Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Más: Én leszedtem a játékot Rapidról és torrentrõl is kicsomagoltam az elsõ csomagolt mappát amiben az ISO volt és feltettem a játékot de mintegyiknél ugyan az a baj.Elindítom a játékot és azt írja hogy 'Not enough memory(50 MB required)' rámegyek hogy ok tölt a negyedéig és azt írja hogy a City-Bus.exe hibát észlelt, ezért leáll.Aki tud segítsen pls, thx
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Suzuki Swift GL 1.3
ATI Radeon 9250 vidkarin elindult a játék de h tudnám azt megoldani h ne laggoljak annyira?
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Suzuki Swift GL 1.3
Ha visszaolvastál volna tudnád, hogy van már második patch! Hivatalos oldalról letudod tölteni...
Te!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amúgy van valami új fejlemény? peccs?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Suzuki Swift GL 1.3
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Az angol nyelvu bs2008 tartalmazni fogja az osszes eddigi patch-et, javitast, mielott az angol fo-verzio leforditasra kerulne.
Suzuki Swift GL 1.3
This patch features:
* Blinker: the blinker now behaves like in a real car.
* Camera-Control: assigned keys are used in game now.
* Driver's view: customized zoom allows rear-view of each bus.
* Free camera view: center of camera rotation on back axis of the bus.
* Options menu: sliders optimized.
* Car-AI: optimized and improved.
* Passants: optimized and improved.
* Performance Patch for ATI graphics devices: set graphics effects on the options screen to "off" and deactivate "shaders" (will be improved further).
Tehat:
Iranyjelzo: az iranyjelzot nem muszaly innentol kezdve visszakapcsolni, mert a kormanykerek visszafordulasaval, tehat alaphelyzetbe allasaval magatol visszakapcsol. Egesz pontosan ebben a rovid formaban azt irjak, hogy az iranyjelzo egesz egyszeruen ugy viselkedik, mint egy igazi kocsiban.
Kamera-kezeles: a hozzarendelt gombok fel lettek hasznalva a jatekban most (ez nem igazan ertem, hogy mit jelent)
Vezetoi nezet: szemelyreszabott zoomolasi lehetoseg van minden buszhoz innentol kezdve
Szabad kamera nezet: a kamera-fordulast a hatso tengelyen varialgathatjuk, ha jol ertem
Options menu: a csusztatas (lapozas gondolom) javitva, tehat a menun is javitgattak egy kicsit
Car-AI: a tobbi jarmu intelligenciaja javult, fejlodott
Passants: a passants szot nem igazan tudom kapasbol, hogy mit jelent, de ha a passanger-re mint utasra gondoltak, akkor azok IQ-jan is javitottak, tehat nem lep ki a busz ele, hogy atmenj rajta..
Gyorsulas az ATi grafikus kartyakhoz (most mar AMD): a shader-ekkel mahinal, igy elviekben gyorsitottak a futason
Suzuki Swift GL 1.3
1. irányitás. nálam érezhetõen javult, csuklóssal már elég szépen lehet autókázni. közel sem szimulátor, de már nem fog kerestbefordulni, meg a kanyarodás is élethûebb.. (az már más kérdés, hogy iylen szögletes kanyarokat lehetetlen lenne, de attol most tekintsünk el😊
2. ha indexelek, addig fog villogni amig ujra meg nem nyomom az irányjelzõt, vagy nem kanyarodok az ellentétes irányba (vagy meg nem állok, de ebbe nem vagyok biztos)
irnak itt valami kamerakezelés javulást is, ezt én annyira nem vettem észre, de lehet hogy ebben is van valami.
Szóval töltsétek le mindenképp a 1.2-es javitást!!!
Kerdes, hogy miert nem teszteltek kiadas elott, es miert nem egy fel honappal kesobb adtak ki ugy, hogy mar eleve tartalmazza ezeket a javitasokat.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Version 1.12
Published: 18.12.2007
- Blinking: Lures will now by key press activated and deactivated by pressing. Gedrückt-halten the key is no longer needed. Lures disables itself if the steering wheel back in neutral position.
Camera-control: key assignment in the game is over.
Drivers view (no cockpit view): custom zoom allows Bus-Ansicht rear.
- Free camera view: focus on rear axle.
Option menu: slider adjusted rich now at the outer edges regulator.
- Auto-KI: improved and optimized, light-problem solved.
- Passersby improved and optimized for passers collision.
Performance patch for ATI: graphic effects in the options menu to "Off", and Shader disable (will be further optimized).
Version 1.1
Published: 13.12.2007
Control of the double articulated bus improves
Suzuki Swift GL 1.3
Az irányítás egyelõre.....nehézkes.Egyenesben nehezen tudom tartani, a billentyûzet miatt csak 0 és 100% kanyarodás van, ez a baja a játéknak. Ha 900°-ra be lehetne lõni a DFP-vel, akkor rögtön jó lenne az irányítás...de ennek az eljöveteléig marad a várakozás. 😞
http://flickr.com/photos/zolika90/
...
Alapvetõen nekem tetszik, grafikát lesz*rom, jó lenne valami emberi nyelven a németet utálom :-) szaggat, mint az állat (itt mindenki cod4-hez hasonlít, na az meg el se indul <#idiota>#idiota>). Néhány patch múlva jó lesz ez!
Mi az a windows?
http://flickr.com/photos/zolika90/