Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
nem is szabad, happy santa 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Jó akkor legyen igazad, ezen nem akadok fenn... ho ho ho

Tomsteel
nem káromkodtál? én ezt másképp láttam.

Én nem is káromkodtam, sesemmi mégis törölve lett egy hozzászólásom...Nade sebaj, inkább kevés hozzászólás, idõben megjelenõ Bus Simulator! <#pias><#pias><#pias>

bepe79
Megaba tok mindegy, hogy mit jelent, mert egy videokartyanal nem az a legfontosabb, hogy mennyi rajta a memoria. Lehet neked 512 MB-os Geforce 4 Ti4600-os id, akkor sem fog rajta elindulni egyetlen uj jatek sem. Az szamit, hogy DX9-es vagy DX10-es a videokartya, mennyi a memoriasavszelessege (tehat hogy 64/128/256 bites-e a kartya), mennyi a GPU es a MEM orajele, stb.

Suzuki Swift GL 1.3

Misi az ezredes
olvass vissza nem flood-olok mert Tomstel haver nem csinálok + munkát

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Leo 1991
ez mit jelent megában??? nert sajna így nem tom mekkora

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Misi az ezredes
lol ti nem értettétek a hasonlatot

akkor leírom érthetõbben míg ennek a bus szimnek kicsi a rajongói tábora kissebb mint az NFS PS-é ez volt benne a lényeg lol! és h ezért nem is figyelnek a határidõ betatrtására annyira mert 100.000 ember lehet h nem sok a többihez képest! nah mind1 ...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
😊
szerintem nem értette meg mire gondolok.

akyyy
szerinted? azht hiszi ez az nfs topik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomsteel
mirõl beszélsz?

Misi az ezredes
mellesleg! nem nevezem meg meik magyar warezos oldalról de eddig 43.-ezer ember töltötte le! [és fix számú regisztrált tag van ami éphogy nemsokkkal több mint a 43 ezer! _/(o.O)\_

Misi az ezredes
Tomstel attól még szíthatják a fejlesztõket mert attól még h nincs csak max 100.000 ember aki ezzel a játékkal fog játszani így nem érdekli õket ! Míg az NFS ProStreet-et már elsõ nap több mint kb.: 1.000.000-an töltötték warezokról! szal sokan vagyunk de nem elegen!

Tomsteel
köszi a szorgos fordításokat !

Tomsteel
MINDENKIT IDEGESÍT EZ A TÖKÖLÕDÉS, DE AZZAL NEM SEGÍTETEK A DOLGON, HOGYHA MINDENFÉLE KÁROMKODÁSSAL TARKÍTJÁTOK A TOPIKOT!!

az ilyen jellegû hozzászólások törölve lesznek !

bepe79
Az utolso mondat, amit kifelejtettem:

``Tovabbi infok jovo heten, amikor a kezunkben lesz a game.``

(:

Suzuki Swift GL 1.3

Ez azért megint elég szar indok... A legismertebb, legelterjedteb kormányokat simán kipróbálhatták volna, és az elsõ körben elég lett volna azokhoz támogatást csinálni (van max. 10 fajta Logitech, Ms Sidewinder, még a Trust populárisabb márka, nekik sincs sztem 10-nél több modelljük). Oké, lehet, hogy tévedek és sokkal többet gyártottak ezek a cégek, de a lényeg a lényeg. 😊

bepe79
Uj infok: http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=1

Extra news available
ImageWednesday 5 December 2007 – As you can see we have some more news for you. This time we have 4 things we want to share. First of all Contendo, the developer of the game, told us that they are working hard on creating new buses which will be available for download in a short while. Many fans were angry yesterday because support for steering wheels is not included in the game...

... The reason for this is that in the years a lot of branches and types of steering wheels with and without pedals were put on the market. Contendo wishes to support as much of them as possible but this takes time to develop and test, the game would have been delayed if they had decided to include this feature on release.

We also have some news for those who want to create their own buses and objects. The textures in the game will be available in 5 versions: 4 different detail sizes ranging from 128X128 to 1024X1024 pixels to fit older and newer computers. The 5th version will be a 512X512 version that can be edited to your likings. The textures can be changed for the city, cars, buses and advertisements (both on buses and inside bus stops).

We also have the possibility to design our own buses. It is unclear which program we can use for this but the bus models in game have around 4000 polygons, we will check for you if the game engine is capable of doing more.

Exspect more information next week when we have our hands on the game.

Itt most nem forditom le vegig, ahogy szoktam.
A lenyeg az, hogy tudjak, hogy a rajongok mergesek, hogy nincs kormany es pedal tamogatas, de rengeteg fajta es fele kormany es pedal van, es tul hosszu idobe telik mindegyiket kiprobalni, tesztelni, meg megcsinalni, hogy a game jol mukodjon vele.

5 kulonbozo textura-meret lesz, 128X128-tol az 1024X1024-ig. A texturak valtoztathatok elvileg a buszhoz, kocsikhoz, varoshoz.

A busz-modellek a jatekban 4000 polygon korul vannak, de letesztelik, hogy az engine hogy reagal a nagyobb polygon-szambol allo buszmodellekre.

Suzuki Swift GL 1.3

w77d
<#buck>

bepe79
Elvileg minimum nVidia GeForce FX5900 vagy AMD(-ATI) 9600 Pro / X600

Suzuki Swift GL 1.3

gumikacsa
22X10 centis.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Leo 1991
mekkora vidkari kell hozzá tudja vki?
THX

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Tomsteel
ilyen jellegût még soha nem hozott nekem az a vén sóher 😊

Akkor hétvégén akár fent is lehet ilyen-olyan oldalakon, amiket én egyáltalán nem helyeslek, de ha már lehetõség lenne rá, kipróbálás szinten leszedném, hogy megnézzem mégis milyen.. A német nyelv meg nem gond, egyszerûbb mint az orosz, az biztos <#vigyor4> Surranó tiszta remélem reggelre lesz benne jó sok alkoholtartalmú ital.. <#pias><#pias><#pias>

Tomsteel
németekél egyébként 7.én jelenik meg(kizárólag németül)

Már csak egy órátok van, hogy szalonképes állapotba hozzátok a surranókat 😊

Tomsteel
viccen kívül én is így vagyok vele

Igen, természetesen! Sõt, hétfõ hajnalban már indulok is Németországba, hogy este már a játékkal térhessek vissza, és kipróbálhassam! <#eplus2> Elöször amúgy kikell próbálni, hogy megéri-e mindez, szóval elöször leszedem, aztán ha megéri indulok... <#vigyor>

Na és akkor ha végre megjelenik szépen mindenki megy a boltba megvenni ugye? <#idiota>

Ati

Na igen erre nemis gondoltam..Ajajaj<#fejvakaras><#wow3>

Tomsteel
szerintem ott kezdõdik a dolog, hogy örülhetünk ha jövõhéten valamikor elkészítik a "gonosz" változatot, mert ugye az sem egy egyszerû mulatság, programozói vénára van szükség, és ezek a nagyobb programozók biztos nem fognak olyan szinten rákattanni mint mondjuk egy NFS széria legújabb tagjára, hogy már a megjelenés elõtti napon felteszik valahova.

de a remény hal meg utoljára.

Misi az ezredes
a kommentemet meg ha eltolják akkor innen úgy is törlik mert nem fogom vissza majd magamat.<#duma><#duma><#duma><#duma><#duma>

Misi az ezredes
én le fogom szarni a sulit
warezra felmegyek és már valszeg délután a gépemen lesz ha minden jól megy! 😛

Hát ja hogy pukkadjon meg a suli ott ahol van! 😄
Egy jó kis iskolakezdéssel 😄

Ati

jaja<#nyes>
Hétvégén már minek dolgoznának a játékon ha hétfõn jön ki? Annyi a dolga a cégnek, hogy kiküldi a boltokba hétfõ hajnalban, vagy reggel, és kész

akyyy! Te meg akkor beszélj ha majd 1-hétre fogják eltoni a megjelenést!<#hehe> Kiváncsi lennék az elsõ kommentedre.<#nevetes1>
Misi az ezredes
én kétlem h pont hétfõn jönne ki! sztem megint odébb fog csúszni mert hétvégén nem hiszem hh dolgoznak! ha dévedek sry

Hát remélem ez 10-re kijön amúgy is jól hangzik a hét elejére! Egy megújult hétfõi nappal egy busz szimulátoros játék! Jól hangzik! Csak jelenjen már meg...
Nem várok sokat a játéktól, CSAK azokat amiket õ maguk ígértek, hogy benne lesznek, és meg is csinálják. Ha mindez jól mûködik majd egyben, és jó összeképet mutat, akkor megleszek elégedve, és nem is reklamálok plusz dolgokért. Természetesen ha ennél kevesebbet adnak, és gagyi minõségben már idegesebb leszek. Várom a jövõ hétfõt...<#pias>

Misi az ezredes
jah mert én segberugom a készítõket ha olyan fos lessz mint a bus driver vagy ha kicsit is rosszabb! szal hajrá fiuk bízok bennetek a kormáyn nem lényeg mert leejtettem a 3. emeletrõl amikor ......... (lényeg h széttõrt) :S

Máté94
Szerintem nem kéne sokat várni ettõl a játéktól mivel még nem sok Buszos játék volt eddig.Majd csak fellendül ez a játékcsoport.😄<#wow3><#zavart1>
Majd akkor ha 10-én sem lesz kint, érdekes kommentek fognak érkezni...<#gonosz1>

Schwarz
atyaég, nem 7-én jelenik meg, hanem 10-én, go ereket felvágni! <#wilting>

Mi az a windows?

[HUN]FaTaL
atyaég nem támogat kormányt lol, hát akkor ez tuti hogy fos lesz, arcade lesz az nem zavar de még a bus drivert is kormánnyal toltam:/

http://goo.gl/gd6Zi5

seres13! Téged hogy hívnak?, mert lehet hogy ismerlek.
akyyy
úristen mi lesz most 4 nappal eltolták a megjelenést, menj ki a parlament elé és tüntessél!!!!444<#lama>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát ba***eg!!! Na itt jönnek a gonodk hogy késõbbre rakják a mgehelenést! Így már tuti hogy nem lesz egy normális Bus Simulator. Helyette Fos Simulator!! Még egy rohadt demo sincs!!!!!!!
Örülök neki, hogy már most változott a megjelenés dátuma.
Még hányszor fog?
Tomsteel
persze tudja õ is, hogy nem én modelleztem a buszt, kint a a hiv. oldalon hírben is a kezdõlapon. A bannert egyébként photoshoppal csináltam. Amíg nincsenek hivatalos képek addig ezzel próbáljuk meg beérni 😊