2313
Bus Simulator 2008
-
Gibor #2032 nah ez jó hír... remélem a logitechet felfogja ismerni :D amugy olvasgatam joban azoldalt és elvileg angol verzióra nem kiadó nincs hanem nincs átfordítva teljesen. meg angol verzióba egy jó játékot ami már tartalmaz ugy 30patchet ugy akarják kiadni. -
#2031 Huhú, izzítom a DFP-t azonnal :D -
#2030 nah érkezzen már meg , unatkozok:D -
#2029 Elvileg a ma erkezo `Bonus Pack`, ami patch-nek is nevezheto akar, a kovetkezoket fogja magaban foglalni:
1., kormany + pedal tamogatas
2., gamepad tamogatas
3., 2 uj busz
4., sebesseg-optimalizacio
5., + az eddig megjelent patch-ek
Azt nem tudom, hogy bill erzekenysegen valtoztatnak-e, de merem remelni. -
#2028 http://www.icebytes.de/index.php?id=70&L=1
Ma erkezik a Bonus Pack, ami kormany + pedal tamogatast tesz a jatekba, es a DEMO verzio is. -
#2027 Nem kell, en ezt nem mondtam. (: De gondolom mas varosban is elofordult mar ilyen, hogy var a sofor, hogy jobban tartsa a menetrendet. -
#2026 hát jó miért kell az ország szélén lévő embernek tudnia mi van pesten:(
miskolcon még csak tervezték. -
#2025 Hat ez pedig mar Magyarorszagon is igy van. Legalabbis en eleg sokat utaztam (meg meg fogok is) a 19-es BKV busszal a 18. ker. KISZ-teleprol Pesterzsebetre, es ha +ban volt a menetrendhez kepest, akkor mindig allt vagy 10 percet a Del Pest korhaznal vagy a Tesconal... jajj, de utalom az ilyet pedig! -
#2024 nem is tudom hol olvastam neten h magyarországon is bevezetnék ezt, hogy ha a busz hamr ér egy megállóba, ott kell várakoznia addig amig időben ugyanott nem jár.
amugy ez elég marhaság. nem a menetrendheze igazodjon a busz, hanem a buszhoz igzodjon a menetrend, és az alapján irják meg! -
TottiZsolt #2023 Köszönöm Neked is a segítséget!
Üdv! -
Sumi70 #2022 Hali.
Nekem mindig levonta, ha hamarabb indultam el. Csak akkor nem von le, ha 0-n volt vagy mínuszban. Üdv. -
Sumi70 #2021 Hali!
Nem tudom észrevettétek-e, hogy ha a piros lámpát a járdán keresztül kerülöm, nem von le pénzt! Üdv. -
TottiZsolt #2020 Okés, köszönöm! Akkor ez a gond, hogy nem várom meg míg lejárjon a zöld, többlet időt mutató óra, és elöbb indulok el. Köszi mégegyszer! -
#2019 Ebben nem tudom, hogy van, de a Bus Driverben volt ilyen, hogyha elobb ertel be a megalloba, mint ahogyan menetrendszerint kellett volna (a valosagban is van ilyen), akkor ott allnod kellett egy kicsit, es csak ha a szamlalo 0-hoz ert, akkor jelent meg a GO jelzes. Lehet, hogy ebben is igy oldottak meg. -
TottiZsolt #2018 Aki játszik vele, segítsen légyszi! Tehát beállok a megállóba, az időt mutatja zölddel, hogy még annyival több időm lenne, de elöbb indulok el mintahogy az lejárna, és mindig vonja le a 25 eurót? Akkor emiatt, hogy nem várom meg míg lejárjon az az idő? Remélem tudja majd valaki a választ! Köszönöm előre is! -
TottiZsolt #2017 Minek játszol vele, ha idegesít? Minek foglalkozol vele, ha azért idegesít mert játszol vele? Miért nem uninstallálod? MIÉRT nem tudsz normális kommentet írni káromkodás nélkül? Miért írkálsz ide, és miért idegesítesz minket a fölösleges kommentjeiddel? -
dzoli93 #2016 Ezt nem értem.v a játék hibája v a játék ilyen.mek az úton és az összes kocsi a járdán mozdulatolanul.azt hogy még ne fikázzam a játékot mert az aki ezt a kurva játékot csinálta azt jól megagyalnám.mert nem hiszem h nem tuttak volna jobbat csinálni.csak a népet idegesítik.ráadásul késett 1 kicsit.én azt mondom h inkább nem jött volna ki.na én már ide nem non írok mert elkap a hányinger ha rá gondolok még a játékra bye bye. -
#2015 Offtopik, egymast `buzi`-zo, flame-kelto hozzaszolasok torolve. -
TottiZsolt #2014 Na eddig tartott a normál kommentek írkálása... Fölösleges írkálnod bepe, nem tudják betartani amit kérsz tőlük... -
TottiZsolt #2012 Na végre egy normális fórumozó -
#2011 Kezdek beletorodni en is, hogy az iden mar nem jon ujabb javitas a game-hez. De azert ezt igy hagyni huzamosabb ideig.. marmint az iranyitas reszet. Senki nem varja el toluk, hogy latastol mikulasig Karacsony es Ujev kozott programozzanak, es par nap mulva mar dobjak is ki az uj patch-et, ami kormany+pedal hasznalatat teszi lehetove, de hogy a bill erzekenyseget igy hagyjak jovo evig es szerintuk ezzel igy ez el is van intezve... Osszesen egy ertelmes teszternek kellett volna kiprobalni a jatekot (en nem tudom, milyen teszter probalta ki, de megvan rola a velemenyem), es szolni, hogy a bill erzekenyseg igy nem lesz jo. En egyszeruen nem ertem ezt. Vagy leprogramoztak a cuccot, es egyetlen egy ember sem probalta ki? Mert ha kiprobalta volna, akkor gondolom ugyanugy feltunt volna neki az, mint ami itt mindenkinek a topikban, es ami a kulfoldi forumokban is az embereknek. Meg meg annyit varnek el az Astragonektol, hogy ha nem is ok, de egy kulsos emberuk figyelje a forumot, es az ott elhangzott javaslatokra, amivel mindenki egyetert (lasd az en topikom es keresem), reagaljanak, es javitsak a jatekban. De tojnak a forumukra, nemhogy figyelnek, meg csak nem is olvassak a fejlesztok. -
dzoli93 #2009 Hát én ezzel addig nem jáccok amíg vki nem módosítja.annak is örülnék h a virual bus meg bus sim 2008 keveréke lenne.csak azt nem értem h meek a busstal az úton elöttem semmi sincs mégis olyan hangot ad mint ha vmi kocsinak nekimennék.vki ha akar módosítani ezen a játékon(ha lehet)akkor segíthetek 1-2 dolgot. -
#2008 Kedves topiktarsak! Ismetelten megkernek mindenkit - immaron sokadszor - , hogy habar a velemenyet mindenki elmondhatja ugyan, de ezt nem akarmilyen stilusban, a vulgaris szavak hasznalatat keruljuk, ha kerhetem. Tudom, hogy sok itt elhangzott szo ma mar `kotoszo`, de probaljuk egy normalis stilus es normalis keret kozott tartani a topikot. Az is elhangzott mar egy parszor, hogy a jatek nem egy csodalatos alkotas, tehat valoban nem kell minden egyes post-ban elmondanunk ujra es ujra. -
Myster X #2007 omg! ez játék ? XDXDXD -
#2006 Jézus úr isten... ez mekkora szar, beszarok, azt hittem hogy ti csak költői túlzással nevezitek szarnak :D -
#2005 F.A.Q. O.K. -
TottiZsolt #2004 FAQ nincs. -
#2003 F.A.Q. nincs? -
TottiZsolt #2002 Angol egyenlőre még nincs, mert azt ki sem adták még sajnos... Nyelvi fájlról meg nem tudok, hogy lenne... -
#2001 Hmm, feltettem a játékot, de mivel németül nem tudok, a menüben elég nehézkes volt eigazodni. Grafikai beállításokat feltoltam maxra, vhogy elindítottam a játékot, azt szaggatott :c
szóval majd próbálkozok alacsonyabb minőségben :D
amúgymeg vmi angol verzió, vagy vmi nincs? -
#2000 #2000 -
Gibor #1999 nyugi... az egyik topicomban egymás után vagy 20üzenet volt... abból kitöröltem 18-at kb... -
TottiZsolt #1998 A harmadik útvonal kikészít... Vagy befordul elém egy autó és neki megyek, és mire eltudok menni onnan nem marad pénz, vagy kilép elém egy gyalogos mikor nekem van zöld. Az egyik megálló meg egyszerűen egy vicc. Lámpa után rakták kicsivel, így mindenképp levon 50 eurót, mert "belelóg a lámpába", azaz annak vonalába a busz hátulja... Remélem a többi vonal már jobb lesz... -
TottiZsolt #1997 Miért, most mit csináltál ezzel a három kommenttel? Ezeket egybe is megtudtad volna oldalni. Báááár, a tegnapi után már nem csodálkozom... -
#1996 Topicot -
#1995 ha nincs mit hozzáfűznöm a játékhoz vagy annak fejlesztöihösz kiadójához akkor nem fogok szeméttel teleírkáli 1 TS-t... -
#1994 ... -
Gibor #1993 lehet :D -
#1992 -
TottiZsolt #1991 Lehet, hogy már a fát díszíti és nem ér rá olyanokat írkálni, amilyet tegnap is sikerült neki...