5584
-
tomzoo #3824 Hali.
Most kezdtük a játékot haverral nemrég, de elakadtunk... Most voltunk a The vault helyen ahol megöltük a Destroyert, de utána már nem találunk sehol missziókat, ami a szintünkre szól(36), hogyan és merre tovább ahol van nekünk való?
Ja és a sima Borderlandsba 50 max lvl? -
rumkola #3823 mindenki megkap mindent -
adamvigh #3822 Az én kérdésemre nem tudja senki sem a választ?:) -
#3821 Mi most így ökörködve mindenhova bemenve amerre mentünk 16-os szinten lószar pénzünk nem volt! -
#3820 Már offline 45-ös karakteremmel, Playthrough 2-ön pénzt gyakorlatilag fel se veszek már...
Valamikor a napokban srácok jönnék vele megint online, lesztek?
-
#3819 Jaja 51-en még mindig a kijelezhető maximum feletti pénzzel mászkálok. 1x sikerült egész jól lemeríteni, mert annyira bevásároltam, de aztán pikkpakk visszatoltam. -
#3818 Annyi pénzed lesz, mint a szemét - még úgyis, hogy pazarolod...
-
#3817 Játékokban is spórolok mint a valóságban ez van kell a sok pénz a respawnokra! -
#3816 -
#3815 Oké életbe nem vettem még semmi ezért nem tudom! -
zsotesz #3814 ott ahol veszed, az automatáknál, csak át kell váltani sell-re. -
#3813 Hol ,kinek? -
zsotesz #3812 de, el lehet adni -
#3811 Asszem anno kérdeztem fegyvert ugye nem lehet eladni csak eldobni ha nem kell igaz? -
adamvigh #3810 Hali!
Az lenne a kérdésem hogyha haverokkal teljesen elölről elkezdjük a storyt 1-es szintű karakterekkel, akkor az ilyen questekból kapható tápoló cuccokat (3.-4. fegyverslot,classmod) azt megkapja az összes társam vagy csak én? -
#3809 Nem kell segíteni értem mi a téma.Csak haverral toltuk azt ökörködésnek jó volt. -
Noodlee #3808 Amúgy kövesd a Questeket, nézd meg, hogy melyik passzol a te szintedhez, és azt told, ne mászkálj el ész nélkül, pláne ne akarj lenyomni nálad nagyobb szintű mobokat. -
Noodlee #3807 Szerintem valamit nagyon, de nagyon elbénázol.
Ha kell egy kis help, vagy kezdésnek egy kis tápolás, akkor vegyél fel listába, és segítek. -
rumkola #3806 ebből az jön le, hogy az egész játék lényegét és legfontosabb szabályát nem érted -
#3805 Ez nem a mi játékunk az biztos állandóan elfogy a lőszer és kinyírnak minket a nagy nehezen összegyűjtött zsé meg elmegy a respawnokra.Mondjuk mert mindig belementünk a nagyobb szintűekbe.
Közünk nem volt merre koborlunk egyszer csak a 3. kieg részre tévedtünk ahol 10-esen 35-ös ninják ugráltak vagy mik megse tudtuk karcolni őket :(
Azért nem hiszem el ennyire meg kellett ezt nehezíteni hogy 14-es szinten ne lehessen likvidálni pár 16-os csicskát.
-
rumkola #3804 nem kell a peccs, ha mindegyik warezos -
#3803 Tartalmazzák - ha WRZ verziót használsz, akkor biztosan [originalt nem ismerem].
De nem véletlenül írtam azt, amit írtam...
-
#3802 Lehet megint a tumor nyomja az agyamat,de ugy emlékszem hogy a zombis az tartalmazza 1.21-et a secretes meg az 1.30-at.Szóval felesleges telepitgetni.
A másik meg amugy is nem telepitős hanem másolgatos tehát biztosra veszem hogy benne vannak ezért nem mindegy a sorrent.
Haverral ezért nem is tudunk multizni.Nem tette fel uccsó kieget így nem tudok hozzá és ő se hozzám csatlakozni! -
#3801 0. Borderlands
1. v1.21 Patch (jobb félni, mint megijedni, amúgy írja is a telepítő)
2. Zombie Island of Dr Ned DLC
3. Mad Moxxis Underdome Riot
4. v1.30 Patch (jobb félni, mint megijedni, amúgy írja is a telepítő)
5. The Secret Armory of General Knoxx -
#3800 Alap Borderlands fentvan.Feltolom rá 1.01-et majd a megjelenési sorrendben a DLC-ket tehát 1.01 után:
1. kieg: Zombie Island of Dr Ned DLC ezután
2. kieg Mad Moxxis Underdome Rio ezután pedig
3. kieg The Secret Armory of General Knoxx
Ez a helyes sorrend?? -
#3799 És így multiban hogy van a mentés??Aki a szervert csinálja az tud menteni vagy mi? -
#3798 Mindkettőre: igen.
-
#3797 Haverral tolnánk neten a játékot!Akkor csak egy gamespy-os acc kell hozzá és ennyi?
Játék közben van chat lehetőség ? -
#3796 Hát, amikor elkészülök vele. :) -
#3795 Mikor lesz kész? :) -
#3794 A magyarítás miatt szenvedtem vele... :) -
#3793 Nem vesztettél semmit. Az egyetlen DLC ami semmit sem ér:) Unalmas aréna hentelés. -
#3792 Megoldottam: a DLC-k sorrendjének megfordításával.
-
#3791 Basszus, nem tudom feltenni a Mad Moxxi-t...
-
Noodlee #3790 -
goso #3789 de viccet félretéve én topicra gondoltam -
goso #3788 kössz -
#3787 van -
goso #3786 hy warez van? -
rumkola #3785 akkor régebbit kell feltenni....