2313
Bus Simulator 2008
  • Misi az ezredes
    büntetőpont mért jár? amúgy nekem nem kell nagyon vidéki nekem csak belvárosban a 2 csuklós kell :D
  • dzoli93
    bocsi elbaódott a billentyűm de már jó.Ja és még az is jó lenne h a nagy városon kívül vidék is lenne.:P
  • dzoli93
    De azért én annak nem örülnék ha olyan graf.-ja lenne mint a virtual busnak.Ja és j
  • Penge88
    Én azt mondom, hogy ha az irányítása, fizikája, játékmenete, belső nézete jó lenne és lenne benne egy nagy város és könnyen modolható lenne, akkor még a el is nézném, hogy nem prósztrít szintű a graf. Mert engem az nem fog meg, ha csillog minden, de 120al megy az ikarus a hajtűkanyarba... csatlakozom akyyy ötletéhez, annyival módosítva, hogy barcika-miskolc-arnót :D jó kis 280as Ikarusokkal meg Conecto-val :)
  • Máté94
    De elötte jöhet az SZKT-s skin:D
  • akyyy
    meg pályaszerkesztőőőő:D:D:D elvileg az egyik hasonlít nagyon a merci csuklósokhoz, szal megtsinálni valahogy a barcika-miskolc vonalat, ój jeah:D
  • Nightwish006
    Remélem berhelhető lesz a game... Inkább legyen fasza minden, buszt megmajd alkotnak a modderek hozzá :D Csak legyen fasza a játékmenet, meg jóóóó nagy map!
  • Nightwish006
    Annak a városi Neoplannak olyan Solarises orra van xD
  • Máté94
    És hol marad a MB G Citaro?:O
  • Gibor
    Nahát oké hogy megosztották de vlami elkerülte figyelmeteket sztem... ez elég pofátlanság hogy FÉNYKÉPEKET tesznek be... az agyam eldobom nem tudnayk egy 3dsmax-os renderelést csinálni vagy mi?
  • akyyy
    persze, ott a szmájli :D
  • Misi az ezredes
    nah végre első game ahol lesz duplacsuklós busz! asszem szana szét fogom gamelni magam még ha nem valósághű akkor is! kivi vok rá h milyen a 2 csukló mert vbus-ban nem megy :S
  • TottiZsolt
  • bepe79
    Az elethu grafikat remelem viccnek szantad. Ezek fenykepek, semmi kozuk a jatekhoz.
  • akyyy
    visszavonom, most bejött...pff

húú bakker itt nagyon élethű a grafikája
  • akyyy
    egy kép se jön be
  • TottiZsolt
    Duplacsuklós ollé! De a merdzsó se rossz...
  • bepe79
    MAN Lion's City M:

NEOPLAN Centroliner:

MAN Lion's Regio:

Volvo 8700:

VAN HOOL AGG300:

VAN HOOL AG 300:

Mercedes CapaCity:

NEOPLAN skyliner:

Hat ennel talan meg a Bus Driver-nek is tobb busza volt...
  • bepe79
    UPDATE!!!

Jott egy e-mailem a Bus Simulator 2008 fejlesztoitol.
    Itt: http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=1 lathatjatok, hogy milyen buszok lesznek a game-ben:

City buses
    - MAN Lion's City M
    - NEOPLAN Centroliner

Long-distance buses
    - MAN Lion's Regio
    - Volvo 8700

Articulated buses
    - VAN HOOL AGG300
    - VAN HOOL AG 300
    - Mercedes CapaCity

Double decker
    - NEOPLAN skyliner

Check this out now! (:
  • [HUN]FaTaL
    én meg zártam:D
  • leho94
    yeee szülinap forradalmat indítottam^^
  • [HUN]FaTaL
    BSZ Máté
  • bepe79

• Tomsteel
    Boldog szülinapot Máté!

bocs, hogy ilyen későn, most tudtam benézni
  • Gibor
    nem kell inkább....
  • Máté94
    Még elpirulok!:D
  • TottiZsolt
    Csatlakozom: Boldog Születésnapot Máté!
  • Máté94
    Jajj nekem!Nagyon,nagyon,nagyon köszsönöm mindenkinek!!!!
  • Gibor
    Máté: boldog szülinapot...

Közösség: Jó lenne ha nem 1busz 3kamion szimulátor önne ki hanem kicsit több bus jöhetne mert kamionnal elvagyunk árasztva :D
  • bepe79
    Ugy ertem, 4 darab szimulator (kamion es busz) fog kijonni. Ebbol 1 buszos (Bus Simulator 2008) es 3 kamionos (18 Wheels of Steel: American Long Haul, Euro Truck Simulator, Rig `n` Roll). Ja, es I `m wishing Happy Birthday to You mate! (:
  • gumikacsa
    4 busz ÉS kamion (ebből 1 a bus, ez, és 3 a kamion, 18wos American Long Haul, Euro Truck Simulator, és a rignroll)

(Máté BSz)
  • Misi az ezredes
    igen vígasztal mert te vagy az egyetlen aki ezt mondta nekem köszönöm!
  • Máté94
    Ha ez vígasztal.Boldog Szülinapot!
  • Misi az ezredes
    4 busz szimulátor? hol mikor merre? Matthew boldog születésnapot! bezzeg én egy ilyet sem kaptam amikor nekem vol
  • bepe79
    Tudok rola, mivel jatszottam a 18 Wheels of Steel sorozat osszes reszevel pl. Ettol meg igaz, hogy most el leszunk latva, ugyanis majdnem egyszerre 4 busz es kamionszim fog kijonni.
  • Máté94
    Végre valaki aki észrevette
    Köszi!!!!
  • leho94
    ha ma van^^
  • leho94
    boldog szülinapot
  • Misi az ezredes
    Ja de buszos nem naon

Tomstelnek: oksa de nem szeretem ha le neva -nak! Legalább is fórumon le ne törjön a keze senkinek + 2 betü miatt enyi...
  • akyyy
    eddig is volt már jósok kamionos.