2313
Bus Simulator 2008
  • Penge88
    Figyelj, én amúgy annyira lef*somom a grafot, ha realisztikus az irányítás és nem megy a busz a hajtőbe 150-el... Példa rá a pro street demoja... szép meg minden de az irányítás nevetséges (elvileg a legnehezebben próbáltam és egy V8as M3-al). Uninstal! Annyit nem ér... HA realisztikus az irányítás, akkor a graf kikötés annyi, h azért tetszetős legyen, ne a buszmodelleken spórolják el a polikat, hanem a bérházakon, ami ugye nagy felület... DJ VP-nek igaza van, akkor érzed igazán az egész élményét, hogy ha tényleg érzed, hogy lehet h már nem fog megállni a busz mert épp túl gyorsan mész és nem vantyi(MW beceneve) :)
  • Haresz80
    Szerintetek lesz benne multiplayer? Jó lenne. Mert én is megveszem, már félre van téve a pénz.
  • DJ BP
    egy buszos játék fizika nélkül mit ér szted? Körbe-körbe mászkálás önmagában nem valami izgalmas... De ha érzed közben a buszok mozgását, úgy fílinges, anélkül NFS2 buszokkal
  • Gibor
    Igen ez igaz... de akkorse kell mindenkinek fizika fizika lemerném fogadni hogy van egy pár ember ki a fizikával álmodik... majd meglátjuk mig nem tudunk róla semmit addig nem kell állandóan arról beszélni...
  • bepe79
    SZIM, hat igen. A Bus Driver-t is ugy harangoztak be anno, hogy full szim lesz. Es hat, fogalmazzunk ugy, hogy tavol all egy igazi szimulatortol.
  • Gibor
    Ezt imádom mindenki a fizikára van ráégve mikor arról nem tudunk semmit... elvileg SZIM... most azt megértem hogy azon lovagol mindenki hogy legyen a graf jobb.. mert én mikor elkezdtem modellezni szebb modelleket csináltam...
  • Penge88
    Inkább legyen 2008 tavasza, de akkor javítsanak a kidolgozottságon és jó legyen a fizikája...
  • bepe79
    Hat ha ez tenyleg kijon most penteken, megeszem a kalapomat.
    Szerintem 2008 tavasza lesz ebbol. Fo az optimizmus.
  • PcBalu
    nekem pont lesz pénzem akkor megveszem eredetibe! csak legyen a campónai 576-ban. mert a ship simulator is ott lehet kapni.
  • Haresz80
    Pénteken remélem kijön a szögletes kanyarok nélkül.
  • TottiZsolt
    Legjobb esetben 1 hét múlva már játszunk vele Ha nem jön jövő hétvégén, akkor már tudni lehet, hogy csúszik, és valszeg jövő évre... Bár ne csúszna!
  • Myster X
    hát nem tudom a képek alapján inkább abban reménykedem, hogy lessz egy könnyű pályaszerkeztő és egy jó játékmenet .. no meg abban, hogy valami értelmes játékfejlesztők meglátják ezt a 2 lenyűgöző játékot ( Bus Driver & Bus Sim. ) és készítenek valami " Bus Sim. " re hasonlítót
  • Gibor
    sztem is valami hasonló lesz bár már a képke láttaán még mindig csúszhat de mostmár kezdek reménykedni hogy nem 2nónapot vagy mittumén lehet hogy decemberben megjelenik már... jó lenne.
  • TottiZsolt
    Szerintem bejelentés nélkül is csúszni fog... Sajnos, dehát ennyire összeszedetlenség után nem csodálkozom majd rajta.. Ne legyen igazam, de ez néz ki reálisan. Aztán majd december végén írnak az oldalra, hogy a kiadó miatt csúszott
  • bepe79
    Na, december van, es elvileg 6.5 nap mulva megjelenik. Persze ha nem toljak el. De mivel meg nem jelentettek be csuszast, es az uj kepek mar egesz biztatoak, szerintem ki fog jonni dec. 7-en. Kesobb ugyis tudjak foltozgatni patch-ekkel, az Astragon az nem SCSSoft.
  • Tomsteel
    Nevano ennél nagyobb betűkkel már nem tudom kiírni a bannerba a linket, mikor először linkeltem kommentként írtam, hogy ne linkeljétek többet, ilyenkor mindenki nézi, hogy na hátha lesz a képek között belső nézet, megnyitják, és "bazz ez ugyanaz". Ezt kerüljük el ha lehet!
  • leho94
    hát lenne mit szépíteni a modelleken..
  • dzoli93
    De van itt 1 olyan kép is ahol belülről mutatja az embereket.
  • Misi az ezredes
    Amúgy azt vettem észre h végre nem ugyan olyan szar házak vannak egymás mellet! :D jobb ha ti is tudjátok :D
  • Misi az ezredes
    de végre merciről is van kép és szerintem hasonlít az igazihoz :d
  • Misi az ezredes
    egyre több kép van de mind külsőnézetes! :)

itt
  • dzoli93
    100%szentem h lesz belső nézet.Ahogy elnéztem a képet sokkal jobb lesz mint a bus driver.abba még az emberek se voltak kidolgozva.de ebbe igen:D:D:D
  • gumikacsa
    Én a z-modelert magamtól tanultam meg, meg van 2 jó barátom, akik adtak 1-2 tippet. Szerencsére nagyon egyszerű program. Próbálkoztam a 3Dstudio max-al is, egy fél busz el is készült benne. Valóban sokkal többet tud, mint a z-mod, de nekem mégsem sikerült vele normálisan modellezni. Nálam minden sokáig készül, mert totál amatőr vagyok, meg nem tudom minden nap csinálni. Ezt október 17-én kezdtem.
  • Haresz80
    Gumikacsa
  • Gibor
    ki? (válasz erre gomb sokat segít)
  • Haresz80
    És mióta csinálod a buszt?
  • Tomsteel
    jó lenne :)
  • Gibor
    Hát ha joban belegondolok egy szerelő mühely sim lesz a MHG... szal megeshet :D
  • Haresz80
    Gumikacsa.
    Te hogy tanultál meg modellezni? Iskolában, vagy vki magyarázta, vagy neten olvastad?
  • PcBalu
    remélem nem ilyen garfikája lesz.
  • Penge88
    Nálunk járnak 3 és 2 ajtós 280asok is... Azok útálatosak... leszállás szempontjából.
  • gumikacsa
    Itt a mátránál 3 ajtósak (nem helyijáratok, helyköziek). De mint mondtam, a 4 ajtós verzió is lesz.
  • Schwarz
    Szolnok megyében is 3 ajtósok járnak, 4 ajtósok a városban járnak. Hajdú megyét nemtom, kocsival járok :-)
  • litlebubu
    Bocs az OFF-ért ,de a buszok benne gyönyörűek.
  • litlebubu
    Igen ez egy mod a MAFIA-hoz. IKARUS mod.
    Itt nézz körül.
  • bepe79
    Mindjart irok privi uzit, hogy ne offoljunk. (:
  • Tomsteel
    de jóóó :) mióta élsz kint? (kicsitt offolunk) :)
  • bepe79
    Te is Nyiregyi vagy? Mert attol, hogy most Skegnessben elek, Angliaban, en is nyiregyhazi vagyok, ott szulettem, es Orokosfoldon lakom eredetileg.
    Kicsi a vilag... (:
  • Tomsteel
    Nyíregyháza a 4ajtós csuklósok városa
  • Tomsteel
    természetesen a belvárosi buszokra gondolok.