2313
Bus Simulator 2008
  • bulba
    A cím dec. 13-án jelenik meg. Rendelje meg most!
  • Gibor
    Dieser Artikel wird am 13. Dezember 2007 erscheinen. Bestellen Sie jetzt!
    Vlaki fordítsa le plz...
  • akyyy
    Akinek nem inge, ne vegye magára, de az utolsó oldalakon szinte csak azt lehet olvasni hogy így szar, úgy szar, milyen fos már ez meg az benne, ha meg késik pár napot, azok fikázzák a legjobban, akik már réges rég lerták a játékot. lol
  • TottiZsolt
    Ki beszél le róla titeket? Ez a jó(?), hogy egy normális fórumban már átmész személyeskedésbe. Érdekes, én csak a témával kapcsolatban írtam, dehát előjött a tipikus mentalitás. De azért ne Te mondd már meg, hogy mit csináljak meg mit ne, én sem szóltam bele Te mit írkálsz. De akkor kiveszem a kedvencek közül, most ezen nem fogom idegelni magam, hogy Te mit írkálsz... Várjad a játékot, sok boldogságot hozzá
  • Isti1
    jajjj igazán kijöhetne már:) engem aztáán senki nem szomorít el, csak a kiadó, ha sokáig húzza még az időt
  • akyyy
    nem azért de bus driver sokkal szarabb volt. ha neked nem teszik, oké, beirod, hogy csalodták, szar, fos.... oszt cső, kiveszed a toikot a kedvencekből és vissza se jössz. de nem kéne mindenkit lebeszélni hogy játszon vele, azért ez elég elszomorító!
  • bepe79
    Lehet, hogy nektek lesz igazatok, de azert meg varjunk vele delutanig, kora-estig. Az, hogy delelott nem jott ki, meg nem jelent semmit. Most lesz nemsokara 1 ora, ha ma jelentik be, meg van idejuk.
  • TottiZsolt
    Mondjuk azt nem értem, hogy miért éri meg nekik lejáratni saját magukat azok elött, akik várják ezt a játékot. Már eleve az, hogy beharangozták nagyon jónak, aztán a képek, és videók alapján egy nagy rakás ****.. Most meg a szórakozás az időpontok eltolásával.. Kíváncsi lennék a német fórumosok véleményére akik ugyanígy várják, de a saját hazájukban, ahova elöször ígérték ki sem jön időre...
  • Flyman
    Ja most néztem csak, hogy a németországban megjelenő változatban csak német nyelv lesz...

• Flyman
    Upsz, tényleg benéztem magamnak.
  • TottiZsolt
    Mit számít hogy mit ígérnek, és írkálnak... Egyet nem tartottak be az ígéretek közül, ezekután mit várunk?
  • DaniX14
    ezt te elnézted mer az 7-12-2007 az december 7... mert ha ugy néznék hogy 12. akkor az 7.hó...
  • Flyman
    – We just received word that Bus Simulator 2008 will be in German stores next Friday (7-12-2007).

Release : 7-12-2007

Most mondjam, hogy a jó édes an... szivassák?

Tök jó 12-én meg majd kiírják, hogy 14. 14-én meg, hogy 16.
    És majd 20 év múlva ki is adják.
    Nem kellene vállalni valamit, ha nem tudják tartani, minek mindíg ez a 2-3 nap vagy egy hét halasztás?
    Azalatt úgy sem váltják meg a világot..

Szánalmas idióták.
  • TottiZsolt
    De még az is minimum 1 hónap, hogy megjelenjen... Ezektől nem kell sokat várni, ma majd írnak valamit miért nem jelent meg, aztán majd kiadják ha úgy érzik kész... Nevetséges, szánalmas, gáz...
  • Tomsteel
    istenem de szánalmas...annyira abszurd az egész, olyan dologra várunk önfeledten, amit biztos, hogy nem lesz kielégítő még a legnagyobb fanoknak sem, maximum pár nap/hónap elteltével amikor elkészülnek a modok, meg az átdolgozott város, meg környezet, meg minden egyszóval egy teljesen új játék, majd akkor talán vissza-vissza néz majd az ember a játékra.. hihetetlen
  • Misi az ezredes
    Nah igen bár már nem naon érdekel ha megjelenik leszedem és kész!
  • TottiZsolt
    Ebből ma sem lesz semmi, nem kell várni, csak a csalódás, és idegeskedés lesz miatta..
  • Misi az ezredes
    Nah elvileg megjelent bár nem látok semmit!
  • TottiZsolt
    Csak nem azért, mert nem jelenik meg ma sem?
  • bepe79
    Eleg gyanus viszont, hogy a web-oldalakon megint nincs egy arva boffentes se rola.
  • bepe79
    Ma jelenik meg. :) Legalabbis Nemetorszagban, es a boltok polcain.
  • rgida666
    Ezt én is így gondolom. Sajnos.
  • TheGOro
    A hangok sincsennek rendben... Komolyan, még a Midtown Madness 2 is übereli...
  • bepe79
    Szerintem nem fog kesni, tobb okbol kifolyolag sem:
    az egyik, hogy egyre tobb youtube-os video jelenik meg a neten, amiket gyanitom, hogy nem az Astragon rakott fel, a masik pedig, hogyha nem lesz kormany-pedal tamogatas, nem lesz gamepad tamogatas, nem lesz normalis fizika a videok alapjan, akkor nincs miert tovabb varniuk, meg huzniuk a dolgot. Szoval szerintem ki fog jonni holnap.
  • Tomsteel
    ilyesmire gondoltam én is
  • TottiZsolt
    Kérdés megjátszák-e azt, hogy holnap nagy semmi, mindenki várja, de nem jön, aztán kedden az oldalukon lesz egy rövid hír, hogy ezért és amazért késik a játék, és bajban vannak mert nem tudják mikorra... Én erre tippelnék, várni nem várom, mert nem reális, hogy ha holnap ki is adják, mi már délután játszunk vele...
  • Gibor
    kiadáskor egy biztos... vagy egy kurva nagy bukás vagy egy nemvárt meglepetés... de az elsőre savazok...
  • K Ace
    De te se éld bele magad, hogy holnap nem fogjuk tolni a játékot. :D
  • Tomsteel
    én arra kérnék mindenkit, hogy ne élje bele magát, mert tuti, hogy nem jelenik meg holnap, mi legalábbis biztos, hogy nem fogjuk tudni tolni a játékot.
  • Misi az ezredes
    nah nemsoká megjelentik délután már sztem letölthető lesz!
  • Gibor
    igen nem volt teteje hogy lásd az utasokat ez firekt van igy csinálva...
  • PcBalu
    szerintem ezek nem végleges grafikák. ugye a busznak sem volt teteje! tuti hogy béta lehet még 100%!!!
  • TheGOro
    Hogy mennyire lesz moddolható (értsd: bővíthető, kiterjeszthető), az majd - remélhetőleg - holnap kiderül... Szóval ne éld bele magad túlságosan...
  • mernokur
    amugy nezzetek a youtubes videokat... borzalmas az iranyitasa.. hogy fordul a busz.. el sem hiszem
  • bepe79
    Igen, van egy belso nezetes kep, es raadasul driver-nezet, nem utas nezet, csak a busz muszerfala eleg kidolgozatlannak tunik, meg egy sarga vascso figyel a vezeto-kabinban.. eleg erdekes belso nezetes kep.
  • PcBalu
    Tuti hogy megfog jelenni holnap már szerintem biztos. Az azért biztos jobb lesz mint a Bus Driver és szerintem jó játék lesz én érzem!!! Biztos jobb lesz a grafija és a képek menüben azok csak béta képek!:D
  • mernokur
    hat nem tudom hogy lattatok e belso nezetes kepet...
  • zeli
    Sajnos a Bus Driver is csalódás volt...
  • bepe79
    Holnap jelenik meg!!! Elerkezik a varva vart pillanat! A Karacsonyi ajandek! Annyival mar biztos jobb lesz a Bus Drivernel, hogy van belso nezet. Meg anyival is, hogy ez MOD-olhato lesz, es rengeteg jo palya es busz-modell (Ikarus, Volvo, Man, stb.) fog hozza keszulni remelhetoleg. Szal` en azert nem irnam le ilyen gyorsan ezt a jatekot, a moddolhatosaga utosebbe teszi a Bus Drivernel.
  • mernokur
    ne haragudjatok meg gyerekek! de ez fos jatek lesz grafikai es iranyithatosagi szempontbol! Bus driver ezerszer jobb! de kiprobalom.. csalodas csalodas..