2313
Bus Simulator 2008
-
Most el leszunk latva busz es kamion-szimulatorokkal rendesen, ugyanis decemberben jon ki a Bus Simulator 2008 (ha minden igaz) es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul, es nemsokra rajuk az Euro Truck Simulator es a Rig `n` Roll. -
na ezt most úgy mondtad mintha senki nem hívott volna még "Neva"-nak....sőt mondom jobbat, köztük voltam én is 
-
Kezd kihalni a forum mióta megjöttek a képek! -
Tomstel a nevem NEVANO nem neva !
-
A nevében nem. De az előzetes riportokban azt igérték, hogy valósághű szinuláció lesz. -
Nem is volt a nevében, az hogy szimulátor... Agytröszt... -
#647 törölve, Neva modoráld magad!
-
A hivatalos honlapon:
Screenshots
Not availible yet
Szerintem nem voltak hivatalos képek.Lehet hogy éppen valaki lekapta a játékot készülő állapotban :)
-
jaja! ha nem lesz belső nézet ajtókat nem lehet nyitni zárni külön akkor naon nem is kell ajtók elvethetők (h külön :D) -
dzoli93 #644 Miért szented a bus driverhez van köze a szim-hez?am láttatok róla olyan kéept h belsőnézet?nem.És az nem bisztos h azt jelenti h nem lesz belső nézet.Meg gondolom még jó sok infot nem árultak el
-
igen én is ebben bízok, hogy ezek nem voltak hivatalos képek, bár az is lehet, hogy nem merik odarakni. -
Nézzétek meg a Game menüpont alját... -
rgida666 #641 Várjuk ki a végét. Én még mindig bizakodó vagyok. -
Nem gondoltam volna, hogy a bus driver-t is lehet alulmúlni, de úgy néz ki sikerül. Arról nem beszélve hogy a szimulátorhoz semmi köze... -
-.- -
mé. lesz?
-
Myster X #637 nem tudom de csak én látom ugy, hogy még forgalom sincs ? 
-
Vlahogy én feladtam a reményt
És bánt!:(
-
mindenkiben benne van, sőt én túlzásba is vittem
-
A rossz érzés jelen van bennem is de inkább nem írok semmit... -
Gibor #633 a kellemes csalódást énis várom.. de nemtom miért van rossz érzésem. -
szerintem meg várjuk, csak nem kell sokat remélni, és akkor jön a kellemes csalódás
-
GPx8 #631 Szerintem ne nagyon várjuk ezt a játékot... Van egy rossz érzésem, de ne legyen igazam! -
akkor jó :P -
persze, elnézést is kértem tőlük, nem nekik címeztem.
-
Az azert volt, mert amit irtal, az valoban egy kicsit eros volt, ahogy en olvastam a forumban. Erre gondolok:
``why did you send some beta pics(of August) a month before the release date?? can you answer me?``
En kint elek, es ilyeneket nem szoktam mondani az angoloknak, mert ez kicsit olyan felelossegre vonos mondat / kerdes. Legalabbis szerintem.
Amit irtak, az pedig jogos: ``Don't blame us, we are not the developers.``
Tehat valoban nem szabad oket hibaztatni, mert nem ok a fejlesztok. Ok ugyanolyan userek csak, mint mi, akik beraknak mindenfele szir-szar kepet a forumukba. -
:D hát ,,/,, nekik -
kaptam egy választ a martjin vagy ki a fenétől, hogy higgadjak le, ne károgjak nekik, ők nem a fejlesztők. nagyon felkapta a vizet, sztem őket is zavarja a dolog rendesen! 
-
hát jah :( -
Na de akkor 2008 december 7-ere fog kijonni. -
Gibor #623 maximum ha a modellt alakítják át... ugyértem hogy kiegéészítik polykkal.. de ahogy elnéztem amilyen gagyi modellek lehet hogy őkinkább kitörlik és újra lemodellezik... ha megteszik... -
nem ez nem felbontásból, addódó szögletesség, ezt nem tudja korrigálni egy AA, ez kérlek modell, ez így lett lemodellezve az egész város, ezen, ha kezeden fogsz ugrálni sem fogsz tudni változtatni(de ők sem) semmiféle effekttel. sajnos. -
Azt, hogy a lampapozna, a busz sarhanyoja, az ut (kanyar), hazak, stb. szogletes, azt vegulis nem kell felronunk hibanak, mert mas jatek is szogletes antialiasing szuro nelkul. Aki nem akar szogletes dolgokat latni, az bekapcsolja majd a videokartya drivereben az AA-t, meg a jatekban is az AA-t, es akkor egybol nem lesz szogletes semmi. -
Az egbolt vajon mindenhol ilyen bordos-sargas lesz, mintha a pokolban lennenk? Mondom en, hogy tobbek kozt a szinek vannak elcseszve, es olyan elettelen az egesz kornyezet. Ilyenkor felmerul bennem a kerdes, hogy a fejlesztok meg sohasem leptek ki a szamitogep-szobajuk negy fala kozul? Vagy szinvakok netan? Remelem lesz szep kek eg is feher baranyfelhokkel, ha mar a Ship Simulator 2008-ban meg tudtak alkotni... -
LoL...tiszta FBI ügynökös vagy:D -
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9778323
-
Akkor sorry^^ -
én Lehoczky vok^^ -
OK csak mindkettőtök Lehóczky
-
DJ BP #614 ez egyre rosszabb... 99-ben megjelent NFS4 tudta ezt a grafot, de a környezet még szebb is volt