2313
Bus Simulator 2008
-
#2193 A Bus Driver-nel a demo = full + korlat-al, ahogy sok 18wos-nal is, tehat nem kell leszedni full game-et, eleg a crck hozza.
A shift+del combo pedig nem szokott jot tenni a win registry-nek hosszu tavon, jobb az uninstall. :) -
#2192 őőő, a bus driver meg sincs, mentem pár kört a demoval, és nem is szedtem le a teljest.
Egyébként a bus sim 2008-al végre sikerült felismertetni a kormányt. Hát, próbálkoztam egy kicsit menni. Az lett a vége, hogy a játék szőrőstől bőröstől kapott egy shift-del billentyűkombinációt... -
#2191 ...meg gondolom a Bus Driver is, ami ezeknek a motorjára készült. Én ezt a Bus SImet viszont inkább billről játszom, kormánnyal még nehezebb és rosszabb az irányítása SZVSZ. -
#2190 Hát, ha igazi szim lenne, akkor ezzellenne az igazi. A 18 wos, és a king of the road nagyon patent vele... -
Gibor #2189 nekem logitech Wingman Foemula Force GP van és már megoldódott felismeri. -
#2188 SZtem nálad is az van, mint Gibornál #2184. Bár Gibor nem írta, neki milyen Logitech kormánya van.
El nem tudom képzelni, hogy a 900 fokban elfordítható G25-tel élvezhetően lehetne ezt a játékot irányítani... -
#2187 Én ezt bejelölöm, kilépek, játék újraindít, de kormány konfig ugyanúgy sehol... -
#2186 Azert remenykedtem benne, hogy a 3. vagy 4. patch (mert mar kb. ott tartunk) jatszhato allapotba hozza billentyuzettel a game-et, de ezek szerint tevedtem. Ez viszont eleg sajnalatos teny. Ha tovabbra is ugral benne a busz ossze-vissza, meg iranyithatatlan billentyuzettel meg mindig, akkor hamarosan uninstall lesz nalam is a vege. -
#2185 Mér, nem mondhatod, hogy nem kérdezi meg a patch telepítésénél, hova akarod. Vannak patchek, amik képesek korrektül felismerni a telepítési útvonalat, és vannak, amik figyelmen kívül hagyják. Így legalább jut a következő Bonus Pack changelogjába is valami, hiszen maga a játék kezd a tökéletes felé közelíteni amúgy... -
Gibor #2184 Jahjó... megvan miért nem isemert fel semmit... a legelső patchet feltelepítette a többi mind egy uj Bus Simulator 2008-ba ment ami a Bus Simulator 2008 könyvtárban található meg... gratulálok nekik... -
#2183 Én értettem az iróniát (vagy mi a szöszt), hogy a G25 "alap" cájg volna-itt Csehországban szeptemberben 6000, karácsony előtt "akciósan" 8000 koronáért vesztegették - CZK->HUF nagyságrendileg 1:10. Bár lehet, hogy az "alapot" gumikacsa úgy értette, nincs köré (még) cockpit építve :D
Neeeem, szóval az, hogy 2008-ban egy szimulátor nemhogy TrackIR-t nem támogat alapból, hanem széles gamerkörben elterjedt USB-s analóg beviteli eszközöket nem támogat rendesen, az egy vicc SZVSZ (nemmintha lenne TrackIR-em, meg igazándiból senki nem próbálta szerintem e fórum olvasói közül, de akkoris....) -
#2182 Hát, buszos arcade játékként pedagógiai célzattal adok középszerű minősítést, mert dolgozni azért dolgoznak rajta - 4 patch 2 hónap alatt, a javításra törekvés szándéka legalább látszik.
Szimulátorként (merthogy a neve ezt sugallja) a béka segge alatt levő Marianna-árok mélységeivel vetekszik.
"Bus Tycoon"-ként pedig nem is lenne annyira vészes - ahhoz viszont kevés feature van benne a kategóriához.
Bus Driver pl. nem veri át a vásárlóit: pusztán a játék címét látva, nem teszed be olyan kategóriába, aminek a minimum követelményeit sem üti meg. -
#2181 azért az alap kifejezésen nem pont a g25 érti az ember...alap mint kormány + 2 pedál "azt off", esetleg még FFB. -
#2180 "középszerű" - na, azért ennyire ne dicsérd túl... :D -
#2179 Mert túl jó az a kormány ennek a játéknak, kár is a Force Feedback motorokat amortizáltatni vele. Én is billentyűzetről játszom (már amennyit....), mert az irányítás továbbra is egy rakás f*s, SZVSZ szimulátor jellege ennek sose lesz, ha a fejük tetejére állnak a fejlesztők, akkor is csak egy optimalizálatlan, középszerű arcade marad. -
#2178 Bonus Pack 2 tartalmazza az összes eddigi patchet+"bonus"-t (mik a bónuszok amúgy?), tehát alapjáték + Bonus Pack 2 telepítés elég.
Re #2176: AZért nincs ott, mert nincs, vagy nem jól van felpatchelve a játék. -
#2177 Nekem is ilyen van:D -
#2176 hát felismerni csak a gombokat ismerte fel, de a beállításokban nincs ott az a menü, amin az egered van:S -
#2175 hát, az enyémet nem ismeri fel, pedig az enyém isegyalap logitech g25 -
#2174 Ja és mégvalami, majd ha most felteszem a Bus Simulatort, akkor milyen sorrendbe tegyem fel a dolgokat?:D először Patch V1.1 aztán Patch V1.12 majd a Bonuspack 1 -t? vagy mehet rögötn a Bonuspack 1? -
#2173 Egész pontosan:
Az EINSTELUNG-ban beikszeled a joystick, gamepad, kormánykerék engedélyezését (EINGABEGERAT VERWENDEN - beviteli eszköz engedélyezése). Kilépsz a játékból, újra elindítod (üzen is németül, hogy a beállítások csak újraindítás után élnek majd), és megint belépsz az EINSTELLUNGEN-> STEIERUNG (irányítás) részhez, ahol már tudod majd konfigurálni a tengelyeket (gas geben - gáz, bremse - fék, links - balra, rechts - jobbra). Az elején kéri, hogy térítsd ki a tengelyeket minden irányba teljesen (= kormány jobbra ütközésik, kormány balra ütközésig kitérít, gáz- és fékpedál tövig benyom). Ezek után tudod a kívánt tengelyt adott funkcióhoz rendelni. -
#2172 Rendben, megpróbálom. Köszi!:) -
#2171 Nekem a legalapabb Logitech kormányom van, és a Bonus Pack 2 után felismerte.Felismerni felismerte a Bonus Pack 1 után is, de csak a gombokat, BP2-ben már a tengelyeket is - igaz, KONFIGURÁLNI KELL az EINSTELLUNGEN (Beállítások) alatt. -
Gibor #2170 érdemes kipróbálni.. bár a logitech kormányomat nem ismerte fel... -
#2169 Üdv!Amikor megjelent a Bus-Simulator 2008, akkor letöltöttem és nem ismerte fel a logitech kormányomat. Most sem ismeri fel senkinek sem?Csak hogy érdemes-e megint feltennem a javításokkal együtt? -
#2168 Nem, de ha az új peccsbe beaktiválom a modokat, a következő indításnál 355-ös hibaüzenettel nemindul, és csak a reinstall segít. -
#2167 az is egy nagy lol, hogy még az angol ki sejött... meg se lehet venni. meg modokat látodd már valaki?:D -
Gibor #2166 érted mégha ilyen noname izé lenne aztmondom ok :D meg azértazt írják FULL support... na mind1 majd legközelebb. -
#2165 rofl -
Gibor #2164 ahha Logitech kormányomat egyáltalán felse ismeri... pff -
#2163 Full support for steering wheels, bug fixes + many more -
TottiZsolt #2162 Hivatalos oldalon kint van a második Bonuspack... -
FafejTom #2161 Itt is van patch hozzá -
#2160 Igen, jott. Letoltheto innen: http://www.icebytes.de/uploads/media/Bonus1_setup.exe
De most nemsokara jon majd egy ujabb patch, az remeljuk meg javit rajta egy kicsit, mert meg mindig nem az igazi. -
#2159 Hali
Jött ki javítás az irányításra?
Mert letöltöttem de 2percet nem játszottam vele az irámyítás miatt:) -
#2158 Megjelent a játék angolul? És mit tud a bonus pack 1? Mert nekem csak két patchem van. Vagy azok a bonus packok?:D Igaz még ki sem próbáltam a játékot csak majd akkor ha azt mondjátok hogy normális szintre került :) -
Gibor #2157 hát már csakaz optimalizálás meg a grafika irányítás hangok... kb ezek a legnagyobb ggondok :D:D:D:D:D: mondjuk ugy hogy a komplett játék :D -
#2156 Ezek eleg jol hangzanak. A Bonus Pack 10-re majd csak kipofozzak ugy ezt a game-et, hogy egy szintre keruljon a Bus Driver-el.. -
Gibor #2155 Thursday, January 17th, 2008
Bonuspack 2 coming up!
Within the next few days the second bonus pack for Bus-Simulator 2008 will be ready to download!
It will contain:
- Joystick, Joypad, Steering Wheel support
- Bus lines: play them as often as you want
- Own sounds for each bus
- Stop announcements by speaker
- Change the in game resolution
- New settings in the options menu -
#2154 számomra is fura meg lehet csak én vagyok a balfék mert már a régebbi bus driver se megy tökéletesen pedíg régen az gond nélkül futott....na mindegy majd csak lesz valami megoldás