Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háll'Istennek megoldódtak a problémák! Letöltöttem egy újat, és elindul ^^ most már én is borderlands-gamer vok ^^
armageddon666
MW2t annyi, hogy az már szinte egy interaktív mozi 😄DD és akkora a hangulata >.<

oké, Borderlandsnek is van, de túl szabad... végigakartam vinni mégegyszer, de aztán elhúzódott, és már nincs kedvem hozzá :S

@

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mi értelme van a GTA4-et 2x végigjátszani? És a Modern Warfare 2-õt?
Na, látod?

A Borderlands második végigjátszásában az a ráció, hogy továbbviheted a karaktered, azaz, az elsõ végigjátszás végi állapottal kezded a játékot, sokkal nehezebb ellenfelekkel!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy hülye kérdés playtrough2-nek mi értelme van?! Amúgy valaki tudna segíteni végigtoltam teljesen de Crazy Earl-nél még mindig ír küldiket hogy van szabad küldi én viszont semmi jelet vagy objektumot nem találtam a térképen! Tudja valaki hol vannak még ilyen küldik?! Köszi!
IMYke2.0.0.0
"New York, NY - December 10, 2009 – 2K Games announced today that the second piece of downloadable content for Borderlands™, Mad Moxxi's Underdome Riot, will be available on December 29, 2009 from the Xbox LIVE® Marketplace for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft for 800 Microsoft Points and on January 7, 2010 from the PlayStation®Network for $9.99. The downloadable content will also be available on Windows PC. This explosive piece of action-driven content is in development at Gearbox Software and provides players with more methods of destruction as they tear through the denizens of Pandora.

Mad Moxxi's Underdome Riot is an intense single-player or cooperative experience that expands the mayhem by adding three new Riot Mode arenas where players will endure an onslaught of Pandora's baddest enemies. Working together, players will fend off the masses as they fight for fame, honor, and more importantly, loot. Mad Moxxi's Underdome Riot also adds a new bank feature, which allows players extra storage capacity for when they encounter one of the more than 16 million weapons that Borderlands has to offer; and the ability to acquire two additional skill points as quest rewards, making their characters even more powerful than before.

Featuring extensive co-op integration that seamlessly blends the single-player and multiplayer experiences, Borderlands allows players to freely join or leave each other's games at any time for collaborative mayhem or the freedom to choose to play in full single-player mode to experience the world on their own. Borderlands also includes a groundbreaking weapon generation system that offers a near infinite variety of weapons to the player. Borderlands combines these fan favorite features with addictive non-stop action to form a breakthrough experience that challenges the conventions of modern shooters and RPGs.

Borderlands™, rated M for Mature by the ESRB, is developed by Gearbox Software and is currently available for the PlayStation® 3 computer entertainment system, the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and Windows PC. The Zombie Island of Dr. Ned, the first piece of downloadable content for Borderlands, is currently available for all platforms."

lalakov
PC: Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot (január 7.)
Venom
Hát nagyon remélem hogy kiadják mert állítólag plusz skillpontokat lehet összeszedni benne.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Nah...jól elbasztam 😞 Sirennel röhögve végigfutottam 2 playtrough-n, és most a lassú és (még) gyenge soldierrel mamlaszkodok...hiányzik a phasewalkos gyors haladás...nem a leg könnyebb karakterrel kellett volna kezdeni 😞
Vajon kiadják majd a 2. DLC-t pc-re? Tudom, csak ps meg xbox (pföe...konzolok...sose veszek...) volt még szóba nemrég, meg ez az arénás móka annyira nem is mozgatta meg a fantáziámat....de hátha...meg remélem, 3. olyan lesz, mint az 1. ... az jó volt, Dr Ned, aki abszolut nem Zed, jó fej olt, bár a végére kicsit "kifordult" magából <#banplz>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

"Jakobs Cove" ezt keresd a teleportnal

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet aktiválni a kiegészíõjét. Mert fel van rakva de nem indul el. Légyszi segítsetek.
Most már 100%, hogy CRC hibás, mert 3. uncsim megmondta, h rosszul írta ki, de mondta h újra kiírja... de én nem akarom, h megint rosszul írja ki, letöltöm most.. még szünet utolsó napjaiban... am sztem király a game, fõleg a kezdés, meg a vége, amikor cl4p-tp bõl ninjarobot lesz XD az tök röhej
Venom
Na nekem ennyél nagyobb galiba lett multinál. Haverral toltuk elejétõl a végéig a Playtrought 2-õt és amikor már a The Vault-hoz mentünk nekem kifagyott a játék és ettõl kezdve úgy veszi nálam mintha kész lenne a küldetés de nincs leadva :S Összekell szednem majd valakit aki épp a vaulthoz indul 😄

lalakov
Köszi,<#circling> folyamatosan mentem minden játékom mentését.<#vigyor2>
Értem, köszi szépen a választ! 😞
IMYke2.0.0.0
Ilyet nem próbáltam, de van egy sejtésem: igen .
Egyszerûen másold ide:
"C:\Documents and Settings\_\Dokumentumok\My Games\Borderlands\SaveData"

Biztonsági mentést mindenesetre készíts a sajátodról!

lalakov
Be tudom tölteni más mentését?
IMYke2.0.0.0
Rosszul értelmezitek a Borderlands multiját.

A játék már az elején figyelmeztet, hogy bizonyos küldetéseket a játék gazdája (Host) már befejezett és éppen ezért, az alacsonyabb szintû karaktert vezetõ játékosnak kellene a játékot hostolnia...
Ha fordítva teszitek, akkor fordul elõ olyan galiba, mint írtad:
- az alacsonyabb szintû, illetve kezdõ karakter megkapja az emelt értékû XP-ket, és a küldetések is megjelennek a LISTÁBAN, de azok teljesítetté nem válnak automatikusan, amikor Single Playert játszik, vagy új Multit indít.
- Ha késõbb, az alacsonyabb szintû karakter indít játékot karakter indít szervert, akkor teljesen természetes, hogy a játék Fyrestone-ban kezdõdik...

Szerk.:
- Ne keverjétek a játékot a Diablo-sorozattal! Itt MINDENKINEK a saját gépén tárolódik a mentése Single Playerben, és Multiban csak a cheickpointokat menti el a klienseknél, míg a valódi mentés a szerveren van.

Következõ lenne a problémám. Haverral multiban játszottunk a játékkal, és szinte mindig én vettem fel/adtam le a küldetéseket. Nem is volt vele semmi gond, mert mindig nála is megjelentek a küldik és meg is kapta értük végül a jutalmakat.
Viszont aztán a Hair Of The Dog c. küldetés mégse jelent meg nála, pedig azt is együtt csináltuk, és így nem tudja most felvenni a további küldetéseket sem Earl-nél. Amik viszont gondolom a fõ szálhoz tartoznak?
Gondoltuk indítson akkor õ szervert, meg is csinálta, erre visszakerültünk Fyrestone-ba és nem is tudtunk máshova teleportálni, valamint úgy érzékelte a játék, hogy õ ugyan megcsinálta a küldetéseket de nem adta le õket. Így szép sorban leadott egy párat, de annyi van, hogy egy csomó ideig tartana leadni mindet. Erre nincs vmi egyéb megoldás? Találkozott már más is ilyen problémával?
Szólj anyunak, hogy vegye meg a boltban, mert béna vagy.

Sztem CRC hibás a cucc... amikor fel akartam másolni, akkor 51%nál megállt, és kiírta ,h nem olvasható...
Bocs, de qrvára felb@szott idegileg, h nem tudom feltelepíteni...
armageddon666
kicsit nagy a pofád 13 éves létedre... kis pöcs

@

Kizsde
Te mekkora egy paraszt vagy...

Games For Windows Live ID: Rashool

be van te leokémiás!
iso-t mountold be talán

fotográfik kolomp edisön :D

jah meg honnan töltsem le mikor kaptam? :/
jah,csak nekem egy cd image-m van, meg azon crack mappa... ennyi
lalakov
7 file van az iso-ban + a crack mappa és a Borderlands.exe=Setup.exe . Nekem elindul vele. Talán szedd le mégegyszer.
akkor passz, max. holnap megnézem nálam milyen fileok vannak az image-ben

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

hello mindenkinek
hogy lehet lanban játszani?a borderlandsal valaki aki tudja irja le köszönöm.
az lehet kitérõ, hogy RELOADED cucc?
amugy meg semmi etup.exe nincs a dvd-n,se a cd image-n

Mert a borderlands.exe-vel a játékot idnítod, nem a telepítést. Kellene valami setup.exe.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ez a @&#! retek! Miért nem indul el a borderlands.exe-vel a telepítõ?
Venom
Ezt nem nagyon értem 😄 De biztos nem átmenetileg hat.

6gb a mérete, nincs más exe file rajta,csak az...
Lehet, hogy rossz az iso. Mekkora a mérete? Autorun sem indul el?

Valaki segítsen kérlek!!! Nem tudom feltenni a game-t! Bemountolom a cccost, ami a cd-n van... a mountolt image-n van egy borderlands.exe file, elindítom semmi... mi a fene baja van? kérlek segíts
IMYke2.0.0.0
Adrenalin... átmeneti ideig tart a szint fölé emelés.

Crack? Eleve nem tudtam feltelepíteni... van a Borderlands-RELOADED, van rajta egy patch mappa, meg egy rld-blns.iso fájl... az .iso-t bemountolom, azon van egy Crack mappa, egy Borderlands.exe fájl, autorun.ico, autorun.inf és még 4 db Borderlands.dat file.. mit kezdejk velük? PLZZ
Crack átmásolás?

Venom
Üdv.
1. Én úgy vettem észre hogy magasabb szintûtõl jobb esik fõleg mivel alacsonyabb szintûtõl alacsonyabb szintû cucc szokott esni.
2. Siren-el észrevettem hogy a Phase Walkos hp töltõ skillem ami 5ös szintû az +3-as classmoddal gyorsabban tölt HP-t phase walkban mint anélkül tehát szint fölé emeli. Viszont amelyik skilled nincs meg azzal nem csinál semmit a classmod.

Sziasztok!

Lenne két kezdõ kérdésem:
1. Jobb loot esik, ha nmagasabb szintû ellenfelet ölök meg, ill. fordítva, rosszabbat, ha alacsonyabb szintüt?
2. A skillekre 5 pontot lehet nyomni, de ha kapok olyan cuccot, ami skillt ad akkor felmehet 5 fölé vagy nyomjam el újra a pontokat?
Maak
"Jakobs Cove" ezt keresd a teleportnal

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Még utólag: ha van valakinek ötlete, írjon az e-mailemre: [email protected]
Hello!

Akadt egy kis problémám... amikor fel akartam telepíteni a game-t akkor bemountoltam a szokásos módon ami a cd-n van, és elindítottam a Borderlands.exe-t.. és tána csak bevillant egy parancssor.. ose volt még dolgom RELOADED-pc game telepítésével, szóval segítséget kérek
végigjátszottam a game-t 35.ös szintre jutottam. letöltöttem a dr zed-es kiegészítõt kicsomagoltam a játék mappájába de a játékban nem tudok oda teleportálni. mert a legutolso pálya a the vault elsõ pedig a fyrestone. mit ronthattam el? (mindkettõ reloaded-es). végigpörgettem a pályákat de sehol se találtam az újakat..
Sikerült 😊, köszönöm szépen a segítséged.
szerk.: senkire nem bírunk rá csatlakozni :\.