Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tört DLC-t használsz, akkor ne telepítsd fel, mert nem megy.
[merlinw.org]
fotográfik kolomp edisön :D
C2D 5200-rõl Phenom2 X4-re
A játék General Protection Fault-al nem indul el!!!
Megõrülök. Peccsek, minten fent van. Intellel megjelenés óta játszottam vele...
Most meg nem indul.
Látom már más is írta ezt a gondot.
<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Borderlands
* Multiplayer connectivity has been improved; users should no longer be required to forward ports to host or join multiplayer games
* Players who experienced distorted shadows or graphical glitches after update 1.0.1 should no longer experience these issues
* The 3D Vision crosshair has been improved
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tudtok segíteni?
A razoros változatnál mi a megoldás a telepítesre?
telepítés után kiír egy hibaüzenetet error 1722 (?) (talán ennyi)
És aztán törli az egészet
Mit rontottam el?
[merlinw.org]
Sajnos nem találtam kielégítõ választ itt a fórumon ezért lehet, hogy újra megkérdezem.
A DLC-ket hova kell másolni?
Játékon belül a teleport oszlopokon keresztül juthatok el az új területekre?
Elõre is köszi.
Bocsesz, ha már megvan tárgyalva, de nagyon kellene tudnom, hogy a hunter-gunslayer-elsõ skillje (ami növeli a critical hitet) csak a pisztolyokra hat, vagy minden fegyvertípusra? Nemtudom, hogy tegyek -e rá pontot, mivel csak sniperrel dolgozom, de ez a képesség sztem létfontosságú lenne, ha érvényes a sniperre is, nem csak a pisztolyokra..
Köszi!
[merlinw.org]
ezt használják mert a beépített nem jó. Vkinek van kedve 1-rõl nehezebb fokozaton? Most is látok egy magyar szervert 2en vannak de nem kompatibilis 1.20-al 😄
egyebkent az elejen meg eleg nehezek a kuldik mivel altalaban a szornyek szinten vannak velem, vagy neha erosebbek is, de mar a vege fele 27-es questet csinalom 33 szinten 😄 pedig nemnagyon oldokoltem questen kivul.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
[merlinw.org]
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
eze
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Start menü --> Hálózat --> (Fájl, szerkesztés menüsor alatt 1 sorral: ) Hálózati és megosztási központ --> Manage Network Connections ( Nem tudom magyarul hogy van, valami ilyesmi lehet: Hálózati kapcsolatok kezelése
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Go to Start menu > Network. Click on the Network and Sharing Center button at the top. Click on the Manage Network Connections on the left hand side. Go to Advanced > Advanced Settings. Under the Adapters and Bindings tab, move Hamachi to the top of the list.
Ezt egy leírásból bányásztam ki,de nekem ilyen nincs...:S!Vagy legalább is rossz helyen keresgélek vagy nem tudom...!
Ötlet?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ha nincs routered és tudsz hostolni szervert, akkor nem ér semmit a szoftveres tûzfalad. A tûzfal úgy mûködik, hogy mindent zár, te nyitsz kapukat (port) a külvilág felé.
[merlinw.org]
A saját belsõ ip címedet.
Start menü/keresésbe/cmd beír, enter,
beírod: ipconfig nyomsz egy entert és az elsõ szekció IPv4 sorában lesz a hálózati IP címed 192.168.x.x
A további lépéseket ugyanúgy ahogy a portforward oldalon írják.
[merlinw.org]
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
itt már voltam de nem teljesen értem hogy mit is kell csinálni.Netgear WPN824v3-as router van itthon,amin van 2 gép!Ok,kiválasztottam a routert,amilyenem van,ez ok,aztán kiválasztottam a játékot,de itt elakadtam már egybõl,hogy:
Please enter the static ip you want to forward to
192.168.1. ->na és ide kérne egy számot,az utolsó számjegyét az ip-címnek gondolom.Na ide mit kell írni?azt érdem,hogy irányítani kellene valamit valahová,de hová(egyáltalán mi ez az egész?😄)...
Aztán már beléptem a netgear routerbe,tudodm a felhaszn. meg a jelszavat is,de ott amikor a Port-forwarding menüpontra megyek,megadom a portok számát,de megint kérné azt az utolsó számot,amit viszont nem tudok,hogy minek kell lennie...!
[merlinw.org]
Érdeklõdnék,hogy hogyan kell ezeket a portokat megnyitni,ami szükségesek a nem eredeti játékkal való multihoz.Olvastam,hogy itt más is érdeklõdött már,hogy hogyan lehet multizni törtek,és nem küldtétek el õt a francba,ezért bátorkodnék én is megkérdezni,hogy hogyan kell multizni?
Vagy nem kell a portokat megnyitni a routeremen hozzá,csak eélg a gamespyon regisztrálni és már megy is a public szerveren,ahogy valaki itt írtam még elõttem?( #3320 )Ez esetben csak annyit kell tennem,hogy regisztrálok én is meg a hever is és én játékon belül nyitok egy online public servert aztám meg meghívom õt?
Elõre is köszönöm,ha tudtok segíteni?
hûûdejónak néz ki 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Üdv!
gamespy id: Hoffa0
2:06-nál lévõt nem találtam meg eddig 😊
Ja és nem mindig a drágább fegyó a jobb, használd azt amelyik jobban tetszik.
Battletag: Muhee#2716
erdeklodnek hogy mindig a nagyobb erteku cucc a jobb? csak mert van egy shotgunom narancs nevu 4k-t er es van egy lila nevu ami 8k-t viszotn a narancs sokkal jobb minden szempontbol ugyanugy mind2 x2es elementes.
viszont az eleg vicces hogy ha kilepek exittel a fomenube majd vissza a jatekba akkor ujra televannak a fegyveres ladak 😊 nem1 jo fegyot szereztem mar igy hogy csak 10 percen keresztul ki be lepetem es 4 egymashoz kozel levo ladabol szedtem a efyokat 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Erre olvashatod angolul.
Erre meg magyarul 😊