is a weapon of mass destruction!

killecske
hali

Néha kifagy a játék semmire nem reagál csak a resetre.
Mit csináljak vele?

Köszi

Érdemes úgy csinálni, hogy a legalacsonyabb szintû indítja a szervert, és ilyenkor az õ questline-ja alapján megy a játék. Ellentétes esetben a kis szintûek nem fogják tudni felvenni a nagyok quest-jeit.

tonyr
lanpartyn akarunk coop.. kérdésem hogy a lvl-ek bezavarhatnak, pl 10,20,30as szintü emberek jáccanak, akkor csak a 10es szintü küldetéseit lehet csin, vagy azét aki szervert inditotta ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

QR kódokat láttátok a játékban?
Tegnap láttam egyet a mine key-es missionben, de már nem volt annyi lelkierõm hogy ránézzek rendesen... De van több is nem csak ez az egy 😉

Itt egy igazi fanatikus találat 😊
http://gameinformer.com/blogs/editors/b/gijeffm_blog/archive/2009/10/28/blog-borderlands-easter-egg.aspx

Tudom, hogy anélkül is farmolhatom a többit, de nem ez volt a kérdésem 😛

pluhi
Anélkül is 5 ládát farmolhatsz, untig elég. Pláne, hogy ÜBER dolgokat nem ad, nekem max 22-25-ös cuccokat dobált, ami lvl30 felett már ritkán elég jó. Persze mák kérdése.
Another Piece Of The Puzzle Questet hogy tudom elkezdeni?
Farmolnék én is egy kicsit 😊

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy már soha a büdös életben nem lesz rá idõm, hogy teljesen végigjátsszam... az egyetem mindenre jó volt. <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Baldur's Gate 1 - no question 😊

Broafka
nah, megvan a lvl 50, amikor elkezdett menni megint az xp csík, már-már elkezdtem reménykedni, hogy talán van még szint 😊
sajna nincs 😞

am statban sem látszanak...