5584
-
domez128 #3704 Köszi MerlinW ha 10-ből 7 és mindig vannak elegen akkor lehet hogy megveszem a jövőhéten köszi az infót -
#3703 7-es. Egyszerre max 4-en lehettek, általában mindig vannak elegen. Csak Coop van. Nincs magyar felirat, de a szövegelés is minimális. -
newc22 #3702 Egy erős soldier skill pont elosztást valaki be tudna linkelni? Előre is köszönöm! :) -
domez128 #3701 Sziasztok!Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban mert lehet,hogy megveszem.Szerintetek egy10-es listán milyen jó a game,ha a 10-es a legtutibb game?Általába hány ember szokott fentlenni multin és ezek között hány magyar?Van hozzá magyar felirat?Ennyi az össz. kérdésem a válaszokat előre köszönöm. -
newc22 #3700 Köszönöm szépen a segítséget! Thxxxxxxxxxxxx -
#3699 Ahol a ruhád színét állíthatod, ott újraoszthatod a pontokat is. -
zsotesz #3698 simán ki lehet resetelni a játékban -
newc22 #3697 Ha újból szeretném elosztani a skill pontjaimat akkor van valami skill reset nevezetű progi, vagy valamit lehet buherálni vmi ini/ vagy más fileba? Előre is köszi a helpet! -
Slayer01 #3696 kösz az infót de van valaki itt akinek nincs netje és az eredetivel tolja? Csak hogy biztosra menjek -
#3695 Én tudom, nem is azért tűztem be a képet. Más játék adatlapjáról tudjuk, hogy az internetes aktiválás esetén azt másként jelzik...
-
Noodlee #3694 Valóban! :D
A slotok száma elkerülte a figyelmemet :P
Így akkor rendben vagyok. -
#3693 De csak a legnagyobbat kell megvásárolni :D Én 10-est tudtam 50-es szint fölött. -
Noodlee #3692 A bank hogy működik?
Elvileg lvl 50-es karakterrel elérhető (lenne) mind a 10 upgrade, de én csak négyet tudok (6,7,8,9) megvásárolni? Mi a feltétele a megszerzésnek a lvl korláton kívül? -
Noodlee #3691 Játszik még valaki a játékkal?
Hosszú hónapok kihagyása után újra aktív vagyok, de mivel nem sokat játszottam online, ezért szarok a cuccaim. Valakivel jó lenne kicsit tolni, és beszerezni pár használható motyót. -
rumkola #3690 én nem is értettem mi van, azért nem szóltam :D -
#3689 Telepítéshez nem szükséges, csak a Gamespy accounthoz, ami a multihoz kell. -
#3688 Nézd csak az adatlapját:
-
Slayer01 #3687 lolsztok lenne egy kérdésem:
Az eredeti Borderlands feltelepítéséhez szükséges e a netkapcsolat?
Mert tervezem hogy megvenném a játékot csak nincs otthon net és nem akarok feleslegesen pénzt kidobni. Előre is kösz a választ! -
artschi2 #3686 25 euro (~6600 Ft( a hétvégén a steam-en. -
#3685 Knoxx kieg Pt2-ben 4-es csapatot (50+) is megizzaszt:) -
#3684 Huhh, most nyomjuk hárman is, meg ketten is két különböző szálon (már playthrough 2-ben a kétfős partival). Nagyon jóak így p2-ben is, igaz a 44-45-ös karijaink ellen vajmi kevés esélye van a 32-34-es ellenfeleknek. -
#3683 9550 SM2-es, nem fog vele menni.
9550 részletek -
zsotesz #3682 bemész a játék readme könyvtárába és ott megnézed -
#3681 hali kéne egy kis help, hawerokkal szeretnénk multizni, de nállam shader model 3.0 hibát jelez, kicsit (nagyon) régi a gépem ati 9550 vidi karival fut-e a játék, h igen mi kell hozzá?
előre is köszi -
#3680 Jó, hát a wiki-t "mi" szerkesztjük, a lenti hírt pedig a Take2 elnöke nyilatkozta:) -
#3679 Wiki-n is fent volt a hír, de egy nap után törölték. -
#3678 Lesz még DLC
Yessssz:) -
#3677 Törtel is ugyanúgy lehet multizni. -
c115 #3676 Igen ,de nekem tört :( -
#3675 Nem tudom mi az a Gameranger, de játékon belül alapból ott vannak a szerverek. Gamespy accountot készítesz, ha nincs. Ki kell választanod egy karaktert, majd online, join. "E"-bill.-el refresh. -
c115 #3674 Valaki tud segíteni: GameRanger -en hiába lépek be bármelyik szerverre , a játékon belül nem talál lan szervert ! miért ??? Tűzfalat már kikapcsoltam és engedélyeztem rajta a GameRangert. pls help -
ratgab #3673 ok: vegyetek fel barát listára és akkor nyomhatjuk! -
#3672 Nekünk most 61-es ill 33-as karaktereink vannak csak, de ha gondolod játszhatunk együtt. (Nem hiszem, hogy újra nekiállnánk 1. szinttől. :( ) -
ratgab #3671 Egyébként tegnap felraktam Mad Moxxi Arena-t: első szint 5 menetét (5x5 pontosabban) egy szuszra végigtoltam! Hogy az mekkora lenne coopba!!! -
ratgab #3670 Sziasztok!
Ha valakinek innen fórumról van kedve COOP-ba nyomni a kampányt akkor kérem jelezze nekem. Elejétől kezdve szeretnék valakivel, valakikkel COOP-ot indítani. Mindhárom DLC-m megvan 1.3-as patch-ig felrakva, gamespy-os accounttal: ratgab névvel megtaláltok. Legjobb lene 4 fős csapattal menni és level 1-es szinten kezdeni egészen a végéig haladva... Jelenleg singleplayerbe Hunterrel vagyok (level 37), de bármely karakterrel hajlandó vagyok game-t indítani. Napi 1-2 óra game-re lenne időm az esti órákban, megbeszélés alapján. -
#3669 Nincs valami mód, hogy a general knox-os verdákat máshol is lehessen kérni ? :D -
rumkola #3668 én mindegyikért tarkóst adnék, péklapáttal
:DD -
#3667 A kivittem se rossz. -
#3666 Szerintem így érti: Kijátszottam, végigtoltam, kitoltam... (Ezek a személyes kedvenceim.) -
#3665 Úgy érted végigjátszottad.