5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • domez128
    Köszi MerlinW ha 10-ből 7 és mindig vannak elegen akkor lehet hogy megveszem a jövőhéten köszi az infót
  • MerlinW
    7-es. Egyszerre max 4-en lehettek, általában mindig vannak elegen. Csak Coop van. Nincs magyar felirat, de a szövegelés is minimális.
  • newc22
    Egy erős soldier skill pont elosztást valaki be tudna linkelni? Előre is köszönöm! :)
  • domez128
    Sziasztok!Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban mert lehet,hogy megveszem.Szerintetek egy10-es listán milyen jó a game,ha a 10-es a legtutibb game?Általába hány ember szokott fentlenni multin és ezek között hány magyar?Van hozzá magyar felirat?Ennyi az össz. kérdésem a válaszokat előre köszönöm.
  • newc22
    Köszönöm szépen a segítséget! Thxxxxxxxxxxxx
  • MerlinW
    Ahol a ruhád színét állíthatod, ott újraoszthatod a pontokat is.
  • zsotesz
    simán ki lehet resetelni a játékban
  • newc22
    Ha újból szeretném elosztani a skill pontjaimat akkor van valami skill reset nevezetű progi, vagy valamit lehet buherálni vmi ini/ vagy más fileba? Előre is köszi a helpet!
  • Slayer01
    kösz az infót de van valaki itt akinek nincs netje és az eredetivel tolja? Csak hogy biztosra menjek
  • IMYke2.0.0.0
    Én tudom, nem is azért tűztem be a képet. Más játék adatlapjáról tudjuk, hogy az internetes aktiválás esetén azt másként jelzik...
  • Noodlee
    Valóban! :D
    A slotok száma elkerülte a figyelmemet :P
    Így akkor rendben vagyok.
  • Synit HUN
    De csak a legnagyobbat kell megvásárolni :D Én 10-est tudtam 50-es szint fölött.
  • Noodlee
    A bank hogy működik?
    Elvileg lvl 50-es karakterrel elérhető (lenne) mind a 10 upgrade, de én csak négyet tudok (6,7,8,9) megvásárolni? Mi a feltétele a megszerzésnek a lvl korláton kívül?
  • Noodlee
    Játszik még valaki a játékkal?
    Hosszú hónapok kihagyása után újra aktív vagyok, de mivel nem sokat játszottam online, ezért szarok a cuccaim. Valakivel jó lenne kicsit tolni, és beszerezni pár használható motyót.
  • rumkola
    én nem is értettem mi van, azért nem szóltam :D
  • MerlinW
    Telepítéshez nem szükséges, csak a Gamespy accounthoz, ami a multihoz kell.
  • IMYke2.0.0.0
    Nézd csak az adatlapját:

• Slayer01
    lolsztok lenne egy kérdésem:
    Az eredeti Borderlands feltelepítéséhez szükséges e a netkapcsolat?
    Mert tervezem hogy megvenném a játékot csak nincs otthon net és nem akarok feleslegesen pénzt kidobni. Előre is kösz a választ!
  • artschi2
    25 euro (~6600 Ft( a hétvégén a steam-en.
  • MerlinW
    Knoxx kieg Pt2-ben 4-es csapatot (50+) is megizzaszt:)
  • Sir Quno Jedi
    Huhh, most nyomjuk hárman is, meg ketten is két különböző szálon (már playthrough 2-ben a kétfős partival). Nagyon jóak így p2-ben is, igaz a 44-45-ös karijaink ellen vajmi kevés esélye van a 32-34-es ellenfeleknek.
  • MerlinW
    9550 SM2-es, nem fog vele menni.
    9550 részletek
  • zsotesz
    bemész a játék readme könyvtárába és ott megnézed
  • Looooser
    hali kéne egy kis help, hawerokkal szeretnénk multizni, de nállam shader model 3.0 hibát jelez, kicsit (nagyon) régi a gépem ati 9550 vidi karival fut-e a játék, h igen mi kell hozzá?
    előre is köszi
  • MerlinW
    Jó, hát a wiki-t "mi" szerkesztjük, a lenti hírt pedig a Take2 elnöke nyilatkozta:)
  • XeeN
    Wiki-n is fent volt a hír, de egy nap után törölték.
  • MerlinW
    Lesz még DLC

Yessssz:)
  • Venom
    Törtel is ugyanúgy lehet multizni.
  • c115
    Igen ,de nekem tört :(
  • MerlinW
    Nem tudom mi az a Gameranger, de játékon belül alapból ott vannak a szerverek. Gamespy accountot készítesz, ha nincs. Ki kell választanod egy karaktert, majd online, join. "E"-bill.-el refresh.
  • c115
    Valaki tud segíteni: GameRanger -en hiába lépek be bármelyik szerverre , a játékon belül nem talál lan szervert ! miért ??? Tűzfalat már kikapcsoltam és engedélyeztem rajta a GameRangert. pls help
  • ratgab
    ok: vegyetek fel barát listára és akkor nyomhatjuk!
  • XeeN
    Nekünk most 61-es ill 33-as karaktereink vannak csak, de ha gondolod játszhatunk együtt. (Nem hiszem, hogy újra nekiállnánk 1. szinttől. :( )
  • ratgab
    Egyébként tegnap felraktam Mad Moxxi Arena-t: első szint 5 menetét (5x5 pontosabban) egy szuszra végigtoltam! Hogy az mekkora lenne coopba!!!
  • ratgab
    Sziasztok!

Ha valakinek innen fórumról van kedve COOP-ba nyomni a kampányt akkor kérem jelezze nekem. Elejétől kezdve szeretnék valakivel, valakikkel COOP-ot indítani. Mindhárom DLC-m megvan 1.3-as patch-ig felrakva, gamespy-os accounttal: ratgab névvel megtaláltok. Legjobb lene 4 fős csapattal menni és level 1-es szinten kezdeni egészen a végéig haladva... Jelenleg singleplayerbe Hunterrel vagyok (level 37), de bármely karakterrel hajlandó vagyok game-t indítani. Napi 1-2 óra game-re lenne időm az esti órákban, megbeszélés alapján.
  • pointer4
    Nincs valami mód, hogy a general knox-os verdákat máshol is lehessen kérni ? :D
  • rumkola
    én mindegyikért tarkóst adnék, péklapáttal
    :DD
  • Solid Snake
    A kivittem se rossz.
  • XeeN
    Szerintem így érti: Kijátszottam, végigtoltam, kitoltam... (Ezek a személyes kedvenceim.)
  • MerlinW
    Úgy érted végigjátszottad.