2313
Bus Simulator 2008
-
büntetőpont mért jár? amúgy nekem nem kell nagyon vidéki nekem csak belvárosban a 2 csuklós kell :D -
dzoli93 #692 bocsi elbaódott a billentyűm de már jó.Ja és még az is jó lenne h a nagy városon kívül vidék is lenne.:P -
dzoli93 #691 De azért én annak nem örülnék ha olyan graf.-ja lenne mint a virtual busnak.Ja és j -
Én azt mondom, hogy ha az irányítása, fizikája, játékmenete, belső nézete jó lenne és lenne benne egy nagy város és könnyen modolható lenne, akkor még a el is nézném, hogy nem prósztrít szintű a graf. Mert engem az nem fog meg, ha csillog minden, de 120al megy az ikarus a hajtűkanyarba... csatlakozom akyyy ötletéhez, annyival módosítva, hogy barcika-miskolc-arnót :D jó kis 280as Ikarusokkal meg Conecto-val :) -
De elötte jöhet az SZKT-s skin:D -
meg pályaszerkesztőőőő:D:D:D elvileg az egyik hasonlít nagyon a merci csuklósokhoz, szal megtsinálni valahogy a barcika-miskolc vonalat, ój jeah:D -
Remélem berhelhető lesz a game... Inkább legyen fasza minden, buszt megmajd alkotnak a modderek hozzá :D Csak legyen fasza a játékmenet, meg jóóóó nagy map! -
Annak a városi Neoplannak olyan Solarises orra van xD -
És hol marad a MB G Citaro?:O
-
Gibor #684 Nahát oké hogy megosztották de vlami elkerülte figyelmeteket sztem... ez elég pofátlanság hogy FÉNYKÉPEKET tesznek be... az agyam eldobom nem tudnayk egy 3dsmax-os renderelést csinálni vagy mi? -
persze, ott a szmájli :D -
nah végre első game ahol lesz duplacsuklós busz! asszem szana szét fogom gamelni magam még ha nem valósághű akkor is! kivi vok rá h milyen a 2 csukló mert vbus-ban nem megy :S -
TottiZsolt #681
-
Az elethu grafikat remelem viccnek szantad. Ezek fenykepek, semmi kozuk a jatekhoz. -
visszavonom, most bejött...pff
húú bakker itt nagyon élethű a grafikája
-
egy kép se jön be -
TottiZsolt #677 Duplacsuklós ollé!
De a merdzsó se rossz...
-
MAN Lion's City M:
NEOPLAN Centroliner:
MAN Lion's Regio:
Volvo 8700:
VAN HOOL AGG300:
VAN HOOL AG 300:
Mercedes CapaCity:
NEOPLAN skyliner:
Hat ennel talan meg a Bus Driver-nek is tobb busza volt... -
UPDATE!!!
Jott egy e-mailem a Bus Simulator 2008 fejlesztoitol.
Itt: http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=1 lathatjatok, hogy milyen buszok lesznek a game-ben:
City buses
- MAN Lion's City M
- NEOPLAN Centroliner
Long-distance buses
- MAN Lion's Regio
- Volvo 8700
Articulated buses
- VAN HOOL AGG300
- VAN HOOL AG 300
- Mercedes CapaCity
Double decker
- NEOPLAN skyliner
Check this out now! (: -
én meg zártam:D -
yeee szülinap forradalmat indítottam^^ -
BSZ Máté -

-
Boldog szülinapot Máté! 
bocs, hogy ilyen későn, most tudtam benézni -
Gibor #669 nem kell inkább.... 

-
Még elpirulok!:D -
TottiZsolt #667 Csatlakozom: Boldog Születésnapot Máté! -
Jajj nekem!Nagyon,nagyon,nagyon köszsönöm mindenkinek!!!! 

-
Gibor #665 Máté: boldog szülinapot...
Közösség: Jó lenne ha nem 1busz 3kamion szimulátor önne ki hanem kicsit több bus jöhetne mert kamionnal elvagyunk árasztva :D
-
Ugy ertem, 4 darab szimulator (kamion es busz) fog kijonni. Ebbol 1 buszos (Bus Simulator 2008) es 3 kamionos (18 Wheels of Steel: American Long Haul, Euro Truck Simulator, Rig `n` Roll). Ja, es I `m wishing Happy Birthday to You mate! (: -
4 busz ÉS kamion (ebből 1 a bus, ez, és 3 a kamion, 18wos American Long Haul, Euro Truck Simulator, és a rignroll)
(Máté BSz) -
igen vígasztal mert te vagy az egyetlen aki ezt mondta nekem köszönöm! 

-
Ha ez vígasztal.Boldog Szülinapot! -
4 busz szimulátor? hol mikor merre? Matthew boldog születésnapot! bezzeg én egy ilyet sem kaptam amikor nekem vol 

-
Tudok rola, mivel jatszottam a 18 Wheels of Steel sorozat osszes reszevel pl. Ettol meg igaz, hogy most el leszunk latva, ugyanis majdnem egyszerre 4 busz es kamionszim fog kijonni. -
Végre valaki aki észrevette 
Köszi!!!! -
ha ma van^^ -
boldog szülinapot -
Ja de buszos nem naon 
Tomstelnek: oksa de nem szeretem ha le neva -nak! Legalább is fórumon le ne törjön a keze senkinek + 2 betü miatt enyi... -
eddig is volt már jósok kamionos.