5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • tomzoo
    Hali.
    Most kezdtük a játékot haverral nemrég, de elakadtunk... Most voltunk a The vault helyen ahol megöltük a Destroyert, de utána már nem találunk sehol missziókat, ami a szintünkre szól(36), hogyan és merre tovább ahol van nekünk való?
    Ja és a sima Borderlandsba 50 max lvl?
  • rumkola
    mindenki megkap mindent
  • adamvigh
    Az én kérdésemre nem tudja senki sem a választ?:)
  • grebber
    Mi most így ökörködve mindenhova bemenve amerre mentünk 16-os szinten lószar pénzünk nem volt!
  • IMYke2.0.0.0
    Már offline 45-ös karakteremmel, Playthrough 2-ön pénzt gyakorlatilag fel se veszek már...
    Valamikor a napokban srácok jönnék vele megint online, lesztek?
  • Sir Quno Jedi
    Jaja 51-en még mindig a kijelezhető maximum feletti pénzzel mászkálok. 1x sikerült egész jól lemeríteni, mert annyira bevásároltam, de aztán pikkpakk visszatoltam.
  • IMYke2.0.0.0
    Annyi pénzed lesz, mint a szemét - még úgyis, hogy pazarolod...
  • grebber
    Játékokban is spórolok mint a valóságban ez van kell a sok pénz a respawnokra!
  • MerlinW
  • grebber
    Oké életbe nem vettem még semmi ezért nem tudom!
  • zsotesz
    ott ahol veszed, az automatáknál, csak át kell váltani sell-re.
  • grebber
    Hol ,kinek?
  • zsotesz
    de, el lehet adni
  • grebber
    Asszem anno kérdeztem fegyvert ugye nem lehet eladni csak eldobni ha nem kell igaz?
  • adamvigh
    Hali!
    Az lenne a kérdésem hogyha haverokkal teljesen elölről elkezdjük a storyt 1-es szintű karakterekkel, akkor az ilyen questekból kapható tápoló cuccokat (3.-4. fegyverslot,classmod) azt megkapja az összes társam vagy csak én?
  • grebber
    Nem kell segíteni értem mi a téma.Csak haverral toltuk azt ökörködésnek jó volt.
  • Noodlee
    Amúgy kövesd a Questeket, nézd meg, hogy melyik passzol a te szintedhez, és azt told, ne mászkálj el ész nélkül, pláne ne akarj lenyomni nálad nagyobb szintű mobokat.
  • Noodlee
    Szerintem valamit nagyon, de nagyon elbénázol.
    Ha kell egy kis help, vagy kezdésnek egy kis tápolás, akkor vegyél fel listába, és segítek.
  • rumkola
    ebből az jön le, hogy az egész játék lényegét és legfontosabb szabályát nem érted
  • grebber
    Ez nem a mi játékunk az biztos állandóan elfogy a lőszer és kinyírnak minket a nagy nehezen összegyűjtött zsé meg elmegy a respawnokra.Mondjuk mert mindig belementünk a nagyobb szintűekbe.
    Közünk nem volt merre koborlunk egyszer csak a 3. kieg részre tévedtünk ahol 10-esen 35-ös ninják ugráltak vagy mik megse tudtuk karcolni őket :(

Azért nem hiszem el ennyire meg kellett ezt nehezíteni hogy 14-es szinten ne lehessen likvidálni pár 16-os csicskát.
  • rumkola
    nem kell a peccs, ha mindegyik warezos
  • IMYke2.0.0.0
    Tartalmazzák - ha WRZ verziót használsz, akkor biztosan [originalt nem ismerem].
    De nem véletlenül írtam azt, amit írtam...
  • grebber
    Lehet megint a tumor nyomja az agyamat,de ugy emlékszem hogy a zombis az tartalmazza 1.21-et a secretes meg az 1.30-at.Szóval felesleges telepitgetni.
    A másik meg amugy is nem telepitős hanem másolgatos tehát biztosra veszem hogy benne vannak ezért nem mindegy a sorrent.
    Haverral ezért nem is tudunk multizni.Nem tette fel uccsó kieget így nem tudok hozzá és ő se hozzám csatlakozni!
  • IMYke2.0.0.0
    0. Borderlands
    1. v1.21 Patch (jobb félni, mint megijedni, amúgy írja is a telepítő)
    2. Zombie Island of Dr Ned DLC
    3. Mad Moxxis Underdome Riot
    4. v1.30 Patch (jobb félni, mint megijedni, amúgy írja is a telepítő)
    5. The Secret Armory of General Knoxx
  • grebber
    Alap Borderlands fentvan.Feltolom rá 1.01-et majd a megjelenési sorrendben a DLC-ket tehát 1.01 után:

1. kieg: Zombie Island of Dr Ned DLC ezután
    2. kieg Mad Moxxis Underdome Rio ezután pedig
    3. kieg The Secret Armory of General Knoxx

Ez a helyes sorrend??
  • grebber
    És így multiban hogy van a mentés??Aki a szervert csinálja az tud menteni vagy mi?
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkettőre: igen.
  • grebber
    Haverral tolnánk neten a játékot!Akkor csak egy gamespy-os acc kell hozzá és ennyi?
    Játék közben van chat lehetőség ?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, amikor elkészülök vele. :)
  • Makkmag
    Mikor lesz kész? :)
  • IMYke2.0.0.0
    A magyarítás miatt szenvedtem vele... :)
  • MerlinW
    Nem vesztettél semmit. Az egyetlen DLC ami semmit sem ér:) Unalmas aréna hentelés.
  • IMYke2.0.0.0
    Megoldottam: a DLC-k sorrendjének megfordításával.
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus, nem tudom feltenni a Mad Moxxi-t...
  • Noodlee
  • goso
    de viccet félretéve én topicra gondoltam
  • goso
    kössz
  • Gubberx
    van
  • goso
    hy warez van?
  • rumkola
    akkor régebbit kell feltenni....