2313
Bus Simulator 2008
  • [HUN]FaTaL
    Nem biztos hogy minden utca ilyen lesz (legalábbis remélem)
  • gumikacsa
    főleg a dupla csuklóssal lesz érdekes...
  • DJ BP
    de az utcákba hogy fordulunk le, ha ilyen szögletes?
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy csúnyának mondjátok de nekem jobban tetszik mint a bus driver és végre normális (európai stílusu) lámpák vannak, remélem elég hosszú lesz a sárga is és lesz belső nézet+index+fasza modok:)
  • bepe79
    Talaltam uj kepeket, legalabbis remelem, hogy nektek is ujak, nem csak nekem. (: Letoltottem ezeket is, es feltoltottem oket ingyenes kepfeltoltogetore ismet, igy senkinek semmilyen joga nem serul:

• TottiZsolt
    Várom már a hétvégét... Gondolom HA pénteken megjelenik, már hétvégén elérhető lesz. Legalábbis nagyon remélem, ha nem lesz nagyon nagy siker is játszani fogok, már csak azért is mert busz szimulátor, már ezért megéri megszerezni
  • akyyy
    én még azt is lefogadnám hogy nem hogy belső nézet lesz, meg utasnézet, hanem akár az egész buszon belül lehetne mozogni (mint a ship simben)
  • PcBalu
    Hát egy kép sincs ami mutatná a vezetőállást ez igaz. De ugye bár van a ship simulator 2008 az ugyan az astragon csinálta akkor ebben a bus simulator 2008-ban is lesz ez tuti. És grafikája ki***ott jó lesz ezt hidd el!
  • KulacsKa
    Tudom sry csak gondoltam megvedem erdekem lattam valamit ami buszos es megis driver
  • gumikacsa
    Persze mazsola, ez a bus driver, egy rakás kaka. Nézd már meg mi lesz a játék címe, ott van fent
    Mellesleg itt is van témája az sg-n. Kb 1 éve jelent meg.
  • KulacsKa
    HELLO ALL VISSZATERTEM IGAZABOL NEM VAGYOK GURU EZERT FINGOM SINCS HOGY KELL LINKELNI AKI AKAR BUS DRIVER GAMMAT LATNI KEPEN MERT HAT MULTKOR MONDTAM AZ LEGYEN KEDVES A KEPEIM KOZOTT KUTAKODNI 2 MAI KEP .(MEG MELEG ES MEG SEM KAMU) :0
  • Misi az ezredes
    bus
  • Misi az ezredes
    ez milyen bis szim volt?
  • K Ace
    Meglep, hogy egyeseknek milyen látnoki képességi vannak.
  • Djemba
    tavaly kijött egy bus game de 120 mb volt és mondenki úgy várta......
    -tuti nem lesz belsőnézet
    -kevés busz lesz
    -meg kevés küldetés vagy útvonal
    -grafika nem lesz jó mert csak a busz lesz kidolgozva a többi.........
  • Misi az ezredes
    gec erre innom kell
  • PcBalu
    hát remélem így lesz! :D
  • bepe79
    Na, 4 nap, es megjelenik. (:
  • Misi az ezredes
    Nah ja
  • Tomsteel
    hát jó, nagyvonalakban értettem, pl amikor kis tempónál fordulgatsz, a busz dőlése ilyesmi, egész kellemes.
    egyébként hihetelen dolgokat tud művelni egy busz hamár megcsúszott...itt egy ik260 teszt, totalcarban tesztelték.

klikk ide
  • bepe79
    Hat, azert tudnek mondani par dolgot, ami nem az igazi.

1., ha 25-30-el megyek bele egy kanyarba (nem is 90 fokosba, hanem feluljaro-felhajtonal), akkor kicsuszik, mint az atom

2., a fekezesnel ha beleallok, es nyomok egy satufeket, akkor a kerekek nem blokkolnak, es nem csuszik a busz, csak az utasok visitoznak

3., ha felmegy veletlenul kanyarban a hatso kerek a padkara, akkor ugy kipordul a busz neha, hogy rossz nezni (tudom, mert mar kb. 4-edszerre viszem vegig a Bus Driver-t). Azert a valosagban ha 10-20-al ramegy a busz hatso kereke kanyarban a padkara, akkor nem csuszik meg es nem pordul ki az a tobb tonnas dog, hanem keresztulgordul a padkan

4., kanyarodni igazabol 90 fokos kanyarban lampanal csak 5-8 km/h-s sebesseggel lehet, 10-12-nel mar nem kanyarodik normalisan a busz, olyan nagyra veszi az ivet, hogy azt is rossz nezni

Na csak ennyi, hogy a legfontosabbakat emlitsem. Ha ilyenek nem lesznek a Bus Simulator 2008-ban, akkor en mar elleszek vele sokaig.
  • Tomsteel
    szerintem egyébként a bus drivernek egész komoly fizikája van! ÜSSETEK ! :)
  • bepe79
    Egyebkent ha jol megfigyelitek, mar a Bus Driver-ben is ha kozel mentek az utpadkahoz a megalloban, akkor kicsit megdol a busz a padka fele mindig, mint a valosagban is. Tehat szimulalja, hogy ki van jarva az aszfalt, vagy dol az ut a vizelvezetes miatt. Nekem tetszik benne, egesz jol meg van csinalva. Remelem a Bus Simulator 2008-ban is lesznek ilyen dolgok.
  • akyyy
    monjduk gondoltam hogy rallikban van, de ebbe tutira nem lesz
  • bepe79
    Richard Burns Rally. Csak, hogy egy regit emlitsek. A Colin McRae: DIRT-et nem ismerem, de illene abban is lennie. Egyebkent a SEGA Rally-ban is elegge egyenetlen az utfelulet, de abban nem katyuk, inkabb csak suppedesek meg pocsolyak vannak.
  • akyyy
    kátyú tuti nem lesz. melyik autós játékban van ? egyikbe sem, még a rallykban sem
  • Misi az ezredes
    Nah de remélem nem olyan lesz mint a vbus mert ott csak oldarra dól a bus elörre hátra nem és kátyuk is lehetnének!
  • bepe79
    Na meg a game feature list-jeben benne van a vezeto-nezet.
  • Gibor
    tudom... de onnan gondolom hogy lesz mivel lesz utas nézet... szal érdekes lenne hogy utas szemszögből lehet nézni de vezetőiből nem :D
  • PcBalu
    de én a vezetőállsra gondoltam az hogy lehet a kormányt látni meg a műszereket.
  • akyyy
    Kb annyiról van szó, hogy egy csapattal szövegkeztek, partnertséget kötöttek, név szerint a Design-X-Buses-al, akik a GTA-SA-hoz csináltak valami modot (GTA_Mallorca), megmelít két nicknevet is, meg fényezi hogy ők most faszául tudnak buszokat modellezni miylen jó lesz majd.

Meg hogy később még töb információt fognak kitenni a partnerségről.

Jah meg hogy ezek afféle addonok lesznek.
  • beresa
    köszi szépen
  • bepe79
    http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=1

``Partnership with Design-X-Buses

ImageSunday 2 december 2007 – Today we discussed the latest details for our partnership with Design-X-Buses, a group of 3 artists from Germany. This very talented group has designed various fictional buses for the PC game GTA-San Andreas for the past five years and will develop the first add-on for Bus Simulator 2008.

The Design-X-Team consists of "Duisburg4ever" who together with "Johnny-HH" are building bus models and GTA_Mallorca which is designing cars. As said this team creates fictional buses, during this process even blueprints will be created before the actual building takes place and this makes for an amazing end result.

To give an impression on what this team can create, you will find a couple of 3D renders of models they made earlier. These buses will not be shipped with the game.

More information about this partnership will be released as soon as we know more on how to build bus models for the game itself.``

Azaz, altalam forditva:

Kapcsolat a Design-X-Buses-al:

Ma egyeztettuk a Design-X-Buses-al a munka-kapcsolatunk utolso reszleteit, ez egy harom tagbol allo csapat Nemetorszagbol. Ez a csapat tervezett egy csomo fiktiv (kitalalt) busz-modellt a GTA-San Andreas PC jatekhoz, es ok fogjak kesziteni az elso add-on-t (kiegeszitest) a Bus Simulator 2008-hoz.

A Design-X-Team (Design-X csapat) a "Duisburg4ever"-bol all, aki "Johnny-HH"-al egyutt (ezek gondolom a fejlesztok nick-nevei vagy valami ilyesmi) kesziti a busz-modelleket es GTA_Mallorca tag is hozzajuk tartozik, aki a GTA:SA-hoz az uj auto-modelleket tervezi / kesziti.
    Ahogyan emlitettuk, a csapat kitalalt, fiktiv busz-modelleket keszit, mikozben meg tervrajzokat is keszitenek, mielott a vegleges verziot lefixalnak.

Hogy meggyozodj a csapat kepessegeirol, es legyen benyomasod a dolgokrol, amiket keszitenek, itt van egy par 3D render kep a modellekrol, amiket ezelott keszitettek.

Tovabbi infok erkeznek hamarosan a kapcsolatunkrol, amint tobbet mondani.

Ez csak az en forditasom, par mondatot kisse szabadon forditottam.

Udv: Bepe
  • akyyy
    utas nézet, de nem belső
  • beresa
    Valaki fordítsa le nekem az új cikket lécciiii...:D
  • Gibor
    EZ nem véletlenül utas nézet vagy mi?
  • akyyy
    és konkrétan melyik kép az amelyik belső nézet?

szeriintem te belső nézetre arra gondolsz, hogy nincs teteje a busznak és bele lehet látni
  • Gibor
    lesz belső nézet... nézd meg a képeket sőt még utas néézet is lesz...
  • PcBalu
    remélem lesz belső nézet
  • Gibor
    ez igaz... mert a buszokon spórolnak akkor nincs gond mert megfogom azt csinálok egy high poly buszmodelt és beteszem a játékba :D De énis annyit remélek hogy az irányítás élethű legyen... bár nemtom hogy jóllehetne e játszani kormánnyal...