2313
Bus Simulator 2008
-
TottiZsolt #933 Jó lett az átalakítás utáni cucc
-
én is mindent billel tolok, ezen nőttem fel, de most őszre sikerült végre összehoznom egy kormányt(részben emiatt is) erre így kitolnak velem -
Ezt en sem ertem. (: Marmint hogy hogy kepzeltek el egy SZIMULATORT kormany + pedal nelkul.. Szimulator billentyuzettel? En billentyuzettel jatszom, tehat nekem jo lesz, de sokak szemeben ez nevetsegesnek tunhet. -
TottiZsolt #930 Szerintem lehetne egy külön FAQ, vagy ahhoz hasonló, a magyar leírással összefűzve, és beleírni az eddigi fontosabb infókat, pl. hogy lesznek hozzá addonok, mert majd csinálnak, ezt a kormány dolgot is belelehetne rakni, stb... Persze ez csak ötlet, én könnyen írogatok, de hátha összejön majd valamikor
-
egyébként a kormány/joystick támogatást sajnálom...remélem hamar jön majd a patch ami javítja -
a magyar leírást még hagyom, nem tartom elavultnak, nagyvonalakban le van írva minden annak aki nem tud angolul -
ok -
új képeket is ki lehetne venni sztem:D meg a magyar info is kissé elavult -
Nagyon köszönjük a fordítást !!!!
pill és átírom 10.-re a megjelenést -
TottiZsolt #924 De ez tünt eddig a legbiztosabbnak... a december 7. Na mindegy...Várok és 

-
eredeti az novemberben volt vagy tán oktoberben:D -
TottiZsolt #922 De azért ez is elég érdekes, és gáz is egyben, hogy az eredetileg megadod megjelenési dátum elött majdnem 3 nappal bejelentik, hogy nem is akkor hanem már december 10. Más játékoknál nem így működik, dehát ez már csak ilyen.. Remélem azért még idén meglátjuk..Bár ezekután én már nem reménykedem benne....
-
már várom :D -
Remélem a megjelenéssel nem az lesz mint a képekkel..
-
Gibor #919 de van remény dec 10.ére bár tudjátok milesz abból... -
Aha.Kár!:( -
Gibor #917 jaj sorry te a fordítást írtad le hopp... -
Gibor #916 A lényeg hogy december 7.én biztos nem fog megjelenni... többet nem mondok -
Igen, forditom. (:
http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=1
“Flo-Berlin” nick nevu nemet kolleganknak koszonhetoen van par uj reszletunk, informacionk a Bus Simulator 2008-rol. amely december 10-en lesz elerheto meg az iden Nemetorszagban. 8 fontos kerdest kuldtunk el az Astragon-nak, a jatek nemet fejlesztojenek.
Tudjak azt, hogy a Bus Driver-t az SCSSoft keszitette / fejlesztette? Ebben a jatekban szinten buszokat vezethettunk. Sajnalatos modon ez a game eleg arcade-ra sikeredett, nem pedig szimulator lett. A Bus Simulator mas lesz ebbol a szemszogbol. Peldaul nyithato es zarhato a busz ajtaja, amikor csak akarjuk, ezt termeszetesen a megalloban celszeru azert megtenni, es az utasok le- es felszallasa animalva lesz.
A kozlekedes szabalyainak megfeleloen vezetni ismet egy fontos resze a jateknak. A jatekban jo eloszlasa lesz a buszoknak es a kozlekedes tobbi resztvevojenek. Mielott megallnal a jatekban, jobb, ha hasznalod az iranyjelzot (indexet) mielott savot valtassz, hogy tudasd a kozlekedes tobbi resztvevojevel a szandekodat.
A busz billentyuzettel valo iranyithatosaga rendben van, a jatek gamepad-al vagy kormannyal valo iranyithatosaga kicsit vicces, sajnos arrol kell tudatnunk benneteket, hogy ezeket nem tamogatja a jatek. Ez a feature a kiegeszitovel vagy a patch-el valik majd elerhetove.
Azt szinten tudjuk mar, hogy melyik az a 8 busz, melyeket a jatek tartalmazni fog. Tobbseguk low-floor lesz, tehat alacsony padlos (gondolom olyan, mint otthon a Man-ok vagy a Volvo-k Magyarorszagon).
18 busz-vonal es 34 kuldetes lesz. Sok rajongo szeretne free vezetest, tehat hogy barmerre mehessen. Lesz cheat a jatekhoz, amellyel valtoztatgathato lesz ez a dolog.
Ha minden a tervek szerint halad, akkor 7 nap mulva, december 10-en lesz elerheto a jatek Nemetorszagban. Ha valaki ki akarja probalni vetel elott, azok szamara jo hir, hogy lesz jatszhato demo, a megjelenes utan. A DEMO jovetelenek idopontja ismeretlen egyelore.
Ennyi az en forditasomban.
Udv: Bepe -
TottiZsolt #914
Akkor inkább megvárom a normál fordítást
-
Te jo isten. Mifele szoveg vagy forditas ez? Ez a magyar nyelv meggyalazasa, undorito.. Ezert forditom en sajat magam az angol szovegeket, nem pedig mindenfele fordito-programmal vagy fordito-weboldallal fordittatom. -
TottiZsolt #912 bepe: lefordítod szokás szerint ezt a szöveget is normálisan?
-
A hiv.oldal! -
Mikor? Hol? (: Honnan van az info? -
Kedd 4 December 2007 – Kösz a segítsége Német főiskolánk “flo-berlin”nak nekünk van néhány új részletek felől Busz Szimuláns 2008 melyik lesz elérhető 10 December idén Németországban. Nekünk van küld 8 fontos kérdés Astragon, a Német kiadója a játéknek melyik lesz az egyetlen kiadó egyelőre
Ismeri a PC játék "Buszvezető " elkészült SCS program?. az játékben volt szintén lehetséges meghajtani busz körül. Sajnos a játék több egy tornác stílusnak az és a játék azért egy hiánya színlelés aspektusoknak. Busz Szimuláns lesz különböző az szemszögben. Például , leszel tud kinyitni és zár az ajtaja buszodnak bármikor szeretsz, ez persze kell kivan egy buszmegállo és amikor te , ott lesz megelevenít utas megszerzés kivül-belül buszodnak.
Vezetés értelmében a forgalom törvény szintén egy fontos dolog a játékben. Az utca fog van egy jó egyenletes között egyéb forgalom és busz. Amellett megállás vörös traafic lámpák az fog szintén hogy egy jó ötlet használni fordulatod jelzés bérlethez az egyéb út felhasználók tud hol akarsz menni buszoddal.
Vezetés egy busz körül billentyűzeteddel rendben, vezetés egy busz gamepad vagy kormánykerék sík tréfáddal. Vagyunk bocsánat tájékoztatni te az a játék nem fog van egy támogatás ennek . A tulajdonság megtervezett egy jövő folt vagy exspansion.
Mi már tud melyik 8 busz lesz tartalmazott a játékben. Legnagyobb részük equipt low-floor technológiaval. Az fog bármennyire nem hogy lehetséges "térdel" a busz (alsó egy oldala a busznak).
A játék jellemezni fogja 18 busz vonalak és 34 küldetés. Bármennyire, sok ventillátor akar bírni a szabadsága vezetésnek körül a városban. Azért, ott lesz csalás kódok kibocsátott a közeljövő annyira... hogy játékos tud szed egy buszban és útirány meghajtani az ezerszer .
Ha minden megy terv szerint a játék lesz elérhető Németországban 7 napokban (10-12-2007). azok akik akar próbálni előtt ők vásárol van jó hír , ott lesz egy playable demó kibocsátott után az eredmény állása kibocsátott. A pontos felmentés dátum a demó ismeretlen.
IGAZA VAN!!!
-
Micsoda? 
-
Myster X #907 hurra lesz demo 
-
Haresz80 #906 Olyan grafika kéne, mint ami a borítón van. Az szép kis meglepetés lenne. -
TottiZsolt #905 Majd kiderül még idén HA kijön, ha nem, akkor majd jövőre
-
most akkor ebben sem lessz belső nézet? -
PcBalu #903 ahha hát ezt nem tudtam :D -
gabesz012 #902 Hát ne haragudjál, de Karácsony előtt pár héttel ilyet mondani, hogy uborkaszezon... Éppen az, hogy most fognak megugrani az eladások. (Mellesleg Cod4 is pár hete jött ki,meg az új Nfs is) -
TottiZsolt #901 Jó, majd meglátjuk. Amiket leírtál annak a fele már kijött, a másik fele meg nem. Úgyhogy majd átcsúsznak jövő évre azok is.
-
Ez az uborkaszezon? Crysis, UT3, Rig `n` Roll, 18 Wheels of Steel: American Long Haul, Age of Empires III: The Asian Dynasties, CNC3 kieg, stb. stb. Az uborkaszezon az nyaron van (a PC-s jatekok teren is). -
TottiZsolt #899 Kár, hogy nem fog kijönni pénteken. Majd ha értelme is lesz kidobni a piacra, akkor majd kiadják. Uborkaszezonban fölösleges, csak buknának rajta, bár a vevő-tábort gondolva, ígyis-úgyis. Addig (jövő év eleje-közepe) van idejük fejleszteni, szépítgetni, stb... Igen igen, jövőbelátó vagyok, most jöhet ez a duma. De majd meglátjátok Ti is! Csak reálisan kell gondolkozni, és az ő érdeküket nézni... -
hát igen, itt a felső képen megnézném hogyan fordulunk be kis ívben jobbra....ehhh -
A piros buszok nem a jatekban lesznek, hanem a Design-X-Buses tars-ceg fogja nekik tervezni az ahhoz hasonlo fantom (fiktiv)-buszokat a jatekhoz. Tehat meg csak nem is valos buszok lesznek, de a Bus Simulator 2008-ban nem is lesznek benne, hanem csak kiegeszitokent jonnek majd ki hozza kesobb. -
PcBalu #896 Ezek a képek nem véglegessek csak béta lehet. Az astragon honlapján piros busz annak rohadt jó grafiikája van szóval a textúrák is jobbak lesznek szerintem! -
tugom = tudom -
A varosban a Bus Driverben is minden utca meroleges a masikra, es 90 fokban kelle kanyarodni. Itt nem tugom, hogyan fogjak megoldani, de en is remelem, hogy nem full ilyen lesz. BTW, 3.5-4 nap mulva jon ki. :)