Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bus Simulator oldala is indulhatna már <#hawaii>

gumikacsa
Indul az oldal.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Leo 1991
mi ezen az oldalon a visszaszámlálás???
HTST

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Máté94
Én 4-es vok<#hehe>Látzsik ugye?<#eplus2>
Misi az ezredes
XD nem vagyok jó nyelvtanból! XD XD ez itt is meglátszott :S

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

PLackó
heréjét*
😊

Misi az ezredes
herélyét*

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
wááá fene vigye el a hörcsögnek a bal herályét hogy még mindig frissítik!

Sztem most teszik fel a képeket mert under construction az oldal 😄 vagyis remélme hogy most teszik fel...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nagyon jó lett a dizájn😊 Kiváncsi vagyok már az esti képekre <#vigyor2>

akyyy
de nem mind1 hogy bus simulator vagy pro street 😄 mer akkor az nfs topikba meg bus simulatoros hátér kéne😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Máté94
Jó a desing!<#eljen>
Tomsteel
tuti lesz benne belsõ nézet, engem lehet lincselni, ha nem lesz.
engem a képeken leginkább a textúrák minõsége aggasztott, utoljára a midtown madnessben láttam hasonlót(szûk 10 éve), de hálistennek elképzelhetõ, hogy gyorsan painttel rajzoltak képeket, hogy engine teszt alatt ne a semmin forgjon a busz.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bepe79
Akkor forditok, bar ezt nem egy nagy dolog leforditani:

A vilag legelso web-oldala a hamarosan erkezo Bus Simulator-hoz ezekben a pillanatokban frissul. Remelhetoleg befejezodik estig. Az elso 5 kep hamarosan publikussa valik.

Fuszerezve kisebb angol helyesirasi hibakkal, mint pl.: exspect..

Suzuki Swift GL 1.3

World's first website for the upcoming PC game Bus Simulator is being updated at the moment. We exspect to get things done at the end of the day/start of the evening. The first 5 screenshots will be made public.

Ezt írja a hivatalos oldal. Jönnek a képek?

bepe79
Mondtam en, hogy ezek a Bus Sim 2008 engine-el keszult kepek, csak bloom, meg hdr meg aa+af nelkul. Gondolom azota ezeket meg rahuztak, es ugy fog csillogni-villogni, mint a Ship Sim 2008. Viszont egy belso nezetes kep megnyugtatna affelol, hogy egyaltalan lesz belso nezet. Remelem az Astragon tartja magat az altala kiadott feature list-hez es az eredeti tervekhez.

Suzuki Swift GL 1.3

gumikacsa
Támogatom az 5letet <#nyes> <#beka3><#idiota>

Én emlékszek az egyik 18WOS: Convoy képre, ami szintén a kezdeti stádiumból volt. A végeredmény persze más lett. Ezért nem aggódok és továbbra is nagyon várom a játékot.

B*sszunk ki vele, írjunk 50 új üzenetet!!!! <#mf2><#vigyor1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

leho94
akkor kezdünk flamelni-.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

akyyy
mirehazajövök legyen itt vagy 50 új üzenet mert akkor tudom hogy vannak uj képek<#alien2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomsteel
Nagyon szépen köszönjük az infókat, én baromira örülök, és várom a holnapot(képeket) !

THX THX THX !

mondtam én, hogy jó lesz ez<#eljen>

Sorry az elõforduló helyes-helytelenírási hibákért! :S

Szevasztok!

Kiváncsiságból megnéztem a játék hivatalos oldalán a fórumát, hátha van valami érdekes benne ezekrõl a képekrõl vagy ilyesmi... Nos úgynézki igazuk lett azoknak akik arra gondoltak ezek a képek a kezdeti stádiumból vannak...

Íme a "kommunikációs menedszer" 😊 postja a fórumba:

"Hi everyone, the screenshots from amazon are from a very early version of Bus Simulator. These screenshots are in no way what the actual game will look like!!!

The real 6 pictures of the bus models will be put on our website tomorrow (a week later then planned)"

Ezt írta tehát martijn az ottani fórumba.. A lényeg, hogy a nagyon korai állapotból készültek azok a képek, és holnap lesznek újak a hivatalos oldalon... Egy héttel késõbb mint ahogy tervezték...

Tomsteel
szerintem jegeljük a témát amíg nem érkezik hivatalos megerõsítés, vagy cáfolás !

bepe79
Azt egyszeruen nem tehetik meg, ugyanis a feature list irja. Ha ezek ellenere megteszi az Astragon, akkor nalam elasta magat. Meghozza ezert:

http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

Features

* 12 different routes in one huge city
* 8 different Bus types, divided in 4 categories
* Tycoon elements: (Advertising, purchasing new buses, ticket selling, etc)
* Enormous city model with a typical traffic, Passengers
* Different camera views (Driver’s view included)
* Help-mode for beginners
* Online high-score lists
* Day/night change and various weather conditions
* Easy controlled 3D surroundings

Ezek kozul a Different camera views (Driver’s view included) mintha azt jelentene, hogy kulonbozo kamera-nezetek lesznek, melyek magukba foglaljak majd a vezeto-nezetet is. Csak nem hasrautesszeruen irtak meg a ficcsor listat.

Suzuki Swift GL 1.3

De ne nekem legyen igazam,és ez megint csak valami vicc legyen!!!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Látod errõl beszéltem,és még ezek után is van olyan ,aki azt mondja,hogy rosszul látunk ez csak délibáb,és ez a fejlesztés elejérõl való kép! :-) Ha ez valóban így néz ki 3héttel a kiadás elõtt,akkor értem az árát is! "Ezt vedd meg" kategória.
Mit vártatok 13EU.-ért?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

gumikacsa
Ja, nekem is ez ugrott be elsõnek.

Nemazért de ez a graf egyáltalán nem hasonlít a ship sim-re...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

TheGOro
Nekem ugyan az jut eszembe, mint Busdriver esetében, nincs cockpit-es kép = nem is lesz vezetõállás nézet, kidolgozott mûszerfallal ...etc

http://GOro.hu

bepe79
Megjegyzem, a Bus Driver alatti prism3d engine kb. ugyanezt tudja, amit ezem a ket kepen latunk, csak radobott meg az SCSSoft egy kis bloomot, hogy csillogjon, villogjon. Azt meg szerintem az Astragon is el fogja kovetni, lasd. Ship Simulator 2008. Varjuk ki a veget..

Suzuki Swift GL 1.3

Máté94
De az a furcsa,hogy Amazon kapta meg hamarabb
Máté94
Ha ezt szimulátor lesz akkor hajrá!
Tomsteel
*fejlesztés

bepe79
Dehogy volt jobb. Nem a grafika miatt lesz jobb...
Gondolj mar vissza, hogy a Bus Driver-ben nem latszodtak a jelzolampak, amikor megalltal az utkeresztezodesnel a jelzolampanal. Nem lattad, hogy mikor valt sargara, meg pirosra, csak ha visszatolattal kicsit, vagy ha adtal egy kover gazt, majd satufek. Na ennel biztos, hogy jobb lesz...

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
hehe, várjunk az astragon CÁFOLÁSÁRA 😊
inkább csússzon egy évet, csak normális legyen.

Tomsteel
bízunk benne, hogy valami fejlesztén elejérõl kimentett képet látunk, vagy esetleg valamilyen más játékból származót.

Máté94
Rendbe!Bennem egy világ dõlt össze!<#rinya>
bepe79
Jaja, tudom, olvastam. Csak kerdes volt, hogy valosak-e a kepek, ezert linkeltem az amazon oldalat, ahonnan szarmaznak. (: De varjunk az Astragon megerositesere.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
azt hiszem ez a topik most veszítette el látogatottságának nagyrészét...várjunk még egy hivatalos premierre(képekre gondolok) aztán írjuk csak le a játékot. OK?

Máté94
Ez engem nagyon zavar!Szörnyû!Majdnem az mondom,hogy a Bus Driver jobb volt:'(
Tomsteel
kerek 10 kommenttel lejjeb ott vannak a képek !
de azért kösz

Misi az ezredes
ja és a kerekek is szögletesnek látszanak innen nézve!

bepe79
Hat nem az Astragon oldarol vannak a kepek, de valoban a nemet Amazon-on vannak kint:

http://www.amazon.de/astragon-Software-GmbH-Bus-Simulator-2008/dp/3938449950/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1195148350&sr=8-1

A linkelt oldalon a boritokep alatt ott vannak a kepek kicsiben, es ki lehet nagyitani oket. Azert remeljuk, hogy az Astragon lep erre hamarosan valamit, es vagy megerositi oket, vagy nem.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
kicsit mintha midtown madness lenne nem?<#banplz>

Misi az ezredes
Hát nem tudom 2 kép semmit nem jelent! lehet hogy még a játék kezdeti stádiumában lefotózták és kirakták ... helyre!

(szerény véleményem! : eddig nem valami jó a grafika de ha ilyen lessz akkor sincs gond csak ne legyenek laposak az emberek mert elég hülyén néznének ki! és jó lenne ha lennének domborzati elemek pl.: hegy vagy domb amin átmegy a busz az értelmiségi emberek értik ikszdé nah megyek csá!

Máté94
nézzétek az árnyékot!Borzalom!Jobbat vártam volna de meg kell várni!<#rinya><#sir><#rinya><#shakehead>
bepe79
A kepek alapjan valoban kb olyan szintu lesz a graph engine, mint a Bus Driver alatt levo prism3D graph engine. De ha aladobnak egy normalis szintu fizikai engine-t, lesz belso nezet, es az emberek mozogni fognak, akkor mar sokkalta jobb lesz, mint az elobb emlitett konkurens termek.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
én azért megvárnám míg kirakják a hivatalos oldalra is...addig kétes az ügy