Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ha eredeti játékod van, természetesen igen.
Ha tört DLC-t használsz, akkor ne telepítsd fel, mert nem megy.

[merlinw.org]

Lehet, hogy fölösleges kérdés, de ha fölteszem az 1.2.1 patchet akkor a régi mentéseimen tudom folytatni a játékot?

megoldva, vga driver csere (új béta nv driver megbaszhatja!) 😊

fotográfik kolomp edisön :D

Na srácok behalok. Konfit cseréltem:
C2D 5200-rõl Phenom2 X4-re
A játék General Protection Fault-al nem indul el!!!
Megõrülök. Peccsek, minten fent van. Intellel megjelenés óta játszottam vele...
Most meg nem indul.
Látom már más is írta ezt a gondot.

<#falbav><#boxer>

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Narxis
thx

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

remélem most már 100%-ra megoldották ezt a shadow glich-et

köszi szépen.Sikerült.
Narxis
ja..

IMYke2.0.0.0
Igen, a patch verziószámra gondoltam...

Narxis
Hogy-hogy melyikbõl? :S Steamrõl másoltam, de külön is elérhetõ, 1.21 verziószámot viselõ patch.

IMYke2.0.0.0
Melyikbõl van?

Narxis
Update:

Borderlands

* Multiplayer connectivity has been improved; users should no longer be required to forward ports to host or join multiplayer games
* Players who experienced distorted shadows or graphical glitches after update 1.0.1 should no longer experience these issues
* The 3D Vision crosshair has been improved

Hello!
Tudtok segíteni?
A razoros változatnál mi a megoldás a telepítesre?
telepítés után kiír egy hibaüzenetet error 1722 (?) (talán ennyi)
És aztán törli az egészet
Mit rontottam el?
MerlinW
Binaries, Engines, Willowgame. Elég beszédes a könyvtárstuktúra. Magyarul csak másold be a Borderlands könyvtárba úgy ahogy van. Egyébként általában van nfo fájl is a dolgokhoz, minden le van írva benne.

[merlinw.org]

Üdv

Sajnos nem találtam kielégítõ választ itt a fórumon ezért lehet, hogy újra megkérdezem.
A DLC-ket hova kell másolni?
Játékon belül a teleport oszlopokon keresztül juthatok el az új területekre?
Elõre is köszi.
HI!

Bocsesz, ha már megvan tárgyalva, de nagyon kellene tudnom, hogy a hunter-gunslayer-elsõ skillje (ami növeli a critical hitet) csak a pisztolyokra hat, vagy minden fegyvertípusra? Nemtudom, hogy tegyek -e rá pontot, mivel csak sniperrel dolgozom, de ez a képesség sztem létfontosságú lenne, ha érvényes a sniperre is, nem csak a pisztolyokra..

Köszi!
MerlinW
Teljesen jó a beépített. Regisztrálsz a gamespy-on és játszol. Nem kell hozzá semmi. Egy rakás "szervert" listázik, mind 1.2-es. Megy törttel is.

[merlinw.org]

http://www.gameranger.com/download/GameRangerSetup.exe

ezt használják mert a beépített nem jó. Vkinek van kedve 1-rõl nehezebb fokozaton? Most is látok egy magyar szervert 2en vannak de nem kompatibilis 1.20-al 😄

MerlinW
Coop-ozz. Menü, Online, Join.

[merlinw.org]

Hát , azér elég jó elégtétel volt lángralobbantós sniperpuskával adni a pofájuknak visszajövetbe 😊 . Nagyon tetszik a játék. Coopozni akarok 😊

Hali! Amikor kiválasztod a küldit, akkor kiírja, h milyen szint javasolt a teljesítéséhez. Én az elején, mindig ez alapján haladtam én csak ritkén fordult elõ, h komolyabb problémába ütköztem volna. A keményebb ellenek ellen érdemes jól megfigyelni a terepet, nagyon sokat tudnak segíteni a megfelelõ idõben kilõtt hordók!

Hunter of Deer
nemvaloszinu, a lenyeg hogy neked nem oda kell menni! tudom hogy pont a kezdo varos mellett van, en is odatevedtem az elejen aztan hagytam is oket. csinalj mas kuldiket addig.

egyebkent az elejen meg eleg nehezek a kuldik mivel altalaban a szornyek szinten vannak velem, vagy neha erosebbek is, de mar a vege fele 27-es questet csinalom 33 szinten 😄 pedig nemnagyon oldokoltem questen kivul.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

jó, mondjuk nemértem miértelme volt odatelepíteni azokat, gondolom coophoz?

Az a küldi van hogy az útról szedjem le a rosszembereket. De azok is 10es szintüek. Kb sehova máshova nemtudok szaladni mint a 10es szintüek karjaiba.

MerlinW
Rossz helyeken jársz. Válassz másik küldetést, amit most nem tudsz megcsinálni, majd késõbb elintézed. Üdv a sandbox világban😊

[merlinw.org]

az miért van hogy 3. szintû létemre rögtön 10es ellenfeleket ad amire 1et tudok sebezni?!

Messi6502
Kössétek össze lan-ra, azzal biztos, hogy menni fog! 😊

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Zan
Oké köszönöm!Sikerült,de sajnos még mindig nem megy,mert rájöttünk,hogy nem is fog menni,mivel a lakótársam is meg én is egyazon routeren vagyunk,ahol csak egy gépre lehet beállítani a portokat,a másikon zárva maradnak.Hamachin sem megy a dolog,de nem csa a Borderlands,semmi más sem,nem tudom miért.Mind a ketten az új hamachit használjuk,de az istennek sem akar menni semmi sem...!Szóval a hiba a mi készülékünkben van,úgy érzem...!Annyi van,hogy még anno,amikor a GTA 4-et nyomtuk multiban itthon,akor egy csomó mindent át kellett állítani a hamachiban,és lehet hogy még nem mindent állítottam vissza...nem tudom...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Synit HUN
General Knoxx Fukcjeah!
eze

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Messi6502
Hali!

Start menü --> Hálózat --> (Fájl, szerkesztés menüsor alatt 1 sorral: ) Hálózati és megosztási központ --> Manage Network Connections ( Nem tudom magyarul hogy van, valami ilyesmi lehet: Hálózati kapcsolatok kezelése ) --> Advanced --> Advanced settings --> Adapterek és a Hozzárendelések fül alatt a Hamachit állítsd be elsõnek ( tedd legfölülre).

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Zan
Köszönöm szépen!Sikerült,már csak az a bajom,hogy nem találom ezt a területet a networknál Win 7 alatt:

Go to Start menu > Network. Click on the Network and Sharing Center button at the top. Click on the Manage Network Connections on the left hand side. Go to Advanced > Advanced Settings. Under the Adapters and Bindings tab, move Hamachi to the top of the list.

Ezt egy leírásból bányásztam ki,de nekem ilyen nincs...:S!Vagy legalább is rossz helyen keresgélek vagy nem tudom...!

Ötlet?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

MerlinW
Van routered? Mert ha van és megy port nélkül a Borderlands, az azt jelenti, hogy nem aktív a router tûzfala, ergo védtelen vagy ami nem jó.

Ha nincs routered és tudsz hostolni szervert, akkor nem ér semmit a szoftveres tûzfalad. A tûzfal úgy mûködik, hogy mindent zár, te nyitsz kapukat (port) a külvilág felé.

[merlinw.org]

MerlinW
"192.168.1. ->na és ide kérne"

A saját belsõ ip címedet.
Start menü/keresésbe/cmd beír, enter,
beírod: ipconfig nyomsz egy entert és az elsõ szekció IPv4 sorában lesz a hálózati IP címed 192.168.x.x

A további lépéseket ugyanúgy ahogy a portforward oldalon írják.

[merlinw.org]

Synit HUN
És amúgy kipróbáltad már egyáltalán hogy megy-e? Mert én soha semmilyen játéknak nem nyitottam még portot és mind ment.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Zan
ja és nagyon megköszönném ha leírnád nekem,hogy akkor mit hogyan...!Ezt a Statikus IP-t sem csináltam még meg,amit legfelül ír,mert félek elcseszek velem valamit!

Zan
Szia!

itt már voltam de nem teljesen értem hogy mit is kell csinálni.Netgear WPN824v3-as router van itthon,amin van 2 gép!Ok,kiválasztottam a routert,amilyenem van,ez ok,aztán kiválasztottam a játékot,de itt elakadtam már egybõl,hogy:
Please enter the static ip you want to forward to
192.168.1. ->na és ide kérne egy számot,az utolsó számjegyét az ip-címnek gondolom.Na ide mit kell írni?azt érdem,hogy irányítani kellene valamit valahová,de hová(egyáltalán mi ez az egész?😄)...

Aztán már beléptem a netgear routerbe,tudodm a felhaszn. meg a jelszavat is,de ott amikor a Port-forwarding menüpontra megyek,megadom a portok számát,de megint kérné azt az utolsó számot,amit viszont nem tudok,hogy minek kell lennie...!

MerlinW
Ellátogatsz ide, Routert kiválasztod, játékot kiválasztod, követed a lépéseket.

[merlinw.org]

Zan
Sziasztok!

Érdeklõdnék,hogy hogyan kell ezeket a portokat megnyitni,ami szükségesek a nem eredeti játékkal való multihoz.Olvastam,hogy itt más is érdeklõdött már,hogy hogyan lehet multizni törtek,és nem küldtétek el õt a francba,ezért bátorkodnék én is megkérdezni,hogy hogyan kell multizni?

Vagy nem kell a portokat megnyitni a routeremen hozzá,csak eélg a gamespyon regisztrálni és már megy is a public szerveren,ahogy valaki itt írtam még elõttem?( #3320 )Ez esetben csak annyit kell tennem,hogy regisztrálok én is meg a hever is és én játékon belül nyitok egy online public servert aztám meg meghívom õt?

Elõre is köszönöm,ha tudtok segíteni?

Borderlands Advanced Settings Tool
hûûdejónak néz ki 😊

Szerintem tapasztald ki magad, ha nem tetszik akkor ki tudod resetelni némi dollárért cserébe.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni,hogy Soldier-nál melyik képességekre pakoljak.<#help> Még csak 26-os a karakterem úgy,hogy sok pontot még nem tudok elosztani. Válaszotok elõre is köszi!
Üdv!
gamespy id: Hoffa0
Én mindig megnézem h harcban melyik a jobb. Nálam sokszor nem jött be a drágább cucc, mondjuk ez szerintem erõsen függ a játékstílustól, meg attól h ki milyen skilleket nyomott. Másik: nem mondanám csalásnak ezt a ládanyitogatós dolgot, de tuti h nem áldoznék arra idõd, hogy folyamatosan be-ki lépesgessek, inkább nyomom és lesz ami lesz, de ez megintcsak nézõpont kérdése.

Messi6502
Köszönöm!
2:06-nál lévõt nem találtam meg eddig 😊

Zickler

Battletag: Muhee#2716

Messi6502
Én is ott "garázdálkodok" mostanában. ha van idõm, de én csak 4 ládát találtam, merre van az 5.?

Zickler
Ezt a legjobb New Havenben megcsinálni, ott 5 láda van egymás közelében.
Ja és nem mindig a drágább fegyó a jobb, használd azt amelyik jobban tetszik.

Battletag: Muhee#2716

Hunter of Deer
Hali!
erdeklodnek hogy mindig a nagyobb erteku cucc a jobb? csak mert van egy shotgunom narancs nevu 4k-t er es van egy lila nevu ami 8k-t viszotn a narancs sokkal jobb minden szempontbol ugyanugy mind2 x2es elementes.

viszont az eleg vicces hogy ha kilepek exittel a fomenube majd vissza a jatekba akkor ujra televannak a fegyveres ladak 😊 nem1 jo fegyot szereztem mar igy hogy csak 10 percen keresztul ki be lepetem es 4 egymashoz kozel levo ladabol szedtem a efyokat 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Synit HUN
Jön az eddigi legnagyobb DLC. Újabb szintlépési lehetõséggel. Je!
Erre olvashatod angolul.
Erre meg magyarul 😊