Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fotográfik kolomp edisön :D
nekem valami 13-as tûzgyorsasággal van asszem 😄

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
am sirénnek elementalos smg a legjobb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Néha, csak a gép újraindítása oldja meg.
dinamikus árnyék kikapcsolás nem segített
én meg vásároltam orrbaszájba és nem ment lejjebb...
szerintem lehetett vagy 15millám 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vagy csak egy piros csengõt kell keresni? xD
Battletag: Muhee#2716
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Segítségre lenne szükségem, a második Old Haven-s küldetéssel kapcsolatban.
Leírás: Shut down the smoke signals and return to helena.
Itt egész pontosan mit kell csinálni? le kell lõni a tûzjelzõket vagy mi? Mert ott bolyongtam 10 percig és nem találtam semmit.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
jah es a fegyverladakhoz erdemes tobbszor visszameni? lesznek benne jobb fegyok?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Lehet több ágon is fejlõdni, illetve van olyan ami egy-egy ágból elhanyagolható szerintem.
ielletve meg az is erdekelne hogy a pajzs es granatfejleszto hely alatt van meg egy ures hely de oda meg nem talaltam semmit. oda mit lehet majd tenni?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nekem is egy hunterem van, most 26-os.
Én az alábbiakat használom, illetve viszem: kép
Nekem is lenne egy kérdésem, a képen 2 majdnem ugyanolyan sniper van, szerintetek melyiket érdemesebb használni?