2313
Bus Simulator 2008
-
22X10 centis. -
mekkora vidkari kell hozzá tudja vki?
THX -
ilyen jellegűt még soha nem hozott nekem az a vén sóher :) -
TottiZsolt #971 Akkor hétvégén akár fent is lehet ilyen-olyan oldalakon, amiket én egyáltalán nem helyeslek, de ha már lehetőség lenne rá, kipróbálás szinten leszedném, hogy megnézzem mégis milyen.. A német nyelv meg nem gond, egyszerűbb mint az orosz, az biztos
Surranó tiszta remélem reggelre lesz benne jó sok alkoholtartalmú ital.. 

-
németekél egyébként 7.én jelenik meg(kizárólag németül)
Már csak egy órátok van, hogy szalonképes állapotba hozzátok a surranókat :) -
viccen kívül én is így vagyok vele -
TottiZsolt #968 Igen, természetesen! Sőt, hétfő hajnalban már indulok is Németországba, hogy este már a játékkal térhessek vissza, és kipróbálhassam!
Elöször amúgy kikell próbálni, hogy megéri-e mindez, szóval elöször leszedem, aztán ha megéri indulok...
-
K Ace #967 Na és akkor ha végre megjelenik szépen mindenki megy a boltba megvenni ugye?
-
TottiZsolt #966 Na igen erre nemis gondoltam..Ajajaj 
-
szerintem ott kezdődik a dolog, hogy örülhetünk ha jövőhéten valamikor elkészítik a "gonosz" változatot, mert ugye az sem egy egyszerű mulatság, programozói vénára van szükség, és ezek a nagyobb programozók biztos nem fognak olyan szinten rákattanni mint mondjuk egy NFS széria legújabb tagjára, hogy már a megjelenés előtti napon felteszik valahova.
de a remény hal meg utoljára. -
a kommentemet meg ha eltolják akkor innen úgy is törlik mert nem fogom vissza majd magamat. 

-
én le fogom szarni a sulit
warezra felmegyek és már valszeg délután a gépemen lesz ha minden jól megy! :P -
PcBalu #962 Hát ja hogy pukkadjon meg a suli ott ahol van! :D -
K Ace #961 Egy jó kis iskolakezdéssel :D -
PcBalu #960 jaja
-
TottiZsolt #959 Hétvégén már minek dolgoznának a játékon ha hétfőn jön ki? Annyi a dolga a cégnek, hogy kiküldi a boltokba hétfő hajnalban, vagy reggel, és kész -
PcBalu #958 akyyy! Te meg akkor beszélj ha majd 1-hétre fogják eltoni a megjelenést!
Kiváncsi lennék az első kommentedre.
-
én kétlem h pont hétfőn jönne ki! sztem megint odébb fog csúszni mert hétvégén nem hiszem hh dolgoznak! ha dévedek sry -
PcBalu #956 Hát remélem ez 10-re kijön amúgy is jól hangzik a hét elejére! Egy megújult hétfői nappal egy busz szimulátoros játék! Jól hangzik! Csak jelenjen már meg... -
TottiZsolt #955 Nem várok sokat a játéktól, CSAK azokat amiket ő maguk ígértek, hogy benne lesznek, és meg is csinálják. Ha mindez jól működik majd egyben, és jó összeképet mutat, akkor megleszek elégedve, és nem is reklamálok plusz dolgokért. Természetesen ha ennél kevesebbet adnak, és gagyi minőségben már idegesebb leszek. Várom a jövő hétfőt...
-
jah mert én segberugom a készítőket ha olyan fos lessz mint a bus driver vagy ha kicsit is rosszabb! szal hajrá fiuk bízok bennetek a kormáyn nem lényeg mert leejtettem a 3. emeletről amikor ......... (lényeg h széttőrt) :S -
Szerintem nem kéne sokat várni ettől a játéktól mivel még nem sok Buszos játék volt eddig.Majd csak fellendül ez a játékcsoport.:D 
-
TottiZsolt #952 Majd akkor ha 10-én sem lesz kint, érdekes kommentek fognak érkezni...
-
atyaég, nem 7-én jelenik meg, hanem 10-én, go ereket felvágni!
-
atyaég nem támogat kormányt lol, hát akkor ez tuti hogy fos lesz, arcade lesz az nem zavar de még a bus drivert is kormánnyal toltam:/ -
Haresz80 #949 seres13! Téged hogy hívnak?, mert lehet hogy ismerlek. -
úristen mi lesz most 4 nappal eltolták a megjelenést, menj ki a parlament elé és tüntessél!!!!444
-
PcBalu #947 Hát ba***eg!!! Na itt jönnek a gonodk hogy későbbre rakják a mgehelenést! Így már tuti hogy nem lesz egy normális Bus Simulator. Helyette Fos Simulator!! Még egy rohadt demo sincs!!!!!!! -
seres13 #946 Örülök neki, hogy már most változott a megjelenés dátuma.
Még hányszor fog? -
persze tudja ő is, hogy nem én modelleztem a buszt, kint a a hiv. oldalon hírben is a kezdőlapon. A bannert egyébként photoshoppal csináltam. Amíg nincsenek hivatalos képek addig ezzel próbáljuk meg beérni :) -
Nem o csinalta, hanem az X-Dance nevu busz-modell keszitesekre szakosodott nemet modder-csapat. -
ah látom érdekelne hogy csináltad majd msn-en dumálunk! -
jó lett az a cucc ott fent! mivel csináltad? miből van a bus? -
elmehetnek a kk ba de ez mellékess! legalább elkészülnek vele! októberben ennek a reményét sem láttam de most 
szal őrizzük meg nyugalmunkat és vigyázat az ajtók befelé nyílnak!

Azért a kanyarok meg lesznek csinálva remélem mert arról sincs semmi hír
-
nyugi, elhiheted, hogy mi is hasonlóképpen vélekedünk, de azért kontrolláljuk az indulatainkat. Az tény, hogy felháborító amit csinálnak ! -
Myster X #938 minek csinálnak simulatort ha nem tudnak 
-
rgida666 #937 Szimulátor kormány nélkül???
Dec 10-én meg majd azt írjuk, hogy szimulátor belső nézet nélkül?
-
busz billentyuzettel valo iranyithatosaga rendben van, a jatek gamepad-al vagy kormannyal valo iranyithatosaga kicsit vicces, sajnos arrol kell tudatnunk benneteket, hogy ezeket nem tamogatja a jatek. Ez a feature a kiegeszitovel vagy a patch-el valik majd elerhetove.
Hát elmennek azak az annyukba!!! Szimulátor kormánytámogatás nélkül??? Jön majd egy patch- persze, szöveg, hogy megvedd... -
szerintem felesleges a faq, én legalábbis nem tudnám teleírni fontos infokkal, de ha van valaki aki szivesen elkészítene egy faq-t természetesen berakjuk a fejlécbe ! -
thx