2313
Bus Simulator 2008
-
TottiZsolt #1098 Akkor nézd meg a lentebb található videót is mellé...
-
Reméljük 10.-e a végső kiadási idő, amúgy sztem nem lesz rossz, de ne a képek alapján ítéljünk
-
TottiZsolt #1096 Úgynézki ezzel azt is alul lehet múlni
-
Ugye ez más és jobb játék, mint a Bus Driver nevű förmedvény?! 
-
TottiZsolt #1094 Eleve el sem kellett volna kezdeniük ha már tudták csak ennyire képesek...Bár nekem 8, ő pénzük, már csak az a kérdés mennyi minusszal zár majd a cég... Én inkább nem tippelnék, már csak azért sem, mert annyi pénzem sosem lesz sajnos.. De nekik sem a bevételekből! 

-
dzoli93 #1093 Ezt nem értem h lehet egy játékot ennyire elba**zni!Én azt mondom h 1 játék késik akkor az már nem lehte non jó.Mert szentem azé késik mert sz*r és próbálnak 1-2 dolgot kijavítani.csak nem jön össze. -
Ezt utálom, hogy nem mondanak semmit...megy a találgatás, és senki nem tud semmit. fene vigye el ezeket. -
hát nálam is megy a fejvakargatás bőven, nem tudom ezt hogy képzelték, még én is bízok, várok a végleges verzióra. egéybként nem feltétlenül baj a szögletes kanyar, csak lehetne szélesebb az út, mondjuk egy négysávos kereszteződés. -
TottiZsolt #1090 Te csak akkor veszted el a kedved? Jó neked...
-
PcBalu #1089 Aztán remélem 10-re kijön mert a kedvemet már elveszítem akkor! -
PcBalu #1088 Szerintem ezt a bus simulator 2008-at el***ták de nagyon!!! Hát én egész más grafikára gondoltam meg minden szóval ennyi... SZAR!!! -
TottiZsolt #1087 Én régen VBusoztam, de lehet előszedem megint, az felüdülés ehhez képest... Ott legalább a nagyja ki volt dolgozva, még ha a grafika kaki is...
-
Barna5 #1086 Sziasztok! Valaki vbusozik innen? Segithetne nekem 1-2 lépésben! elöre is köszi! Ami a bus simulatort illeti,ez a játék nagyon rossz lesz,semmi valos elem,egyszerüen szánaom az egész! -
már 8ikak vagyunk..Xd -
ez asztán a busz :Dlol -
K Ace #1083 Még ne hamarkodjuk el a fikázást. Ez a videó egyértelműen a játék korai fázisából való, mivel nincsenek még meg azok az effektek amik a képen A képeke azért már jobban néz ki valamivel. DE azért én se fűzök hozzá sok reményt. -
DJ BP #1082 vagy a 1997-ben kijött autós játékoknak is jobb a grafikáuk
Azért túlzás :) -
1. Call of Duty 4: Modern Warfare
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Silkroad Online
4. PlayStation3
5. XBOX360
6. Grand Theft Auto IV
7. Need for Speed Pro Street
8. Football Manager
9. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
10. Bus Simulator 2008 !!!
LoL -
jah ennél még a vbus-os skinek is jobbak pedig azokat nem céges fejlesztő brigád készítette! lol -
Szánalom,Szomorú vagyok!!!:( -
ennél még a 2000 ben kijött autós vagy a 1997-ben kijött autós játékoknak is jobb a grafikáuk!LOL Azokban legalább van patka! -
3D ÉS 2D-S Munka naon amatőr faxom azt hittem olyan lesz mint a hajós! nah kakit a tálba aztán etessétek meg velük! le sem szedem sztem! ez elég fos lett! -
Pff.. találtam olyan képeket ahol naon látszik h nincs patka! -
Gibor #1075 végig néztem az összeset... vagyis ilyen torrent keresővel ami mindenhol keres... hát találtam de sztem kicsit hamis hogy "bus simulator 2008 full version" -
német torrentet valaki ismer? hátha ott már fent van vagy holnap fent lesz :S nem tom! -
Gibor #1073 Igazad volt egy mási kwarezon télleg kint van... képekkel. -
lol fuck nagyon sajnálom! mindenkitől elnézést lol! akkor valahol máshol lehettem bereggelve lol! de full ien volt a desing! nah mind1 bocs mindneki -
:) -
DJ BP #1070 Tessék :DDD
Bármit írsz be, kiadja, de azért kemény vagy :D -
Gibor #1069 Tejóég... ez akkora baromság hogy szavakat nemtalálok... érdekes torrenten még nicsn de warezon már van... hmm... amugymeg egy példa NFS PS azis hol volt elösször látható? torrenten... szal ennyit róla. -
DJ BP #1068 és crack is van már? LOL Tele lenne már vele minden torrent oldal :) -
serial generator az egész ami max 1 hét mulva lesz... -
DJ BP #1066 gyerek aki bedől a kamureklámnak, nagyon beijedtem :D -
csak fizetni kell és le tudod szedni én elő voltam fizetve rá vagy 1 éve akkor is minden jól ment! innen szedtem le ano a bus drivert! -
DJ BP #1064 szted nem lenne kinnt rég egy warez oldalon, amikor serial-t is ír? -
TottiZsolt #1062 Ennyi -
DJ BP #1061 jaj egy search oldal, ami egy fizetős linkre mutat, hát gratulálok...
-
ezt abbahagyom nem vezet sehova -
TottiZsolt #1059 Ok, ugatok: szedd le elöször Te, és mutass képeket, videókat belőle! -
elküldtem
Ugye h igazam van?