5584
-
Richardix #3784 videó driver legfrissebb, szal félek, hogy videokártya lesz a problémás... -
lee56 #3783 videó driver frissítés, ha nem segít, windóz csere, ha az se videókártya csere :) Játék patchelés gondolom alap azt nem is írom, vagy mégis :) -
#3782 Ehhez a misszióhoz, tök rossz helyen van :D -
Richardix #3781 attól eltekintve, hogy totál LSD lett a játék? áá semmi :P -
lee56 #3780 És, mi a baj? :D -
Richardix #3779 Van némi gond.
Haverom elindítja a játékot, és hát.. inkább nézzétek meg ti magatok.
-
Richardix #3778 Én csak egy olyan hírt láttam anno, hogy lesznek további DLC-k de konkrétumot még nem mondtak. -
#3777 Volt még valamiről szó. -
Richardix #3776 A kérdés inkább az, te tudsz valamiről, amiről mi nem? -
rumkola #3775 valami új dlc-ről tudtok? -
ratgab #3774 ratgab -
ratgab #3773 ÖÖÖ, az 1-es szirént talán ... De még jobban örülnék egy olyan 20-25 év..., akarom mondani 20-25. szintű szirénnek alacsony páncélzattal, lehetőleg fegyvertelenül (Coopba elég lenne az én fegyverem )!!! -
Noodlee #3772 ID? -
Richardix #3771 nekem van egy 61-es soldierem emg egy 1-es sirenem. Melyiket kéred? :P -
ratgab #3770 Én benne lennék egy Borderlands Coopba. Egy Hunter a legmagasabb szintű karakterem, most fejből nemtudom, de asszem 34-es szintű. -
Richardix #3769 nem tudok csatlakozni hozzád, azt írja h nem kompatibilis verziónk van, vagy egy DLC-ben vagy ami nekem nincs (utóbbi kizárható) -
Richardix #3768 najó, próbáljuk meg újra, hátha -
#3767 De ha van lehetőség normál multira,akkor nemfogunk hamachizni :D (csak végső esetben) -
#3766 Látod-látod, hamachi-n semmi ilyen ökörködésre nincs szükség, felrak, elindít megy. :DDD -
#3765 sima,dlck nincsenek fenn -
Richardix #3764 lehet h a verzió szám nem egyezik és azért van ez a bibi?
Hanyas verziószám /mely dlc-k vannak fent? -
#3763 google ön kerestem rá -
Richardix #3762 és honnan nézted ki a portokat? Csak mert van 1 amit a Readme nem ír. -
#3761 mindenesetre tűzfalban is engedélyeztem most az összes portot,hátha az miatt nem jött össze -
#3760 nincs szükségem ilyen oldalakra,am meg -
Richardix #3759 port forward megvolt?
http://portforward.com/
Itt válaszd ki a routered típusát, skip advertisement (fent), majd a játékot (Borderlands), és kövesd az ott leírtakat. -
#3758 igen én,és énse tudok hozzád :S -
Richardix #3757 te vettél fel engem friend listbe?
Figyu, nem tudok hozzád csatlakozni... -
#3756 üdv,valaki jön játszani? -
#3755 Sőt ha leszakad, mert van rá példa (netszakadás, gépújraindulás, ups baszakodás, vgarakoncátlankodás, mifene), akkor rögtön visszaesik ha újraindul neki a gamma, addig meg zavartalanul hete tovább tolni a többieknek (már ha nem a szerver esik ki). -
Richardix #3754 mondjuk ez igaz... -
Noodlee #3753 Annyival kényelmesebb, ha Béla indít egy játékot, akkor nem kell lesni, hogy Józsi mikor online, hanem egyből csatlakozhat hívás nélkül. -
Richardix #3752 persze, a single átalakul private game-é ha behívsz vkit.
Juteszembe, tessék megjelenni :)
@Sir Quno Jedi
Tudom mi a hamachi, csak mi értelme ennél a játéknál, ahol...
1. tört verzióval si lehet neten játszani
2. Van privát szerver lehetőség, amivel kb. ugyanazt éred el mint haamchival, csak hamachi nélkül. -
#3751 SZépen berakod az indító linkbe annak a hamachi-s ip címét, aki a szerver szokott lenni, a többiek is ugyanígy tesznek, a szerver indít, többiek autmaotikusan beesnek agammájába ha már fut, vagy éppen kreál. Ennyi. Ennél kényelmesebb már nem is lehetne. A hamachi egy zárt, jeszóval védett VPN hálózat, ergó senki még csak nem is tudja a virtuális IP-ket és a tűzfalakon is kényelmesen átmegy, elég a hamachi-t átengedni 1x valaha és megjegyeztetni a tűfallal (meg routerrel stb.), utána minden játék szépen megy, mintha csak lanoznál, hiába változik a külső valós IP-d. Van akinek több netkapcsolata is van, sőt utazik, mobilnettel és így is bármikor azonnal betalál az összes kedvenc játék lanban. -
Noodlee #3750 Amúgy tegnap a játékba, amibe meghívtalak, azt single playerben indítottam, és te úgy is simán beléptél, mikor nyomtam invite-ot :) -
Noodlee #3749 Valóban ott a pont!
Private játékba még az sem tud csatlakozni, aki a friend listben van (ezt pl. én hülyeségnek tartom, mivel a friend listben a "haverok" vannak, miért ne csatlakozhatnának hívás nélkül). Csak az tud belépni a játékodba, akit te meghívsz, így az idióta koreai mikrofonos brigád is kilőve :)
Amúgy én is örülnék, ha Richardx mellett lenne még pár arc, akivel lehetne tolni együtt.
-
Richardix #3748 És hamachi kell ahhoz, hogy a 2-3 barátoddal játszhass? Ott van a játékban private game, csak az csatlakozhat akit te hívsz meg... azaz a 2-3 barát.
hamachinak semmi értelme ezesetben. -
#3747 Namost ez egy 4 fős coop game. Ha van 2-3 barátod aki szereti tolni, máris megvan a full csapat. Egyéb hülye kérdés?!?! :D
Idegenekkel nem jó játszani, nem megbízhatóak (ez sajnos az MMO-kra is igaz, mindig fix, jól bejáratott csapat kell, ha élvezetes játékot akarsz). -
Richardix #3746 hamachin? Mi értelme hamachin tolni, ha lehet ott is teszem azt private game-be? -
#3745 Jaja, de mi hamachi-n toljuk zártba.