2313
Bus Simulator 2008
  • akyyy
    én azt birom mikor nekem van zöld és az utasok elkezdenek előttem császkálni. és lesz már 10 perc késésem

vag ymikor bent vok megálloba lehetne indulni, erre elkezdenek átmenni a buszon, és ha elmersz indulni, akkor elütötted őket.
  • TottiZsolt
    Index miatt én sosem kaptam még. Akkor vonja még a pénzt, ha az esti pályán mondjuk nem kapcsolod fel a lámpát, vagy átmész sárgán @ piroson, nekimész valaminek, stb... Több nem jut eszembe.. De az index elmaradása miatt szerintem nem...
  • k3nGu
    úristen, nah köszi:)
    de ha nem indexelek kapom a büntit meg mikor még?lekell ülnie az utasnak is?
  • Gibor
    mert az időd +-ba van várd meg mig átmegy -ba és utána indulj el. de idáig erről volt szó...
  • k3nGu
    mondja már el vki, h mér kapok a 2. vonalon mindig büntetést, ha indexelek is, meg amikor felszálltak az emberek leültek, becsukom az ajtót indulnék el, az indexet nem lehet megnyomni, csak villog mind2 lámpa, azt megbüntet még1xer azt vége.MI A RÁKÉRT??qurvára idegesítő...
  • Attila889
    én analfa béta vagyok németből....én angolos vok...nincs valami angolositás rá? :D
  • Misi az ezredes
    meg h a csukló elfordul max 20-30° és utánna csúszik a busz után hát XD
  • Vviikkttoorr
    Meg hogy még mindig 90 fokos kanyaroknál farolva veszi be! Ez mi??? XD
    Leestem a székről a röhögéstől!:S
  • Szabó Péter

Irányítás az tényleg elégséges lett!
  • Szabó Péter

Noooooo!
    Gyelekek gyelekek mi van ma veletek?
    Hát teljesen jó lett! Már játszani is lehet vele! 13 Fps el, van mikor eléri a 32-t is. Pálya szélén.

Baromira sok időm van ilyen fa....ságokra! Inkább passziánszozok ezek után. Szerintem jobban járok!
  • Vviikkttoorr
    Hát nekem a patch nem optimizálta a sebessget! A kép még mindig ugy gyorsul mintha egy Veyron-ba ülnék! :S..... :D
  • Neoncsoves
    dehogy.. csak rakás **** a játék... mármint az optimalizációja
  • Szabó Péter
    Na megint felteszem, mert látom van 1-2 Patch!
    Meglátjuk mi lett belőle!
  • akyyy
    irányitás jobb lett, de sajna órákat kell várni mire bejön, és jászhatatlanul elkezdtt szaggatni. persze lehet elég lenne egy restart, de ugy látszik már ehez is gyenge lesz a gép:(
  • bepe79
    Azt irjak a hivatalos web-oldalon, hogy nemet. (Offizielle Demoversion zu Bus-Simulator 2008, Sprache: deutsch)

Viszont ha neked is megvan a full, szedd le gyorsan ezt a mai patch-et, es probald ki vele az iranyitast, mert szerintem meg jobb lett a game (bar meg mindig van mit csiszolni).
  • akyyy
    német
  • akyyy
    német vagy angol a demo????????
  • bepe79
    Kiprobaltam ezzel az uj 21 megas patch-el, tenyleg javitottak a billentyuzettel valo iranyithatosagon (a kanyarodason). Most mar elvezheto a jatek, es nem annyira erzekeny, de egy picit meg mindig tul erzekeny szerintem. De azt kell mondanom, hogy igy mar jatszhato a game billentyuzettel is. Kormany + pedal es gamepadrol nem tudok nyilatkozni, mert egyik sincs rakotve a laptopomra.
  • bepe79
    A 21 megas javito-patch-el egyutt fellottek a demo-t is. Nagyon kivancsi leszek. Nalam mar jon le a folt, mint a szel, es mindjart nezem, hogy a billentyuzet-erzekenyseget kijavitottak-e.
  • Gibor
    ahha a video opitmalizációra is gyurhatnának mostmár...
  • Gibor
    hát a kormány máűködik de nem a kormány meg a gáz hanem a kormányon lévő gombok :D király már legalább ezt elértük...
  • bepe79
    Gyerekek!!!

Ezt is megertuk. A ``Steuerung optimiert`` azt jelenti, hogy vezerles / kormanyzas optimalizacio, es ezt nem a kormany + gamepad tamogatasra irjak, hanem a billentyuzet erzekenysegre!!!
    Tehat kijavitottak, es normalis jatek lesz belole, ha minden igaz!!! Toltsetek!
  • bepe79
    Version 1.20 Bonuspack
    Veröffentlichung: 22.12.2007

- Performanceoptimierungen
    - Aquaplaning und Verhalten auf glatter Fahrbahn optimiert
    - Steuerung optimiert
    - BETA: Lenkrad- und Gamepadunterstützung
  • bepe79
    Bonus Pack 1 (including Patch v1.20):

http://www.icebytes.de/uploads/media/Bonus1_setup_01.exe

(21 MB)
  • akyyy
    én ikarust meg magyar skint várok:D
  • PLackó
  • Pókmalac
    van má angolul?vagy várhato-e? egyáltalán
  • Schwarz
    Ja, én azt utálom, hogy a bőre szabott menetrend miatt szinte minden busz 60-nal vánszorog, hogy minden körülmények között tartani tudják a menetrendet. Persze sokszor így se sikerül.
  • Schwarz
    viszont akkor is megbüntet, ha még épp besárgult, arra is azt mondja, h átmentem a piroson... színvak
  • PLackó
    azért az becsülendő,hogy a fejlesztők folyton dolgoznak,javítják a hibákat!
    Bele is sz@rhatnának.. De szerencsére nem teszik. Remélem folytatják, és egy korrekt játék lesz a végére.
  • PcBalu
    milyen majomparádé??? www.thepiratebay.org én itt csak itt szoktam...
  • akyyy
    majompádé az nem torrentoldal hanem egy rakat kaki
  • PcBalu
    Hát biztos jó lesz akkor már! Ja egyébként fel van téve a játék torrent oldlra! Feltöltöttem.
  • akyyy
    feltettem a patchokat a másik fórumba Link
  • Gibor
    megoldás: várj még egypár napot és kijön egykét patch és jólesz az irányítás :)
  • dzoli93
    csőztök.tényleg nem rossz játék jobban belemerültem:) csak 1bajom van h nem tok non kanyarodni:Smert kanyarodnék és elkezd rángatózni a busz.lehet h vmit bekéne állítanom v nemtom.vki tud megoldást a problémámra.előre is köszönöm a választ.télleg jó a game:):)
  • bepe79
    Hogy honnan tudom?

Innen: ``During the evening hours, Bonus Pack 1 will be made available.``
  • Gibor
    és honnan tudod azta pár órát? lehet már kint van :)
  • bepe79
    Par ora mulva jon ki az ujabb patch, kormany+pedal es gamepad tamogatassal + mas javitasokkal.
  • PcBalu
    Hát mit is mondjak a játékról. A menüje nagyon komoly ahoz képest hogy a játék már egy fos. Kanyarodása 0 az 1-el!!! A motor ugyanolyan pedíg feltettem a patchet na mind1. Hát én kivárom inkább a patch hegyeket! Aztán lesz valami ha lesz! XD