Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"unable to connect host"..
Ezt írja ki neki,miután lejárt a számolás.
Mi lehet a gond ?:\
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Haverommal szeretnénk játszani, egymással.
De nem tudjuk egymást invelni 😞, azt mondja hogy nem tud csatlakozni a host-ra, mi lehet a gond?
Elõre is köszönjük a válaszokat😊
wapolok
wapolok
Én sem ma kezdtem a "szakmát", de így is elõfordult, hogy kinyírtak - pedig jó fegyvereim voltak/vannak, és én Fázis Sétáltam rendesen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
35-szinten vagyok, és eddig egyetlen egyszer haltam meg, akkor is véletlenül, mert felrobbant mellettem 2hordó....
ja, health packot nem használtam egyszer sem
ráadásul a phasewalkos cuccokra egy pontot nem raktam
ez mi???? full olyan mintha csít lenne ez a karakter (mondjuk nagyon sokat számít, hogy elképesztõ smg-et dobál a játék)
fotográfik kolomp edisön :D
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Annyi eszük persze nem volt, hogy engedjék elnyomni.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Most próbálkozom az újra telepítéssel, hátha.
Új helyre nem tudok teleportálni, csak a régiek vannak meg.
egyebkent amikor tolt a jatek akkor szokott irni josagokat, mintpeldaul a scageket szajba kell loni es akkor kritikus sebzest okozol ami nem rossz, minden ellenfelnek van ilyen kritikus pontja, a humanaknek pl a fejuk 😄 no, remelem segitettem
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
http://www.youtube.com/watch?v=Sfr8PoJ3mOQ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én biztos messze vagyok a legskillesebbtõl, de még én is azt mondom, hogy ahogy fejlõdök (lvl 17 sirénnel jelenleg), egyre könyebb lesz...bossok nyilván még most is kicsit megdolgoztatnak, ott kell kicsit taktikázni, meg a megfelelõ fegyvert kiválasztani, de nincs legyõzhetetlen ellenség...sima mob-okat meg tényleg könnyû megölni....nyilván, hogy tanácsot adjon valaki neked, ahhoz azért tudni kellene, hogy mit/hogyan csinálsz, amirõl oldalakat lehetne írni, gondolom, és elemezni. Shotgunról meg annyit, hogy jó dolog, szeretjük, nagyot üt....de csak nagyon közelrõl. Távolról egy jó kis sniper (gyújtogatóst használok, pajzsos banditák max. 2 találat, headshot esetén sokszor csak 1), közelebb jön, akkor assault riffle-el kínálom meg ( robbantós most épp), még közelebb, akkor shotgun (robbantós szintén), vagy ha több ellenfél van, smg (shockos). Ja, és nem árt taktikusan használni a hordókat, rárobantani az ellenre....jó hatékonysággal és sok munició spórolással jár. És persze pajzs/fedezék használata, nem rambózás, nem Serious Sam azért...én általánosságban ennyit mondanék, és jelzem, FPS-ben anti talentum vagyok, de ez a játék tényleg nem nehéz, az AI meg csont hülye....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord