Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
jövõhéten kapunk képeket a játékról/ból...hivatalos oldalon fent van a hír.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Mafia-ban nincs multi, se megállók<#szomoru1>

Misi az ezredes
aha még valami tip? Bus Driverrõl vmeg van a véleményem ami nem valami jó szerintem nem is szimulátor mivel hiányos és az irányítás is olyan mint a kamionszimulátoros versio-kban!

Mafia nincs meg nem tudom honnan lehet leszedni!
Vbus nekem nem tetszik mert nem tudtam belerakni sok mindent meg az igazi az lenne ha TS-en multiznánk szal valami más gamet vagy e-mailt küldjön aki tudja honnan lehet leszedni a Mafia gamet! köszi csá

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
260-at akartam írni..lol :)

Tomsteel
én Mafia-ban szoktam 206-as Ikarussal szaladgálni...egynek nem rossz

Tomsteel
elégnek kell lennie

a banner nemtom miért nem látszik...kiszolgáló baxakodik(uw.hu)

vbus! & Bus Driver !

Misi az ezredes
Valaki tud ajánlani Busz szimulátoros játékot addig amíg erre várok nagy izgalomban? elörre is kössz

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Leo 1991
mekkora videókari kell hozzá? elég szerintetek egy 128 mb-os???

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Máté94
Hát én is remélem.hogy nem szívjuk meg úgy a Bus Driverrel<#szomoru1>
Tomsteel
ezzel a várakozósdival nem voltál egyedül, én a topik nyitása óta számolgattam a napokat, hónapokat, tûkön ültem, de úgy vagyok vele, hogy dóóóóóóógozzanak rajta még amennyit akarnak, csak jó legyen, és mindenki legyen elégedett vele. Sajnos nem tudunk kétkézzel válogatni a buszos játékok közül, ezért gondolom ezt, hogy fontos ennek jónak lennie.

Máté94
Csak már túlságosan vártam a játékot,már alig vártam.hogy október vége legyen de így még novembert is végig kell várnom.<#gonosz3>Talán ha most bejelentették,hogy mikor jön akkor lehet.hogy kapunk képet vagy videót<#eplus2>
Tomsteel
<#vigyor4>

zolo
Nem oroszok és közeli lezármazottaik szerencsére a készítõk (((((:

http://flickr.com/photos/zolika90/

Tomsteel
klikk a bannerre és bejön a hivatalos oldal!

Tomsteel
mi a gond? örüljünk neki, hogy lesz ilyen játék, fõleg, hogy idén<#worship>

Máté94
Ne már!!<#szomoru1><#falbav><#violent><#wilting>
gumikacsa
csak aztán nehogy úgy legyen, mint a rignroll... tologatják tologatják...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tomsteel
na gyerekek...ezt is megéltük..kirakták a hivatalos oldalra a pontos megjelenési dátumot, ami decmber 7-re módosult...DE LEGALÁBB FOGLALKOZNAK VELE....yeeeaaaahhhhhh <#nevetes2><#eljen><#eljen><#vigyor3>

hivatalos oldal

Tomsteel
én annak is örülnék, ha nem adnák fel útközben a fejlesztést.<#eljen>

bepe79
Sorry... Bus Simulator-t akartam irni, nem Bus Drivert... Mar en is kutyulom a dolgokat.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Az erdekes lenne egyebkent, ha Bus Driver 2008 cimmel adnak ki 2008 novembereben. Akkor at kene nevezniuk minimum Bus Driver 2009-ra. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
ezt nem konkrétan neked címeztem, keringenek 2008 nov. hírek, meg még egy csomó minden, én ezekre együtt értettem

bepe79
Nana. Nem azt mondtam, hogy 2008 novembere lesz belole, hanem 2008. Es ez alatt 2008 elejet ertettem ertelemszeruen, tehat januar-februart.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
csomó helyen elõ lehet rendelni...én finoman szólva is leszívnám magam, ha rendelésem után 1 évet kellene várnom <#merges2>

bepe79
Ha novemberben jonne, akkor mar egy csomo kepnek es infonak kene lennie. Szerintem is 2008 lesz ebbol, nem 2007 november. Bar ne legyen igazam.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
sajnos ez lesz az elsõ dobásuk a "volán" tipusú iparágban...volt már nekik ship simulatorjuk(hajó szim.), ami szerintem istenien sikerült, szóval én amiatt parázok, hogy egyáltalán kiadják-e, mert ha kiadják tuti jó lesz !

[HUN]FaTaL
Ez az elsõ...

http://goo.gl/gd6Zi5

mama2
verziója helyett= része az oda illõ szó:)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Am. Ennek van 2007-es, 2006-os meg stb... verziója is? Mert ha igen -és a többi része sikeres volt-, akkor nem hinném hogy hülyítik az agyunkat. Mert ugye úgy állnak hozzá hogy: A többi rész tök sikeres volt húúú, csinálunk 2008-at is. De ha nem voltak az elõzõ részek valami sikeresek, akkor is csinálnak, mert hát mét ne?:D(lásd fifa sorozat). De ha csak ez lesz az elsõ Bus-Simulator, akkor azt kell mondjam -az én logikám szerint-, szerintem, hülyítenek minket(De ne legyen igazam:))

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tomsteel
én ezt egyszerûen elfogadhatatlannak tartom, bár még csak elméletben beszélünk..., hogy ilyet meg lehet csinálni. az egy dolog, hogy nincs egy nyamvadt kép se róla, de hogy a cég se tud arról, hogy hol jár a fejlesztõ brigád,...... összeszedett munkamorált sejtet. <#wow2>

én annak is örülnék ha egyáltalán létezne ilyen szándék az agyukban, hogy "te öcsém, mikor állunk már neki annak a ****-nak ?"

tervek alapján nagyon jó stuffról lenne szó

bepe79
Olvasgatom az itteni UK-s forumokat is, az angolok ilyeneket irnak:

``Will buy the new Bus Simulator 2008 too when it comes out though here in the UK, I think we won't see it till early 2008.``

Tehat szerinte 2008-nal hamarabb nem fogjuk latni a game-et.. Biztato. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Na, akkor egy szemelyben probalom eletben tartani a topikot. A legutolso `info` a http://www.busdrivergame.nl/ web oldalrol szarmazik. Azert tettem idezojelbe, mert tulajdonkeppen infonak nem nevezhetok az ott leirtak:

``Lack of news about Bus Simulator
ImageThursday 16 october 2007 - Unfortunately we still haven't received any new information from the developers of the upcoming PC game Bus Simulator 2007. The game was expected to be released in november this year. We will continue with our effords to get more details and screenshots of the game.``

Sajnalatos modon az egy ideje semmifel uj info nem jutott el hozzajuk (ezen egyebkent en nem is csodalkozom a korulmenyeket figyelembeveve...). Raadasul Bus Simulator 2008 helyett Bus Simulator 2007-et irtak. Meg azt irjak, hogy a jatek tervezett megjelenesi ideje november, es hogy azon vannak, arra torekszenek, hogy meg tobb infot es kepet szallitsanak nekunk a jatekbol.

Hat ahogy elnezem, olyan sok info es kep nem fog erkezni.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Latom, nepszeru a topik. Gondolom olyan sok kedveloje van a buszos gameknek, mint a 18 Wheels of Steel sorozatnak, es a Hunting Unlimited sorozatnak... Tehat a taboruk gyakorlatilag konvergal a nullahoz.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Egyebkent en sem talaltam egy darab kepet sem, nem viszik tulzasba a marketinget. Ennel meg a Bus Drivernek is sokkal jobb marketingje volt, megjelenes elott egy honappal (mert ennel mar kb. ott vagyunk) mar volt egy rakat kep, meg infok, stb. stb.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
get off me will `ya <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
<#love11>

bepe79
Felreertettel. <#wink> Abszolute nem baj, hogy beraktad a linket, es annak, aki nem tud angolul, jol is johet. Es az infok sem baj, hogy tobbszor szerepelnek, legalabb tudatosul. <#eplus2> Az en idomet pedig nem raboltad, kb. 1 percbe telt megnyitni a linket es elolvasni az ott irtakat. Ugyhogy peace, en nem tamadaskent irtam, amit irtam. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
például a sokak által kérdezett vezetõi nézetet is leírja !

Tomsteel
köszönjük a linket, tényleg hasznos volt, mert bizony nem mindenki tud "idegenül" <#nevetes1>, azoknak viszont nagy segítség volt ! <#nezze>

Nem mondtam, hogy új információk, csupán, hogy magyar nyelven elsõként.

De tulajdonképpen igazad van, így is fel lehet fogni. Ez esetben elnézést kérek Tõled, hogy kellemetlen perceket okoztam azzal, hogy meglátogattad a weboldalt. Továbbá kérlek bocsáss meg, hogy az idõdet pazaroltam, õszintén sajnálom.

Keep it real

bepe79
Hat ez abszolut semmi, ezt eddig is tudtuk. Ugyanaz a keves info, ami az Astragon web-lapjan van, csak leforditva. Se tobb, se kevesebb: http://htst.extra.hu/haulin/modules.php?name=News&file=article&sid=78

Es ennek a fele a gepigeny, meg a feature lista raadasul.

Suzuki Swift GL 1.3

Magyar leírás elsõként: HTST

Keep it real

w77d
még mindíg nincs kép a játékból?

bepe79
2007 november 16-an jelenik meg, egyelore ugy nez ki. Mar kevesebb, mint egy honap van hatra. Persze csak ha nem fog csuszni.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem mai napig az egyik kedvenc game-em a Bus Driver, ma is nyomtam, meg meg fogom is. Barmennyire is rosszul sikerult, ettol fuggetlenul nagyon jol el vagyok vele, es ha kijon egy normalis busz-szimulator (pl.: Bus Simulator 2008), akkor az maga lesz a menyorszag. Nekem sokkal jobban bejon, mint a 18 Wheels of Steel sorozat, ahol orakon keresztul kell a kietlen tajon keresztul nyomni a gazpedalt, es az eg vilagon semmi sem tortenik. En amugy is kicsit buszmanias vagyok, ugyhogy tenyleg jobban varom most mar, mint pl. az NFS: ProStreet-et.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Valaki kerdezte a gepigenyt:

http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

Minimum system requirements:

* Microsoft Windows XP or Vista
* 1.5 Ghz Intel Pentium or AMD processor
* 512 MB RAM (XP), 1 GB RAM (Vista)
* 4x CD-ROM/DVD-ROM drive
* 500 MB free disk space
* NVIDIA GeForce 5900 or ATI 9600 Pro/X600

(ez a minimum gepigeny, es szerintem eleg barati, a gyengebb videokartyakkal rendelkezok is fognak tudni majd jatszani vele)

Mondjuk ha fullon akar majd valaki jatszani vele AA + AF-el szerintem elkel majd egy 6600 GT / 7600 vagy Radeon X800 GTO / X1600 szintu kartya.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Oooops, azt nem olvastam. Akkor sorry. Bar szerintem ugy is utni fog, ha ezek nem lesznek benne. Ha belso nezet lesz benne (vagy netan annyi nezet, mint a Haulinban), akkor mar nyert ugyunk van.

Suzuki Swift GL 1.3

I've got some suggestions about what I'd like to see:

Ez alatt írja a rámpát. Szóval ezt csak SZERETNÉ

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bepe79
Most olvasom kulfoldi forumon ( http://forums.uktrainsim.com/viewtopic.php?f=276&t=72224 ) , hogy meg a mozgasserultek szamara hasznalt rampa (disability ramp) is hasznalhato lesz, es a jarmuvokon belul az ulesek, legkondi, stb. minden kis vacak allithato lesz.. Hat igen: ha ezek megvalosulnak, akkor nem fog egy kategoriat jelenteni az SCSSoft Bus Driver-evel.

Suzuki Swift GL 1.3