5584
-
#3864 Nem adja hozzá, mindig csak az aktív amit kiválasztasz.
"Melyik a legjobb, hol lehet találni" - mindig más (kinek mi)/máshol. 16 millió véletlen generált véletlen helyen letett fegyverről van szó. -
#3863 Ismet en:
Vannak ezek az artifactok
A rougeval vagy mivel vagyok, es ha aktivalom az artit, akkor eltunik
a sas megkapja a sebzestipust
de a kerdes a kovetkezo: az elozo hatasat torli az uj artifact, vagy olyan sebzes is hozzaadodik meg +ban amit elnyomok?
most 2x tuzsebsese van es talaltam egy korrodalo artit
szerintetek melyik tipusu fegyver a legjobb altalanossagban veve?
Uniq fegyvereket hol lehet talalni? vagy csak drop a magasabb szintu szornyektol?
-
#3862 nagyon koszi, mar probalom is :) -
rumkola #3861 -
rumkola #3860 -
rumkola #3859 KLIKK
Borderland Advanced Sttings 0.9.9.
Mellesleg mindenkinek ajánlott!
-
Noodlee #3858 gamecopyworld.com -
#3857 Sziasztok!
Az alapjatek van fenn, es annyi hirtelen a kerdesem, hogy az elejen az introt, at lehet e lepni valahogy, meg uj jatek inditasanal a karaktervalasztasig terjedo videot. 5 perc mire lejatsza a dolgokat...
Koszi! -
Jowanson #3856 Sziasztok
Múlt héten kezdtem el játszani, azóta végigtoltam pt1-et, elkezdtem a zombis dlc-t, akinek van kedve multizni vegyen fel friend list-be, Jowanson néven. 37-es Brick-el tolom jelenleg. -
#3855 Igen a hosszú küldik, illetve arénák kockázatosak tudnak lenni. Kár, hogy a program nem ment közben, legalább időnként... -
#3854 Az mindegy ki nyer, csak legyen bent, amikor befejezitek.
Az 5*5 az kb fél óra ha jó szinten vagytok.
20*5-nél haverommal a 93. wave-nél fagyott ki 2 óra után, többet nem kezdünk bele (vele). -
#3853 20*5? Az mennyi idő? Egy 5*5 van meg, az is másfél óra volt 2 fő részvételével.
Az mindegy, hogy ki nyer? -
goso #3852 jó de hát azért elég hasonló :P -
Noodlee #3851 Nyomjatok pár Craw runt-t :)
Hamar megvan a lvl 61. -
#3850 Igen, egyben kell végigtolni a 5*5 wave-t, ha pedig megvan mind a három, kapsz egy skill pontot, és még 3 nyitott Aréna ajtót. Amikben 20*5 wavet kell kibírni. -
#3849 Nem, nem nehéz, 3000-5000XP-ket dobál az országúti erődöknél pl, katonánként. Van amelyikre 7000XP. -
#3848 No már lassan level 57-ek vagyunk. Így már nehézkes a fejlődés picinkét. Már csak a Knoxx dlc pt2-ben reménykedünk... :DDD
Viszont isteni csatákat lehet vívni 50-51-es monsztákkal, pl. spiderantokkal stb. -
#3847 lol ez nem cs :D -
goso #3846 nem lehet állítani valahogy a célkereszten mert pl cs ben beírjuk console ba hogy crosshairscale valami szám és akkor lehet állítani itt ilyen nincs? -
#3845 Idő kérdése, már készülget -
Ferlito #3844 kösz a third person linket;) Am. lesz valamikor magyaritás ehhez a játékhoz? -
vzajcev #3843 Borderlands Third Person -
#3842 Aha, sehogy. -
#3841 Valaki letudná írni hogy lehet előcsalni a 3rd person nézetet? -
#3840 Moxxis pedig a leggyengébb. Knoxx a legjobb kieg. Középen pedig a Zombis van:) Moxxi csak egy arénázás, szerintem piszok unalmassá válik a 2-3. után. -
#3839 Coop-ban kell játszani úgy nem unalmas:) -
#3838 Felpakoltam a 2 dlc-t, a zombis nagyon nem jott be gondoltam kiprobalom a Mad Moxxisat, ez sokkal jobban tetszik. Annyi volna a kerdesem h. az arenakat 1 huzamban kell vegig csinalni? mind az 5*5 wavet egyszerre? Mert en a 3. round 1. wavejenel kileptem, es amikor folytatni akartam Round 1 wave 1 rol indit =.= -
#3837 Én kedveltem a soldiert, aki velem jött, regenerálódó hp meg lőszer aurával :D -
#3836 Na már 22-es vagyok egyedül tolom úgy könnyebb mint coopba haverral! -
#3835 El tudod kezdeni, talán csak a General Knoxhoz -hoz érdemes 45 körül bemenni a nehézsége miatt.
Én úgy oldottam, meg hogy csak haverral coopba játszottunk, úgy az ökörködés miatt nehezebben unom meg. -
#3834 Na kiporgettem az alapjatekot, lvl 35 voltam az elso playthrough vegen, most elindittottam a masodikat, de lvl 40 nel vhogy meguntam... unalmasnak talalom ugyanazokat a kuldiket vinni meg 1x. A kerdesem az volna ha felteszem az elso DLC-t akkor el tudom kezdeni azokat a kuldiket, vagy kell a lvl 50 es szint hozza? -
ratgab #3833 Milyen verzió van fönn neked? DLC-k? -
#3832 Igen, a régivel - hozom is Nevetkét :)
-
#3831 Némi ész, talitka, logika, türelem azé ehhez a játékhoz is kell, főleg 2-3-4-es coop-ban. Ha nem viszed küldik szerint, nem fejleszted jól a karidat, nem használod a megfelelő fegyókat konzekvensen, hogy arra fejlődj és nem gyűjtöd a cuccokat/adod el őket jó pénzért, akkor geci nehéz lesz és gyorsan feladod. Sok élvezet sincs úgy benne. Meg kell tanulni a mgfelelő fegyvert hazsnálni a megfelelő ellenségek ellen, használni a fedezéket stb.-stb. Nem bonyolult, csak némi fifika. -
Noodlee #3830 Jelezd, ha leszel, és megyek.
Régi accoddal játszol? -
#3829 Gamespy account kell hozzá semmi más!
Regeltek beléptem a multiba és invitálja egyik a másikat.Csak legyen azonos a verziótok! -
#3828 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy haverokkal hogy tudnánk coopozni? Valaki egy linket esetleg tudna dobni róla, vagy nagyvonalakban elmondani? Hamacsi v mi kell hozzá? -
#3827 Valamit mi haverral nagyon elkurhatunk akkor. 16-os szintű karikkal megyünk küldikért kiirja a rohadék level 15 kell hozzá.Haha megyünk is ezerrel odaérve sok sok erős lény leölünk 5-öt kb ha letudjuk ölni őket azt nő lőszer.Tehát balfaszok vagyunk az biztos ha így végigvisszük akkor kb indulok elnökválasztáson kb az is ilyen lehetetlen lesz! -
#3826 Ott a vége. Új játék, Playtrough 2 indít, kezditek elölről, folytatjátok a régi karakterrel. Új szintek, erősebb ellenfeleg, jobb fegyverek. Lvl 50 a max, a Knoxx kiegészítővel 61. -
#3825 Megcsinálod a Claptrap küldetéseket = nagyobb hátzsák = több talált tárgy, eladva több pénz. Coop-ban pl. van a support kaszt, ami tud végtelen lőszert adni a csapattársaknak, stb. Én sosem szenvedtem kőszerhiányban, ha mégis, akkor max visszaszaladtam a "boltig":)