Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A másoláshoz nem értesz?
Hello van 1 ötletem nem lehetne a gépeket és a páját át másolni a simtractor 3.66f-be de én nem értek hozzá nem tudom, hogy müködne e
aki érthozzá probálja meg elöre is köszi.
olvass vissza

hello ha tudja valaki a Simtractor V4-hez a kódokat az elmondaná nekem.... nagyon megköszöném
Azt én próbáltam de nem jött össze a játékot meg nem akartam elbaszni..

különben lehet használni a tigert demóban!lásd 3.oldal alja fele!!!!!!kis átalakítással😊

kód az nincs!arra mondtam hogy más mert ilyen gép még nincs a 3.66-ban!de kircsi!és van vetõgép is?(répa)

ja és persze egy fokkal jobb grafikával.

most akkor van kódod?sztem nem változott sokat.a kezelés szinte ugyan az.max ezzel a répával újítottak.meg már alapból berakták azokat a módokat amiket a 3.66hoz csináltak.

az de az ezelötti rész után kicsit furcsa

vagyis a tiger

<#wilting>az.de ez nem egyértelmû a képekrõl?

mért van hozzá kódod?demoba úgyse tudod használni a répaszedõt.

hali!a ropa az cukorrápa szedõ?

hellotok azt szeretnám kérdezni hogy a cukorrépát hova kell elszállítani?? kérlek segítsetek...
pickány
hááát ez nem rosssz ötlet de ez mátr csak télleg végsö stádium 😄😄😄😄
aki ki birja várni inkább várja

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

nandorb
ezt mindenki a sajat felelosegere olvassa azert raktam spoilerbe meg kul. van web-fordito

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

a traktorba nem tudsz beszálni mivel az csak teljes verziónál mûködik sajna!és ahhoz meg kód kell de az meg még nincs😞

Sziasztok!Megtudja nekem azt mondani valaki hogy az miért van a simtractor v4-ben hogy be akarok szállni egy traktorba és nem engedi.
Már újra is telepítettem és még úgysem jó.
TUD VKI SEGÍTENI?
hali nandor!én nem tok angolul ezért örülnék ha valaki tudna segíteni hogy mit irnak!valaki forditsa le légyszi!köszi

nandorb
nos aki ert angolul akkor tudja hogy miez

nandorb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Go to the computer store and inconspicuously open a software or game box and copy down the serial number.
2. Write a heart touching letter (not email, but snail mail) to the software company explaining how you bought the software only to find out there was no serial number…Although this method is unlikely to work, you may also want to include a forged receipt.
3. Finally, I have seen a few companies which publish a default serial number on their websites in case the customer has lost her original number, so it’s always a good idea to browse through the software maker’s website.

játszatok addig a 3.66-os verzióval.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

SZERINTEM MEG MÁR AZ UNALMAS HOGY NAPONTA TÖBBSZÖR IS MEGKÉRDEZITEK HOGY NINCS-E LOGIN MEG KEY.<#boxer><#boxer><#confused><#confused>ha valaki megtudja úgyis leírja majd.

gyurka666
srácok szerintem érdemes lenne össze dolgoznunk mert mindannyiunknak jó lenne .aki tud keyt az irja már ki mert mindenki jól járna de ez csak egy kérés volt

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

szevasztok!nem tud valaki egy olyan progit amivel fel lehet törni a játékot?vagy ilyen nincs?esetleg 1 pénz letöltõs oldalt feltolni.passz!kuva szar ez így!!!!!!HOL A KEY????????????😞

gyurka666
szevasztok van valami hir a key-röl mert már nagyon uncsi a játék igy jó lenne ha valaki elmondaná már a keyt (persze ha tudja valaki)

szevasztok fiuk!jó lenne márt 1 ki be ba..ott login és key a sim tractor 4 hez mert márt unom picikét hogy csak aratni tok!ha valaki tud ossza meg a többiekkel is!köszi

gyurka666
csak azért mert nálam megjegyezte ezt a logint a játék

neem.de megtudod venni 38euroért

hali a v4-et lelehetvalahol tölteni
na de mek csicsikálni mert 2éjszaka nem aludtam már

évente kell újratenni a gépet.töredezetmentesíteni 2havonta és akinek van olyan progija ami eltávolítja a fölösleges fájlokat azt havonta.nem csinál kárt azzal ha eltávolítja azokat.akit érdekel oda tudom adni

nandorb
2havonta attol fugg mit csinalok rajta ha allandoan downloadolok akkor kell suruben

pffff.kaspersky 7-est tölsd le.akkor letöltheted azt a bigyót de letöltés közben megállítja és törli

pickány
háát most ez biztos volt meg már igen csak ráfért a gépre évente szoktam ugy hogy még jokor

nandorb
no en ezert nem raknam meg ujra az operaciost

pickány
ami mindenkinek szerintem nod 32 😄😄😄

mid van???vírusírtó

pickány
jo a virus irtom de ez nem volt olyan egyszeru kis virus ami t csak ki tölök meg karanténba teszem a dátum helyére kiirta hogy virus alert a háttér átváltoztt ilyen virusos szarra nagyon beszartam és ezért tettem inkább ujra a gépet amugy is kellett volna 😄😄😄😄

jaja.amíg nem jó a vírusírtó addig ne tölts le

igazad van szemétség ilyeneket belinkelni.aki ilyet talál az nézze is meg ne másra várjon hogy kipróbálja.de most legalább megtanultad hogy nem szabad ilyeneket letölteni.😊

xdxd.azért vannaka a jó vírúsirtók

pickány
haljátok ha valaki még egyszer be tesz ilyen szar linket én nmem tom mit csinálok!!! beléptem a következö pillanatban egy szép kis trojai virus várt ma raktam ujra a gépet jo lenne nem szorakoznátok f....m

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miért vagy benne biztos hogy a logint elfogadja???

csá.jó kirándulást

Gergő1991
na emberek lassan búcsúzok mer megyek el 1 hétre de jó lenne mire vissza jövök + találnátok a kódot igyekszem az erdõbe gépet keresni.szevasztok.

nandorb
Lehet offolas nelkul???

Gergő1991
á csak ezt a logint.