3362
Simtractor V4
-
#1242 MÉG NEM JÖTT SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
konrad91 #1241 mikor lesz key+login??
már naon várom és ezer köszen aki megteszi azt h megveszi és megoosztja velünj -
Miky90 #1240 a hivatalos oldalon van egy csomó kép.
képek -
#1239 hüüü a graf az rosszabb még fizika sincs benne...a gépeden se biztos hogy gyorsabban fut majd a game...látod nem kellett kép(az attól függ kinek mit bír a gépe tud ez is jó lenni...) -
#1238 Hello léci tegyetekfel egykét képet milyen a grafika mert én most a farmer szimulátor 2008-cal jácom és kiváncsi vagyok rá. -
#1237 cs még várjunk mert lehet h megjön. -
#1236 persze hogy kerestem még én irtam hogy a config.simben van valami key meg én is azon vagyok hogy mindenkinek jó legyen de egyszerűen nem találtam jó keyt meg logint -
karipapa #1235 aki kereste a keyt meg a logint velem együtt az küldjön nekem privat üzit!köszi -
karipapa #1234 kerested te is a key a neten mint a többi gyurka666?légyszi válaszolj erre a kérdésre !mert mi kerestük és elhatároztam hogy megveszem!de lehet hogy a pénz nem volt elég a kártyámon de max fizukor meg fogom venni ugyhogy tőlem kell mejd kérned!tehát te is kerested velünk együtt? -
#1233 szevasztok fiúk lenne egy kérésem hogy aki megvette a keyt az majd oda tudná nekem adni? elöre is köszönöm
-
karipapa #1232 csé!gergő mi a helyzet?ha nem érkezik meg akkor nem sikerült levenni a kártyámról annyi pénzt!mert kaptam tegnap 1 sms-t hogy levonták a biztosításim ami 6500 minden hónapban!ha nem sikerült akkor a jövő héten csak:(!de addig meg márt kibirjuk valahogy -
vargabalazs #1231 Szevasztok én kérem majd a kódot ha lehet!!!!És ezer hálám annak aki megvette:D Köszi szépen!!!!!!!! -
konrad91 #1230 oks értem -
#1229 caseih a nagymamajanal van hamarosan jon vissza -
konrad91 #1228 fiuk de sztem választhatnánk más házigazdát nem??
szavazzuk meg ki a legjobb,mert caseih9400 már elaludt sztem -
konrad91 #1227 sokmindenki nem csak te
-
landwir #1226 ok csak már várom nagyon
-
konrad91 #1225 majd megoldják nyugi -
landwir #1224 hy all a kodot majd hogy küldöd el ide leírod vagy majd privibe -
karipapa #1223 csákó fiuk!én vettem a kódot ha levonta a pénzt!ha nem akkor a jövő héten lesz csak!én adok kódot persze de nem akarom hogy mindenki továbbadja ok?ezt miértünk vettem meg mert itt szoptunk mindannyian!ha másnak kell vegye meg! -
#1222 mindenki abban bízik hogy sikerült, aki kér az kap kódot
!!!a tulaj eldönti de sztem ne adjátok tovább MSN-n+sehol se Gergő vagy papa eldönti!!! -
alexander034 #1221 Én megkapom a kódot ha lesz? -
dj norboo #1220 hát...bizok benne h sikerült... -
#1219 de az se biztos h sikerült venni. -
#1218 mondjatok vmit... -
#1217 aki kér az kap aki nem az nem...ilyen egyszerű... -
dj norboo #1216 én kérem ha lesztek oly kedvesek és megadjátok nekem..én nem szolok mele h ezt igy ezt meg ugy csináljáto ka kóddal kapcs.ba...örülök h egyáltalán lesz... -
#1215 ha itt van ez a key amit +vesztek azt ne adjátok akárkinek .... nehogy feldobjátok a forumra mert akko az egész világ fogja majd használni és nemtunk multizni(+ha lesz key és mindenki akinek +lesz más serveren játszik akko +szűnik a probléma ,és ki tudja lehet, 2 hónap és lesz hamis key azt akko 1 haverral tudunk játszani 1 serveren...)a simtractor topikon +nézhetitek mé...(a keyt sztem privibe küldjük el 1másnak aki kéri annak küldjük és így nem fogják azt mondani hogy csalunk + ilyenek...) -
#1214 jöhetne már az a kurva levél. -
#1213 mind1 annak is örülök majd hogy mindenet tok csinálni..( ha lenne bankártyám már +vettemvolna a kódot...) -
alexander034 #1212 Lesz kód!!!!!!!!jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1211 de nem azt ír tátok h nem vesszük meg mer nincs benne multi.Most meg van?Nem nagyon értem. -
#1210 akko holnap vagy után lesz ha lesz(ha jó lesz mindenkinek, és jó lesz, sztem azzal má lehet multizni mert biztos nincs olyan hibája mint a v3.66-nak...:DD azzal is lehetne én láttam servert is talált +minden...) -
#1209 ja reggel játszogatunk vele. -
#1208 és miko vettétek ma? -
#1207 azt írta h 48 órán belül. -
#1206 2 nap mulva jön az e-mail ,ezt írták ha elolvastátok volna.... ~10000Ft vett le de ez csak 1 érték a pontosat nemtom de még mindig olcsóbb mint a v3.66....szal ha 2-3nap múlva nem jön akko nem sikerült... -
#1205 de lehet h jó lett mert a pénzed le ment akkor jól állunk de még nem jött levél. -
karipapa #1204 megpróbáltuk megvenni de nem sikerült eddig
max a pénzem nem elég
de mejd fizukor megpróbáljuk megint
azt a pár napot márt kibirjuk:)
-
#1203 remélem