5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Richardix
    videó driver legfrissebb, szal félek, hogy videokártya lesz a problémás...
  • lee56
    videó driver frissítés, ha nem segít, windóz csere, ha az se videókártya csere :) Játék patchelés gondolom alap azt nem is írom, vagy mégis :)
  • pointer4
    Ehhez a misszióhoz, tök rossz helyen van :D
  • Richardix
    attól eltekintve, hogy totál LSD lett a játék? áá semmi :P
  • lee56
    És, mi a baj? :D
  • Richardix
    Van némi gond.
    Haverom elindítja a játékot, és hát.. inkább nézzétek meg ti magatok.

• Richardix
    Én csak egy olyan hírt láttam anno, hogy lesznek további DLC-k de konkrétumot még nem mondtak.
  • pointer4
    Volt még valamiről szó.
  • Richardix
    A kérdés inkább az, te tudsz valamiről, amiről mi nem?
  • rumkola
    valami új dlc-ről tudtok?
  • ratgab
    ratgab
  • ratgab
    ÖÖÖ, az 1-es szirént talán ... De még jobban örülnék egy olyan 20-25 év..., akarom mondani 20-25. szintű szirénnek alacsony páncélzattal, lehetőleg fegyvertelenül (Coopba elég lenne az én fegyverem )!!!
  • Noodlee
    ID?
  • Richardix
    nekem van egy 61-es soldierem emg egy 1-es sirenem. Melyiket kéred? :P
  • ratgab
    Én benne lennék egy Borderlands Coopba. Egy Hunter a legmagasabb szintű karakterem, most fejből nemtudom, de asszem 34-es szintű.
  • Richardix
    nem tudok csatlakozni hozzád, azt írja h nem kompatibilis verziónk van, vagy egy DLC-ben vagy ami nekem nincs (utóbbi kizárható)
  • Richardix
    najó, próbáljuk meg újra, hátha
  • chilios
    De ha van lehetőség normál multira,akkor nemfogunk hamachizni :D (csak végső esetben)
  • Sir Quno Jedi
    Látod-látod, hamachi-n semmi ilyen ökörködésre nincs szükség, felrak, elindít megy. :DDD
  • chilios
    sima,dlck nincsenek fenn
  • Richardix
    lehet h a verzió szám nem egyezik és azért van ez a bibi?
    Hanyas verziószám /mely dlc-k vannak fent?
  • chilios
    google ön kerestem rá
  • Richardix
    és honnan nézted ki a portokat? Csak mert van 1 amit a Readme nem ír.
  • chilios
    mindenesetre tűzfalban is engedélyeztem most az összes portot,hátha az miatt nem jött össze
  • chilios
    nincs szükségem ilyen oldalakra,am meg
  • Richardix
    port forward megvolt?
    http://portforward.com/
    Itt válaszd ki a routered típusát, skip advertisement (fent), majd a játékot (Borderlands), és kövesd az ott leírtakat.
  • chilios
    igen én,és énse tudok hozzád :S
  • Richardix
    te vettél fel engem friend listbe?
    Figyu, nem tudok hozzád csatlakozni...
  • chilios
    üdv,valaki jön játszani?
  • Sir Quno Jedi
    Sőt ha leszakad, mert van rá példa (netszakadás, gépújraindulás, ups baszakodás, vgarakoncátlankodás, mifene), akkor rögtön visszaesik ha újraindul neki a gamma, addig meg zavartalanul hete tovább tolni a többieknek (már ha nem a szerver esik ki).
  • Richardix
    mondjuk ez igaz...
  • Noodlee
    Annyival kényelmesebb, ha Béla indít egy játékot, akkor nem kell lesni, hogy Józsi mikor online, hanem egyből csatlakozhat hívás nélkül.
  • Richardix
    persze, a single átalakul private game-é ha behívsz vkit.

Juteszembe, tessék megjelenni :)

@Sir Quno Jedi
    Tudom mi a hamachi, csak mi értelme ennél a játéknál, ahol...
    1. tört verzióval si lehet neten játszani
    2. Van privát szerver lehetőség, amivel kb. ugyanazt éred el mint haamchival, csak hamachi nélkül.
  • Sir Quno Jedi
    SZépen berakod az indító linkbe annak a hamachi-s ip címét, aki a szerver szokott lenni, a többiek is ugyanígy tesznek, a szerver indít, többiek autmaotikusan beesnek agammájába ha már fut, vagy éppen kreál. Ennyi. Ennél kényelmesebb már nem is lehetne. A hamachi egy zárt, jeszóval védett VPN hálózat, ergó senki még csak nem is tudja a virtuális IP-ket és a tűzfalakon is kényelmesen átmegy, elég a hamachi-t átengedni 1x valaha és megjegyeztetni a tűfallal (meg routerrel stb.), utána minden játék szépen megy, mintha csak lanoznál, hiába változik a külső valós IP-d. Van akinek több netkapcsolata is van, sőt utazik, mobilnettel és így is bármikor azonnal betalál az összes kedvenc játék lanban.
  • Noodlee
    Amúgy tegnap a játékba, amibe meghívtalak, azt single playerben indítottam, és te úgy is simán beléptél, mikor nyomtam invite-ot :)
  • Noodlee
    Valóban ott a pont!
    Private játékba még az sem tud csatlakozni, aki a friend listben van (ezt pl. én hülyeségnek tartom, mivel a friend listben a "haverok" vannak, miért ne csatlakozhatnának hívás nélkül). Csak az tud belépni a játékodba, akit te meghívsz, így az idióta koreai mikrofonos brigád is kilőve :)

Amúgy én is örülnék, ha Richardx mellett lenne még pár arc, akivel lehetne tolni együtt.
  • Richardix
    És hamachi kell ahhoz, hogy a 2-3 barátoddal játszhass? Ott van a játékban private game, csak az csatlakozhat akit te hívsz meg... azaz a 2-3 barát.
    hamachinak semmi értelme ezesetben.
  • Sir Quno Jedi
    Namost ez egy 4 fős coop game. Ha van 2-3 barátod aki szereti tolni, máris megvan a full csapat. Egyéb hülye kérdés?!?! :D

Idegenekkel nem jó játszani, nem megbízhatóak (ez sajnos az MMO-kra is igaz, mindig fix, jól bejáratott csapat kell, ha élvezetes játékot akarsz).
  • Richardix
    hamachin? Mi értelme hamachin tolni, ha lehet ott is teszem azt private game-be?
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, de mi hamachi-n toljuk zártba.