2313
Bus Simulator 2008
-
frissítsetek frissítsetek :) dec 10 van kiírva, de már nemtom mit kéne kiírni, németeknél holnap jelenik meg. -
TottiZsolt #1014
-
Ez a kifogás elég nevetséges, hogy annyi fajta kormány van, ennek semmi köze ahhoz, hogy tesznek-e bele támogatást, vagy nem.
4000 poli? Hát, ez elég sovány. Tesztelik, hogy nagyobb poligonszámú modelleket elbír-e. Hát ez meg már Hiper LOL... (A 399-esem 85740 poly....) -
már megjavul a ctrl+f5:) -
használj normális böngészőt -
Nálam dec 10:D -
nem is értem felmegy a honlapukra és ott lesz! egyből szal ehh -
ctrl+f5 -
Össze zavarodtam!:S -
MI van!!!????????

-
DJ BP #1005 nekem komolyan 7 :D -
TottiZsolt #1004 Érdekes nekem MEGJELENÉS: DECEMBER 10. villog itt a banner alatt... -
DJ BP #1003 szted mi másért írná át? :) -
DJ BP #1002 már 7-re vissza van írva :) -
TottiZsolt #1001 Már át van írva December 10-re. Jó a szemed...
-
dzoli93 #1000 10-re átírod?most akkor 10 v 7 jelenik meg?!! -
PcBalu #999 Addíg míg nem jelenik meg Bus Driverezek. És így hamarabb telni fognak a napok, hogy mire megjelenik már a Bus Simulator 2008-al fogok játszani! :D -
kíváncsi lennék, hogy ez a X-bus féle busz mennyi poligonból áll, és hogy hogyan akarják beleraki a játékba. -
ez olyan hihetelen, egy hajó modell mennyi poligonból áll? például a Titanic...ugyanaz a motor dorombol alatta, szóval bírnia kéne többet is szerintem. -
litlebubu #996 4000 polygon? Nevetséges!!! -
nem is szabad, happy santa :) -
TottiZsolt #994 Jó akkor legyen igazad, ezen nem akadok fenn... ho ho ho -
nem káromkodtál? én ezt másképp láttam. -
TottiZsolt #992 Én nem is káromkodtam, sesemmi mégis törölve lett egy hozzászólásom...Nade sebaj, inkább kevés hozzászólás, időben megjelenő Bus Simulator! 

-
Megaba tok mindegy, hogy mit jelent, mert egy videokartyanal nem az a legfontosabb, hogy mennyi rajta a memoria. Lehet neked 512 MB-os Geforce 4 Ti4600-os id, akkor sem fog rajta elindulni egyetlen uj jatek sem. Az szamit, hogy DX9-es vagy DX10-es a videokartya, mennyi a memoriasavszelessege (tehat hogy 64/128/256 bites-e a kartya), mennyi a GPU es a MEM orajele, stb. -
olvass vissza nem flood-olok mert Tomstel haver nem csinálok + munkát -
ez mit jelent megában??? nert sajna így nem tom mekkora -
lol ti nem értettétek a hasonlatot
akkor leírom érthetőbben míg ennek a bus szimnek kicsi a rajongói tábora kissebb mint az NFS PS-é ez volt benne a lényeg lol! és h ezért nem is figyelnek a határidő betatrtására annyira mert 100.000 ember lehet h nem sok a többihez képest! nah mind1 ... -
:)
szerintem nem értette meg mire gondolok. -
szerinted? azht hiszi ez az nfs topik -
miről beszélsz? -
mellesleg! nem nevezem meg meik magyar warezos oldalról de eddig 43.-ezer ember töltötte le! [és fix számú regisztrált tag van ami éphogy nemsokkkal több mint a 43 ezer! _/(o.O)\_ -
Tomstel attól még szíthatják a fejlesztőket mert attól még h nincs csak max 100.000 ember aki ezzel a játékkal fog játszani így nem érdekli őket ! Míg az NFS ProStreet-et már első nap több mint kb.: 1.000.000-an töltötték warezokról! szal sokan vagyunk de nem elegen! -
köszi a szorgos fordításokat ! -
MINDENKIT IDEGESÍT EZ A TÖKÖLŐDÉS, DE AZZAL NEM SEGÍTETEK A DOLGON, HOGYHA MINDENFÉLE KÁROMKODÁSSAL TARKÍTJÁTOK A TOPIKOT!!
az ilyen jellegű hozzászólások törölve lesznek ! -
Az utolso mondat, amit kifelejtettem:
``Tovabbi infok jovo heten, amikor a kezunkben lesz a game.``
(: -
gabesz012 #979 Ez azért megint elég szar indok... A legismertebb, legelterjedteb kormányokat simán kipróbálhatták volna, és az első körben elég lett volna azokhoz támogatást csinálni (van max. 10 fajta Logitech, Ms Sidewinder, még a Trust populárisabb márka, nekik sincs sztem 10-nél több modelljük). Oké, lehet, hogy tévedek és sokkal többet gyártottak ezek a cégek, de a lényeg a lényeg. :) -
Uj infok: http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=1
Extra news available
ImageWednesday 5 December 2007 – As you can see we have some more news for you. This time we have 4 things we want to share. First of all Contendo, the developer of the game, told us that they are working hard on creating new buses which will be available for download in a short while. Many fans were angry yesterday because support for steering wheels is not included in the game...
... The reason for this is that in the years a lot of branches and types of steering wheels with and without pedals were put on the market. Contendo wishes to support as much of them as possible but this takes time to develop and test, the game would have been delayed if they had decided to include this feature on release.
We also have some news for those who want to create their own buses and objects. The textures in the game will be available in 5 versions: 4 different detail sizes ranging from 128X128 to 1024X1024 pixels to fit older and newer computers. The 5th version will be a 512X512 version that can be edited to your likings. The textures can be changed for the city, cars, buses and advertisements (both on buses and inside bus stops).
We also have the possibility to design our own buses. It is unclear which program we can use for this but the bus models in game have around 4000 polygons, we will check for you if the game engine is capable of doing more.
Exspect more information next week when we have our hands on the game.
Itt most nem forditom le vegig, ahogy szoktam.
A lenyeg az, hogy tudjak, hogy a rajongok mergesek, hogy nincs kormany es pedal tamogatas, de rengeteg fajta es fele kormany es pedal van, es tul hosszu idobe telik mindegyiket kiprobalni, tesztelni, meg megcsinalni, hogy a game jol mukodjon vele.
5 kulonbozo textura-meret lesz, 128X128-tol az 1024X1024-ig. A texturak valtoztathatok elvileg a buszhoz, kocsikhoz, varoshoz.
A busz-modellek a jatekban 4000 polygon korul vannak, de letesztelik, hogy az engine hogy reagal a nagyobb polygon-szambol allo buszmodellekre. -
-
Elvileg minimum nVidia GeForce FX5900 vagy AMD(-ATI) 9600 Pro / X600
MI van!!!????????