Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Kezdek beletorodni en is, hogy az iden mar nem jon ujabb javitas a game-hez. De azert ezt igy hagyni huzamosabb ideig.. marmint az iranyitas reszet. Senki nem varja el toluk, hogy latastol mikulasig Karacsony es Ujev kozott programozzanak, es par nap mulva mar dobjak is ki az uj patch-et, ami kormany+pedal hasznalatat teszi lehetove, de hogy a bill erzekenyseget igy hagyjak jovo evig es szerintuk ezzel igy ez el is van intezve... Osszesen egy ertelmes teszternek kellett volna kiprobalni a jatekot (en nem tudom, milyen teszter probalta ki, de megvan rola a velemenyem), es szolni, hogy a bill erzekenyseg igy nem lesz jo. En egyszeruen nem ertem ezt. Vagy leprogramoztak a cuccot, es egyetlen egy ember sem probalta ki? Mert ha kiprobalta volna, akkor gondolom ugyanugy feltunt volna neki az, mint ami itt mindenkinek a topikban, es ami a kulfoldi forumokban is az embereknek. Meg meg annyit varnek el az Astragonektol, hogy ha nem is ok, de egy kulsos emberuk figyelje a forumot, es az ott elhangzott javaslatokra, amivel mindenki egyetert (lasd az en topikom es keresem), reagaljanak, es javitsak a jatekban. De tojnak a forumukra, nemhogy figyelnek, meg csak nem is olvassak a fejlesztok.

Suzuki Swift GL 1.3

Hát én ezzel addig nem jáccok amíg vki nem módosítja.annak is örülnék h a virual bus meg bus sim 2008 keveréke lenne.csak azt nem értem h meek a busstal az úton elöttem semmi sincs mégis olyan hangot ad mint ha vmi kocsinak nekimennék.vki ha akar módosítani ezen a játékon(ha lehet)akkor segíthetek 1-2 dolgot.
bepe79
Kedves topiktarsak! Ismetelten megkernek mindenkit - immaron sokadszor - , hogy habar a velemenyet mindenki elmondhatja ugyan, de ezt nem akarmilyen stilusban, a vulgaris szavak hasznalatat keruljuk, ha kerhetem. Tudom, hogy sok itt elhangzott szo ma mar `kotoszo`, de probaljuk egy normalis stilus es normalis keret kozott tartani a topikot. Az is elhangzott mar egy parszor, hogy a jatek nem egy csodalatos alkotas, tehat valoban nem kell minden egyes post-ban elmondanunk ujra es ujra.

Suzuki Swift GL 1.3

omg! ez játék ? <#levele> XDXDXD

Pepsi Twist
Jézus úr isten... ez mekkora szar, beszarok, azt hittem hogy ti csak költõi túlzással nevezitek szarnak 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
F.A.Q. O.K.

FAQ nincs.

Pepsi Twist
F.A.Q. nincs?

Angol egyenlõre még nincs, mert azt ki sem adták még sajnos... Nyelvi fájlról meg nem tudok, hogy lenne...

zeli
Hmm, feltettem a játékot, de mivel németül nem tudok, a menüben elég nehézkes volt eigazodni. Grafikai beállításokat feltoltam maxra, vhogy elindítottam a játékot, azt szaggatott :c
szóval majd próbálkozok alacsonyabb minõségben 😄
amúgymeg vmi angol verzió, vagy vmi nincs?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nyugi... az egyik topicomban egymás után vagy 20üzenet volt... abból kitöröltem 18-at kb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A harmadik útvonal kikészít... Vagy befordul elém egy autó és neki megyek, és mire eltudok menni onnan nem marad pénz, vagy kilép elém egy gyalogos mikor nekem van zöld. Az egyik megálló meg egyszerûen egy vicc. Lámpa után rakták kicsivel, így mindenképp levon 50 eurót, mert "belelóg a lámpába", azaz annak vonalába a busz hátulja... Remélem a többi vonal már jobb lesz...<#rolleyes>

Miért, most mit csináltál ezzel a három kommenttel? Ezeket egybe is megtudtad volna oldalni. Báááár, a tegnapi után már nem csodálkozom...

Misi az ezredes
Topicot

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
ha nincs mit hozzáfûznöm a játékhoz vagy annak fejlesztöihösz kiadójához akkor nem fogok szeméttel teleírkáli 1 TS-t...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
...

lehet 😄<#vigyor5>

Tomsteel
<#nevetes1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Lehet, hogy már a fát díszíti és nem ér rá olyanokat írkálni, amilyet tegnap is sikerült neki... <#vigyor0>

feltûnõen nem írkál nevano -.-

Igen megjelenik egy kis térkép a jobb felsõ sarokban, ha megnyomod az M betût, és ott valamilyen színnel bevan jelölve, hogy merre kell menni. Ez a hirtelen reagálás a kormányzásra engem is zavar, fõleg hogy alig gurul a busz... A másik meg, mikor kanyarodok néha fenn akad valamin a busz, és vonja le a pénzt, mert azt hiszi, hogy neki mentem valaminek...

bepe79
Azt vettem eszre, hogy ha lassabban megy valaki, akkor meg csak-csak elmegy a rossz iranyithatosag, mert nem ``ugrik`` akkorakat a busz. De nagyobb sebessegnel tenyleg rohejes mar, hogy hozzaerek a balra vagy a jobbra gombhoz, es mar a masik savban, vagy a szomszed keriteseben vagy garazsaban van orral a busz. Azt egyebkent honnan lehet tudni, hogy merre kell menni? Van GPS, vagy bekapcsolhato terkep?

Suzuki Swift GL 1.3

Szerintem az ilyen gondokra már csak jövõre fognak reagálni. Õk most úgy vannak vele, hogy tettek valamit a játék jobbátételéhez azzal, hogy kiadtak 2 patchet, ami szinte nem javít semmit a játékon. Legalábbis én nem vettem észre, az index nem egy hûdenagy dolog, hogy most a s*ggem verjem a földhöz örömömben. Úgyhogy szerintem idén már marad így, aztán ha látják, hogy van rá kereslet még próbálnak tenni a hibák ellen, kiadnak patcheket, stb... Szerintem ennél többet nem lehet tõlük várni. A fórumokat meg nem is õk nézik, hanem az a martijn vagy kicsoda, aki csak admin az oldalnál. No, élvezhetõbb buszos játékot Mindenkinek! <#vigyor0>

bepe79
Miutan megirtam a forumban a fejlesztoknek, hogy nem stimmel az iranyitas, mar vagy 4-5 ember reagalt, es mind azt irtak, hogy egyetertenek velem, es valamit tenni kene ez ugyben. En ma is beirtam, hogy tortennie kene mar valaminek, de a fejlesztok a fuluk botjat sem mozditjak. Tudom, hogy Karacsony, meg minden, de az meg 3-4 nap. Es nem hiszem, hogy leszakadna a kezuk a nagy munkatol, hogy at kell irni egy szamot, ami korrigalja az erzekenyseget a kanyarodaskor.

Suzuki Swift GL 1.3

Miért köveznénk meg? Akinek nem tetszik, nem játszik vele, aztán kész. Nem lehet senkire ráerõltetni ezt a játékot, akinek tetszik amúgyis elvan vele. Az NFS sem nagy baj, csak akkor játszon, és ne jöjjön ide fikázni ezt játékot, kapott már így is eleget... Na további jó játékot mindenkinek!

w77d
sikerült egyik havernál kipróbálni, az õ gépén indul!
Nah csak annyit errõl, hogy hiába szidod, az NFS realisztikusabb! Itt szar irányítás és a fizika hiánya egyszerre dolgozik! Ennél márcsak a hangok szarabbak!
dzoli93-nak meg csak annyit, hogy bárkinek joga van a véleménynyilvánításra, az meg, hogy játszik-e vele tovább téged ne érdekeljen, az magánügy!

Tomsteel
Engem meg fogtok kövezni, de én már hétvégénén uninstalláltam. Nem akarom minõsíteni. És igenis vannak ennél sokkal szórakoztatóbb játékok is. Ha valakinek NFS akkor az. Miért olyan nagy baj az?

Tomsteel
Istenem, hogy Karácsony elõtt nincs jobb dolguk az embereknek, minthogy sértegessék egymást. Mindenki leírja a véleményét, hiszen ezért is van ez a topik.

Remélem azóta már megtaláltad az uninstallt, és játszol az NFSeddel, az való Neked, az sokkal értelmesebb, 300km/h-val mindenhol, és jaj de szépen csillog az autóm, és jaj de szép spoiler van rajta ezaz... <#ijedt>

Ha ilyen idegbeteg vagy kezeltesd magad legjobb esetben vagy ne jáccál ezzel a játékkal.Azt non birom h vkit idegesíte az a játék amivel jáccik és beírogat minden sz*rságot a fórumokban de azért jáccik vele.szánalmas vagy!
Marci0115
akkor f*s ez a játék hogy már hihetetlen , pl atmegy a buszon az ember azt elindulok azt vége a jateknak, annyira fel tud b*szni idegileg, asszem megkeresem az unist.exe-t

Természetesen megkaptam én a "gyerek" a bocsánatkérését is, nem feszegetném tovább a dolgot és ezzel le is zárom részemrõl a témát.

"ÜDV!

Elnézést szeretnék kérni a bus-simulator 2008 forumán nyújtott magatartásomért! De jogtalanul becsmérelte az astragon-t! Õk készítettek 1 játékot még ha nem is jót! Ha tud bárki akkor csináljon jobbat! nem mondom h ez a legjobb de több mint a semmi! elhiheti 2-3 hónap és jobb lesz mint a vbus ^^ vagy a bus driver...

remélem bocsánatkérésem elfogadja!

elörre is köszönöm!

Üdv : nevano"
Tomsteel
<#wave>

Okés, na nyugodalmas, és zaklató privát mentes éjszakát evribádi! <#vigyor>

Tomsteel
ó nem neked írtam én azt.

Én nem mondtam, hogy kérjél bocsánatot... Egyetértek Veled, úgylátszik "nem ment át" az irományom lényege, én nem védem, az ilyet nem szabad... Ha meg még írogat Neked privit, akkor ne olvasd el aztán kész...

Tomsteel
bocs az OFF-ért csak gondoltam szólok, hogy mindenki tudja milyen ebmerrõl van szó.

Tomsteel
miért mit várt, hogy mindenki tapsolni fog neki, hogy trágár szavakkal letolja a másikat, csakmert rossz a véleménye a játékról?

és nekem kéne bocsánatot kérnem tõle, csak mert felszólítottam, hogy vegyen vissza, mert nem helyénvaló a viselkedése.

Ez a Karácsony már nem lesz az igazi neki...

Tomsteel
annyira gyökér, hogy nem is foglalkozok vele, visszaírtam neki, hogy kellemes ünnepeket 😊

Tomsteel
megbántottam a pici lelkét, mert azt írtam, hogy beleírni a bannerba, hogy "design by nevano" nem éppen jó ötlet.

Mit vártál tõle? Korban még nem tart ott, hogy feltudja dolgozni ezt a dolgot, hogy õt bántják. Úgy érzi elvették a játékszerét, és most mindenkire haragszik. Nade semmi gond, most itt a téliszünet, kitudja duzzogni magát, és jövõre már higgadtabban fogja kezelni a dolgot...

Tomsteel
szeretem mikor egy ember minõsíti saját magát 😊

toysoldier
<#gonosz1>

szerk.: szerintem ide is mehet ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Tomsteel
figyeljétek a nagy Neva-t:
ezt kaptam tõle priviben:

"Te köcsög férrekúrt geci ne ocsmárold a bannert amit csináltam! Én sem szídtam semmit amit te csináltál! semmi jogod hozzá! HA csak annyit írsz h az elõzõ jobb volt bepe vedd le ok! de így h még le is hordod hát tudod ...

elmehetsz a jó büdös picsába te ostoba faszkalap!

[ A gyerektõl bocsánatot kértem a heves válaszért de tölled nem fogok mert nem hiszem h nekem kéne! ] ... csá"

Kár, hogy minimum angol nyelvû fájl nincs hozzá. Menni tudok a vonalakon stb, de ahogy kivettem van több lehetõség is a kapánynál, a jegyek árait lehet beállítani, meg még van egy lehetõség ahol lehet állítgatni... Remélem idõvel ez is megoldódik<#vigyor0>

akyyy
ráadásul offtopikba van fikázda-.-

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomsteel
így van, ezt ecseteltem én is neki.

sure
Na hát mit akarunk, ingyér van, ajándék lónak meg ne mosd a fogát... Vagy van, aki megvette? Na ugye...

Isten nem bottal, hanem VMware.