Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fotográfik kolomp edisön :D

mondjuk bone shredder is elég dúrva, oda még elemental sem kell 😄
nekem valami 13-as tûzgyorsasággal van asszem 😄

IMYke2.0.0.0
Tûzsebzésûvel végignyomtam 1,5-szer 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az elsõ karimat (soldier) én is elbaxtam a sok fegyverváltogatás miatt

am sirénnek elementalos smg a legjobb

IMYke2.0.0.0
Még mindig ~8.000 Ft az ára itthon 😊))((((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát én jelenleg 36-os siren vagyok, van egy pisztolyom, kétszeres szorzó a fire elementalon, kiirtom vele az egész bolygót, még a pajzsomat sem tudják leveni, iszonyat brutális. csak azt sajnálom, h a játék végén jöttem rá a lényegre 😊
ugyanezt csinálom mos én is éppen

Zickler
Sorozat-lövés. Tüzelésnél egyszerre 3 golyó-t lõ ki.

Battletag: Muhee#2716

Burst Fire mit jelent a pisztolyoknál?
Messi6502
huh nem gyenge 130% Damage 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Hát én most Sniperrel tolom újra, de kizárólag piszollyal. Persze tudom, újra lehet rakni a skill pontokat, de így élvezetesebb.
Aki még nem tette, érdemes másodszor is végigjátszani, jóval erösebbek lesznek az ellenfelek.
Én meg ilyet: " alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
á basszus, rájöttem, nagyon gyökér vagyok 😊 a hátizsákban rá kell kattintani a "backpack SDU"-ra, akkor nyitja meg az új tárhelyeket... kár, hogy végignyomtam mire rájöttem...
Én ezt, játék újraindítással oldom meg, ha elõjön.
Néha, csak a gép újraindítása oldja meg.

alt-tab, néha helyredobja néha elrontja....
dinamikus árnyék kikapcsolás nem segített

kíváncsiságból, hogy mennyi pénzem van...

IMYke2.0.0.0
Dinamikus árnyékokat kapcsold ki. Megoldja.

Sziasztok. Új vagyok itt. Van némi problémám. Miután fel tetepítettem a játékot, tökéletesen mûködik a game, max. felbontáson, tökéletesen. Aztán feltettem a 2 dlc-t, és most is megy, de gond van az árnyékok és a víz megjelenítésével. Idõnként "becsíkozódik". Van valakinek ötlete,hogyan küszöbölhetném ki a hibát?
"vásároltam orrbaszájba és nem ment lejjebb"

Hát nem mondhatnám én sem h túl sok mindent vettem. A lõszer persze alap, meg néha kellett élet is, de azt is csak komolyabb ütközetekben kellett használnom. Meg 1x vettem asszem egy shotgunt, ennyi. Szinte mindig jobb cuccaim voltak mint a boltosnak (na persze a játék legelején ez nem volt igaz). Volna egy érdekes szitum, nemtom h csak káprázott a szemem, viszont többször is azt vettem észre, h amikor felvettem egy fegyvert megörültem h hú milyen drága, biztos oltári jó stuff, majd mindjárt megnézem az invben, mikor ott keresgélek, akkor meg olcsóbb áron mutatja , mint mikor felvettem. Most alapból flashelek, v másnál is volt ilyen?

nem csítelek, egyszerûen semmit nem kellett vennem, így megmaradt a rohadtsok pénz

Ezt hívják cheatnek! 😛

Valószínû, hogy a küldetésért kapott tárgyak foglalják a helyet. Ezeket akkor is megkapod, ha full az inventory. Így lehet több cucc is nálad, mint amenyit fel tudnál venni a földrõl. Nézd meg az inventoryban, hogy mennyi cuccod van, ott írja.

hát pont ez az, hogy ha eldobom az egyik pajzsot, akkor pontosan egy pajzsnyi helynek kell maradnia, tehát fel kellene vennie a másikat. mindegy, ma végeztem vele, végignyomtam 😊
legjobb, hogy a max pénz amit jelez az 9.999.999.-volt
én meg vásároltam orrbaszájba és nem ment lejjebb...
szerintem lehetett vagy 15millám 😄

MerlinW
Feltéve, hogy megvan neki a Moxxis kiegészítõ..

[merlinw.org]

Zs0lt1
Rakd be a felesleges cuccokat a bankba!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Akkor írja ki h nincs hely, amikor az inventory betelt. Ha eladsz pár dolgot, akkor szabadul fel hely, tehát fel kellene tudnod venni az új páncélt. Szal érdekes a szitud, nem taliztam ilyennel.

sziasztok! én olyan problémával találozom, hogy pl kell egy új pajzs, eldobom a régit, venném fel az újat, erre kiírja, hogy nincs elég hely. ok, akkor eladok egy-két fegyót ami nem kell ,de továbbra sincs hely. ez milyen baromság? találkoztatok hasonlóval?
Zickler
Akkor jól láthattam a füstöt, csak azt hittem hogy az máshonnan jön.

Asszem 1 van vmelyik tetõn még a pálya elején, a többi meg földszinten található.

Zickler
Mégegyszer köszi. Esküszöm ezek után odafigyelek a tanárra, angol órán.

wedge31
Kevered a füst jelzöt a jelzö füstel ,keress kapcsolot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

talán a füstöknél 😄DD

Zickler
Ezzel már próbálkoztam, de akkor úgy látszik nem voltam elég alapos.
Vagy csak egy piros csengõt kell keresni? xD

wedge31
A térkép jelöli meg ha körülnézel és ahol füst száll fel az égre odamész.

Zickler
Jól van, most már csak egy kérdésem lenne. Hol vannak ez a füst jelzõk, mert nem találok egyet se?

Zickler
Kösz.

wedge31
" Shut down " - kapcsold le nem löd le.

Zickler
Hi all!
Segítségre lenne szükségem, a második Old Haven-s küldetéssel kapcsolatban.
Leírás: Shut down the smoke signals and return to helena.
Itt egész pontosan mit kell csinálni? le kell lõni a tûzjelzõket vagy mi? Mert ott bolyongtam 10 percig és nem találtam semmit.

Messi6502
Tegnap egy ilyet vettem ki a ládából exit elõtt, kép

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

pisztoly.... nagyon durvákat fog szórni a játék, smg tûzgyorsasággal, de sniper sebzéssel 😊))

Messi6502
Hát elején én is mentem sotival, de úgy 12es szint körül, már rájöttem, hogy vannak használhatóbbak is. Legalábbis én egy revolvert inkább használok mint egy sotit pölö.

Hunter of Deer
es szted hunterrel melyik oldalon erdemes fejleszteni sniper vagy gunslinger? nekem most ezek a fegyok vannak illetve igy fejlodtem.

jah es a fegyverladakhoz erdemes tobbszor visszameni? lesznek benne jobb fegyok?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Jaja! Erre tessék odafigyelni! A skillpontok resetelhetõek! Nekem 37es a Hunterem és nem mondhatnám h nagyon sokat lövöldöztem pisztolyokkal, már a játék elején találtam erõsebb fegyvereket. Géppuska, SMG , SHotgun. sniper kombóval vittem végig elõször.

u-stationnál resetelheted a skilleket... 😊

Messi6502
A képen a bal oszlop középsõje megy oda, ami egy class mód, ad pár + tulajdonságot / értékeket növel.

Lehet több ágon is fejlõdni, illetve van olyan ami egy-egy ágból elhanyagolható szerintem.

Hunter of Deer
ehh en pont a sniper agon kezdtem el fejlodni _/ lehet inkabb elolrol kellene kezdenem, eddig 14 skillpontom van elnyomva, es azt az oldalt fejleszteni mint te? vagy meg emelett elkezdeni a masikat is fejleszteni?

ielletve meg az is erdekelne hogy a pajzs es granatfejleszto hely alatt van meg egy ures hely de oda meg nem talaltam semmit. oda mit lehet majd tenni?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Messi6502
Szia!

Nekem is egy hunterem van, most 26-os.
Én az alábbiakat használom, illetve viszem: kép

Nekem is lenne egy kérdésem, a képen 2 majdnem ugyanolyan sniper van, szerintetek melyiket érdemesebb használni?