5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Richardix
    Am játszik egyáltalán bárki is rajtam és Noodlee-n kívül? mert senkivel se találkoztam eddig.
  • Richardix
    jah igen, és online mi ez a playythrough 3? tudtommal csak 2 pt van...
  • Richardix
    te meg ne feleselj, hanem gyere fel :P
  • Noodlee
    Ha végig gondolod, akkor valóban hülye kérdés volt :) sry
    Szerintem ha valaki a partyból olyan helyre megy, akkor a dlc nélkülit simán kidobja a játék a partyból.
  • Richardix
    én vagyok nehéz eset? teljesen értelmeset kérdeztem sztem...
  • Synit HUN
    Nehéz eset...
  • Richardix
    -.-
    Azt midnenki tudja, hogy a HOSTNAK mi van meg, de a host attól nem fogja tudni, hogy pl nekem nincs meg a Mad Moxxi...
  • MerlinW
    Gondolod, hogy direkt hülyeségeket beszélek?
    Rákattintasz egy "host"-ra és jobb oldalon ott vannak az DLC ikonok.
  • Richardix
    naigen... de a szerver kereső mit jelez? A hostokat. Azt, hogy a rá csatlakozó játékosoknak mi van meg azt nem. Épp ezért kérdeztem, végülis nem egy lehetetlen dolog.
  • MerlinW
    Már hogy a fenébe tudnának?:) Nem tudnak. Ezért is jelzi a szerverkereső, hogy kinek mi van meg.
  • Richardix
    1 kérdésem lenne:
    Ha hostnak megvan mind3 dlc, de a többi játékosnak nem, attól még tudnak menni oda?
  • Richardix
    pontosabban mikor néztél?
  • Noodlee
    Tegnap este néztelek, de nem voltál fent.
    Majd talán ma összefutunk.
  • Richardix
    Játszik egyáltalán ezzel valaki? Még egy magyart se találtam online...
  • Lord Diablo
    Én végigvittem a fort nox-ot és utána már szinte nincs hova mennem a többi dlc be csak 50-51-es ellenfelek vannak így nincs értelme a dolognak mert csak a 3. dlc-be tudok mozogni a szintem miatt.
    Vagy kell valami ahoz hogy mindenhol 61-esek legyenek?Már csak nox ba lehet nyomulni a többi dlc már felesleges lett?
  • Richardix
    Azt remélem is :)
  • Noodlee
    Régi névvel fent vagyok, még te is benne vagy a listámban.
    Majd csak összefutunk újra :)
  • Richardix
    Hosszú idő után újra nekiálltam eme játéknak, jó lenne valakival/valakikkel tolni coopban, van jelentkező?

Gamespy név: navajonki
  • Noodlee
    Van itt olyan ember, aki rendelkezik pearl (cyan) cuccokkal, és hajlandó megosztani másokkal?
  • redmonk
    lol csak annyit tettem, hogy mikor az errort kiírta átneveztem a game mappáját majd OK akkor visszament a csík megint OK aztán visszaneveztem, crack és megy
  • zsotesz
    hát win7 alatt lehet de már nem emlékszem, xp-vel nem volt gond
  • redmonk
    neked nem volt ilyen gondod?
  • zsotesz
    egy másik lehetséges megoldás
  • redmonk
    kerestem a googleban
  • zsotesz
    Használhatnád a google-t ha már ennyire sürgős. Gyanítom win7 vagy vista op. renszered van. Telepítsd fel a visual c++ 2008-at (ez nem biztos, hogy megoldja) vagy nézd meg ezt : gearbox forumról " I was fiddling around in "Control Panel->System and Maintenance->Admin Tools->Services" as I have a customized slimmed down profile. All I did was set update manager crapola to auto in preparation to trying to update Vista (something I am very reluctant to ever do), and found that the "Windows Installer" was set to automatic but not running. I set it to "start" and started the installer. And its working.

• redmonk
    Valaki pls help
  • redmonk
    Sziasztok

Telepíteném fel a játékot de a végénél ezt írja ki Error 1722 vmi windows installer hiba. mit tegyek?
  • MerlinW
    A join és a host menüpontok nem elég egyértelműek?:) Nincs dedikált szerver és csak co-op van.
  • ml85ml
    most hogy végigvittem a fort nox ot kedvem támadj multizni. csak még nem jöttem rá hogy is kellene. itt nincsenek dedikált szerverek mind a cod4-ben?
  • Sir Quno Jedi
    Azt majd 64-en, addig nem vok öngyilkos hajlamú. Elég nekem az arénázás 2-3 emberrel.
  • Noodlee
    Runoljál Crawmeraxot csapatban, akkor majd hamar leapad a pénzed :P
  • Sir Quno Jedi
    Dede, mink már annak a vége felé ennyi pízzel kolbászoltunk (én nagy gyűjtögetős vagyok).
  • MerlinW
    Pt 1-ben még nem:)
  • Sir Quno Jedi
    Meg azt is minek? Folyton 9999999 pénzzel mászkálunk és afelett már ki sem írja a program. Így ha vásárolok nem fogy a pénzem a kiírás szerint, mivel jóval több van, mint amit egyáltalán meg tud jeleníteni (ez mondjuk szvsz. egy bug, nemigaz, hogy nem gondoltak a magasabb szintű karikra).

Túl sok is a pénz a játékban véleményem szerint.
  • MerlinW
    Az oszlopoknál, ahol utazni is tudsz.
  • newc22
    És azt hol találom azt a menüpontot ahol a ruhám színét állíthatom?! Köszi a helpet!
  • MerlinW
    Nem. Viszont fegyver eldob, társad felveszi, eladja és lesz pénze amiből vehet lőszert.
  • Fürtös
    Sziasztok!

Coopban lehet valahogy lőszert és pénzt átadni
  • ManoNegra
    Elszállt a hunter karakterem. Tudna valaki adni egy mentést olyan lvl 50 körülit pls?
  • IMYke2.0.0.0
    A DLC-k pedig dőlnek hozzá. Az utóbbi idők legjobb játéka ilyen téren (is).