Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
NEEEE!!!!!!Ez lónem létezik,hogy ilyen leszz!<#rinya><#rinya><#falbav>
Tomsteel
de legalább már látjuk végre...ez bizti hogy az?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

passatgt
meg nem látszik elsõ képen a házak fele, és a két ember is elég laposnak tûnik...

na ennyi... két képet adtak hát nemazétr de ebbõl nemlátni szinte semmit... amugy a hud kicsit gagyinak néz ki de remélem a többi dolog jó lesz...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

TheGOro
Amazonra kikerült két kis képecske:

http://GOro.hu

Remélem igazad lesz! Ámen!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Máté94
Én is így vagyok vele,de most már nem tudom miért de nem zavar<#confused>
Misi az ezredes
ez vicces mert még mindig nincsenek képek! kezd zavaró lenni<#duma>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Jaja ebben egyetértek a grafikálya igencsak megizzasztotta a gépemet full grafikán de nem volt gond 😛

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
és ha már játszottál a ship simmel tudohatod, hogy nem csupán arról van szó, hogy "jól néz ki", hanem a végletekig részletes, kidolgozott, és fõként realisztikus. Tehát, ha azt a lelkesedést folytatják, mint ami volt a ship sim elkészítésénél, akkor bizony képhiány ide vagy oda, egész komoly cuccot kapunk a kezünkbe !(jó lenne, ha mondjuk még idén)

bepe79
Valoszinuleg azert, mert a piacon kb. 1, azaz egy darab busz-szimulator letezik, a Bus Driver (a VBUS-t nem szamitanam ide, mert azt nem tudom, hogy kereskedelmi forgalomban kaphato-e, de szerintem nem), es annal csak jobb lehet. Sot, mar most biztos, hogy jobb lesz, ha lesz belso nezet, ugyanis a Bus Driver-ben nincs. De a felsorolt feature list alapjan es a Ship Simulator 2008 lattan is boritekolhato, hogy nem egy `szar` lesz..

Suzuki Swift GL 1.3

Azért érdekes,hogy néhányan úgy beszéltek a programról,mintha ti lennétek a fejlesztõk,vagy mintha ti már játszanátok vele. "Biztos ilyen jó lesz,biztos olyan jó lesz". Lehet,hogy egy nagy fos lesz,nem lehet ezt elõre tudni,fõleg így képek és videók nélkül. Az,hogy a Ship Sim. motorját tolják alá,az nem jelent semmit.

Tomsteel
nincs demo...mutasd a linket!

Nem szeretnék meghallani még egy "bus driverrel ez volt.." mondatot, semmi köze a kettõnek egymáshoz !!!!

Szerintem megjelenik idõben, viszont van valami nem publikus oka annak, hogy semmit sem szivárogtatnak ki. Azért írják azt, hogy majd lesz kép, aztán egy hét múlva, hogy most már napokon belül. Majd a megjelenés elõtt egy-két héttel adnak ki képeket. Demó, videó szerintem nem lesz.

Nemtom akkor nézzétek meg mert meglehetett rendelni.Ha nem hiszitek el linket is nyomhatok be.Am a Busdriver is álítólag busz szim.és abból is adtak ki demot.
Misi az ezredes
Tudom de nem mind1-ikbõl adnak ki demot! Fõleg nem fizetõset!

Máté94
D es szoktak.Schiff Simulatorból adtak<#papakacsint>
Misi az ezredes
lol elég érdekes! Nem szoktak ezekbõl demot kiadni!

Tomsteel
akkynak igaza van...

milyen demot láttál?

akyyy
olvasd el mi van a bannerba irva.

legalább az utolsó oldalt olvasd át nagyjbl, hogy mirõl van szó.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csõztök.Azt akarnám megkérdezni hogy már a demot kiatták-e már?mert láttam fizetõs demot😞és azé nem fogok fizetni😞😞😞
gumikacsa
Na igen, de abból képek is voltak, jóval a megjalanés elõtt...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tomsteel
igen, ez az egy dolog tarja bennem a lelket, hogy már van egy kiadott, és egész jól sikerült termékük!

Attila889
csak ne az legyen belõle mint a Rig'NRoll-ból :S
Hogy jópár éveket kell rá várni hogy kijöjjön.Mondjuk a Ship Simulatorra nem kellett sokat várni.Reméljük idõben jön ki

Én szívrohamot kaptam azért.

TheGOro
Csak szólok, hogy már pénteken írták, busdrivergame.nl angol fórumában, hogy félõ megint átverés volt, lévén szombat, vasárnap nem dolgoznak a fejlesztõk...

http://GOro.hu

Máté94
Hát igen<#bee1>
Tomsteel
hûha meredeken esik a szinvonal<#idiota>

Máté94
<#nevetes2>LOÁL!
leho94
dehogynem^^csak nincs lábgombám és nemmászom a plafonra😉

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Máté94
Hát te akkor nem vagy egy szívbajos ember<#eplus2><#hehe>
Disznóság! Be lettünk csapva!

w77d
majd leszel <#buck>

leho94
én nem...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Máté94
<#violent>
Tomsteel
szerintem itt mindenki plafonon van...<#violent>

köszi... a pumpa meg bennemis kezd felmenni... ilyet ez kész pofátlanság. amit ezzel a játékkal csinálnak...

Máté94
Most már érzem,hogy megy fel bennem a pumpa<#falbav>
Tomsteel
sok sikert kívánunk..!!

hát még sokára de sztem ne off-oljunk inkább itt beszáljük át olvasd át... stb... ot kérdezt ot válaszolok 😄

Máté94
<#eplus2>
Máté94
És mikorra várható az érkezés?
vlahogy igen... 😄
De a pontoság kedvéért
Motorhëad garage

Máté94
Kitalálom:Motorhead Garage<#eljen><#eplus2>
Máté94
-Buszosat?<#hehe>
nem Autó szerelõ meg versenyzp meg minden... de ha nem lesz bus simulator a ti kedvetekért csinálok hozzá buszokat...

Máté94
Milyet?Buszat arra az estere ha még se lesz?<#eplus2>
Azért a modelleken kívül van sok gond attól hogy van fizika meg engine... az engine-t tudják használni a fizikai motort csúnyán átkell írni hogy azért mégse ugy videlkedjen a busz mint egy hajó 😄 Azonkívül nagyon de nagyon sokmindent kell csinálni én már csak tudom mert énis saját játékot fejlesztek...

Máté94
Hát szerintem elbujtoshatnának a fejlesztõk szégyenükbe."Így hûlyítjük a népet"<#rinya>
Misi az ezredes
Nem kamu csak nem vernek át csak leköti õket a nagy munka!

mennem kell suliból írtam csácsá