Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Misi tízezredes meg, ha nem tetszik a másik véleménye akkor ne olvassál fórumot, általában nem mindíg egyezik az embereknek a véleményük, de egy baromi pofátlan dolognak tartom azt ha valaki a másik véleményét akarja a saját nézetére megváltoztatni, vagy mert õ másként gondolkozik valamirõl és csak azt tartja elfogadhatónak.
Csak tudnám az ilyen minek fórumozik...
Na offnak vége.
Suzuki Swift GL 1.3
v
B
u
s
is jobb volt...
elõzõ ezerszer jobb volt
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
bepe töröld a hozzászólását!
bunkóságod határtalan, és szégyenteljes.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
2.8+
Ati 9600pro 256MB
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Suzuki Swift GL 1.3
Ilyen pofátlanságot azért még nem láttam ezen a téren, hogy nem elég, hogy szimulátornak hazudják, de még pénzt is kérnek érte, ezt mégis, hogy gondolták?
Ez még béta verziónak sem válna be, egy gány tech demónak még elmenne de annak meg bûn ronda.
Láttam a ship szimet, és annak jó fizikája és szép megjelenése van, ha tényleg ezek a srácok készítették mind a kettõt akkor nem értem mi ez a visszalépés? Pedig az az Engine sokat tud, a legújabb részben már daru van konténer rakodással stb... Talán 98'- 99' környékén elfogadható lett volna, bár ez az irányítás még oda is gáz.
Ezt nem értem, ennél tisztességesebbnek láttam volna, ha csak annyit írnak, hogy bocs srácok ez nem megy nem adjuk ki...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Suzuki Swift GL 1.3
ez vezérli...mert a patch mindig egy ien fájlban van... és csakis eztaz 1 fájlt teszi fel... akkor? egyszerü...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Na mindegy, remeljuk, hogy valaki majd rajon, hogy mit kell hozza atirni, vagy kiadnak egy 3. patch-et, ami meg javit rajta.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
A bill erzekenyseg zavarna a leginkabb, ugyanis egy picit poccintek a billentyun, es arra mar reagal, ha megnyomom a billentyut rendesen, akkor mar at is tert a masik savba esetleg, es eltrafalt valamit.
Itt vannak a screenshotijaim:
Az iranyitasra visszaterve meg annyi, hogy az Astragon-nal ha legalabb egy ember is kiprobalta ezt a jatekot, akkor neki nem tunt fel, hogy megnyomja a gombot, es a busz ugrik egyet? Mert ugye kormany + pedal nincs, tehat kenytelenek voltak ok is billentyuzettel kiprobalni. Ha valaki tudja, hogy melyik file-ban mit es mennyire kell atirni, hogy normalis legyen a kanyarodas, vagy hogy melyik az az ertek, amit csokkentenem kell hozza, akkor az pls jelezze, mert akkor egesz jol ellennek vele. Ugyanis nalam igy elsore az nem tetszik a legjobban, ha kicsit vissza lehetne venni belole, mar turhetobb lenne.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Nem értem a készítõket, ennyire nem lehet elrontani 1 játékot (fõleg az után, hogy a ship simulatort is próbáltam, és az tényleg jó....) Ezen a pecsek sem fognak segíteni, talán ha lesz 2. rész (de kétlem, amekkora bukta lesz ez a játék, hogy lenne folytatása....)
Renault magnum http://kamionszim.hu
zolo: így van, az a hajószim baromi jól sikerült, mind grafikailag, mind pedig realitás alapján. engem a várakozás alatt végig ez bíztatott, hogy már van egy sikeres termékük, és hátha olyanrészletességgel csinálják ezt is mint azt. de sajnos nem így lett.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Suzuki Swift GL 1.3
Maximum textúra, közép látótáv, és alacsony effektekbe, meg highendmodus, és megy rendesen...De ha az effekteket fentebb teszem, behal az egész és kifagy rövid szaggatás után. A memóriakezelése szar a játééknak....
http://flickr.com/photos/zolika90/
nak, nálam 1 giga van és elindnul
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Suzuki Swift GL 1.3
Bus Driver egyelõre 20x jobb.
Isten nem bottal, hanem VMware.
ATI 9600 PRO 256Mb
768Mb RAM
Suzuki Swift GL 1.3