2313
Bus Simulator 2008
  • Misi az ezredes
    jaja de lehet h azt végén akarják bemutatni hogy mindenki megvegye!
  • GPx8
    Nem látok belső nézetes képeket a vezető szemszögáből...
    Pedig, ha már szim, akkor ez is fontos lenne!
  • gumikacsa
    Ebben azért nem reménykednék....
  • bepe79
    Na, mar csak 8 es fel nap van hatra!
  • litlebubu
    Eztnézzétek meg
  • TheGOro
    dashboard? azt mar megint nem látok...
  • bepe79
    Ma`mma ma` nem hasad tovabb.
  • gumikacsa
    Tudtommal nem. Na megyek aludni, mert mámma má mámma van má....
  • bepe79
    Igen, a masodik csukloban gyanusan ott ul minden ember, mint az elso csukloban, es minden fej, meg kar ugyanott van mindkettoben. Ugyes kis Photoshop..
  • Tomsteel
    Magyarországon közlekedik ilyen valahol?
  • gumikacsa
    Bár ez a kép majdnem megzavart, hiszen az eddig általam látott képeken a középső rész 3 ablakos, ezen a képen pedig 4. De jobban megnézve látszik, hogy 1 280-as van photoshoppal módosítva (a hátsórész a középső másolata)
  • bepe79
    9 nap van a megjelenesig. Azt mar csak kibirjuk valahogy.
    Egyebkent mit tudunk a moddolhatosagrol? A Ship Sim 2k8 moddolhato volt?
  • Tomsteel
    reméljük nem....ez a duplacsukló....uhhh, thx a képet, szégyen, de még nem is hallottam róla.
  • gumikacsa
    Ikarus 293:

• gumikacsa
    A modellek nagyon ratyik. Az egy dolog, hogy a rajongók majd tesznek bele buszokat, de mi van, ha a játék megfekszik a 70.000 poligonos busztól a 2.000 poligonos után? :P
  • Tomsteel
    hát én még ilyen duplacsuklós 280(?!)-at se láttam még
  • Tomsteel
    jaj...ilyen későn ekkora sokkhatás éri az én szivecskémet

nagyon jó !!! lankadatlan lelkesedést kívánok a továbbiakban!!
  • Tomsteel
    dehogy kell sm3....többi képet láttad?
    valami textúraszűrés azért nem ártana neki.
  • gumikacsa
    Alakulgat ez, úgy mint az én modelljeim (szépen lassan):

• bepe79
    Ez a ket kep maris meggyozobb azert:

http://imagenerd.com/uploads/bus_02hWLS.jpg

http://imagenerd.com/uploads/bus_04Y4Jo.jpg

Az elso kepen mar rendes texturak vannak rahuzva a kornyezetre, az eg nem sargas-voroses, hanem normalis szinu, van napfeny, stb., es ugy latom, hogy meg megcsillano HDR effekt is lesz. Viszont ha lesz HDR, akkor az csak SM3-as videokartyakkal lesz gondolom. Meg a vegen kiderul, hogy minimum Shader Modell 3.0-at tudo VGA kellessz neki. (:
  • bepe79
    Akkor betartotta az Astragon az igeretet, megjottek a full zsir, uj ingame kepek, kicsicsazva a mar majdnem kesz game-bol. Igy mar eselyes, hogy masfel het mulva megjelenhet.
  • bepe79
    Azta! Na ez mar igen. Igy mar mindjart jobban fest egy kicsit.
  • Tomsteel
    most vettem észre, hogy van második oldal is....duplacsuklós rulez :)
  • akyyy
    csuklósmerci jeah
  • Tomsteel
    mondjuk azért örülnék, ha arra az "árnyék" nevezetű dologra rágyúrnának még egy picit
  • Tomsteel
    jóó lesz ez....majd mi csinlunk bele normális buszmodelleket ! annyira nem vészes.
  • Tomsteel
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÚJ KÉPEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itt már kapott pár effektet a játék, de maga a kidolgozottság...ehhhh

a fórumban találtam úgyhogy NE LINKELJÜK TÖBBSZÖR !
  • Tomsteel
    ilyen jellegű infókat köszönük nem kérjük !!!!
  • KulacsKa
    Bolti kepet csinalok(sok allattal a haterben) amit pedig ott lehet venni abba meg dvd vagy cd is belepakoljak.
  • KulacsKa
    Ok sry nemtudtam hogy ilyen fannok vannak itt rendben holnap megkeresem igyekszem es tolok rola egy kepet de csak arra emlekszem hogy valami total full buszfan game volt.:)
  • Gibor
    jaj már csak írtam vlamit de annyira látszik hogyx egy DVD lemez tartót lefényképeztek és oda tették nagyon gagyi...
  • gumikacsa
    Minek ehhez photoshop?
  • Gibor
    nézzétek meg jobban a borítót nagyban megnézed az éleket meg a végét szélét stb... látszik hogy photoshop az egész...
  • Máté94
    ?
  • stuka85
    Hellgate: Bus Simulator 2008 no komment
  • GPx8
    Ez nem a VBus?
  • bepe79
    Hat igen. Merthogy most kene jonnie demo-nak vagy legalabb kepeknek, ha masfel het mulva megjelenik a game. De ha ezek a final-bol szarmazo kepek, es kiadjak Midtown Madness szintu texturakkal meg grafikaval + Bus Driver szintu fizikaval + minden modell szogletes, kidolgozatlan + a varos kihalt, es elettelen, ahol nem kel fel a nap, hanem voroses-sargas az eg, mintha a pokolban buszoznank, akkor meltan szamithatnak a negativ kommentekre es a rajongok csalodottsagara. Ha ezt meg merik tenni a Ship Simulator 2008 utan, amit fullra kidolgoztak es utos lett, akkor leirtak magukat egy eletre.
  • Gibor
    lehet hogy fizikán is kell javítani...
  • passatgt
    fizikán=grafikán
  • passatgt
    Az nem lehet, hogy a játék önmagában szar, viszont lehet majd teljesen moddolni, így a lelkes modderek tudnak javítani fizikán, és az új addon modellek nem 2 poligonból állnak?