Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Nem o csinalta, hanem az X-Dance nevu busz-modell keszitesekre szakosodott nemet modder-csapat.

Suzuki Swift GL 1.3

Misi az ezredes
ah látom érdekelne hogy csináltad majd msn-en dumálunk!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
jó lett az a cucc ott fent! mivel csináltad? mibõl van a bus?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
elmehetnek a kk ba de ez mellékess! legalább elkészülnek vele! októberben ennek a reményét sem láttam de most <#pias>

szal õrizzük meg nyugalmunkat és vigyázat az ajtók befelé nyílnak!<#crazya><#crazya>

Azért a kanyarok meg lesznek csinálva remélem mert arról sincs semmi hír <#szomoru1>

Tomsteel
nyugi, elhiheted, hogy mi is hasonlóképpen vélekedünk, de azért kontrolláljuk az indulatainkat. Az tény, hogy felháborító amit csinálnak !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

minek csinálnak simulatort ha nem tudnak <#confused><#levele>

Szimulátor kormány nélkül???
Dec 10-én meg majd azt írjuk, hogy szimulátor belsõ nézet nélkül?

gumikacsa
busz billentyuzettel valo iranyithatosaga rendben van, a jatek gamepad-al vagy kormannyal valo iranyithatosaga kicsit vicces, sajnos arrol kell tudatnunk benneteket, hogy ezeket nem tamogatja a jatek. Ez a feature a kiegeszitovel vagy a patch-el valik majd elerhetove.

Hát elmennek azak az annyukba!!! Szimulátor kormánytámogatás nélkül??? Jön majd egy patch- persze, szöveg, hogy megvedd...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tomsteel
szerintem felesleges a faq, én legalábbis nem tudnám teleírni fontos infokkal, de ha van valaki aki szivesen elkészítene egy faq-t természetesen berakjuk a fejlécbe !

Tomsteel
thx

Jó lett az átalakítás utáni cucc <#hawaii>

Tomsteel
én is mindent billel tolok, ezen nõttem fel, de most õszre sikerült végre összehoznom egy kormányt(részben emiatt is) erre így kitolnak velem

bepe79
Ezt en sem ertem. (: Marmint hogy hogy kepzeltek el egy SZIMULATORT kormany + pedal nelkul.. Szimulator billentyuzettel? En billentyuzettel jatszom, tehat nekem jo lesz, de sokak szemeben ez nevetsegesnek tunhet.

Suzuki Swift GL 1.3

Szerintem lehetne egy külön FAQ, vagy ahhoz hasonló, a magyar leírással összefûzve, és beleírni az eddigi fontosabb infókat, pl. hogy lesznek hozzá addonok, mert majd csinálnak, ezt a kormány dolgot is belelehetne rakni, stb... Persze ez csak ötlet, én könnyen írogatok, de hátha összejön majd valamikor<#kacsint>

Tomsteel
egyébként a kormány/joystick támogatást sajnálom...remélem hamar jön majd a patch ami javítja

Tomsteel
a magyar leírást még hagyom, nem tartom elavultnak, nagyvonalakban le van írva minden annak aki nem tud angolul

Tomsteel
ok

akyyy
új képeket is ki lehetne venni sztem😄 meg a magyar info is kissé elavult

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomsteel
Nagyon köszönjük a fordítást !!!!

pill és átírom 10.-re a megjelenést

De ez tünt eddig a legbiztosabbnak... a december 7. Na mindegy...Várok és <#pias><#pias><#pias>

akyyy
eredeti az novemberben volt vagy tán oktoberben😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

De azért ez is elég érdekes, és gáz is egyben, hogy az eredetileg megadod megjelenési dátum elött majdnem 3 nappal bejelentik, hogy nem is akkor hanem már december 10. Más játékoknál nem így mûködik, dehát ez már csak ilyen.. Remélem azért még idén meglátjuk..Bár ezekután én már nem reménykedem benne....<#ticking>

N o N a m e
már várom 😄
leho94
Remélem a megjelenéssel nem az lesz mint a képekkel..<#zavart1>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

de van remény dec 10.ére bár tudjátok milesz abból...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Máté94
Aha.Kár!😞
jaj sorry te a fordítást írtad le hopp...

A lényeg hogy december 7.én biztos nem fog megjelenni... többet nem mondok

bepe79
Igen, forditom. (:

http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=1

“Flo-Berlin” nick nevu nemet kolleganknak koszonhetoen van par uj reszletunk, informacionk a Bus Simulator 2008-rol. amely december 10-en lesz elerheto meg az iden Nemetorszagban. 8 fontos kerdest kuldtunk el az Astragon-nak, a jatek nemet fejlesztojenek.

Tudjak azt, hogy a Bus Driver-t az SCSSoft keszitette / fejlesztette? Ebben a jatekban szinten buszokat vezethettunk. Sajnalatos modon ez a game eleg arcade-ra sikeredett, nem pedig szimulator lett. A Bus Simulator mas lesz ebbol a szemszogbol. Peldaul nyithato es zarhato a busz ajtaja, amikor csak akarjuk, ezt termeszetesen a megalloban celszeru azert megtenni, es az utasok le- es felszallasa animalva lesz.

A kozlekedes szabalyainak megfeleloen vezetni ismet egy fontos resze a jateknak. A jatekban jo eloszlasa lesz a buszoknak es a kozlekedes tobbi resztvevojenek. Mielott megallnal a jatekban, jobb, ha hasznalod az iranyjelzot (indexet) mielott savot valtassz, hogy tudasd a kozlekedes tobbi resztvevojevel a szandekodat.

A busz billentyuzettel valo iranyithatosaga rendben van, a jatek gamepad-al vagy kormannyal valo iranyithatosaga kicsit vicces, sajnos arrol kell tudatnunk benneteket, hogy ezeket nem tamogatja a jatek. Ez a feature a kiegeszitovel vagy a patch-el valik majd elerhetove.

Azt szinten tudjuk mar, hogy melyik az a 8 busz, melyeket a jatek tartalmazni fog. Tobbseguk low-floor lesz, tehat alacsony padlos (gondolom olyan, mint otthon a Man-ok vagy a Volvo-k Magyarorszagon).

18 busz-vonal es 34 kuldetes lesz. Sok rajongo szeretne free vezetest, tehat hogy barmerre mehessen. Lesz cheat a jatekhoz, amellyel valtoztatgathato lesz ez a dolog.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor 7 nap mulva, december 10-en lesz elerheto a jatek Nemetorszagban. Ha valaki ki akarja probalni vetel elott, azok szamara jo hir, hogy lesz jatszhato demo, a megjelenes utan. A DEMO jovetelenek idopontja ismeretlen egyelore.

Ennyi az en forditasomban.

Udv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

<#pias> Akkor inkább megvárom a normál fordítást <#pias>

bepe79
Te jo isten. Mifele szoveg vagy forditas ez? Ez a magyar nyelv meggyalazasa, undorito.. Ezert forditom en sajat magam az angol szovegeket, nem pedig mindenfele fordito-programmal vagy fordito-weboldallal fordittatom.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe: lefordítod szokás szerint ezt a szöveget is normálisan? <#vigyor0>

Máté94
A hiv.oldal!
bepe79
Mikor? Hol? (: Honnan van az info?

Suzuki Swift GL 1.3

Máté94
Kedd 4 December 2007 – Kösz a segítsége Német fõiskolánk “flo-berlin”nak nekünk van néhány új részletek felõl Busz Szimuláns 2008 melyik lesz elérhetõ 10 December idén Németországban. Nekünk van küld 8 fontos kérdés Astragon, a Német kiadója a játéknek melyik lesz az egyetlen kiadó egyelõre

Ismeri a PC játék "Buszvezetõ " elkészült SCS program?. az játékben volt szintén lehetséges meghajtani busz körül. Sajnos a játék több egy tornác stílusnak az és a játék azért egy hiánya színlelés aspektusoknak. Busz Szimuláns lesz különbözõ az szemszögben. Például , leszel tud kinyitni és zár az ajtaja buszodnak bármikor szeretsz, ez persze kell kivan egy buszmegállo és amikor te , ott lesz megelevenít utas megszerzés kivül-belül buszodnak.

Vezetés értelmében a forgalom törvény szintén egy fontos dolog a játékben. Az utca fog van egy jó egyenletes között egyéb forgalom és busz. Amellett megállás vörös traafic lámpák az fog szintén hogy egy jó ötlet használni fordulatod jelzés bérlethez az egyéb út felhasználók tud hol akarsz menni buszoddal.

Vezetés egy busz körül billentyûzeteddel rendben, vezetés egy busz gamepad vagy kormánykerék sík tréfáddal. Vagyunk bocsánat tájékoztatni te az a játék nem fog van egy támogatás ennek . A tulajdonság megtervezett egy jövõ folt vagy exspansion.

Mi már tud melyik 8 busz lesz tartalmazott a játékben. Legnagyobb részük equipt low-floor technológiaval. Az fog bármennyire nem hogy lehetséges "térdel" a busz (alsó egy oldala a busznak).

A játék jellemezni fogja 18 busz vonalak és 34 küldetés. Bármennyire, sok ventillátor akar bírni a szabadsága vezetésnek körül a városban. Azért, ott lesz csalás kódok kibocsátott a közeljövõ annyira... hogy játékos tud szed egy buszban és útirány meghajtani az ezerszer .

Ha minden megy terv szerint a játék lesz elérhetõ Németországban 7 napokban (10-12-2007). azok akik akar próbálni elõtt õk vásárol van jó hír , ott lesz egy playable demó kibocsátott után az eredmény állása kibocsátott. A pontos felmentés dátum a demó ismeretlen.

IGAZA VAN!!!<#nevetes2>
Máté94
Micsoda?<#wow1><#wow2>
hurra lesz demo <#eljen><#eplus2>

Olyan grafika kéne, mint ami a borítón van. Az szép kis meglepetés lenne.
Majd kiderül még idén HA kijön, ha nem, akkor majd jövõre<#pias>

w77d
most akkor ebben sem lessz belsõ nézet?

ahha hát ezt nem tudtam 😄
Hát ne haragudjál, de Karácsony elõtt pár héttel ilyet mondani, hogy uborkaszezon... Éppen az, hogy most fognak megugrani az eladások. (Mellesleg Cod4 is pár hete jött ki,meg az új Nfs is)

Jó, majd meglátjuk. Amiket leírtál annak a fele már kijött, a másik fele meg nem. Úgyhogy majd átcsúsznak jövõ évre azok is. <#vigyor4>

bepe79
Ez az uborkaszezon? Crysis, UT3, Rig `n` Roll, 18 Wheels of Steel: American Long Haul, Age of Empires III: The Asian Dynasties, CNC3 kieg, stb. stb. Az uborkaszezon az nyaron van (a PC-s jatekok teren is).

Suzuki Swift GL 1.3

Kár, hogy nem fog kijönni pénteken. Majd ha értelme is lesz kidobni a piacra, akkor majd kiadják. Uborkaszezonban fölösleges, csak buknának rajta, bár a vevõ-tábort gondolva, ígyis-úgyis. Addig (jövõ év eleje-közepe) van idejük fejleszteni, szépítgetni, stb... Igen igen, jövõbelátó vagyok, most jöhet ez a duma. De majd meglátjátok Ti is! Csak reálisan kell gondolkozni, és az õ érdeküket nézni...

Tomsteel
hát igen, itt a felsõ képen megnézném hogyan fordulunk be kis ívben jobbra....ehhh

bepe79
A piros buszok nem a jatekban lesznek, hanem a Design-X-Buses tars-ceg fogja nekik tervezni az ahhoz hasonlo fantom (fiktiv)-buszokat a jatekhoz. Tehat meg csak nem is valos buszok lesznek, de a Bus Simulator 2008-ban nem is lesznek benne, hanem csak kiegeszitokent jonnek majd ki hozza kesobb.

Suzuki Swift GL 1.3

Ezek a képek nem véglegessek csak béta lehet. Az astragon honlapján piros busz annak rohadt jó grafiikája van szóval a textúrák is jobbak lesznek szerintem!
bepe79
tugom = tudom

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
A varosban a Bus Driverben is minden utca meroleges a masikra, es 90 fokban kelle kanyarodni. Itt nem tugom, hogyan fogjak megoldani, de en is remelem, hogy nem full ilyen lesz. BTW, 3.5-4 nap mulva jon ki. 😊

Suzuki Swift GL 1.3