2313
Bus Simulator 2008
  • Csaby1990
    nekem nem jött össze a tűzfal kiengedéssel.meg próbáltam hogy kikapcsolok mindnet antivírus, tűzfalt is és úgyse volt jó akkor is ezt írta ki!További ötleteket várok. És előre is köszi a segítséget
  • Csaby1990
    tudom mit jenet ami ki van írva de akkor is hülyeség mert 2Gb ram-om van a videó kártya 256mb-os a vinyón meg még van 10gb hely
  • Misi az ezredes
    tök mind1 mit ír mert akkora nagy sz**r h nem éri meg feltelepíteni sem :D
  • sure
    Szervusz druszám,

Ez a hibaüzenet, ugye?

Netonnak ugyanez volt

Hivatalos oldal fórumán írták, nagyjából én is csak az Anti-Virus Software -t értettem belőle :) (nálam is rákérdezett a tűzfal első indításkor, hogy akarom-e, hogy a city-bus.exe kimehessen a netre)

Netonnak bejött.

Légyszi jelezd vissza, ha megoldotta.
  • akyyy
    hát azt irja ki nincs elég memóriád. ezt irhatja a ram-ra, videókártyára, vagy a helyre a vinyón
  • Csaby1990
    helló mindnekinek lehet hogy már volt ez a kérdés de nekem nem indul mert "not enough memory(50mb required)" de nem tudom mi a baja remélem valaki tud segíteni előre is köszi!!!
  • gumikacsa
    Szerintem nem érdemes.
  • passatgt
    valaki próbálta?:)
  • gumikacsa
    Elvileg a játékvezérlők kezelésén is javít
  • zolo
    "Das dritte Bonuspack für den Bus-Simulator 2008 bringt vier neue Busse mit sich: zwei Niederflurbusse, einen Luxus-Überlandbus und einen neuen Doppelgelenkbus!"

Na szóval, a 3. bonusz pack 4 új buszt tesz a játékba:
    - 2 ilyen alacsonypadlózatú busz(rem így hívják)
    - 1 Luxus-távolsági busz
    - és talán csuklós busz az utolsó

(Ettől nem fogják jobban szeretni a játékot)
  • gumikacsa
    Van bonus pack 3. nem tudom, javít-e valamit
  • passatgt
    nasa féle szuperszámítógép kb
  • Leo 1991
    mekkora a legkisebb gépigénye??
  • ifju pokemon
    srácok segítsetek!! amikor elkezdenék játszani váratlanul a játék folyamán a menüben megjelenik egy hibaüzenet--> http://www.sg.hu/forumkepek/2008_06/Error1.JPG
    ha valaki tud rá orvosságot megköszönném:)
  • [HUN]FaTaL
    Hát ennél sokkal jobb.
  • Attila889
    a Bus Driver szerintem ratyi..nekem az nem igazán vált be :S
  • [HUN]FaTaL
    próbáld ki a busdrivert, abban is van ajtónyitós buli és jobb mint ez szvsz:)
  • [HUN]FaTaL
    a vbusban van csengő is meg bkv busz is, csak forgálom meg normális grafika nincsen:D
  • Attila889
    szerintem a legjobb ami eltalált benne az az ajtó nyitós buli....már csak csengő kéne bele mint a magyar BKV-nak XD
    És már űber brutális lenne :D
  • [HUN]FaTaL
    Meg optimalizálni meg az irányítással kezdeni valamit mert az egész egy optimalizálatlan, bugos, hígfos így:D
  • Attila889
    bocs 2009-et :D
    Elsőnek megkéne tanulni gyorsa írni aztán hsz-t írni :D
    Pedig tudok csak nagyon sietek :S
  • gumikacsa
    20009-et?
  • Attila889
    most próbáltam ki a gammát.Az angol nyelvüt.Szerintem egész jó...csak ha 20009-et akarnak csinálni akkor értelmesebb menüt kéne csinálni és jobb grafikát.Mert egyedül szerintem az a baja a játéknak.o meg az hogy ha neki megy egy gyalogos akkor a gyalogos erősebb mint a busz és tönkre megy...LOL...érdekes...:S
  • Misi az ezredes
    sehonnan!
  • dudapók
    Nem tudjátok hogy honnan lehet a Bus Simulator 2008.hoz buszokat letölteni?
  • Misi az ezredes
    Igaz nem vagyok nagy kritikás de egyértelűen amikor elkeztem gamelni felvétel elején csak annyit lehet halani (any*d ez a szar magádol forog 30 nááálllll) szal pf...
  • Misi az ezredes
    Mond a nevét kipróbálom :)
  • [HUN]FaTaL
    Miért azok jobbak?:D
  • sure
    Áttérni ugyanez cég kukásautó- vagy traktorszimulátorára.
  • Beni521
    Üdv mindenki az lenne a problémám, h amikor eltekerem a kormányt a busz elkezd pörögni. ha megnyomom a gázt nekimegy a háznak. ezzel lehet valamit kezdeni?
  • [HUN]FaTaL
    így van ez egy fosrakás:D

hírtelen azt hittem a TDU topicban vagyok, már kezdtem írni hogy láma vagy aztán rájöttem hogy már elnavigáltam onnan:D
  • drot
    ez egy akkora szar jhogy nemigaz ISTENEM miazhogy megnyomom az elfordulás gombot és 90 fokot ordul egyből meg szar az egész úgy szaggat pedig semmi oka rá nagy szar az egész FÚÚJ
  • Attila889
    nekem is oylan van....de ha nekem az elöző kártyámon ment ami egy Geeforce Fx5200-as akkor a 9600-oson is kell mennie.Mondjuk nekem XT-m van :D
    Próbáld meg a driver frissitéssel :)
  • fulcrum falcon
    Nekem is ugyan ezt írja ki, nekem ati 9600 256mb-os kártyám van, nemtom h jó-e hozzá.
  • [HUN]FaTaL
    vagy van csak nem tudja az SM2-t/SM3-t, nem tudom mi a gépigénye a játéknak
  • akyyy
    nincs a gépen direct X, vagy videókárya driver, vagy nincs is videókártyád:D
  • kisradai
    Ezt
    miért írja ki?Micsinájjak?
  • kisradai
    Valaki segíccsen!Köszike
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudja a VGA-d az SM2-t vagy SM3at, vagy nincs fent a drivere, nem tudom mi kell a játékhoz.
  • fulcrum falcon
    Mi a lehet a hiba h ha nem indul el? Mert vmi hibát dob ki indításkor (vmi videos marhaság).