2313
Bus Simulator 2008
-
nem zártam be, hanem a képeket töröltem amit csináltam, de egyébként írtam a moderátoroknak, hogy töröljék ezt a fórumot. -
TottiZsolt #1267 Látom bezárattad a fórumot, úgyhogy el is köszönök! Helló! 

-
na látod, neked nem kellett volna beleszólnod, ugyanis befejeztük. -
mernokur #1265 most az igazat megvalva minek irtok ide ha msnen vagy telefonon meg tudjak beszelni a gondjaitokat?mert szerintem senkit nem erdekel magamat is beleertve (marmint a vitatkozasaitok)! jo lenne befejezni ezt az ovodas szintet! ha te 22 eves vagy akkor neked legyen eszed hogy nem reagalsz ra.. -
na látod, egyetértek veled. 
-
suexID #1263 Akkor írok a játékkal kapcsolatban.
A játék ebben a jelenlegi állapotában gyermekbetegségekkel küzd, az irányítás és a hangok nem a legcsodásabbak. De fontos, hogy ezek gyermekbetegségek, tehát nincs kizárva, hogy ha jövőre csinálnak belőle új részt (illetve lehet, hogy az ígért patchekben ki lesznek ezek javítva), akkor megoldódnak a gondok.
Tetszik, hogy vannak utasok a játékban, és nem csak eltűnnek a megállóból, hanem felszállnak a buszra. Tetszik, hogy vannak autók és jó, hogy a város nem egy síkság, hanem azért vannak házak, lámpák.
Nem tetszik, hogy a busz úgy kanyarodik, mintha egy kockát tologatnék, nem tetszik a motorhang sem, ami a régi VBus-ra emlékeztet. Azért egy frekvencia emelést nyugodtan beletehettek volna, amikor gázt adok. Továbbá a szimulátorságot tönkreteszi, hogy berántja a buszt egyenesbe a megállóban, valamint leveszi a modell tetejét. Szerintem ezt kikapcsolható funkcióvá kellene alakítani. -
egyébként meg én nem vagyok a szerencsétlen apád. -
TottiZsolt #1261 Ha tényleg kijön magyar nyelven, tuti, hogy megveszem. Átgondolva, egy unaloműző játéknak tökéletes, és itt BOCCS mindenkitől, de inkább ez, mint a VBus, próbáltam azt is, de inkább akkor már ez. Ha már nem túl drága egyszer kibírom, még a végén pozitívan fogok benne csalódni. Ha még az addonok is elkészülnek hozzá, már talán végképp elégedett leszek vele. Nahát akkor türelem Bus Simulator 2008-at terem, várok...
-
sőt már nem is vagyok adminisztrátor...innentől kezdve engem ez nem érdekel. -
nos, kitől indult az egész?
idézem magam(erre kaptat fel a "cukrot"): "hát de az egy dolog, hogy késik basszus, de egy rohadt mondatot írhatnának, hogy hülyék késik ne várjátok annyira. olyan nagy kérés ez? vagy egyáltalán valami konkrétumot. az is idegesít, hogy már pénteken vagy szombaton írtam az sg-nek, és nem csinálnak semmit. " erre te elkezdtél szemályeskedni, engem szídni. mégis mi a f@szt kellene írkálnom? hahh? írjam azt, hogy fiúk nyugi van jó lesz ez biztosan? vagy mi a francot? nem én kezdtem ezt az egészet, úgyhogy ne gyere itt a kötelességeimmel, ugyanis tisztában vagyok vele, csakhogy ez már nem a témához kapcsolódik, hanem engem kezdtél el szapulni, amit viszont jogomban áll saját elbírálásom szerint intézni !
amíg nem a témával kapcsolatban írsz a hozzászólásaid törölve lesznek ! -
suexID #1258 Valamint ezen hozzászólásodat továbbítom az SG adminisztrátorainak, neked ugyanis nincs jogod afelett ítélkezni, hogy ki az, akinek joga van írni ide, és ki az, akinek nincs. Főleg nem úgy, hogy házigazdaként nem vagy képes emberi módon szemlélni a tényeket, úgy viselkedsz, mint valami óvodás, akitől elvették a Legoját. -
suexID #1257 Na most akkor elmondok neked pár dolgot Tomika:
1) 22 éves vagyok, sallert osztogatni jöhetsz, adok neked címet és telefonszámot.
2) Nem tudom a busz-szimulátor fórumról (gsmmedia.hu/vbusforum) többek között 2-3 hírt én fordítottam le a busdrivergame.nl-ről, szóval tudom mit beszélek
3) A házigazdának nem az a feladata, hogy folyamatosan beszóljon mindenkinek aki nem az ő véleményén van
4) A házigazdának az sem a feladata, hogy a topikcímben szereplő játék kiadóját ócsárolja, pocskondiázza, és hazugnak nevezze
5) Az Astragon és a Contendo azt ígérte, hogy dec. 7-én a neten elérhető lesz a játék, ez meg is történt, lásd gamesload.de internetes oldal és amazon.com. Továbbá azt is ígérték, hogy december 10-én a németországi boltok polcaira kerül. Ez is megtörtént.
6) Kifejezetten az olvasási nehézségekkel küszködők kedvéért azt is közölte az Astragon, hogy a játék más nyelvű verziói (angol, holland, francia, stb.) majd egy kis idővel a német változat után jelennek meg, tehát nem a német kiadással egy időben. Nyilvánvaló, hogy Magyarországra nem a német változatot fogják behozni, hanem vagy lesz belőle magyar kiadás, vagy pedig az angolt fogják forgalmazni.
7) Mindezeket én leírtam pár hsz.-el lentebb, de az valahogy kitörlődött. Érdekes, mert utána elkezdtél itt engem hülyének nevezni, holott én már előtte is mondtam, hogy nem kell aggódni a játék időben meg fog jelenni. -
TottiZsolt #1256 Én nem értem mire volt jó a személyeskedés... De másnak ez okoz örömöt, hogy valakibe beleköthet, vagy beszólhat neki... Ennél nagyobb öröme ne legyen ezeknek az embereknek..Bár ahogy nézem gép elött ülnek egész nap.. Na mindegy, én várom azért a játékot, fölös idő kitöltésére jó lesz, aztán kész... -
Ne így tartsál rendet a topikodban, mint házigazda mivel nem ezért lett megadva a számodra a lehetőség.
Valami normálisabb hangnemben nemlehetne válaszolni a kérdésekre??? -
egyáltalán nem azon van a hangsúly, hogy mi érdekli az SG-t, hanem az, hogy totálisan félreértettél, aztán elkezded sértegetni az embert, ilyen tizenéves pöcsöknek kéne egy atyai saller !
én itt befejeztem, nekem erre se időm, de energiám nincs. -
Nos Mr. Okostojás, hányszor mondjam még el a szerencsétlen agyadnak, hgy ez a nyomorult játék még csak németül jelent meg ha megjelent, de mint írtam látszik, hogy fingod nincs az egészről jössz ide személyeskedni, és osztod az észt. IGEN RESZKETEK EZÉRT A JÁTÉKÉRT, MERT SZÁMOMRA EZ LENNE AZ IGAZI ÉRTÉK, bár ezt sajnos neked magyarázhatom a végtelenségig. semmi keresnivalód nincs itt, és nem értem hogy a fenébe kerültél ide! Innentől kezdve törölve lesznek a hozzászólásaid ! Sajnos az ilyen mértékű féregmanipuláció már nem lehetséges. -
GPx8 #1251 Hogy írjak valami jót is, szerintem jók lettek a karakter animációk, végre vannak rendesen mozgó utasok. (Bár a legutóbbi videóban egy csaj átmegy egy reklámtáblán...
)
-
rgida666 #1250 Megnéztem ezt a számomra új videót a játékról és egy kicsit elkeseredtem. Én eddig bíztam benne, hogy a végén meglepnek bennünket és egy nagyon jó szimulátort kapunk: a "hajós" játék buszos változatát. Merthogy az a játék igencsak rendben van.
A videó alapján azonban azt kell mondjam, hogy csak az utas mozgás fogott meg, a többi finoman szólva kezdeti stádiumban van. Az, hogy a felkelő nap fénye megcsillan a busz szélvédőjént pont nem érdekel. Most nem sorolom fel a hibákat már többször le lett írva. Az idegesít, hogy miért szimulátor a játék neve? A Bus Driver után azt hittem ez egy teljesen más játék lesz okulva annak hibáiból.
De ennek köze nincs a szimulátorhoz. -
na húzzál el innen nagyon gyorsan! mit magyarázol itt nekünk mikor azt se tudod miről van szó ! neked kéne megtanulnod olvasni, azt se tudod miért írtam az sg-nek, meg hogy mi fán terem ez az egész. semmi infót nem tudsz erről a játékról, csak annyit látsz a hülye fejeddel, hogy mindenki szídja, és te vagy a messiás aki megmenti a becsületét a játéknak. nos arról van szó, hogy épp a házigazda jogom lemondásával kapcsolatban írtam üzenetet az sgnek, és arra gondoltam mikor írtam, hogy dobhatnának valami infót, hogy a hivatalos oldalon, egy árva szösszenet sincs nem hogy a megjelenésről, egyáltalán a játékról sem. a fórumba már 2 napja nem írt senki, és engem ez idegesít, és most fogsz leesni a székedről, meg fogom venni a játékot. vegyél vissza a tempóból ! -
TottiZsolt #1248 Én nem látok itt olyat, hogy hozzád szóltam volna.. Hopp lehet mégis.. Ja de nem. Nem te vagy a TÉMA, szóval törődj azzal ne velem, ez erről szól, látom nem tűnt még fel... Neked meg ha nem tetszik ne olvasd a topicot, ugyanaz, ha most gyerekeskedni akarnék... -
jó van má leirtad már párszor. ha nem tetszik el lehet menni bye -
TottiZsolt #1246 Köszi Balu!
Hát, ez az előző videóhoz képest nem lett jobb, úgyhogy az tényleg nem a Beta verzióból volt kivéve.. Sajnos! Elég tré ez az egész.. A sima kanyaroknál is rángatni kell a buszt..Menet közben gyorsításnál alapjárat hang van egyfolytában, csak elinduláskor egy kicsit hallani a motort utána semmi, csak alapjárat hang.. Egyetlen pozitívum számomra, a mozgó utas megoldás, dehát "1 fecske nem csinál nyarat".. Ez ellett cseszve elég rendesen... És még csodálkozik valaki ezen, hogy csak szídjuk... Ááááá übergagyi...
-
PcBalu #1245 Gyerekek hát én azt mondom fogjunk össze és javítsunk a játékon!!!:D Mit szoltok hozzá? Hát ezt nagyon el siették szerintem. -
PcBalu #1244 Hát tessék gondolom ez az. http://www.youtube.com/watch?v=z6vTcL--Q-c Hát mit mondjak LOL!!! 
-
Hátha választani kéne a Vbus és Bus "Simulator" 2008 között.Vbus! 

-
TottiZsolt #1242 Valaki az új \ újnak számító videókat betudja linkelni?
Köszönöm előre is a segítséget!

-
PcBalu #1241 Remélem nem látam jól a videókat!!!
Ez biztos nem lehet szarabb mint a bus driver!
És a vezetőfülke sem lehet ilyen pocsék ez valami kamu fake nem lehet a bus simulator 2008!
Csinált egy csomó jó grafikás játékot az astragon nem hinném hogy pont bus simulator 2008-at csesszék el így. ez biztos.
-
litlebubu #1240 Ezt a játékot nem érdemes feltörni sem,virtuális karikatúra az egész. -
Láttam új vidókat és amikor megálsz a megálóban egyenesbe áll a busz csuklós része XD naon brutális! ezt nem veszi meg senki! -
K Ace #1238 Jah, de nem hangoztatom. -
REKLÁM!BAN! -
TottiZsolt #1234 Ja, de azért majd Te is letöltöd a warez verziót, de akkor már nem fogsz ilyen módon beszélni...
Vagy Te megvetted már, vagy csak tuti megfogod...
-
K Ace #1233 Házihazda???
-
:D -
suexID #1231 Hát ha még olvasni is megtanulnál, leírtam, hogy már régen meg lehet vásárolni. Ja, hogy te a warez verziót várod? Akkor meg írj egy levelet a Contendonak meg az Astragonnak, hogy kérjék már meg a Myth vagy RazoR911-et, hogy törjék fel a játékukat. Sőt, egyenesen könyörögjenek neki! :D -
Jeppe #1230 deszar XD -
SG-nek????????:O -
hát de az egy dolog, hogy késik basszus, de egy rohadt mondatot írhatnának, hogy hülyék késik ne várjátok annyira. olyan nagy kérés ez? vagy egyáltalán valami konkrétumot. az is idegesít, hogy már pénteken vagy szombaton írtam az sg-nek, és nem csinálnak semmit. -
PcBalu #1227 jó lesz ez a játék! biztos jobb mint a gagyi bus driver!!! :D -
TottiZsolt #1226 Egyenesen előre a jövő év felé hajrá!