Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legjobb esetben 1 hét múlva már játszunk vele <#vigyor2> Ha nem jön jövõ hétvégén, akkor már tudni lehet, hogy csúszik, és valszeg jövõ évre... Bár ne csúszna! <#kuss>

hát nem tudom a képek alapján inkább abban reménykedem, hogy lessz egy könnyû pályaszerkeztõ és egy jó játékmenet<#heureka> .. no meg abban, hogy valami értelmes játékfejlesztõk meglátják ezt a 2 lenyûgözõ játékot ( Bus Driver & Bus Sim. ) és készítenek valami " Bus Sim. " re hasonlítót<#szomoru1>

sztem is valami hasonló lesz bár már a képke láttaán még mindig csúszhat de mostmár kezdek reménykedni hogy nem 2nónapot vagy mittumén lehet hogy decemberben megjelenik már... jó lenne.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szerintem bejelentés nélkül is csúszni fog... Sajnos, dehát ennyire összeszedetlenség után nem csodálkozom majd rajta.. Ne legyen igazam, de ez néz ki reálisan. Aztán majd december végén írnak az oldalra, hogy a kiadó miatt csúszott <#gonosz3>

bepe79
Na, december van, es elvileg 6.5 nap mulva megjelenik. Persze ha nem toljak el. De mivel meg nem jelentettek be csuszast, es az uj kepek mar egesz biztatoak, szerintem ki fog jonni dec. 7-en. Kesobb ugyis tudjak foltozgatni patch-ekkel, az Astragon az nem SCSSoft.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
Nevano ennél nagyobb betûkkel már nem tudom kiírni a bannerba a linket, mikor elõször linkeltem kommentként írtam, hogy ne linkeljétek többet, ilyenkor mindenki nézi, hogy na hátha lesz a képek között belsõ nézet, megnyitják, és "bazz ez ugyanaz". Ezt kerüljük el ha lehet!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

leho94
hát lenne mit szépíteni a modelleken..<#szomoru1>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

De van itt 1 olyan kép is ahol belülrõl mutatja az embereket.
Misi az ezredes
Amúgy azt vettem észre h végre nem ugyan olyan szar házak vannak egymás mellet! 😄 jobb ha ti is tudjátok 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
de végre mercirõl is van kép és szerintem hasonlít az igazihoz :d

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
egyre több kép van de mind külsõnézetes! 😊

itt

100%szentem h lesz belsõ nézet.Ahogy elnéztem a képet sokkal jobb lesz mint a bus driver.abba még az emberek se voltak kidolgozva.de ebbe igen😄😄😄
gumikacsa
Én a z-modelert magamtól tanultam meg, meg van 2 jó barátom, akik adtak 1-2 tippet. Szerencsére nagyon egyszerû program. Próbálkoztam a 3Dstudio max-al is, egy fél busz el is készült benne. Valóban sokkal többet tud, mint a z-mod, de nekem mégsem sikerült vele normálisan modellezni. Nálam minden sokáig készül, mert totál amatõr vagyok, meg nem tudom minden nap csinálni. Ezt október 17-én kezdtem.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Gumikacsa
ki? (válasz erre gomb sokat segít)

És mióta csinálod a buszt?
Tomsteel
jó lenne 😊

Hát ha joban belegondolok egy szerelõ mühely sim lesz a MHG... szal megeshet 😄

Gumikacsa.
Te hogy tanultál meg modellezni? Iskolában, vagy vki magyarázta, vagy neten olvastad?
remélem nem ilyen garfikája lesz.
Penge88
Nálunk járnak 3 és 2 ajtós 280asok is... Azok útálatosak... leszállás szempontjából.

Thank God, I\'m a Lada owner!

gumikacsa
Itt a mátránál 3 ajtósak (nem helyijáratok, helyköziek). De mint mondtam, a 4 ajtós verzió is lesz.

Schwarz
Szolnok megyében is 3 ajtósok járnak, 4 ajtósok a városban járnak. Hajdú megyét nemtom, kocsival járok :-)

Mi az a windows?

Bocs az OFF-ért ,de a buszok benne gyönyörûek.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Igen ez egy mod a MAFIA-hoz. IKARUS mod.
Itt nézz körül.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

bepe79
Mindjart irok privi uzit, hogy ne offoljunk. (:

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
de jóóó 😊 mióta élsz kint? (kicsitt offolunk) 😊

bepe79
Te is Nyiregyi vagy? Mert attol, hogy most Skegnessben elek, Angliaban, en is nyiregyhazi vagyok, ott szulettem, es Orokosfoldon lakom eredetileg.
Kicsi a vilag... (:

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
Nyíregyháza a 4ajtós csuklósok városa<#idiota>

Tomsteel
természetesen a belvárosi buszokra gondolok.

Tomsteel
kivétel nélkül(még nem láttam másat), sõt a C80 is négyajtós mind.

Tomsteel
nálunk(szabolcs volán) is 4 ajtós 280asok járnak

Gibor lesz busz az MHG-ban?

gumikacsa
A galériámban van 3 modell (4 kép), mind zanoza-val készült

akyyy
én bldendert tanultam

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

én 3dsmaxot ajánlom sztem egyszerübb és töbmindent lehet... sokkal többminent... és vlamien szinten tudok segíteni...

Letöltöttem a Zanoza-t, bevallom hogy életemben nem láttam még modellezõ programot, de szeretnék ebbe beletanulni. Én egy Ikarus 412-es-re gondoltam, aztán késõbb más BKV-s buszokra is. Segítenétek, ha van egy kis idõtök?
hát ahoz lehet de az én gamémhoz igen 😄 na mind1 amugy én sima buszt ikarust régi classikot csinálok nemtom a nevét de majd adok képet.

gumikacsa
A játékhoz készülõ modellekhez nem kell ennél jobb program.

Lesz akkor egy szép kis család.
akyyy
ha kész lesz, ugye megtsinálod borsodvolános textúrával😄<#ravasz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha már van duplacsuklós, csuklós, akkor lehet még szimpla ik 260-as is.
Gyors, és jó munka.
oké te tudod... de Zmodeler-el azért lesznek határok 😄

gumikacsa
Én jól elvagyok a zanoza-val. Renderekhez én is a 3dsmax-ot használom, biztos láttad már a rendereket a pótról, és a buszról (Ikarus EAG E99)

zanoza? te jóságos ég... az egy rakás..... na szóval 3dsmax sokkal jobb én azt használom nem csak a fájl formátumok miatt meg egyebek hanem olyan rendereléseket csinálok hogy azthiszd a játékból van pl... meg most nemakarom sorolni az elõnyeit... és nem nehéz kitanulni én kb 1-2 hónap alatt tanultam meg...

remélem belsõ vezetõállás lesz ebben mert az a lényeg! A bus driver ezért nem jött be olyan mintha matchboxos játékkal játszottam volna. 😞
gumikacsa
Á, az nekem túl bonyolult, pedig azzal sokkal gyorsabb lenne.
Zanoza modelerrel csinálom.

4ajtós 280-as, és 5 ajtós 293-as:

Na asszem az én ikarusomat befejezem véglegesen... amugy meg még mindig nem a legjobb a dolog... mert a képeken a táj még elég gagyi sztem.... meg a buszis de már azért látok vlami értelmesebb képeket mint eddig.

Mennyire nehéz egy ilyet csinálni? Te ugye 3ds maxal csinálod.
Oké, mostmár értem, és köszi mindent.