Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké, Borderlandsnek is van, de túl szabad... végigakartam vinni mégegyszer, de aztán elhúzódott, és már nincs kedvem hozzá :S
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na, látod?
A Borderlands második végigjátszásában az a ráció, hogy továbbviheted a karaktered, azaz, az elsõ végigjátszás végi állapottal kezded a játékot, sokkal nehezebb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mad Moxxi's Underdome Riot is an intense single-player or cooperative experience that expands the mayhem by adding three new Riot Mode arenas where players will endure an onslaught of Pandora's baddest enemies. Working together, players will fend off the masses as they fight for fame, honor, and more importantly, loot. Mad Moxxi's Underdome Riot also adds a new bank feature, which allows players extra storage capacity for when they encounter one of the more than 16 million weapons that Borderlands has to offer; and the ability to acquire two additional skill points as quest rewards, making their characters even more powerful than before.
Featuring extensive co-op integration that seamlessly blends the single-player and multiplayer experiences, Borderlands allows players to freely join or leave each other's games at any time for collaborative mayhem or the freedom to choose to play in full single-player mode to experience the world on their own. Borderlands also includes a groundbreaking weapon generation system that offers a near infinite variety of weapons to the player. Borderlands combines these fan favorite features with addictive non-stop action to form a breakthrough experience that challenges the conventions of modern shooters and RPGs.
Borderlands™, rated M for Mature by the ESRB, is developed by Gearbox Software and is currently available for the PlayStation® 3 computer entertainment system, the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and Windows PC. The Zombie Island of Dr. Ned, the first piece of downloadable content for Borderlands, is currently available for all platforms."
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Vajon kiadják majd a 2. DLC-t pc-re? Tudom, csak ps meg xbox (pföe...konzolok...sose veszek...) volt még szóba nemrég, meg ez az arénás móka annyira nem is mozgatta meg a fantáziámat....de hátha...meg remélem, 3. olyan lesz, mint az 1. ... az jó volt, Dr Ned, aki abszolut nem Zed, jó fej olt, bár a végére kicsit "kifordult" magából <#banplz>#banplz>
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Egyszerûen másold ide:
"C:\Documents and Settings\_\Dokumentumok\My Games\Borderlands\SaveData"
Biztonsági mentést mindenesetre készíts a sajátodról!
A játék már az elején figyelmeztet, hogy bizonyos küldetéseket a játék gazdája (Host) már befejezett
Ha fordítva teszitek, akkor fordul elõ olyan galiba, mint írtad:
- az alacsonyabb szintû, illetve kezdõ karakter megkapja az emelt értékû XP-ket, és a küldetések is megjelennek a LISTÁBAN, de azok teljesítetté nem válnak automatikusan, amikor Single Playert játszik, vagy új Multit indít.
- Ha késõbb, az alacsonyabb szintû karakter indít játékot
Szerk.:
- Ne keverjétek a játékot a Diablo-sorozattal! Itt MINDENKINEK a saját gépén tárolódik a mentése Single Playerben, és Multiban csak a cheickpointokat menti el a klienseknél, míg a valódi mentés a szerveren van.
Viszont aztán a Hair Of The Dog c. küldetés mégse jelent meg nála, pedig azt is együtt csináltuk, és így nem tudja most felvenni a további küldetéseket sem Earl-nél. Amik viszont gondolom a fõ szálhoz tartoznak?
Gondoltuk indítson akkor õ szervert, meg is csinálta, erre visszakerültünk Fyrestone-ba és nem is tudtunk máshova teleportálni, valamint úgy érzékelte a játék, hogy õ ugyan megcsinálta a küldetéseket de nem adta le õket. Így szép sorban leadott egy párat, de annyi van, hogy egy csomó ideig tartana leadni mindet. Erre nincs vmi egyéb megoldás? Találkozott már más is ilyen problémával?
fotográfik kolomp edisön :D
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
hogy lehet lanban játszani?a borderlandsal valaki aki tudja irja le köszönöm.
amugy meg semmi etup.exe nincs a dvd-n,se a cd image-n
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
1. Én úgy vettem észre hogy magasabb szintûtõl jobb esik fõleg mivel alacsonyabb szintûtõl alacsonyabb szintû cucc szokott esni.
2. Siren-el észrevettem hogy a Phase Walkos hp töltõ skillem ami 5ös szintû az +3-as classmoddal gyorsabban tölt HP-t phase walkban mint anélkül tehát szint fölé emeli. Viszont amelyik skilled nincs meg azzal nem csinál semmit a classmod.
Lenne két kezdõ kérdésem:
1. Jobb loot esik, ha nmagasabb szintû ellenfelet ölök meg, ill. fordítva, rosszabbat, ha alacsonyabb szintüt?
2. A skillekre 5 pontot lehet nyomni, de ha kapok olyan cuccot, ami skillt ad akkor felmehet 5 fölé vagy nyomjam el újra a pontokat?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Akadt egy kis problémám... amikor fel akartam telepíteni a game-t akkor bemountoltam a szokásos módon ami a cd-n van, és elindítottam a Borderlands.exe-t.. és tána csak bevillant egy parancssor.. ose volt még dolgom RELOADED-pc game telepítésével, szóval segítséget kérek