2313
Bus Simulator 2008
-
már a fullból is van angol rég de egy nagy rakás fos:D -
hmm,ez angol nyelvűnek tűnik. -
haa -
ez a játék a jövőbe mutat, legalábbis a gépigényét tekintve :) -
goofey84 #2229 Emberek, hihetetlen ez a játék! Max grafikán iszonyatosan szaggat, holott 4 magos procim van, 2giga memória és geforce 8800gtx videokártyám. Vicc az egész játék... -
A Bus Driver egész tűrhető volt, csak a cockpit:/ -
eddig legjobb busz szimulátor az a gta 2 -.-
-
Nah kipróbáltam. Hát ez egy fosrakás, low grafon 11 fps lol, TDUnak nincs ilyen gépigénye:D:D Másik hogy nem lehet érzékenységet állítjani, kormányt ugyan fölismerte de összevissza rángat a busz. A harmadik hogy ütközést elfelejtették hírtelen megállnak az autók. Na meg a váltó összevissza ugrált D és R között úgyhogy shiftdel. -
Fogalmam sincs a némethez nekem nem volt hangulatom:D -
igen? és van benne változás? -
Na kijött angolul ez is, majd leszedem megnézem mert a némethez nem sok kedvem volt. -
már megvan de azért köszi :D -
Mit nem találsz?:D
ati.amd.com
Support for graphics cards
kiválasztod az oprendszert meg a kártyádat és kész -
sziasztok.Tudom hogy most offolok de küldjön nekem valaki privit aki tud driver frisitőt Ati Radeon 9600Xt-hez mert én a hivatalos Ati oldalon nem találom.Előre is köszönöm Attila889(amúgy is frissiteni kell ehez a játékohz :D) -
Kártyafüggő:) Gondolom valami kultúrált integrált karid van:) -
nekem integrált van mégis ment, lol -
Nem tudom milyen videókártyád van. Ha ATi akkor az ati.amd.com -ról töltsd le a drivert, ha nvidia akkor pedig a www.nvidia.com-ról. Telepítsd fel. Ha ezután sem működik a játék akkor valószínűleg videókártyát kell cserélned, de emiatt a játék miatt én nem tenném mert ez a game finoman foglmazva is egy sz*r. -
atiboy014 #2216 és ilyenkor mi a teendő?? -
Nem támogatja a játék a vga-dat, vagy nem tettél fel drivert. -
atiboy014 #2214 ez a hiba üzenet:can't open video device. Try W3D command line option -
atiboy014 #2213 hello két kérdésem lenne. az egyik h honnan lehet leszedni a gamet?? visszaolvastam adtatok meg rapidshare-s oldalt nekem egyben kellene. a második pedig az h a demot leszedtem de elindításkor azt írja ki h video device error try W3r. nemtudjátok h ez mi lehet?? előre is köszi. üdv -
Valaki rátudná venni ,hogy kikapcsolja caps lock-ot? -
Ne írj nagybetűvel. -
merkon234 #2210 VALAKI MEGTUDNÁ MONDANI HOGYAN KELL A FELBONTÁST BEÁLLÍTANI A JÁTÉKBAN? -
merkon234 #2209 VALAKI TUDNA MAGYARSÍTÁST CSINÁLNI? -
valami uj játékről tud valaki? -
bajusza #2207 eléggé kihalt a topic, a vBus-szal sokkal jobb játszani. -
SzZs #2206 Én nemtudok németűl,és így nemtok vele játszani :(
Angol verziót pedig nemtalálok sehol -
enyhén szánalmas az egész szerintem, mondták páran, hogy próbáltak berakni új buszokat, de indulásnál kifagy az egész, arról nem is bezélve, hogy ha mondjuk egy komplett highpoly forgalom + busz modell csomagot készítene valaki hozzá, ha valami oknál fogva el is indulna, nem lenne gép amin élvezhetően futna ez az amúgy is "élvezhető" játék. -
Lesz meg vajon valaha is uj patch hozza, vagy pedig ugy gondoljak, hogy ezzel az 1.30-al mar tokeletes a jatek, es ugyhagyhatjak, mint riska a ...?! Egyebkent ugy latom, hogy teljesen kihalt ez a topik, ez a busz-``szimulator`` sem hozta azt, amit elvartak tole sokan. Es hol van vajon az a rengeteg busz-modell, amit anno igertek? Csak ugy dobaltak a sok infot, hogy egyezseget kotottek az X-bus busz-modellezo tarsasaggal, es majd csak ugy elarasztanak minket a jobbnal jobb es elethubb busz-modellekkel, meg hogy folyamatosan erkeznek majd az addonok es modok hozza. Ehhez kepest kijott 2 vagy 3 patch, es ki is fujt az egesz. Mondjuk a web lapjukon szerver-hibara hivatkoznak, es azt mondjak, hogy majd most ujra beindul minden, de hat majd meglatjuk. -
p910211 #2203 Szevasztok
Az Einstelungba hogy jön elő ahol a kormányt be tom állitani?Nem találok semmi olyat -
Gibor #2202 TÁRS-OFF-WRZ-SPAM-TOPIK -
én megmondom neked!
internetről!
utólag is nincsmit! -
lkuti #2200 sziasztok
légyszives valaki mondja meg nekem hogy honnan tudom letölteni a játék full verzióját.
előre is kösz
-
jefferson83 #2199 nincs -
Van már honositás a gémhez?? -
Hát, azért túlzásokba ne essünk. -
Tudom, elismerem a munkassagod az SCS softokkal kapcsolatban!
Ismerlek a masik topikbol, tudom, hogy ismered minden porcikajat az osszes kamionos jateknak.
-
Na ne mond. Hidd el, nem én vagyok, akinek itt el kell magyarázni, hogy működnek az scs játékai...
(mellesleg a játékot uninstalláltam, a cd képet és a javításokat töröltem shift del-el.) -
Sziasztok.
Van már magyarositás a játékhoz?