Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
gyerekek ilyen nincs, hogy elméleti megjelenés elõtt kevesebb mint egy hónappal egy szál kép sincsen! Kezdem azt hinni, hogy kamu az egész, és csesznek játékot csinálni <#falbav><#idiota>

Idén már nem jön ki szerintem... sajnos:( Pedig jó lenne dehát ha csak annyit képesek kirakni az oldalra, hogy hétvége körül lesznek új képek, amelyik hétvége már elis telt...hát... eléggé nagy sz*rban lehetnek ha így simliskednek a játékkal.. gondolom még a fele sincs kész, csak hitegetni kell a népet..jó öreg marketing :(

Tombi
azt hittem Bush simulator lesz, kár :-(

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

bepe79
En igazabol nem nagyon ertem a dolgot. A legtobb idot a graph engine megirasa szokta elvenni. Nos, az mar eleve keszen volt, merthogy a Ship Simulator 2008 graph engine-jet portoljak at ez ala. Sot, lehet, hogy a fizikai motor is ugyanaz lesz, akkor meg plane. Tehat akkor csak a buszokat, a varost kellett lemodellezniuk, meg esetleg egy-ket varoson kivuli reszt a tavolsagi buszok eseteben. De en is azt gyanitom egyre inkabb, hogy 2008 Q1 lesz ebbol.

Suzuki Swift GL 1.3

gumikacsa
Nem akarom a pánikot kelteni, de ha még most sincs kép, annak gyanítom, oka van....

Renault magnum http://kamionszim.hu

leho94
uhh ettõl a sok képtõl csomó ideig tölt az oldal...<#idiota><#wilting>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nem akarok senkit idegesíteni, de egy olyan játék amirõl a megjelenés elõtt egy hónappal nincs egy csomó video meg screenshot, az nem fog idõre megjelenni... Már rég a béta-tesztek utolsó fázisbán kéne lennie, hogy dec. 7-re le tudják gyártani. (Ha csak nem kizárólag online fogják forgalmazni).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

és sztem ennél a gaménl ígyis lesz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bepe79
Az a baj, hogyha ezt ketszer eljatszottak a kepesdivel, akkor vajon hanyszor fogjak eljatszani a megjelenessel? Mert ezek utan sokat nem lehet hinni nekik. A megjelenst eltoltak 2007 december 7-ere... nemsokara bejelentik majd, hogy eltoljak 2008 januarjara, januarban meg bejelentik majd, hogy eltoljak 2008 tavaszara... manapsag igy megy ez.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
nem vagyok egy dühöngõs tipus, de ezek f*szok!
tudom nem illik ilyet mondani, fõleg házigazdaként, de mentségemre szolgáljon, hogy nagyon várom én is a játékot, és nem szeretem amikor ámítják a népet. inkább ne írtak volna semmit, jönne ki a játék mindenféle elõzetes kedvcsináló nélkül, csak ne futnának ilyen zsákutcákba mint ez a képesdi...ez nem volt szép! ráadásul kétszer eljátszották!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Máté94
HY<#vigyor2>
Sziasztok! Gyors bemutatkozás: 35éves Ikarus fan vagyok,modelleket is gyüjtök,és nagyon várom már a programot valamint a képeket,amiket szerintem ma már nem kapunk meg! :-( Azért fura ,hogy már nincs egy hónap sem a megjelenésig és egy árva képernyõmentéssel sem kápráztattak el minket. Mindazonáltal reménykedem,mert a Ship Simulator komolyra sikeredett nekik,az 1.1-es update úgyszintén.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Máté94
Tényleg Angliába élsz?<#wow1><#eplus2>Tök jó!Én is majd kiakarok majd menni!<#zavart1>
bepe79
Ehhez kepest az amazon.co.uk-n meg a meseben sincs (nem lehet elorendelni) igy egy honappal a full megjelenese elott. Pedig en ott szoktam elorendelni, mivel az UK-ban elek (Lincolnshire, Anglia). Es eredetiben szeretnem megszerezni, ha egy mod van ra.

Suzuki Swift GL 1.3

Máté94
Köszönöm szépen,hogy segítettél és nem csak az én nevembe hanem a többi fan nevébe.Nem baj ha válaszolnak én nem értik akkor angolul akkor nem tudom<#eljen><#worship>
zolo
Küldtem nekik németül, de az infovonaluk címe angol, és angliában is van irodájuk :)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Máté94
Hát nem nálam nem az elsõ volt.
Ha valaki tud jól németül akkor küldhetne egy e-mailt nekik
passatgt
nehéz volt, google 1. találat<#pardon1>

Máté94
Mehtaláltam a Contendo honlapját:Honlap
Máté94
Az úr legyen a képekkel<#taps>
Tomsteel
Amen<#taps>

igen.. reméljük.

bepe79
Ma kezhez kapjuk a csili-vili, belso nezetes, gyonyoru szepen kidolgozott vezeto-fulkes kepeket. Legalabbis remeljuk..

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
poén volt, naaaaa<#integet2>

Máté94
Nem értem ezt a felháborodást de mindegy<#zavart1>
Tomsteel
mér kell neked ilyenekkel foglalkozni...nonfiguratív, kész<#violent><#eplus2><#hehe>

Máté94
Tényleg jó de mit ábrázol?<#eplus2>
akyyy
látom az angol fórumon is fel vannak háborodva hogy hétvége, és nincs kép

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomsteel
köszi, örülök, hogy tetszik !

jó lett a topik háttér! grat!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Tomsteel
egyébként én lecsavarom a töküket, ha a második hitegetésük is fals lesz, értem ezalatt, hogy ma, azaz vasárnap sem lesz kép !

Tomsteel
igen ez a keresõsdi tényleg nagy hiba, de nemtudok csinálni vele semmit a keresõ, a ludas, az elsõ perctõl kezdve rágtam a fülüket, de azt mondták, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, természetesen ez nem azoknak probléma, akik folyamatosan látogatják a topikot, hanem akik nem tudnak róla, de érdeklõd(né)nek iránta.

bepe tényleg hûséges látogatónk, az ilyet becsülni kell, nem baxxxogatni !!!! <#nyes><#eplus2><#love11>

Máté94
Nem tudtok egy hollandra fordító programot mert találtam a BS2008 Fórumába egy szöveget de nem tok hollandul:)
bepe79
Okes, koszi az otletet, csak azert furcsalltam, mert regebben ra lehetett keresni a beepitett keresovel is. Kanyarodjunk vissza a topic eredeti temajahoz. A Contendo kiadorol eddig sok mindent meg nem hallottam, az Astragon fejleszto-ceg neve inkabb ismerosen cseng. Remelem a kiado nem fogja fakepnek hagyni a fejlesztot, ahogyan az SCSSoft-ek eseteben szokott ez tortenni. Egyebkent a csuszasban szinte biztos voltam, csak en 2008 januar-februar-jara csuszast sejtettem. Orulok, hogy nem lett igazam, es december 7-en jon (ha minden jol megy).

Suzuki Swift GL 1.3

Máté94
Van benne valami:)
leho94
beteszeed sg-n a kedvencekbe oszt kész<#banplz>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bepe79
Nem ketto volt az tudtommal, de mindegy. Sajnos en sem vagyok online 0-24-ig, mivel dolgozom. Egyebkent a hozzaszolast nem kicsit akadalyozza, hogy a topikra nem lehet keresni, mert nem muxik a forum-kereso-engine. Tudom, hogy vissza is lehet lapozni, meg ra lehet keresni google-el, na de azt hiszem nem ez kene, hogy a megoldas legyen.

Suzuki Swift GL 1.3

Máté94
Hatalmas THANK YOU! a fenntartásért!<#nevetes2><#nevetes1>
Jah a 3. oldalom egyszer kétszer hozzászóltál... kösz hogy fentttartottad nekünk a topicot <#worship><#worship><#banplz><#idiota><#idiota>

bepe79
Orommel latom, hogy jobban porog a topik, amit par honapja csak en tartottam szinte eletben. Az elkovetkezendo game-ekbol gyakorlatilag most csak ezt varom, illetve ezt varom a legjobban. Engem a Bioshock, a COD4, a Crysis abszolute nem erdekel, es nem is szerzem be oket. Ez viszont utni fog, en meg a Bus Driver-el is a mai napig nyomulok, ami azert ehhez kepest sehol sincs. Ha tenyleg olyan jol osszerakjak, mint a Ship Simulator 2008-at, akkor le a kalappal, es abban az esetben egy nagyon kiraly buszos game-et kapunk kezhez.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
" A Bus-simulator 2008 a rajongóinak nem csak a buszvezetõk valódi világát kínálja, hanem megadja a vásárlás és busz fenntartás lehetõségét a tycoon módban. Továbbá ügyelniük kell a reklámukra és a többi vállalatra, ha több utast szeretnének elbûvölni."

Tomsteel
lehetsz majd te is egy volántársaság "feje" igazgatnod kell a cégedet, jegyáremelés, ilyesmi, lesz benne sok fincsi dolog(persze nem a jegyáremelésre értem <#vigyor4> )

3dsmax8 természetesen :D

Máté94
Mivel csináltad a buszt??
Amugy nemtom elhangzotte már de ugy lenne a jó a sim hogyha nemcsak buszt kellene vezetni hanem pl. elösször elmenni vlamien céghez dolgozni aztán egy saját vállakozát létre hozni, embereket felvenni meg ienek... sztem egy sim játékba nagyon jó lenne...

Attila889
én meg azért nézek felrá mert kevés a buszszimulátor,és eléggé nehéz játékot késziteni ezért tisztelek minden játék céget(kivéve EA,de az már más tészta :D)

Ez késvan és texturák is vannak de ez ép Zmodler el alkotot kép azért nem láttok semmit... nembaj legaláb a texturák meglepetés lesz... :D

gumikacsa
hát, ez jóval elõrehaladottabb, mint az enyém :D

Renault magnum http://kamionszim.hu

De õ a buszra gondolt...

Ez lesz aza csodálat amit beleéítek...