Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szóval majd próbálkozok alacsonyabb minõségben 😄
amúgymeg vmi angol verzió, vagy vmi nincs?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Nah csak annyit errõl, hogy hiába szidod, az NFS realisztikusabb! Itt szar irányítás és a fizika hiánya egyszerre dolgozik! Ennél márcsak a hangok szarabbak!
dzoli93-nak meg csak annyit, hogy bárkinek joga van a véleménynyilvánításra, az meg, hogy játszik-e vele tovább téged ne érdekeljen, az magánügy!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
"ÜDV!
Elnézést szeretnék kérni a bus-simulator 2008 forumán nyújtott magatartásomért! De jogtalanul becsmérelte az astragon-t! Õk készítettek 1 játékot még ha nem is jót! Ha tud bárki akkor csináljon jobbat! nem mondom h ez a legjobb de több mint a semmi! elhiheti 2-3 hónap és jobb lesz mint a vbus ^^ vagy a bus driver...
remélem bocsánatkérésem elfogadja!
elörre is köszönöm!
Üdv : nevano"
és nekem kéne bocsánatot kérnem tõle, csak mert felszólítottam, hogy vegyen vissza, mert nem helyénvaló a viselkedése.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ezt kaptam tõle priviben:
"Te köcsög férrekúrt geci ne ocsmárold a bannert amit csináltam! Én sem szídtam semmit amit te csináltál! semmi jogod hozzá! HA csak annyit írsz h az elõzõ jobb volt bepe vedd le ok! de így h még le is hordod hát tudod ...
elmehetsz a jó büdös picsába te ostoba faszkalap!
[ A gyerektõl bocsánatot kértem a heves válaszért de tölled nem fogok mert nem hiszem h nekem kéne! ] ... csá"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊