2313
Bus Simulator 2008
-
Nekem pl. a double decker is hianyzik. Hogy keszulhet el buszos game double decker busz nelkul?
-
már fél lábbal a vasárnapban vagyunk szal kitartás! én megyek most iszunk haverokkal 

holnap lehet semire nem fogok emlékezni majd visszaolvasok nah bb!
-
lol engem nem érdekel menbyire szar a vbus-nál lehet h jobb és ha lehet bele majd 4000poly-nál több poly-os buszokat is rakni és rendesen át lehet programozni akkor leszarom mien mert úgy is egy másik cég megveszi alicenszét fillérekért és kifejleszt 1 jobbat! (vagy ilyesmi) -
Nem, csak gondoltam majd letöltöm kirpóbálni :)
Ha szar, akkor meg del. -
Gibor #1180 megakarod venni? elég bolond kimegveszi... vagy inkább nagyon nagy fanatikusnak kell lenni... -
Ahha, értem. Akkor mikorra várható? Vagy azt nem tudni? -
Tenyleg meg fog jelenni holnap utan, legalabbis 99%-os eselye van. -
Mar csak masfel nap egyebkent. Ezt mar fel labon is kibirjuk. 
Egyebkent sajnalom, hogy csak 8 busz lesz benne, es azok sem az eredeti nevukkel es markajelzesukkel. Parat igazan licenszelhettek volna, vagy ha nem, akkor legalabb a noname buszaikbol belepakolhattak volna parral tobbet, ha mar ugyis csak 4000 polygonnal osszedobtak oket. -
Kérdeznék valamit: Nem olvasom kezdettől fogva a topikot, de láttam, hogy ki van írva a megjelenési dátum. Most ez tényleg meg fog jelenni akkor?
Mert egy kicsit visszaolvastam, és látom szidjátok a kiadót :D -
Képek alapján nem tűnt rossznak, de a videóban mikor kanyarodik....:D -
te vagy az 5.ik, de zaért köszi ! :) -
Van egy pár videó is! -
bannerben ha rákattintasz a képekre bejönnek ezek, sőt még sok másik is. -
Na, megjottek az uj kepek:
http://imagenerd.com/uploads/37133649_7150583dc5WGlb.jpg
http://imagenerd.com/uploads/37133684_18b336ddfcpcju.jpg
http://imagenerd.com/uploads/37133704_39c77b16deIjR4.jpg
http://imagenerd.com/uploads/37133710_8637a11e32Of3D.jpg
http://imagenerd.com/uploads/37133713_4f6a4c7653xxan.jpg
-
Üdv!
Én sajnos nem találtam semmit, se demó, se full verziót! :( Egy videót azonban találtam a YouTube-on "Bus Simulator 2008 Game Test" név alatt. Hát ha ez tényleg ilyen, akkor már csak azért töltöm le, hogy úgy is eltudjak borzadni, hogy én játszok a játékkal. Ennél azért én is többre számítottam... Na mind1... Feldobni tényleg csak úgy lehetne, hogy ha lehetne hozzá csatlakoztatni gamepad-ot(mert úgy emlékszem lentebb írtak olyat, hogy most még csak billentyűzettel lehet zúzni...)nah mind1... a szögletes kanyarokról annyit, hogy nem is mertem remélni, hogy lesz íve..... majd reménykedjünk, hogy valaki, aki bele tud nyúlni az csinál nekünk normális pályákat
U.I.: Nem tudja valaki átküldeni a torrent file-t vagy valami, mert az összes oldalon, hogy regisztráljak mittudom én hány dollárt kell fizetni... :S -
okés várom őket! -
Nem tudom, hogy ez a video volt-e az elozoekben linkelve a jatekbol, de nem olyan nagy baj, ha esetleg ugyanaz es ketszer szerepel:
http://www.pcplanets.com/videoyoutube-Bus-Simulator-2008-Game-Test.FajsCEZe0Vw.shtml
Es talaltam vadiuj kepeket is, mindjart toltom fel oket kepfeltoltore es szallitom oket nektek.
-
lol nálunk pesten a 46-os útvonalán ha van 8-10 kanyar ahol nem kell az autósoknak visszatolatni h bekanyarogyon a kis ik akkor sokat mondtam! -
rgida666 #1166 Nem az a baj, hogy nincs pénzük, az a baj, hogy a játék neve: Bus Simulator. Ha szimulátor, akkor legyen szimulátor. -
Gibor #1165 Nálunkis van 1-2, de ha 1-2 ilyen hely lenne elnézném de itt sok van, de msot ez lényegtelen ha tudok másik mapot csinálni hozzá. -
K Ace #1164 Itt szolnokon is van jónéhány ilyen kanyar. Néha az autósok hátra is tolatnak, hogy elférjen busz. -
Vegulis a Bus Driverben is rengeteg 90 fokos kanyar volt, es azokat is csak bevettuk valahogy. Na meg a valos eletben is vannak buszvonalakon teljesen szogletes, sot 90 fokos kanyarok/keresztezodesek is, ahol csak ugy tud elfordulni kis hazankban az Ikarus, hogyha teljesen atmegy az eleje a masik savba, es a masik savban levo autok megallnak jo messze tole, hogy segitseg a fordulast. -
Hát igen, evvel többet kéne foglalkozni ha lenne nagyobb kereslet rá -
Amm.. remélem valaki megcsinálja a volvo 7500-ast :P -
Szerintem az alap jó, csak a modellek/textúrák rosszak.
Annyira ne értek modoláshoz, de szerintem ha magasabb polygonszámú dolgot raknak bele, akkor úgy fogja megjeleníteni, és akkor a lelkes modderek lecserélik a modelleket, várost, patkát stb... -
Gibor #1159 én annyit fogok csinlni hozzá buszokon kívül, hogy az egész pályát lecserélem vagy ujramodellezem... (persze ha lehet) -
de biztos tovább fejlesztik h rendesen meg legyen csinálva
amúgy pályák csinálására rájövök csinálni fogok egyből! -
Ha tenyleg moddolhato lesz a game, es tenyleg ala lehet majd rakni a magyar Ikarus buszokat + kesobb az X-Bus tarscsapat csinal hozza jo kis modeleket + ennek tetejebe meg patch-el azt is megoldjak, hogy menjen kormany+pedal-al es gamepaddal is esetleg, akkor egesz jo kis game lehet belole. -
az a baj, hogy nincs benne nagy pénz, mert sokan ezt nevetségesnek, értéktelennek tekintik, ezért van az, hogy egy nagyobb szoftverfejlesztőnek csak nagyon szélsőséges helyzetben érné meg rétegjátékot csinálni. Például egy pro street alapból az összes pasinak vonzó, de még sztem csajok is szivesen oda oda pillantanak. de ez se egy jó példa mert csajokat ritkán látsz pro street-tel teli bevársálókocsit tologatni, de mondjuk egy sims sorozat például tömegjáték, lányok fiúk egyaránt. Szóval ezért van az, hogy buszokat csak ilyen minőségben látunk virtuálisan. -
Ebben igazad van, de szted ki tudna normálisat készíteni? Mondjuk a BD grafikájával ilyen modokkal ötvözve az már jó lenne, csak hát senkit se érdekelnek ezek a dolgok... -
Vááá lemaradtam mindenről! kocsmázni voltam haverommal! Mind 1 úgy sem lehettem volna házigazda :D 

Gratulálok bepe

-
TottiZsolt #1153 OFF Na további jó éjt \ kinek mi tetszik, szevasztok! 

ON -
TottiZsolt #1152 Valóban..görög volt a falóban.. Elnéztem a dolgot
-
OFF: egyebkent rosszul latod, a 18WoS: American Long Haul topikomban nem vagyok hazigazda, csak en nyitottam meg. -
:) elvileg tele kéne írva lennie a topiknak mindenféle megjelenéssel kapcsolatos dologgal, de semmi hír, még szép, hogy offolunk :) -
TottiZsolt #1149 Miután megkaptad a jogot úgyis, a ma esti hozzászólások felét törölheted mert nem a játékról szól, szóval lehetsz rendhagyó, és mondhatod a szöveged
-
Igen, de jo hazigazda-jelolthoz hiven nem szeretnem szet-offolni a topikot. ;) -
TottiZsolt #1147 De ahogy nézem ott Te vagy a Házigazda, úgyhogy csak előkerült az a jog
És mint új Házigazda (egyenlőre csak jelölt) megírtad már a köszöntő beszéded, és a kampányszöveget, hogy mit fogsz biztosítani, mennyi infót, stb, stb?
-
nekem ez volt az első topikom és már a kérés napján megkaptam, pedig alig volt pár hsz. -
Varjunk meg ezzel, ne igyunk elore a medve borere, nekem a 18 Wheels of Steel: American Long Haul topikhoz sem adtak jogot, pedig azt en nyitottam raadaskent. (: Ugyhogy csak nyugtaval dicserjuk a napot, de azert koszi!