2313
Bus Simulator 2008
  • [HUN]FaTaL
    már a fullból is van angol rég de egy nagy rakás fos:D
  • PLackó
    hmm,ez angol nyelvűnek tűnik.
  • akyyy
    haa
  • Tomsteel
    ez a játék a jövőbe mutat, legalábbis a gépigényét tekintve :)
  • goofey84
    Emberek, hihetetlen ez a játék! Max grafikán iszonyatosan szaggat, holott 4 magos procim van, 2giga memória és geforce 8800gtx videokártyám. Vicc az egész játék...
  • [HUN]FaTaL
    A Bus Driver egész tűrhető volt, csak a cockpit:/
  • akyyy
    eddig legjobb busz szimulátor az a gta 2 -.-
  • [HUN]FaTaL
    Nah kipróbáltam. Hát ez egy fosrakás, low grafon 11 fps lol, TDUnak nincs ilyen gépigénye:D:D Másik hogy nem lehet érzékenységet állítjani, kormányt ugyan fölismerte de összevissza rángat a busz. A harmadik hogy ütközést elfelejtették hírtelen megállnak az autók. Na meg a váltó összevissza ugrált D és R között úgyhogy shiftdel.
  • [HUN]FaTaL
    Fogalmam sincs a némethez nekem nem volt hangulatom:D
  • akyyy
    igen? és van benne változás?
  • [HUN]FaTaL
    Na kijött angolul ez is, majd leszedem megnézem mert a némethez nem sok kedvem volt.
  • Attila889
    már megvan de azért köszi :D
  • [HUN]FaTaL
    Mit nem találsz?:D

ati.amd.com

Support for graphics cards

kiválasztod az oprendszert meg a kártyádat és kész
  • Attila889
    sziasztok.Tudom hogy most offolok de küldjön nekem valaki privit aki tud driver frisitőt Ati Radeon 9600Xt-hez mert én a hivatalos Ati oldalon nem találom.Előre is köszönöm Attila889(amúgy is frissiteni kell ehez a játékohz :D)
  • [HUN]FaTaL
    Kártyafüggő:) Gondolom valami kultúrált integrált karid van:)
  • akyyy
    nekem integrált van mégis ment, lol
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom milyen videókártyád van. Ha ATi akkor az ati.amd.com -ról töltsd le a drivert, ha nvidia akkor pedig a www.nvidia.com-ról. Telepítsd fel. Ha ezután sem működik a játék akkor valószínűleg videókártyát kell cserélned, de emiatt a játék miatt én nem tenném mert ez a game finoman foglmazva is egy sz*r.
  • atiboy014
    és ilyenkor mi a teendő??
  • [HUN]FaTaL
    Nem támogatja a játék a vga-dat, vagy nem tettél fel drivert.
  • atiboy014
    ez a hiba üzenet:can't open video device. Try W3D command line option
  • atiboy014
    hello két kérdésem lenne. az egyik h honnan lehet leszedni a gamet?? visszaolvastam adtatok meg rapidshare-s oldalt nekem egyben kellene. a második pedig az h a demot leszedtem de elindításkor azt írja ki h video device error try W3r. nemtudjátok h ez mi lehet?? előre is köszi. üdv
  • Scottt
    Valaki rátudná venni ,hogy kikapcsolja caps lock-ot?
  • gumikacsa
    Ne írj nagybetűvel.
  • merkon234
    VALAKI MEGTUDNÁ MONDANI HOGYAN KELL A FELBONTÁST BEÁLLÍTANI A JÁTÉKBAN?
  • merkon234
    VALAKI TUDNA MAGYARSÍTÁST CSINÁLNI?
  • akyyy
    valami uj játékről tud valaki?
  • bajusza
    eléggé kihalt a topic, a vBus-szal sokkal jobb játszani.
  • SzZs
    Én nemtudok németűl,és így nemtok vele játszani :(
    Angol verziót pedig nemtalálok sehol
  • Tomsteel
    enyhén szánalmas az egész szerintem, mondták páran, hogy próbáltak berakni új buszokat, de indulásnál kifagy az egész, arról nem is bezélve, hogy ha mondjuk egy komplett highpoly forgalom + busz modell csomagot készítene valaki hozzá, ha valami oknál fogva el is indulna, nem lenne gép amin élvezhetően futna ez az amúgy is "élvezhető" játék.
  • bepe79
    Lesz meg vajon valaha is uj patch hozza, vagy pedig ugy gondoljak, hogy ezzel az 1.30-al mar tokeletes a jatek, es ugyhagyhatjak, mint riska a ...?! Egyebkent ugy latom, hogy teljesen kihalt ez a topik, ez a busz-``szimulator`` sem hozta azt, amit elvartak tole sokan. Es hol van vajon az a rengeteg busz-modell, amit anno igertek? Csak ugy dobaltak a sok infot, hogy egyezseget kotottek az X-bus busz-modellezo tarsasaggal, es majd csak ugy elarasztanak minket a jobbnal jobb es elethubb busz-modellekkel, meg hogy folyamatosan erkeznek majd az addonok es modok hozza. Ehhez kepest kijott 2 vagy 3 patch, es ki is fujt az egesz. Mondjuk a web lapjukon szerver-hibara hivatkoznak, es azt mondjak, hogy majd most ujra beindul minden, de hat majd meglatjuk.
  • p910211
    Szevasztok
    Az Einstelungba hogy jön elő ahol a kormányt be tom állitani?Nem találok semmi olyat
  • Gibor
    TÁRS-OFF-WRZ-SPAM-TOPIK
  • akyyy
    én megmondom neked!

internetről!

utólag is nincsmit!
  • lkuti
    sziasztok
    légyszives valaki mondja meg nekem hogy honnan tudom letölteni a játék full verzióját.
    előre is kösz
  • jefferson83
    nincs
  • Balaka
    Van már honositás a gémhez??
  • gumikacsa
    Hát, azért túlzásokba ne essünk.
  • bepe79
    Tudom, elismerem a munkassagod az SCS softokkal kapcsolatban! Ismerlek a masik topikbol, tudom, hogy ismered minden porcikajat az osszes kamionos jateknak.
  • gumikacsa
    Na ne mond. Hidd el, nem én vagyok, akinek itt el kell magyarázni, hogy működnek az scs játékai...

(mellesleg a játékot uninstalláltam, a cd képet és a javításokat töröltem shift del-el.)
  • Balaka
    Sziasztok.
    Van már magyarositás a játékhoz?