5584
-
Richardix #3744 Am játszik egyáltalán bárki is rajtam és Noodlee-n kívül? mert senkivel se találkoztam eddig. -
Richardix #3743 jah igen, és online mi ez a playythrough 3? tudtommal csak 2 pt van... -
Richardix #3742 te meg ne feleselj, hanem gyere fel :P -
Noodlee #3741 Ha végig gondolod, akkor valóban hülye kérdés volt :) sry
Szerintem ha valaki a partyból olyan helyre megy, akkor a dlc nélkülit simán kidobja a játék a partyból. -
Richardix #3740 én vagyok nehéz eset? teljesen értelmeset kérdeztem sztem... -
#3739 Nehéz eset... -
Richardix #3738 -.-
Azt midnenki tudja, hogy a HOSTNAK mi van meg, de a host attól nem fogja tudni, hogy pl nekem nincs meg a Mad Moxxi... -
#3737 Gondolod, hogy direkt hülyeségeket beszélek?
Rákattintasz egy "host"-ra és jobb oldalon ott vannak az DLC ikonok. -
Richardix #3736 naigen... de a szerver kereső mit jelez? A hostokat. Azt, hogy a rá csatlakozó játékosoknak mi van meg azt nem. Épp ezért kérdeztem, végülis nem egy lehetetlen dolog. -
#3735 Már hogy a fenébe tudnának?:) Nem tudnak. Ezért is jelzi a szerverkereső, hogy kinek mi van meg. -
Richardix #3734 1 kérdésem lenne:
Ha hostnak megvan mind3 dlc, de a többi játékosnak nem, attól még tudnak menni oda? -
Richardix #3733 pontosabban mikor néztél? -
Noodlee #3732 Tegnap este néztelek, de nem voltál fent.
Majd talán ma összefutunk. -
Richardix #3731 Játszik egyáltalán ezzel valaki? Még egy magyart se találtam online... -
Lord Diablo #3730 Én végigvittem a fort nox-ot és utána már szinte nincs hova mennem a többi dlc be csak 50-51-es ellenfelek vannak így nincs értelme a dolognak mert csak a 3. dlc-be tudok mozogni a szintem miatt.
Vagy kell valami ahoz hogy mindenhol 61-esek legyenek?Már csak nox ba lehet nyomulni a többi dlc már felesleges lett? -
Richardix #3729 Azt remélem is :) -
Noodlee #3728 Régi névvel fent vagyok, még te is benne vagy a listámban.
Majd csak összefutunk újra :) -
Richardix #3727 Hosszú idő után újra nekiálltam eme játéknak, jó lenne valakival/valakikkel tolni coopban, van jelentkező?
Gamespy név: navajonki -
Noodlee #3726 Van itt olyan ember, aki rendelkezik pearl (cyan) cuccokkal, és hajlandó megosztani másokkal? -
#3725 lol csak annyit tettem, hogy mikor az errort kiírta átneveztem a game mappáját majd OK akkor visszament a csík megint OK aztán visszaneveztem, crack és megy -
zsotesz #3724 hát win7 alatt lehet de már nem emlékszem, xp-vel nem volt gond -
#3723 neked nem volt ilyen gondod? -
zsotesz #3722 egy másik lehetséges megoldás -
#3721 kerestem a googleban -
zsotesz #3720 Használhatnád a google-t ha már ennyire sürgős. Gyanítom win7 vagy vista op. renszered van. Telepítsd fel a visual c++ 2008-at (ez nem biztos, hogy megoldja) vagy nézd meg ezt : gearbox forumról " I was fiddling around in "Control Panel->System and Maintenance->Admin Tools->Services" as I have a customized slimmed down profile. All I did was set update manager crapola to auto in preparation to trying to update Vista (something I am very reluctant to ever do), and found that the "Windows Installer" was set to automatic but not running. I set it to "start" and started the installer. And its working.
-
#3719 Valaki pls help -
#3718 Sziasztok
Telepíteném fel a játékot de a végénél ezt írja ki Error 1722 vmi windows installer hiba. mit tegyek? -
#3717 A join és a host menüpontok nem elég egyértelműek?:) Nincs dedikált szerver és csak co-op van. -
ml85ml #3716 most hogy végigvittem a fort nox ot kedvem támadj multizni. csak még nem jöttem rá hogy is kellene. itt nincsenek dedikált szerverek mind a cod4-ben? -
#3715 Azt majd 64-en, addig nem vok öngyilkos hajlamú. Elég nekem az arénázás 2-3 emberrel. -
Noodlee #3714 Runoljál Crawmeraxot csapatban, akkor majd hamar leapad a pénzed :P -
#3713 Dede, mink már annak a vége felé ennyi pízzel kolbászoltunk (én nagy gyűjtögetős vagyok). -
#3712 Pt 1-ben még nem:) -
#3711 Meg azt is minek? Folyton 9999999 pénzzel mászkálunk és afelett már ki sem írja a program. Így ha vásárolok nem fogy a pénzem a kiírás szerint, mivel jóval több van, mint amit egyáltalán meg tud jeleníteni (ez mondjuk szvsz. egy bug, nemigaz, hogy nem gondoltak a magasabb szintű karikra).
Túl sok is a pénz a játékban véleményem szerint. -
#3710 Az oszlopoknál, ahol utazni is tudsz. -
newc22 #3709 És azt hol találom azt a menüpontot ahol a ruhám színét állíthatom?! Köszi a helpet! -
#3708 Nem. Viszont fegyver eldob, társad felveszi, eladja és lesz pénze amiből vehet lőszert. -
Fürtös #3707 Sziasztok!
Coopban lehet valahogy lőszert és pénzt átadni -
ManoNegra #3706 Elszállt a hunter karakterem. Tudna valaki adni egy mentést olyan lvl 50 körülit pls? -
#3705 A DLC-k pedig dőlnek hozzá. Az utóbbi idők legjobb játéka ilyen téren (is).