2313
Bus Simulator 2008
-
DJ BP #1057 küld privátban :) -
elküldtem lezsd meg és ugass utánna! -
elküldöm a linket! -
TottiZsolt #1054 Akkor erről ennyit, hogy letölthető ténylegesen.. -
vagy ha valaki leszedné feltenné saját oldalára álnévet kira lenne!:P -
e-mailban jelezzétek ha kell mert csak arra válaszolok -
Letölthető nem töltöm le nem költök erre most! De valszeg a héten leszedem! akkor majd kiváncsi leszek rá! és ott volt h test fent és a modellekből is látszódott h szögletes volt a kerekük! és ha itt lennél egy ideje a fórumon láttál volna olyna képeket a gameből amiben látod h már nem szögletesek a kerekek és kerékívek! szal mind1 ez test game volt enyi! -
Gibor #1050 és honnan? -
TottiZsolt #1049 Jó, majd ha Te leszedted, és mutatsz képeket, videókat amiket Te csináltál belőle, akkor elhiszem, hogy már letölthető, addig bárki bármit mondhat! -
Amm.. ez a teszt versio volt! amúgy full wersiót bármikor le lehet szedni! 2 euro-ért! ha kell írjatok! -
TottiZsolt #1047 mert a Driver név már foglalt volt
De én mától Bus Driver 2-nek fogom hívni
-
DJ BP #1046 kalap kaki...
csak nem került volna sok melóba lekerekíteni a sarkokat, meg normális busz öblöt csinálni mindenhova...
2007-ben ilyen belső nézet, meg hibák (mintha lesz*rták volna mit szólunk)
Irányítás ilyen érzékeny, és nem is lehet gamepadozni, kormányozni sem, hát gratulálok -
Gibor #1045 pontosan... a játék élményt nem lehet majd korrigálni nem 4000polys autókkal. ide már egy egész játék átírás kell... de akkor miért SIMULATOR a neve? -
cargame #1044 Ezert penzt adni tok folosleges inkabb csak letolteni erdemes! -
TottiZsolt #1043 Ez egy Bus Driver klón, vagy hozzá egy patch csak más néven... sajnos
-
TottiZsolt #1042 Jobban jártam volna ha megsem nézem ezt a videót... Éljenek a szögletes kanyarok, és profimód kidolgozott belsőnézet..pfff 

-
ez az irányitás szörnyű lesz úgy érzem:(
de elég szépen bedől, meg jól néz ki. meg hozzá lehet végülis szokni. de hogy veszi be AZT A KYANART a szerenscélen csuklós busz???
át a másik sávba, és ha éppen ott autók várakoznak?
-
TottiZsolt #1040 Jahát igen, amelyik sofőr nem használja az "ajtóféket" és meg sem várja hogy becsukódjanak az ajtók, és már startol, annál random mód helyezkednek el az utasok
-
ezt láttátok már? (videó) -
sztem csak akkor nincs teteje a busznak, amikor buszmegállókba vagyunk és szálnak fel az utasok. mert tudtommal nem ugy lesz mint a bD-ben hogy egyszer itt az utas, máskor meg már amott. hanem animával felszálnak, és meg kell várni amig mindenki leül vagy kapaszkodik (ami szvs hülyeség mert ma reggel is felszálok a buszra, még szinte be se értem, már elindult, és repülök:D -
TottiZsolt #1037 Azt néztem én is, hogy az biztos vezetői nézet-e, dehát nagyon úgy tűnik, mert ott a visszapillantó... Miez a hegyes műszerfal? De gáz már...
És a sárga kapaszkodóféleség mit keres a fülkében?
A buszoknak úgy néz ki sosem lesz már tetejük... Tiszta városnéző Barbie-busz fíling.. Szánalom a köbön..
-
kissé fura belső nézet -
-
DJ BP #1034 nevetséges ez az egész... -
hosszú még a nap -
hát szégyenemre fogalmam sincs mi történik :S -
TottiZsolt #1031 Kitalálhatnák már, hogy mit akarnak és mikor... Fogadok ez is csak egy pillanatnyi dolog tőlük, holnap megint más lesz kint... Ááá
-
A hivatalos honlapon annyi tortent: http://www.astragon.de/product_info.php?cPath=33&products_id=180 , hogy a megjelenes idopontjat atirtak 10-ere:
Lieferbar: ab 10.12.2007
USK: ohne Altersbeschränkung
(es ez a nemet oldal!!!)
A masikon ( http://www.busdrivergame.nl/ ) pedig semmi, mintha mi sem tortent volna. -
TottiZsolt #1029 Amúgy ha megjelent egy játék, azt JOBB helyeken nem szokták közölni a hivatalos honlapon is?
-
TottiZsolt #1028 Kíváncsi vagyok, hogy tényleg kijött-e \ kijön-e ma a németeknél. Bár az elmúlt napok infóit olvasva nem sok reményt fűzök hozzá sajnos. Ja igen, tegyen fel ingame videót IS, meg occó kis fájlt szokat!
-
szok kici occó..:)
hát elvileg ma jön ki németeknél....remélem valamelyik német fan dob majd egy ingame videót róla -
TottiZsolt #1024 Ha valóban kijön holnap, remélem egy-két ilyen-olyan csúnya oldalon véletlenül fent lesz, és hétvégén meglehet szerezni mint bármit a kínain.. Busz szimuláto? Occó! Sok ezeöccá! Egy 300 foint! Occó! -
Jajj, nem bocsi. Most olvasom megint az angol szoveget, nektek van igazatok, a nemeteknel 7-en jon, holnap. -
A cikkben azt irtak, hogy Nemetorszagban jelenik meg 10-en. Vagy nem? -
vagy már ahol megegyeztek mindenről! -
hát enyhén megkésett gondolatok! én alapból olyan időpontra tettem volna a game kiadását h tuti legyen! és ha hamarabb kész vannak extrázni kezdik! az összeg meg egyből a fejlesztői cucc után meg kellet volna h legyen sztem! -
Gibor #1019 Azt meg nemértem hogy a kiadó nemtudja hogy mennyibe fog kerülni a gamé? ez nevetséges... már csak azis hogy a kiadó szinte egész végig semmti nem tudott a gaméról mármint hogy mivan vele... érdekes de nagyon... meg most az mi hogy leírjáj hogy 7eurótol 15-ig várható... ezt már sztem elkellet volna dönteni egy fix összeget... -
de jó hír h majd naponta frissül a honlap ami eddig is elvárható lehetett volna! -
Gibor #1017 igen a titanic sacra van már 10ezer poly... de sztem sokkal több... mert részletes meg kidolgozott szal nem egy téglalap.... amugy ha ez 4000nél több polyt nme bír el akkor még optimalizálhatnák a gamét nem kicsit... -
keresek német warez-t majd jelzem ha megvan es e-mailban el tudom küldeni mert itt nem írok ki warezt!