Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Olvass már vissza!!!<#boxer><#violent>
k3nGu
a hiv. oldalon kijött pár kép, nézzétek meg ha még nem láttátok

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Máté94
Elméletileg igen.
Máté94
Te leho94 tesója vagy?<#vigyor3><#eplus2><#zavart1>
De ez tuti, hogy korai stádiumban lévõ képek. Vagy nem?

Ati

Máté94
Inkább késsen mert így senki se fogja megvenni.Odakéne adni a fejlesztést valamelyik másik fejlesztõ cégnek:Mondjuk az EA-nek vagy nem tom<#rinya>
Leo 1991
nem lehetne ezt a megjelenést elõrébb tolni? <#beka2>
mert szeretnék már rajta játszani

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Máté94
Akkor mégis miért lesz belõle hír? Egyrészt mert a rossz példa is példa, másrészt a busz szimulátorok tekintetében nincsen eleresztve a piac.

Az Astragon nem tudni mit gondolt, amikor belefogott a játék fejlesztésébe, de ha a srácok komolyan gondolják, hogy ezért a förmedvényért pénzt kérnek, akkor nagyon el vannak tájolva. Persze egy-két igazán fanatikus buszrajongó belenyúlhat a pénztárcájába, de szerintünk még õk is maximum 1-2 ezret hajlandóak kipengetni a programért. Nem szoktunk játékokat lehúzni a grafikája miatt, de most kivételt kell tennünk. A PlayStation grafikájára hajazó PC-s játék 2008-ban valóban a polcokra szeretne kerülni, ami merénylet velünk szemben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Oké, hogy nyolc valósághûen lemodellezett busz, tizenkettõ "részletgazdagon" kidolgozott útvonal, izgalmas küldetések (oda kell érni az megállóba idõre, különben az utasok taxival mennek munkába, ez is nagyon realisztikus) várnak ránk, de az emberfia elmenekül, amikor azt látja, hogy öt kilométeren keresztül kizárólag egyfajta házakat hagy el a hatkerekû járgányával...
<#rinya>
Misi az ezredes
Mit írnak?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Máté94
Kinn van egy cikka BS2008-ról a Játékok menüpontba.Egy kicsit igazuk van<#rinya>
Misi az ezredes
Xd jah!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
ohh my friend...jól van az, írni kell nekik, mert azt hiszik jól végezték dolgukat.<#vigyor2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
egyébként írtam üzit a fórumban, kíváncsi vok mit válaszolnak.
íme

Tomsteel
ok szóval csere lesz, ebéd után nekiállok.

Misi az ezredes
amúgy ez egy ecset nem? 😄 Adobe Photoshopban XD ugye ugye most látom a csíkokat 😄 meg ilyenek!

Misi az ezredes
Bár nekem így is tetszik!

Misi az ezredes
ha kell megcsinálom PS-ben ok?

Az elképzelés tetszik a bannerban, de szerintem úgy lenne a jó, ha megoldható, hogy a busz átkerül jobb oldalra, és a másik oldala látszana úgyanígy ajtókkal, kijelzõvel, a játék név meg készítõ lenne bal oldalon. 😊 Amúgy jól összeraktad, tetszik! 😊

Tomsteel
köszi, pont most akarom lecsrélni...ki szavaz a megtartása mellett, s ki a leváltása mellett?

Misi az ezredes
amúgy szép lett a banner gratulálok hozzá TOMSTEEL <#eljen><#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship>

Misi az ezredes
amúgy az is látszik némeik képen hogy nem kész modellek hanem csak félig befejezetlen állapodban csinálták a képeket szóval ne keseredjünk el!

Misi az ezredes
azt hiszem hogy feltûnõ szögletességi hibák vannak! szerintem elvárható hogy a grafika kb. olyan jó legyen mint a Bus Driver-é ( BUS DRIVERRÕL a megjegyzéseket kihagyom )

Inkább buszozgatok a MAFIA-ban.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Misi az ezredes
wáááá a hajószimuláturokhoz képest ez nagyon pikszeles és szögletes néhol! azt hiszem az után a játék után többet várna a magyar nép vagy nem?<#confused>

Nah mind1 én akkor is várom mert ha lesz belsõ nézet akkor lehet h jobb lessz a game...

bepe79! Amikor írtam,még nem néztem meg a képeket a hivatalos oldalon!
Nem is baj,így utólag,hogy ide nem kerültek fel.

Máté94
Bár a NEOPLAN Centroliner jól néz ki<#awink>
Máté94
Úristen!Hát ezek képek rosszabbak mint az elõzõ kettõ!<#ijedt>Remélem jobban kidolgozzák olyanra mint a bennreben lévõ<#awink>
azok a kocka kerekek <#levele> ennél még énis jobbat csinálok 3dsmaxban<#szomoru1>

Tomsteel
reggel nekiülök egy normális bannernak.

Tomsteel
nembaj legalább faxa bannert lehet csinálni belõlük<#crazya><#idiota>

Tomsteel
hát de könyörgöm, ne mondják már azt, hogy az amazon-os képek már nagyon régiek, óóóó már vannak újak stb...hogya a béka segge alatt járnak, és linkelnek nagy büszkén 5 olyan képet, ami még szinte rosszabb(úgy értem a játékról szerzett infok alapján) mint a fejlesztés elejérõl származók....szánalom!

Tomsteel
Nem lesz ez olyan rossz, ezek renderelt képek, meglátjátok játékban szebbek lesznek ! én még mindig optimista vagyok, bár elég nehéz annak lenni ez tény. Én inkább attól tartok, hogy ez a játék sehol sem jár... !!! azok amiket kiadtad, hogy "fejlesztés elejérõl származóak" azok szerintem a közelmúltban készültek szerintem 😞 tele van az izém ezzel, hogy állandóan csak "majd lesz" van, és sosincs az, hogy tessék hülyék itt járunk, biztos csúszni fogunk mert nem csinálunk semmit, csak szövegelünk...mindig csak a hitegetés, meg a népámítás. komolyan mondom, már sajnálom, hogy ilyen hamar megcsináltam ezt a topikot, ráért volna késõbb is. de mint mondtam én még mindig jónak látom a játékot, ha elkészül!

akyyy
megnéztem a képeket. az a legszomoritobb, hogy csak buszokat mutat. ha ilyet akarom, megnézem az egyik forumozó által készítet modellképeket, ami ikarus is, sárga is, és csuklós is😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bepe79
Tehetek en rola, hogy nem engedelyezik az oldalukrol valo linkelest? Kb. 1 percig jo volt, ahogy ez mar szokott lenni..
Tudom, tudom, miert nem toltottem le a winyomra, es nyomtam fel onnan ingyenes kepfeltoltore. Jogos.

Suzuki Swift GL 1.3

Ez über gagyi lesz!

Hát ezeke képek szintugy ledöbentõek megint csak iszonyat kidolgozatlan modelleket látok.... mellete semmi mást... hüha ezt amit mutattak 3dsmax-al egy renderelés sztem csak... mertazért ez már elég durva... dec-7-re ez elehetetlenség hogy kijöjjön... már csak azértis mert már most kellene az utolsó finomításokat csinálni de helyette NOVEMBERBEn adnak 5 szaros képet amivel nem megy senki semmire mert kidoglozatlan és több mint valószinü nem a gaméból... pfff leszerepeltek elöttem...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jól felraktad a képeket!

Inkább csússzon 2-3 hónapot, minthogy megint legyen egy összecsapott valami és elszálljanak a jó busz szimulátoros játékba vetett hitek <#hawaii> Legalábbis én így vagyok vele.. De ha összecsapják is lehet jó, bár a decemberi megjelenésben már nem hiszek <#pardon1>

w77d
gyerekek ez a game, hogy nem fog dec7-re kijönni az tuti! ha ilyen képeket tudnak csak felhozni, az valszeg azt jelenti, hogy sehol sincsenek még! Most vagy összeszarják az egészet és kapunk valami extrém halovány próbálkozást, vagy csúszik 2-3hónapot!

gumikacsa
LOL... ezek szívatnak minket... Sima render képek, ráadásul a ratyibb fajtából. Ha ilyen lesz a játék, mint a renderek, akkor nem számíthatunk sokra. (csak sokkra... WEHEHE)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Na felkerült az 5 kép, de sajna nem in-game képek "csak" a buszmodellek.. De a következõ pár napban még lesznek frissítések azt írták..

Felrakták a képeket. Én többre számítottam. <#szomoru1>

bepe79
Have a good night to `ya sleep well and take care yourself mate! <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

Máté94
OK én várok holnapig.Good bye and see everyone later.<#wink>
Misi az ezredes
Sokáig tart feltölteni a dolgokat!

Gondolom az egész oldalt átalakítják, nem csak képeket töltenek fel, nyilvánvalóan ahhoz nem kéne leállítani az oldalt 1 napra, vagy többre... Remélem hétvégén azért lehull a lepel! <#vigyor0>

Máté94
Képet a népnek!<#eplus2><#eljen><#finom>
Tomsteel
örülök, hogy tetszik a design. nem pro street, kikérem magamnak, saját tervezés, bármiféle egyezés kizárólag a véletlen mûve.
banner is frissülni fog(csak, hogy meglegyen az összhang), ha lesznek végre képek.<#vigyor2>

Máté94
Hát igen kéne😊