2313
Bus Simulator 2008
  • Máté94
    Meg kérlek ré,hogy akkor máshol hitegesd az emebereket.Köszi!
  • bepe79
    Ja, hat persze. Mikor december 7-en fog megjelenni a boltokban, akkor te biztos ezt lattad mar most a boltban. En is az UK-ban lakom (Anglia, Lincolnshire), de en meg nem lattam sehol boltban...
  • Máté94
    Tudjuk!IKívülről!
  • Máté94
    Elhiszem ha adsz róla képet!:)
  • KulacsKa
    Hm itt mindenki ezt varja mert en londonban lattam egy megveheto peldanyt eleg jol nezet ki .
  • Máté94
    Még menü se lesz!
  • Tomsteel
    ez az égkép....ehhh szörnyű, pokoljárat
  • Tomsteel
    hát nemtudom. a srácok ennek a hét elejére ígértek olyat amit mindenki már régóta várt, szóval szerintem azért olyan nagy itt a csend, mert mindenki összeszorított fogsorral várja a fejleményeket, és csőretöltik a "baxxameg igazunk volt + szomorúszmájli" kommenteket
  • bepe79
    Meg felo, hogy akkor nem a jatek korai stadiumabol valok voltak azok a kepek, hanem a mostani majdnem veglegesbol valoak.
  • Tomsteel
    köszönjük!

istenem a középső képen az a kerék...szerintem egy hatlapfejű csavart akartak modellezni csak nagyobbra sikerül
  • bepe79
    A nemet pcgames.de oldalon talaltam uj kepeket a jatekbol (ingame screensshot):

Letoltottem oket a winyomra es ingyenes kepfeltoltore feltoltottem oket, hogy lehessen ide linkelni rendesen oket gond nelkul. A link, ahol talaltam oket: http://www.pcgames.de/?article_id=621484

Velemenyek? Voltak mar, vagy csak nekem ujak?
  • Misi az ezredes
    Nah azért jó hogy csinálnak bele jó buszokat de legyenek jól kidolgozva a tájak meg ienek! pl.: Belvárost szerintem előnyösebb csinálni mert 10-20 jó épület modelt készítenek váltogatják a tapétát rajta és hopp máris sok féle ház! a busz modelleket meg inkább másra bíznám pl.: Bus Driver-es emberekre mert azok tetszettek! Irányíthatóságot meg dolgozzák ki rendesen! Mert ha szar lesz akkor 90% h ez a hír itt a fórumon elterjed és nem sok ember veszi meg vagy tölti le [warezről]

szal szurkolok fiuk! azt hiszem szügségetek van rá!

nah enyi majd a megjenelnéskor körmölök a game-ről!

addig is adásszünetben leszek mert épp az NFS ProStreet-et oltogatom!

Nah csá
  • gabesz012
    Szivesen. :)

A Volvo 7700-ast hiányolom, hogy nincs benne alapból. :( De legalább Merci van, meg a Van Hool szörnyeteg sem lehet rossz. :) Engem az sem érdekel, ha csúnya lesz (elég ha a bus driver graf szintjét eléri), csak legyen valóban sim-es és legyen szép a belsőnézet. Ja és jelenjen meg 2 hét múlva! :) (amire nem sok esélyt látok...)
  • Gibor
    modellezni nem mehéz... főleg nem buszokat...
  • GPx8
    Biztos sokkal nehezebb mint egy kocka Ikarus, de kihívás, az biztos...
  • Misi az ezredes
    lol mintha az olyan egyszerü lenne! amúgy idővel 99% hogy lesz ha még nem is magyarok csinálják!
  • GPx8
    Ha jó lesz a játék (szim.), akkor csinálna vki Ikarus 55-öt??? Lécci, lécci!!!
  • Haresz80
    Volvo 7700A- sat nem csinál vki bkv festésben?
  • Misi az ezredes
    XD a busz szim 2008-ba?
  • VL67
    Nálam egy C83-as készül...
  • Tomsteel
    szerintem minden "public transport" fannak ött ücsörög a szive csücskén. az enyémen elég szilárdan. igen az bizony hat henger és 10 lityi, bő 200 lóval vontatva. nem egy kiélezett motor, de nyomatéka az van dögivel
  • Penge88
    Kössz, mai nap is okosabb lettem :) Felénk nem jár Classic, vagy 3 Conecto Merci jár meg nagyrésze 280as ikarus
  • K Ace
    Itt nálunk a Jászkun Volánál a buszállomány legalább 80%-a 280-asok bol áll. Csak a legtöbb már classic.
  • gabesz012
    Az a 10 hengeres ördög csak 6 hengerrel rendelkezik. :) A (Rába) D10 elnevezés nem a hengerek számát jelöli. A "csuklómeghajtás" szakszerű neve meg tolócsuklós.
  • Penge88
    Nagyon jó!! Nagyon jól néz ki!! Hát Arnótra jár még ilyen...szerencsére... jó kis 10 hengeres ördög! Egyszer, mikor még kisebb voltam, volt szerencsém megnézni egy ilyen 280asnak a forgalmiját, a 10100 ccm-re emléxem belőle :) 284-est gondolom vágjátok, az is hasonló, csak csuklómeghajtású és vannak menetirányra merőleges ülések is... Aki nem, annak egy kép:

http://www.fw.hu/tavolsag/bpa121.jpg
  • Máté94
    Nekem tetszik:D
  • gumikacsa
    Nem tudtam, hova tegyem, hát ide teszem, remélem tényleg modolható lesz a játék. Ez készül nálam a nagy öreg tiszteletére (sajnos hamarosan a mátra volántól is kikopik az összes 280-as). Tudom, csináltak már ilyen modellt, jobbat is, de ez mégis csak saját gyártmány. :D
  • Máté94
    Egyenlőre még nem tudjuk de réménykedünk:D
  • kem001
    December 7 biztos megjelenés már?
  • bepe79
    Ha a weblapon azt irtak, hogy jovo heten visszajonnek valamivel, amit minden rajongo szeretne, akkor az ket dolog lehet. A full game az meg nem, mert az ket het mulva, dec. 7-en jon. Ebbol kifolyoan vagy uj ingame kepekt kapunk a mar veglegesnek mondhato game-bol, vagy pedig publikus DEMO-t.
  • Máté94
    Remélem a fejlesztők direkt raktak fel ilyen ronda képeket,mert biztos megepi lesz a full game és az biztos szebb lesz:D
  • Gibor
    de itt a fejlesztő is u.a... hát már télleg nemazért de sülyedjen el aki a Ship Sim. nál szarabul optimalizálja be a graffot... hisz a fejlesztő u.a. a grafikai engine saját tudtommal akkor most miért csinálnának egy szarabb gamét... meg nekükis érdekük a szebb graf.. bár a modelleket látva :S
  • Misi az ezredes
    legyél optimista pls..
  • akyyy
    bus drivernél is ezt mondták hogy haulinnál rosszabb grafika nem lehet hisz ua a motor, erre nézd meg
  • bepe79
    Kevesebb, mint ket het van a megjelenesig, 13 nap !!!
  • Gibor
    A grafika biztos a Ship Simulátoré lesz ez tuti leis van írva ugyanaz az engine és sztem 2008-ban eegy ujjab gémnek nem fognak rosszab graft optimalizálni... Szóval még lehet jobb lesz... a lényeg hogy a modellekel csináljanak vlamit mert egy kezdő modeller csinál olyat ami ottvan.
  • Myster X
    szerintem bőven jó lenne egy elfogadható grafika egy remek irányítás, egy könnyű pályaszerkeztő így mindenki saját igénye szerint készíthetné a pályát egy könnyen kezelhető "belemodoló" és remek modellezők :) akik "magyarossá" változtatnák a játékot. remek példa rá a Trainz Railroad Simulator 04, 06, TC... nem tudom mennyire ismeritek de ha a Bus Simulatornak ilyen "motorja" lenne szerintem bőven jó játék lenne :)
  • bepe79
    http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=1

`Keep checking our website for the latest news. Our new website is coming along nicely and we will be back early next week with something that all fans have been asking for...`

Azaz:

Nezzetek tovabbra is a web-siteunkat a legujabb hirekert. Az uj web-oldalunk hamarosan erkezik, es a kovetkezo het elejen visszajovunk valamivel, amit minden fan kerdezget tolunk (magyarul amivel minden rajongo faggat minket...)
  • Penge88
    Lehet ötleteket adni, de szerintem nem lenne vészesen nehéz lemodellezni mondjuk vagy 6 kis községet meg egy nagy(obb) várost... és akkor mindenkinek az igénye ki lenne elégítve. :) Én vidéki vagyok és élvezetesnek tartanám kimnenni a piros lámpák hadából és egy kacskaringós hegyi vagy erdő úton elmenni egy kis köségbe, onnan egy másikba majd vissza a városba stb. De szép is lenne... Persze a városi dugó is egyfajta kihívás, az is jó, csak sok játékba találkoztam már vele... És már hiáynzik a városon kívüli légkör a játékokból... Onnan tudom, mert én a mm2-be tettem be buszokat és ott buszocskáztam... :P
  • dzoli93
    De azért valóságosabb lenne.mondjuk akkor is lenne szentem belváros.és akkor többen szeretnék a játékot mert vki a vidéket vki a belvárost vki meg mind a 2-őt szeretiXD