2313
Bus Simulator 2008
  • TottiZsolt
    Hopp, mármint bepe, nem bete
  • TottiZsolt
    Akkor egyet a leköszönő Tomsteel tiszteletére, és az új Házigazda bete79 tiszteletére! De a magaméra Üdv bepe! Jó házigazdáskodást!
  • Tomsteel
    éljen éljen
  • bepe79
    Sziasztok! En is szivesen elvallalom, es ha az SG forum uzemeltetoi at tudjak tenni esetleg a jogot, akkor megprobalom legjobb belatasom szerint felhasznalni, es meg aktivabb lenni itt a topikban. (:
  • TottiZsolt
    Nyet
  • Tomsteel
    bepe lesz az utód, van esetleg valakinek valamilyen ellenvetése?
  • TottiZsolt
    Akkor már elötted az utódod
  • Tomsteel
    nem ezzel kapcsolatos a dolog
  • akyyy
    de hisz még meg sem jelent. azért várjuk már meg a megjelenést, vagyis miután meg lehet VENNI
  • Tomsteel
    megmondom őszintén én bepe-t ajánlanám, mindig olyan felelősségteljesen fordít nekünk mindent, meg hát látja mindenki, hogy képben van, de ez csak személyes vélemény, de tuti, hogy senkinek nem lenne egy szava sem :)
  • TottiZsolt
    Értem. Ha sokan lennénk itt, akik ezzel a játékkal foglalkoznak, és rendszeresen írnak is, meglehetne szavazni, hogy ki legyen az új Házigazda, így kiderülne, hogy a többiek kit tartanak a legjobbnak erre a feladatra. De így elég nehéz... Na majd kiderül
  • Tomsteel
    ó nagyon köszi. suli az oka, vizsgaidőszak, kicsit besűrűsödtek a dolgok, meg rájön az hogy egy nagyot csalódtam a játékban, bár az annyira nem érdekelne, csak egyszerűen nem tudnám normálisan elvégezni a feladatot. ennyi.
  • TottiZsolt
    Nem akarják visszavonni, megtartanak Téged, mert jól csináltad a dolgod Tényleg amúgy mi is az oka hogy lemondasz a jogról?
  • bepe79
    Olyan ember probalja meg elvallalni, aki kezben tudja tartani a dolgot, felelossegteljesen intezi, tud magyarul irni-olvasni normalisan, nem karomkodik, nem flamel, nem floodol, es akkor torol posztot csak, amikor tenyleg szukseg van ra, stb...
  • Tomsteel
    neeem, én itt maradok :)) csak nem leszek házigazda, de egyébként akkortól nem leszek, majd ha az SG visszavonja tőlem a jogot.
  • TottiZsolt
    Még fél óra..Mindenki készüljön a közös elköszönésre Tomsteeltől!
  • TottiZsolt
    Annak örültem volna ha egy olyan szintű játékot összehoznak, csak buszosban, dehát biztos többe került volna, és még a felhasználók véleményére is adni kellett volna.. Mostmár mindegy, ez van..
  • PcBalu
    Jobb ha tavaszra adják ki biztos jobb lenne akkor! Amúgy a 18 Wos Haulin simán leveri grafikában fizikában meg stb... Végülis amúgy 18 Wos fan vagyok csak véletlenűl csöppentem ide ebba fórumba.
  • TottiZsolt
    Megnéztem nem vészes.. Köszi a segítséget!
  • TottiZsolt
    Értem értem köszi... De amíg nem jut jobb az eszembe maradhat a Te általad tervezett banner, vagy éjfélkor azt is bepakolod a táskádba és viszed magaddal?
  • TottiZsolt
    De legalább addig tanulmányozom az addig általad küldött cuccost
  • TottiZsolt
    Azért még várjunk, hátha lesz más is aki jelentkezik a posztra... Aztán ha éjfélig nem akkor elviszem a balhét...
  • TottiZsolt
    Okés
  • Tomsteel
    tudod törölni a hozzászólásokat, szerkesztheted a bannert, és lényegében ennyi, amit látsz(háttér, képek, hivatkozások) azokat én csinálátam, szóval ha értesz a html programozáshoz(vagy a google-hoz:)) akkor elboldogulsz vele. mindjárt küldök egy privit, hogy hogy néz ez ki htmlben, sztem nem bonyolult.
  • TottiZsolt
    És ez mivel jár? Nagyvonalakban letudod írni? Mert lehet bevállalom, sok dolgom nem lenne vele mondjuk... De azért ha tudsz infót ömleszteni felém azt megköszönném!
  • Tomsteel
    nem zárul be csak nem lesz házigazdája, addig amíg valaki nem jelzi az sg-nek, hogy szeretne az lenni....azért szólok, mert én már írtam nekik, hogy lemondok, de aki ma éjfélig szól nekem, annak segítek elintézni, mondván ajánlani fogom őt.
  • TottiZsolt
    Ja ezaz jelezzétek, mert ha nem, akkor bezárul a topic, s az gáz, akkor nem tudjuk hol szídni a játékot! Vagy a jót mondani róla amit kétlek, hogy lenne.. Szóval valaki gyorsan vállalja el!!
  • Tomsteel
    HA SZERETNÉL HÁZIGAZDA LENNI, JELEZD ITT A TOPIKBAN !
  • TottiZsolt
    Az a baj ezzel, hogy már bárki írhatna nekik bármit, nem történne semmi. Azért is mert ELVILEG nem sokára már kint lesz, másodsorban pedig azért, mert nagyívben tojnak rá, úgy vannak vele, hogy "csináltunk egy jó szimulátort, a többi minket már nem érdekel"... És ez a szégyen benne, mert ők tuti azt hiszik maradandót alkottak. Sajnos ezt már csak toldozni-foltozni lehet majd, de a játékon az mit sem változtat majd, hogy lesznek fantázia buszok, ha a játék eleve egy nagyrakás teve ürülék... Ezzel a játékkal is csak az idegeskedés van Áhh, inkább ez jobb, és még megis érzem, ért valamit, nemúgy mint ez a játék...
  • Tomsteel
    ma éjfélig szóljatok, és akkor én megoldom az átíratást.
  • Tomsteel
    mi a makrancos fenének írnak, illetve ígérnek ilyet, hogy dec7 confirmed, hogyha sehol nincs ez a xar. ne mondjanak semmit, ne vegyenek levegőt, és akkor nincs az, hogy zöldségeket beszélnek a megjelenésről, meg mindenről ! Ekkora mocsokságot is rég láttunk...nem szép tőlem de le fogok mondani a házigazda jogról...van olyan akit esetleg érdekelne?
  • Haresz80
    Azt ne mondjátok, hogy a Bus Driver grafikája szar, me az naon jó, csak a fizika szar. Olvastam vhol hogy a grafikára panaszkodnak a bus drivernél. A hó az monnyuk nem jó.
  • DJ BP
    új játék kéne...
  • Barna5
    Hello! Lenne egy két kérdésem a játékkal kapcsolatban! Ha lehetne msn-en megbeszélhetnénk a dolgokat! cimem: [email protected]
    Ha lehetséges vegyél fel légyszi! Köszi
  • bajusza
    Jómagam nagy Vbus-os vagyok, imádom a játékot. Készítek hozzá néha dolgokat.
  • Haresz80
    Inkább halasszák el egy fél évvel a megjelenést, és annyi idő alatt kijavíthatják a buszok grafikáját, a kanyarokat, nagyobb várost lehet csinálni, és meg lehetne csinálni úgy az utasanimásiót, hogy ne csak felszálljanak, hanem le is üljenek. Meg ha a busz beáll 170 fokban a megállóba, szal a hátsó része nincs egyenesben az elsővel, akkor ne rakja be a buszt 180 fokba az animáció idejére, aztán a végén visszarakja, apró hibák, de fél év elég rá. Meg lehetne bővebb a buszállomány, garázsból indulni, ezt vki el kéne küldje a fejlesztőknek németül.
  • TottiZsolt
    Az nem kifejezés... Dehát ez van, látszik amíg egy NAGY cég nem alkot ebben a témában, addig nem is lesz JÓ busz szimulátor.. Erre viszont sajnos nagyon kicsi az esély.. No, legalább tudjuk mit vártunk nagyon, de nem kellett volna..
  • gumikacsa
    Húúúhhh, hát ez ritka kaki lett...
  • dzoli93
    Én a helyedben nem várnám ennyire.mert azért ilyen sz*r játékot.meg se jelent de már sokan szidják.azért jó lenne ha vki csinálne 1 ku*va jó buszos játékot.ami télleg szimulátor lenne.
  • litlebubu
    ÜBER GAGYI!!!