2313
Bus Simulator 2008
  • leho94
    nem..
  • 16gaborm
    Hali skacok
    Nem követem fyamatosan a fórum beszélgetéseket!

Csak annyit kérdeznék hogy KIJÖTT-E A JÁTÉK?
    köcci
  • Misi az ezredes
    lol
    és a 3-szögletü műszerfal olyan sok helyet foglalna? lol
  • Flyman
    Hd-dvd lesz az az szerintem és abból is 2, egyiken az utasok, másikon a buszok.
  • TottiZsolt
    Azért írtam, hogy CD-n \ DVD-n, de írhattam volna hogy CD-n VAGY(\), DVD-n, és akkor mindenki megérti mire gondoltam... Amúgy valóban nem realitás a DVD, szóval akkor jöjjön CD-n, aztán kész
  • litlebubu
    DVD-n? Ezt? Ne viccelj.
  • TottiZsolt
    Szerintem még idén kint lesz CD-n \ DVD-n, és ez a lényeg. Bár neten már tényleg meglehet venni, de inkább elmegyek a boltba és kifizetem, minthogy utalgassam a pénzt. Az oldal meg remélem ma kész lesz, az is előre lépés...
  • Flyman
    Hát mit nem mondjak éjfélig még van idő...
    Akkor jelenik meg amikor akar, persze, persze, csak ott a gond, hogy mindig megdátumoznak valamit, aztán sohasem tudják tartani.
    Akkor már inkább ne írkálnának dátumot. Irják azt, hogy még 2007-ben és késsz, de itt szórakoznak a napokkal, ez az egy marha idegesítő tud lenni...
  • TottiZsolt
    Én is így vagyok vele, hogy jön amikor jön, de azért az furcsán venné ki magát, ha a hivatalos időpontkor sem nyitnák meg az oldalt Eddig nem nagyon haladtak ahogy nézem, de még elöttük az este Remélem egyúttal a demót is feldobják rá... Tudom, ezt már mondtam, de jó lenne
  • PcBalu
    ja már túlzottan várjuk! :D de engem már nem izgat jöjjön ki amikor akar.
  • bajusza
    én is várom már, hogy kijöjjön a game + sokan mások is.
  • TottiZsolt
    Remélem még délután, vagy este elindul az oldal. Szerintem a demót is feltöltik, ha már az oldalt csinálják...Ezért tarthat eddig...
  • bepe79
    Azert az szerintem dicseretes, hogy a textura-meretet legalabb lehet 1024x1024-re tenni, en remenykedem benne, hogy olyan texturak mellett nem lesz ocsmany semmi, sem az ut, sem a hazak, sem semmi mas. Az uj web-oldalt ma inditjak, gondolom keso delelott vagy pedig kora-delutan kornyeken. DEMO-ban en meg nem remenykedem, bar kellemesen csalodnek, ha mar ma fent lenne.
  • PcBalu
    majd holnap
  • Neoncsoves
    jah jó. tök beleéltem magam hogy 12.e van :XD
  • PcBalu
    hát igen. biztos kidolgozott lesz a vezetőállás is az Xbus-os modelleknek. :D
  • TottiZsolt
    Oda van írva, hogy Hivatalos indulás December 12, azaz holnap. Remélem a demót feldobják, ha már az oldal megvan. Már várom nagyon, remélem pozitívan csalódunk...
  • Misi az ezredes
    mi?
  • Neoncsoves
    Elvileg ma indult el
  • TottiZsolt
    Amivel nagyon-nagyot dobhattak volna a játékon, bármennyire is sok hiba van benne, az a multi része. Sajnálom, hogy ezen most sem gondolkodtak, és nem próbálták belerakni. Nagy fílingje lett volna, ha ezt megoldják, akkor az általános hibákon kívül nagyon jó lett volna a játék. Remélem ezt a dolgot 1-2 éven belül megoldják, és lehet multiban is buszozni...
  • bepe79
    Jah, uj hir (legalabbis nekem), hogy fellottek az uj honlapjat a game-nek, itt erheto el:

http://www.bussimulatorgame.de/

Igazabol az uj web-lap holnap indul, azt irjak, elkepzelheto, hogy holnap vagy nemsokkal ra felkerul oda a DEMO is.
  • bepe79
    Igen, valoszinuleg az utasok animalasara es a grafikus engine-re nem lesz annyi panasz, annal inkabb a sok 90 fokos kanyarra, a fizikara, es a busz-modellek (beleertve a belso nezetuk) kidolgozottsagat. De ez utobbin valoszinuleg segiteni fog az X-Bus csapat kiegje es a buszaik, es remelhetoleg jol kidolgozott belso nezetet is gyartanak majd a kulsore jol kidolgozott buszaikhoz. Ha pedig patch-el orvosolja az Astragon a kormany+pedal temat, akkor egesz korrekt kis game lehet belole. Bar en meg ilyenrol nem hallottam oszinten megvallva, hogy utolag egy patch bele tudna rakni a jatekba a full kormany + pedal + gamepad tamogatast.
  • PcBalu
    Hát én még arra is rá jöttem hogy a játék végül is nem lesz rossz. Mert lesznek modellek amit be lehet rakni a játékba pl: XBus modellek stb... Sajnos szűk utak a kanyarodás ezen valahogy azért változtatni kell. :D De az emberek beszállása tetszik mert lehet látni hogy beszálnak és nem tünnek el! Szóval azért jó game lesz mégis csak! :D
  • TottiZsolt
    Megvárom a demót, aztán azalapján döntök, bár szerintem sokan vannak még így De ha az alapján nem vészes, hanem elvagyok vele, akkor tuti, hogy megveszem majd, amint megjelenik valamelyik boltban. Nem mellékesen reménykedem benne, hogy magyar nyelven is ki jön.

U.i.: Tényleg jó lenne ha már normális topic lenne ez, és a témáról beszélgetnénk, bár sok újat már nem lehet elmondani, kb. minden elhangzott eddig, úgyhogy majd ha kijött a játék...
  • PcBalu
    Igen igazad van! Sok tizen éves nagypfájú!!! Már én is egy kettőnek lecsapnék!! :D
  • bepe79
    Ez egy jo kerdes, en ugyan nem otthon vagyok, de en is erosen elgondolkodtam rajta, hogy akarmilyen is, ha a demo alapjan bejon majd nekem, akkor megveszem itt. Az amazon.co.uk-n neztem, merthogy onnan szoktam rendelni, de egyelore nem lattam ott. Egyebkent igertek a megjelenes utan demo-t, ami ugyebar nem fel evvel a jatek kijovetele utan szokott jonni, tehat szerintem nemsokara varhato.
  • bepe79
    Sziasztok! En is irtam az sg-nek, es atragadt ram a hazigazdai jogkor. Remelem, hogy ezutan nem fogjak torolni a topikot.. Ezuton is koszonet Tomsteel forumtarsnak, ugyanis o intezte a dolgot, es kuldott tobb levelet is ez ugyben az SG-nek.

Itt huzzunk egy vonalat, peace, beke van, es felejtsuk el azt, hogy par posttal ezelott egymasnak estetek.
    Innentol kezdve jojjenek az ONtopik postok, es beszeljunk a jatekrol, ha rossz, ha nem. Mindenki leirhatja a velemenyet, akar negativ az, akar pozitiv, de a megfelelo stilusban. Hisz ti is tudjatok: a hozzaszolas szabad, a hozzaszlas stilusa viszont nem. Ugyhogy konnyitsetek meg az en dolgomat is ezzel, ne kelljen gyomlalni a topikot.

------------------------------------------------------------------------
  • akyyy
    most akor lehet majd itthon kapni, vagy nem?
  • Tomsteel
    azért gondoltam meg magam mert az én gyerekes viselkedésem miatt nem szívhattok ti, meg amit szerettem volna azt elértem, nem én vagyok a hg. nem lenne időm rá.

Üdvözöljük az új házigazdánkat !
  • TottiZsolt
    Na akkor elsőként üdvözlöm az új Házigazdát -> Üdv bepe!
  • Misi az ezredes
    lol bocs de kiröhöglek (leo 1991) mert ha google-ba beírod 99% h rátalálsz bárhol XD
  • Máté94
    Persze!Nem!
  • Leo 1991
    cs
    nem tudjátok itthon meg lehet majd vásárolni a gamet?
    THX előre is
  • akyyy
    és akinek az a munkája?:D
  • TottiZsolt
    Na hogy-hogy meggondoltad magad?
  • Tomsteel
    nyugi nem lesz törölve
  • Tomsteel
    azért ne én legyek már a mumus. túlreagálom ez tény, de én nem így keltem fel ma, hogy lebombázom a topikot.
  • TottiZsolt
    Sajnálatos, hogy ilyeneken akadsz fent. Te a játék miatt csináltad a topicot, és nem a kötekedők miatt, téged a játék érdekel, de sajnos beleestél abba a csapdába, hogy magadra vetted a negatív hozzászólásokat... Na ha már így alakult, remélem valaki nyit egyet megint ennek a játéknak...
  • Tomsteel
    nem gondoltam volna, hogy idáig jut ez a topik, de hát ez van. és az a vicc, hogy páran el se olvassák miket írtunk, csak írják, hogy ne így tartsál rendet , meg sorolják a jogaimat, az ilyenek miatt nem érdekel már az egész
  • TottiZsolt
    Kár, pedig most eltudtad volna intéztetni, hogy bepe legyen a Házigazda. Na mindegy, ha törlik, hát akkor törlik...