Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdtem egy huntert, most vagyok lvl 16. csak snipert, magnum szeru pisztolyt illetve gyorslovetu pisztolyt hasznalok. nah most a kerdesem hoyg erdemes e hunterrel shotgunt/ geppityut hasznalni? illetve a skilleknel gondolom csak a sniper iranyban erdemes fejlodni.
elore is koszi!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
fotográfik kolomp edisön :D
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
vagy megsérült a Common.usf fájl = újratelepítés
[merlinw.org]
Van egy problemam a Borderlandsal, xp volt a gepemen, minden tokeletesen ment, most viszont vista lett felpakolva es amint felrakom a patchet onnantol jonnek a problemak, ugyanis nem indul el a game. Kapok egy szep kis hibauzit:
es lovesem sincs mit kellene csinalnom.Valakinek van ilyesfele tapasztalata? Netan javaslat amitol helyrerazodik a cucc?
(az xp alatti patchelt fajlokkal felulirva elindul csak akadozik ha co-op gameban vagyok)
Egyébként jó fingatós ez az uj dlc. Már majdnem megvolt az 5*5 kör, a végefelé meghaltam és kezdhettem elorol.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Lenne egy kérdésem! Haverral szeretnénk multiban,neten keresztül játszani vele,megoldható úgyis,hogy egyikönknek sincs eredeti játéka?
Vagy csak eredetivel lehet multizni? Ha müködik törttel, akkor kell hozzá pl ilyen ,hogy Hamachi? Mert próbáltuk vele,de nem találja a két gép egymást a játékban...
Ezek szerintem vagy csak LAN -ban lehet,vagy csak eredetivel igaz?
üdv: Peti
[merlinw.org]
[merlinw.org]
rohangálok az arénában azt heló
😞
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fenn van az alap RELOADED az 1.01 és a DLC 1
Nah most ehhez a DLC2höz kell nekem a RAzor 1.02?
Vagy csak ezt rámásolom arra ami most van?
Vagy mi kell ehhez? Borderlands.Mad.Moxxis.Underdome.Riot.DLC-RELOADED
egy ilyen rámpaszerûségen van az egész, mellete 3 vásárló automata
Bemondja a claptrap h van ott új küldetés, de elfelejtettem hol is van 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ennek ellenére nem bántam meg hogy végig vittem a 2 szintet, mert zombilandon így erõsebbek lettek az ellenfelek!
Sõt sajnos a játék gyengéje hogy nagyon könnyû 3 játszottunk és szarrá vertünk mindenkit, elég nehéz volt taláni nehéz küldetést. Ezt a 3 -dik kiegben remélem orvosolják!
üdv
A Borderlands története a kopár és sivatagos Pandora bolygón játszódik. A távoli jövõben az emberiség elhagyva a Földet új planéta után nézett, ahol folytatni tudják életüket. A kolonizáló flotta több lakható bolygót is felfedezett, az egyik ilyen a Pandora, ahol azonban néhány mogorva állaton kívül semmit nem talált, csak a végtelen homoktengert. Az ûrhajók továbbálltak, azonban telepesek egy csoportja ott maradt, bízva benne, hogy rálelnek valamire, ami megalapozhatja jövõjüket ebben a világban.
Pandora bolygóját hatalmas karavánok szelték keresztül, kutatva az ismeretlen után. Egy urbánus legenda szerint valamelyik hegy lábánál egy hatalmas és különös fém kaput fekszik, ami annak az idegen civilizációnak a maradványa, melynek felfedezése korábban fellendítette az emberi technológiát. A kapu felfedheti az idegenek minden titkát, erõt, vagyont és fejlett technológiát jelenthet azoknak, akik belépnek rajta.
A kapu utáni kutatás valóságos háborút szült a Pandorán. Csapatok szervezõdtek a felfedezõ akcióra, az emberek pedig versengeni kezdtek, ki találja meg elõbb a misztikus bejáratot. Olyan felfegyverkezett karavánok kezdtek kószálni a sivatagban, akik a konkurencia félreállításától se ijedtek meg, sõt nem lehetett már tudni, kinek hihet az ember, ki akar együtt dolgozni, és ki az, aki kémkedik az eddigi eredmények után. Valóságos hajtóvadászat indult meg, melyben fõhõseink, Roland, Mordecai és Lilith is keményen kiveszik a részüket.
Mint minden urbánus legendának, ennek is több változata él. Az egyik legérdekesebb, hogy a kaput korábban már felfedezték, azonban egy különös földöntúli erõ hatására mindenki meghalt, aki csak belépett rajta – ezt egy rejtélyes rádióadás is alátámasztja. Hõseink azonban nem ijednek meg holmi meséktõl, és New Heaven városából útra kelnek, hogy beszálljanak a hajtóvadászatba.
A kutatást nem csak az egymással rivalizáló klánok nehezítik meg, hanem a sivatagban portyázó banditák, és a helyi vadvilág is. New Heaven városa a legnagyobb önfenntartó kolónia a bolygón, folyamatos támadás alatt is van, Helena Pierce polgármester viszont mindeddig képes volt megvédeni lakóit – de ki tudja meddig lesz ez még így.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
A new combat arena, storage bank, and new skill points available later this month.
By Steve Watts, 12/10/2009
Borderlands Moxxi DLC
2K Games has outlined the second downloadable content pack coming for Borderlands later this month. Called "Mad Moxxi's Underdome Riot," the pack will cost 800 Microsoft Points ($10) or $9.99 on PlayStation Network. It's coming to Xbox Live on December 29, and following on the PlayStation Network the week after on January 7, 2010. The press release also points out it will be available on PC, but doesn't give a release date. Given the issues with the last DLC, it's easy to see why.
This pack will add three Riot Mode arenas filled with enemies (and loot). It adds a bank, which will let players store spare weapons. Finally, it will add two more skill points as rewards for quests to help bulk up your character. The DLC can be played single-player or cooperatively just like the main game, of course. The added storage is an interesting feature for a game with such a huge item list, so we'll have to see if it runs into controversy similar to Dragon Age Origins when it offered similar downloadable functionality."
Angolul nem tudóknak:
+ 3 Aréna <és a hozzájuk tartozó ellenfelek, és zsákmányok>és a hozzájuk tartozó ellenfelek, és zsákmányok>
+ Tároló
+ 2 Képesség Pont
A DLC Single Playerben és Multiplayerben egyaránt játszható.
[merlinw.org]
wapolok
vagy küldön privátot!
Az operációs rendszeren is túl...
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Megnyitottam jegyzettömbben, de csak szóközök vannak benne
Hát most nagyot csalódtam a játékban, pedig nagyon megtetszett!
25 órányi játékmenetem tûnt el!
Mad Moxxi's Underdome Riot
1.20 patch
Patch nélkül be se enged Gamespy-ra!
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Ma megfagyott a játék, és mikor ujraindítottam a gépet, és elindítottam a játékot, nem tudtam betölteni a korábbi mentésemet
Level 32-es Siren voltam, ha valakinek van hasonló karaktere, az elküldené?
Single-ben nyomom csak!
kösz elõre is!