2313
Bus Simulator 2008
  • zolo
    Fogadd el a tanácsom, és ne próbáld ki ezt a szar...Élvezhetetlen, ronda, szaggat, szar...

Bus Driver is jobb nála...
  • Attila889
    9600Xt- nem megy? :D
    Ne nevetessetek már...nekem Geeforce Fx5200-am van és megy? XD XD
    Pedig a 9600-os Ati jobb mint az enyém XD XD
    Ehh ez röhej :)
  • xxdani
    de buszozni akarooookkk na jó akkor marad a bus driver
  • zolo
    Rá se ránts, úgyis szar az egész úgy ahogy van :D
  • xxdani
    hát nem egy mai csirke az tény de nem hittem hogy ekkora igényei vannak (ati radeon 9600XT) na mindegy. azért köszi
  • [HUN]FaTaL
    gyenge a vga-d.
  • xxdani
    Helló! valaki tudna segíteni hogy mi a gondja?

can't open video device. try -W3D command line option
  • Gibor
    sry de még sajna angol nyelv sincs.
  • volfika
    Hello!
    Magyarositást keresek,hozzá hol lehet letölteni???
  • Attila8805
    MEgoldódott!
  • Attila8805
    Hali skacok az mért van hogy elindul a játék lemegy a két reklám vagy mi kidob az asztalra.
    Lehet az a baj hogy felraktam a patch-et?
  • bepe79
    Hat igen. Ha az iranyitast bill-el teljesen rendbehozzak, es normalisan fog mukodni a game az osszes kormany+pedallal, akkor lehet, hogy azzal ujra eletet lehelnek ebbe a topikba is. :) Bar kicsit mintha a fejlesztok patch-kiadasi kedve is lankadt volna az utobbi 2 hetben. Remeljuk, hogy egy ujabb folton dolgoznak.
  • Schwarz
    Kicsit mintha lankadt volna az érdeklődés a játék iránt
  • Attila889
    nincsen angol fájl hozzá skacok? :P
    Mert nekem így játszhatatlan meg az opcióban sem tom mit kell leúzni hogy az én gépemen menjen: Intel P4 2.0 GHZ,Geeforce FX 5200(128 MB) 768 MB RAM
  • Gibor
    dehogy fog akkor már kijött volna mivel most linkelték be de én már vagy 2héttel ezelöt nézegettem... de nekem meg semmit a gmbok működnek és kész.
  • TottiZsolt
    Boldog Új Évet Kívánok eme játék felhasználóinak!
  • sure
    Változott, bár sokkal használhatóbb nem lett...

Igen, az analóg kormányzásra már reagál a busz, a kerekek elfordulnak balra/jobbra.

A gázt/féket viszont nem ismeri fel, és egyik kormányon levő gombhoz sincs semmilyen funkció rendelve defaultként, a játék interfaca-ében továbbra sem lehet tengely/kormánygomb hozzárendelést csinálni. Sőt, ha ezzel a -d USE_WHEEL paraméterrel indítom, a billentyűzetre egyáltalán nem is reagál... Gondolom, pár nap múlva jön majd egy "Bus_PlayWithWheelAndGasBrake_01.zip".
  • bepe79
    BUEK!
  • Tomsteel
    B.U.É.K. mindenkinek !! éljen a bus sim 2oo8 :)
  • Gibor
    kösz...
  • Tomsteel
    jó lett a logo-d :)
  • Gibor
    ezmár fnt van kb 2hete.. amugymeg semmi nem változik... legalábbis nálam nem.
  • bepe79
    A hivatalos web-oldalon a MODDing szekcioban (Additional Material & Modding) megjelent valami file, itt lehet letolteni:

http://www.icebytes.de/uploads/media/Bus_PlayWithWheel_01.zip

azt irja, hogy ez a Bus_PlayWithWheel.zip es az info hozza: ``Startup-Datei für Lenkrad- und Gamepadunterstützung``

Ezzel sem mukodnek a kormanyok, csak a gombok rajtuk?
  • passatgt
    ja bocs azthittem rigsofrods topikban vagyok:D
  • passatgt
    fejlesztő
  • sure
    :)

Azért látszik a fejlődés, pár héten belül máris jött hozzá egy patch meg egy bonus pack, tehát dolgozni dolgoznak rajta a fejlesztők - csak nem értem, hogy ezeket miért nem a játék megjelenése ELŐTT korrigálták (az irányítás dolog pl. nem hiszem, hogy nem szúrt szemet egyik tesztelőnek sem. Hacsak azért nem, mert ilyen nem volt...)
  • Haresz80
    Szerintem a BVE-re gondol.
  • PLackó
    És mi a progi neve?
  • gumikacsa
    Nem igazán játszom vele.
  • akyyy
    akkor meg kanyarodj ebben a játékban össze-vissza:D
  • gumikacsa
    Arra meg már van ennél sokkal komolyabb cucc, ami szebb is, jobb is, meg már magyar pályák is vannak hozzá. Ráadásul ingyenes is.
  • akyyy
    Ebből a játékból remek villamos szimulátort lehetne csinálni. ugye ha neki megyünk egy villanyoszlopnak,magától kanyarodik, tehát láthatatlan oszlopokkal meg az útra kis texúrázással tudnánk síneket csinálni, kanyarodni nem kéne, csak előre meg hátra menni, megálni megállókba:D

• sure
    Én asszem még ezt a részt is értem nagyjából:

AMD 3000 mit Win XP Prof.
    512 MB Grafikkarte

Szívesen, máskor is.
  • Neton
    Majd lehet az angolt megpróbálom megint, lehet azt kicsit jobban összeheggesztik. :)
  • Neton
    Én akkor sem értem, csak az anti-virus szoftver részt, ami előtte vagy az tőlem háború is lehet. :) Beraktam kivételek közé, de nem segített. Mondjuk megnéztem a progit, és a busz nagyon gázul kanyarodik a patch után is, úgyhogy az a 3 perc game elég volt. :)
  • Schwarz
    ahh, ez durva
  • sure
    Mondjuk én nem ZoneAlarmot használok, de esetleg próbáld meg betenni a "kivételek" közé (ha van ilyen opció), hogy az indítófájlt ne csekkolja a virnyákkergető/tűzfal.
  • sure
    Én sem tudok igazándiból németül. Csak keresgéltem a hivatalos fórumon, és találtam más usernél ugyanazt a hibaüzit. A "Schuld war meine Anti-Virus Software." -hez meg nem kell nagy némettudás... :D
  • Neton
    Amúgy meg kikapcsoltam a ZoneAlarmot és működött, de ez mekkora lúzerság már a készítőktől...
  • Neton
    nem tudok németül. lefordítanád? thx. :) Tényleg nem tudok...