2313
Bus Simulator 2008
-
Gibor #1990 feltűnően nem írkál nevano -.- -
TottiZsolt #1989 Igen megjelenik egy kis térkép a jobb felső sarokban, ha megnyomod az M betűt, és ott valamilyen színnel bevan jelölve, hogy merre kell menni. Ez a hirtelen reagálás a kormányzásra engem is zavar, főleg hogy alig gurul a busz... A másik meg, mikor kanyarodok néha fenn akad valamin a busz, és vonja le a pénzt, mert azt hiszi, hogy neki mentem valaminek... -
#1988 Azt vettem eszre, hogy ha lassabban megy valaki, akkor meg csak-csak elmegy a rossz iranyithatosag, mert nem ``ugrik`` akkorakat a busz. De nagyobb sebessegnel tenyleg rohejes mar, hogy hozzaerek a balra vagy a jobbra gombhoz, es mar a masik savban, vagy a szomszed keriteseben vagy garazsaban van orral a busz. Azt egyebkent honnan lehet tudni, hogy merre kell menni? Van GPS, vagy bekapcsolhato terkep? -
TottiZsolt #1987 Szerintem az ilyen gondokra már csak jövőre fognak reagálni. Ők most úgy vannak vele, hogy tettek valamit a játék jobbátételéhez azzal, hogy kiadtak 2 patchet, ami szinte nem javít semmit a játékon. Legalábbis én nem vettem észre, az index nem egy hűdenagy dolog, hogy most a s*ggem verjem a földhöz örömömben. Úgyhogy szerintem idén már marad így, aztán ha látják, hogy van rá kereslet még próbálnak tenni a hibák ellen, kiadnak patcheket, stb... Szerintem ennél többet nem lehet tőlük várni. A fórumokat meg nem is ők nézik, hanem az a martijn vagy kicsoda, aki csak admin az oldalnál. No, élvezhetőbb buszos játékot Mindenkinek! -
#1986 Miutan megirtam a forumban a fejlesztoknek, hogy nem stimmel az iranyitas, mar vagy 4-5 ember reagalt, es mind azt irtak, hogy egyetertenek velem, es valamit tenni kene ez ugyben. En ma is beirtam, hogy tortennie kene mar valaminek, de a fejlesztok a fuluk botjat sem mozditjak. Tudom, hogy Karacsony, meg minden, de az meg 3-4 nap. Es nem hiszem, hogy leszakadna a kezuk a nagy munkatol, hogy at kell irni egy szamot, ami korrigalja az erzekenyseget a kanyarodaskor. -
TottiZsolt #1985 Miért köveznénk meg? Akinek nem tetszik, nem játszik vele, aztán kész. Nem lehet senkire ráerőltetni ezt a játékot, akinek tetszik amúgyis elvan vele. Az NFS sem nagy baj, csak akkor játszon, és ne jöjjön ide fikázni ezt játékot, kapott már így is eleget... Na további jó játékot mindenkinek! -
#1984 sikerült egyik havernál kipróbálni, az ő gépén indul!
Nah csak annyit erről, hogy hiába szidod, az NFS realisztikusabb! Itt szar irányítás és a fizika hiánya egyszerre dolgozik! Ennél márcsak a hangok szarabbak!
dzoli93-nak meg csak annyit, hogy bárkinek joga van a véleménynyilvánításra, az meg, hogy játszik-e vele tovább téged ne érdekeljen, az magánügy! -
#1983 Engem meg fogtok kövezni, de én már hétvégénén uninstalláltam. Nem akarom minősíteni. És igenis vannak ennél sokkal szórakoztatóbb játékok is. Ha valakinek NFS akkor az. Miért olyan nagy baj az? -
#1982 Istenem, hogy Karácsony előtt nincs jobb dolguk az embereknek, minthogy sértegessék egymást. Mindenki leírja a véleményét, hiszen ezért is van ez a topik. -
TottiZsolt #1981 Remélem azóta már megtaláltad az uninstallt, és játszol az NFSeddel, az való Neked, az sokkal értelmesebb, 300km/h-val mindenhol, és jaj de szépen csillog az autóm, és jaj de szép spoiler van rajta ezaz... -
dzoli93 #1980 Ha ilyen idegbeteg vagy kezeltesd magad legjobb esetben vagy ne jáccál ezzel a játékkal.Azt non birom h vkit idegesíte az a játék amivel jáccik és beírogat minden sz*rságot a fórumokban de azért jáccik vele.szánalmas vagy!
-
#1979 akkor f*s ez a játék hogy már hihetetlen , pl atmegy a buszon az ember azt elindulok azt vége a jateknak, annyira fel tud b*szni idegileg, asszem megkeresem az unist.exe-t -
Flyman #1978 Természetesen megkaptam én a "gyerek" a bocsánatkérését is, nem feszegetném tovább a dolgot és ezzel le is zárom részemről a témát.
"ÜDV!
Elnézést szeretnék kérni a bus-simulator 2008 forumán nyújtott magatartásomért! De jogtalanul becsmérelte az astragon-t! Ők készítettek 1 játékot még ha nem is jót! Ha tud bárki akkor csináljon jobbat! nem mondom h ez a legjobb de több mint a semmi! elhiheti 2-3 hónap és jobb lesz mint a vbus ^^ vagy a bus driver...
remélem bocsánatkérésem elfogadja!
elörre is köszönöm!
Üdv : nevano" -
#1977 -
TottiZsolt #1976 Okés, na nyugodalmas, és zaklató privát mentes éjszakát evribádi! -
#1975 ó nem neked írtam én azt. -
TottiZsolt #1974 Én nem mondtam, hogy kérjél bocsánatot... Egyetértek Veled, úgylátszik "nem ment át" az irományom lényege, én nem védem, az ilyet nem szabad... Ha meg még írogat Neked privit, akkor ne olvasd el aztán kész... -
#1973 bocs az OFF-ért csak gondoltam szólok, hogy mindenki tudja milyen ebmerről van szó. -
#1972 miért mit várt, hogy mindenki tapsolni fog neki, hogy trágár szavakkal letolja a másikat, csakmert rossz a véleménye a játékról?
és nekem kéne bocsánatot kérnem tőle, csak mert felszólítottam, hogy vegyen vissza, mert nem helyénvaló a viselkedése. -
TottiZsolt #1971 Ez a Karácsony már nem lesz az igazi neki... -
#1970 annyira gyökér, hogy nem is foglalkozok vele, visszaírtam neki, hogy kellemes ünnepeket :) -
#1969 megbántottam a pici lelkét, mert azt írtam, hogy beleírni a bannerba, hogy "design by nevano" nem éppen jó ötlet. -
TottiZsolt #1968 Mit vártál tőle? Korban még nem tart ott, hogy feltudja dolgozni ezt a dolgot, hogy őt bántják. Úgy érzi elvették a játékszerét, és most mindenkire haragszik. Nade semmi gond, most itt a téliszünet, kitudja duzzogni magát, és jövőre már higgadtabban fogja kezelni a dolgot... -
#1967 szeretem mikor egy ember minősíti saját magát :) -
szerk.: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1137526966]szerintem ide is mehet ^^[/URL] -
#1965 figyeljétek a nagy Neva-t:
ezt kaptam tőle priviben:
"Te köcsög férrekúrt geci ne ocsmárold a bannert amit csináltam! Én sem szídtam semmit amit te csináltál! semmi jogod hozzá! HA csak annyit írsz h az előző jobb volt bepe vedd le ok! de így h még le is hordod hát tudod ...
elmehetsz a jó büdös picsába te ostoba faszkalap!
[ A gyerektől bocsánatot kértem a heves válaszért de tölled nem fogok mert nem hiszem h nekem kéne! ] ... csá" -
TottiZsolt #1964 Kár, hogy minimum angol nyelvű fájl nincs hozzá. Menni tudok a vonalakon stb, de ahogy kivettem van több lehetőség is a kapánynál, a jegyek árait lehet beállítani, meg még van egy lehetőség ahol lehet állítgatni... Remélem idővel ez is megoldódik -
#1963 ráadásul offtopikba van fikázda-.- -
#1962 így van, ezt ecseteltem én is neki. -
#1961 Na hát mit akarunk, ingyér van, ajándék lónak meg ne mosd a fogát... Vagy van, aki megvette? Na ugye... -
#1960 lál -
Flyman #1959 Nézzétek, én úgy gondolom, ez egy nyílt topik arra, hogy a játékkal kapcsolatos dolgokat megbeszéljük itt, van egy olyan érzésem, hogy míg kulturáltan írok véleményt róla, vagy bárki más, tegye, miért ne?
Szerintem Misi tízezredes meg, ha nem tetszik a másik véleménye akkor ne olvassál fórumot, általában nem mindíg egyezik az embereknek a véleményük, de egy baromi pofátlan dolognak tartom azt ha valaki a másik véleményét akarja a saját nézetére megváltoztatni, vagy mert ő másként gondolkozik valamiről és csak azt tartja elfogadhatónak.
Csak tudnám az ilyen minek fórumozik...
Na offnak vége. -
#1958 Igazabol mindegy, hogy mi a banner - legalabbis nekem -, a jatekon az nem valtoztat. Egy patch valtoztat(hat)na, de ez ugyben en sajnos nem tehetek semmit, csak az Astragon. -
#1957 köszönjük bepe ! :) -
Neoncsoves #1956 ennél még a
v
B
u
s
is jobb volt... -
#1955 szerintem is szar, kérjük vissza a régit. -
#1954 jó szar
előző ezerszer jobb volt -
#1953 nagyon gyorsan vegyél vissza tempóból, mit képzelsz te magadról? azért mert csináltál egy bannert aminek a jobb alsó sarkába odabiggyesztetted, hogy ezt a nagy Nevano csinálta nem beszélhetsz így senkivel. szánalmasan gyerekes a magatartásod, Flyman-nak joga van leírni a véleményét, ahogyan bárkinek, legyen az (+) vagy akár (-).
bepe töröld a hozzászólását!
bunkóságod határtalan, és szégyenteljes. -
#1952 Hogy tetszik az új banner? -
#1951 Nálam is 1 gig van és ugyan az a baj.
2.8+
Ati 9600pro 256MB