Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Nem.Holnap vagy holnapután jön😞
gumikacsa
képet láthatunk róla?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Máté94
Nkeme egy Merceds-Benz Citarót(csuklósat)Szegedi festéssel<#eplus2>
Én ahogy elnézegettem az oldalt sztem pályaszerkesztõ nem lesz... de viszont egy Ikarus 250-t már akottam a játékhoz és ha megjelenik akkor majd beleteszem 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

akyyy
én a bus drivert hordtam le, mert nagyon rossz lett.. ezt meg várom...
meg nem bánom ha nem lesz benne sok busz meg miegymás (bár lesz , elvilefg csuklós is, és szerkeszthetõek, szal je.)

de pályaszerkestõnek is örülnék😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Máté94
Egyet értek<#worship><#wave>!Tényleg,hogy ennyit kell várni pár darab screenshotra.De ahogy a nondás tartja: A türelem rózsát terem<#zavart1>
Misi az ezredes
kussoljon az aki csak lehordja! Én bevallom felnézek erre a cégre mert nagyon olcsó fejlesztés és grafika is igéretes lessz ha olyan lesz mint a másik game-ben a cégnek szal kuss! és csak az írjon aki szeretne megtudni valamit mert elegem van h 2 nap alatt 48 üzenet és semmi tartalom!

pff...
kösz a megértést már aki megérti <#ticking><#ticking>!!!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

akyyy
eleinte ahoz se volt se kép se hang, cask egy banner...kb ugy mint most.

aztán új holnap igérgetés, várakozás majd egy csomó kép amibõl azt monjdtuk jeje, kijön a játék és egy olyan híg f, hogy csak na

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Én még emlékszem mennyire vártuk a Bus Driver-t is, aztán mi lett belõle... <#szomoru1>
Én örülnék neki, ha tényleg jó szim. lenne, de erre kevés esélyt látok. Sajnos.
Azért drukkolok. <#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Máté94
Gyerünk Tomsteel nyomjad neki!<#idiota><#eplus2>
Tomsteel
plusz még erre jön a készítõk lelkesedése, piszkosul részletesen kidolgozzák a buszokat(úgy mint a hajókat)...szerintem kellemesen meg fogsz lepõdni!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
meg fogsz lepõdni barátom, hogy még a te erõmûvödet is bizony izzasztani fogja ha feltekersz mindent, és nem ok nélkül, hiszen nagyon szép grafikája lesz.(próbáld ki a Ship Simulator 2008-at, ugyanaz a motor dorombol alatta)

Tomsteel
szerintem te ide ne írkálj oké?

Máté94
Kössz az eggyütt érzést.<#idiota>
Annyira ne várjátok, mert csalódás lesz ez is... <#ravasz1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tomsteel
hányszor fogjátok még elmondani? körülbelül 5 sort kellett volna visszaolvasni, de szerintem még a perifériás látásmezõdbe is beleesett.
ennyire ne legyünk lusták kérem szépen<#nezze>

háát szerenscére a nyelvi dolgokat a készítõ csinálja.. hüüü

[HUN]FaTaL
jaja csakha ilyenjók angolból akkor ilyen lesz a játék angol verziója?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

értem... igen kicsit a nap elvan írva mert az angol tudásukkal lehet vanvlami... mert a kedd meg csütörtök eléggé hasonló... mind1 a lényeg hogy nov.6-án jött a hír... igen hollandok nem a legjobbak angolból ugylátom 😄de mind1 a lényeg hogy screenshotokat kérünk...

[HUN]FaTaL
Thursday 6

THURSDAY=CSÜTÖRTÖK
2007.NOVEMBER 6. = KEDD
MA 8ADIKAVAN (CSÜTÖRTÖK)

értitek mit mondd????

http://goo.gl/gd6Zi5

Tomsteel
így van, épp akartam szólni...

Máté94
<#falbav>jó elég az offból
ha tudod miért keddet erõszakoskodtál...

1óraával visszáb vannak mint mi... és lehetséges a hírt pont olyankorküldték be amugy thursday=csütörtök szal kedd szóbase jöhet.

Máté94
na nem mondod én is tudom
Máté94
Hollandi szerintem egy idöbe van velünk.Idõzóna
Tuesday=KEDD
Wednesday=Szerda
Thursday=Csütörtök

idõelcsúszástra nem gondoltál? mi magyarok GMT +2-ben vagyunk õk meg mittumén attól füg honnan vannak nézd meg... azért mert mikor kiadták nálunk kedd volt náluk már szterda szal õk lehet GMT +5 vagy +8 vagy akár +12-ben vannak...

Máté94
de érted 6.dikán nem szerda volt
miért lenne szar? ne legyen a felfogásod már ennyire kevés... á ennyi ésszel hogylehet vlaki itt...

Máté94
én is ezt írtam csak nem tágabb formában,hogy a honlapjukon szar a naptár de mindegy majd lesznek képek
ne legyél buta!!!!!!!!
MA 8.dika van de a rohadt hírt 6.ikán adták ki... áááá ennyi ésszel... juj...
A dátum ott azt jelenti mikor adták ki a hírt ááááá <#violent><#confused><#banplz><#pias><#pias><#pias><#pias><#falbav><#falbav>

Máté94
már leírtam ugyanezt<#vigyor>
352 hsz
Screenshots coming soon UPDATE
Thursday 6 november 2007 - Today we have received another e-mail from Contendo, appologising for their delay with the first screens of the game. The developer shares that the team is working very hard on the game, they also promised that probarbly around the end of the week we will be given the long awaited screens of the vehicles of the game

Már bocs de ez nem véletlen kedden lett betéve? mármint a hír. tudtommal igen és ott fent mivan piros betükkel? kedd.. akkor mirõl beszlünk?

Tomsteel
ejha..kanyarodjunk vissza az eredeti témához okés? <#vigyor4>

Máté94
az nem lehet mert ha én vagyok az anyád akkor te nem lehetsz az apám<#eplus2>
leho94
én meg az apád^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Máté94
Nem jobbat mondok az Anyád vagyok<#zavart1><#eplus2>
Máté94
Aha persze én meg Teoder Zsizell vagyok
Máté94
De a bussimulator,nl-nek rossz a naptárja mert ma van csütörtök és 8-dika nálunk meg 6.dika akkor meg kedd volt.<#wow3>
leho94
én vok Isten és nemtom lesznek-e képek...ugy akarom de nem biztos😉

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Máté94
Nem baj ha az isten is úgy akarja akkor hétvégén lesznek képek.<#hehe>
Tomsteel
legalább tájékoztatnak minket...ennek örülök

Misi az ezredes
Nem gond he lemaradtál mert legalább töbször le lessz írva valami! így rögzül az agyacskákban!😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Hát ha arra sincs idejük, hogy pár képet kiadjanak akkor tényleg keményen dolgozhatnak, aminek remélem meg is lessz az eredménye.

Ati

Máté94
a francba megint lemaradtam<#gonosz1><#zavart1>
Máté94
Hír morzsa!(Fordítóval csináltam)

2007. november 6-a, csütörtök - ma a játék elsõ képernyõivel Contendótól, appologisingtõl* kaptunk egy másik e-mailt a késedelmükért. A fejlesztõ megosztja, hogy a csapat nagyon keményen dolgozik a játékon, szintén probarbly* odaígérték azt a hét vége körül nekünk adni fogják a játék jármûveinek a régóta várt képernyõit
Tomsteel
az a gond csak,hogy azok a múlthét hétvégérõl utalnak

Elvileg.......
Ha jól értelmezem a dolgokat hétvégén lesznek képek.