Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nézd meg a lentebb található videót is mellé...<#pias>

kem001
Reméljük 10.-e a végsõ kiadási idõ, amúgy sztem nem lesz rossz, de ne a képek alapján ítéljünk <#vigyor2>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Úgynézki ezzel azt is alul lehet múlni <#zavart2>

PrisonMan
Ugye ez más és jobb játék, mint a Bus Driver nevû förmedvény?! <#guluszem1><#banplz>

Eleve el sem kellett volna kezdeniük ha már tudták csak ennyire képesek...Bár nekem 8, õ pénzük, már csak az a kérdés mennyi minusszal zár majd a cég... Én inkább nem tippelnék, már csak azért sem, mert annyi pénzem sosem lesz sajnos.. De nekik sem a bevételekbõl! <#pias><#pias><#pias>

Ezt nem értem h lehet egy játékot ennyire elba**zni!Én azt mondom h 1 játék késik akkor az már nem lehte non jó.Mert szentem azé késik mert sz*r és próbálnak 1-2 dolgot kijavítani.csak nem jön össze.
Tomsteel
Ezt utálom, hogy nem mondanak semmit...megy a találgatás, és senki nem tud semmit. fene vigye el ezeket.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
hát nálam is megy a fejvakargatás bõven, nem tudom ezt hogy képzelték, még én is bízok, várok a végleges verzióra. egéybként nem feltétlenül baj a szögletes kanyar, csak lehetne szélesebb az út, mondjuk egy négysávos keresztezõdés.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Te csak akkor veszted el a kedved? Jó neked...<#szomoru2>

Aztán remélem 10-re kijön mert a kedvemet már elveszítem akkor!
Szerintem ezt a bus simulator 2008-at el***ták de nagyon!!! Hát én egész más grafikára gondoltam meg minden szóval ennyi... SZAR!!!
Én régen VBusoztam, de lehet elõszedem megint, az felüdülés ehhez képest... Ott legalább a nagyja ki volt dolgozva, még ha a grafika kaki is... <#pias>

Sziasztok! Valaki vbusozik innen? Segithetne nekem 1-2 lépésben! elöre is köszi! Ami a bus simulatort illeti,ez a játék nagyon rossz lesz,semmi valos elem,egyszerüen szánaom az egész!
leho94
már 8ikak vagyunk..Xd

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Misi az ezredes
ez asztán a busz 😄lol

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Még ne hamarkodjuk el a fikázást. Ez a videó egyértelmûen a játék korai fázisából való, mivel nincsenek még meg azok az effektek amik a képen A képeke azért már jobban néz ki valamivel. DE azért én se fûzök hozzá sok reményt.

Ati

vagy a 1997-ben kijött autós játékoknak is jobb a grafikáuk

Azért túlzás 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

leho94
1. Call of Duty 4: Modern Warfare
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Silkroad Online
4. PlayStation3
5. XBOX360
6. Grand Theft Auto IV
7. Need for Speed Pro Street
8. Football Manager
9. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
10. Bus Simulator 2008 !!!

LoL

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Misi az ezredes
jah ennél még a vbus-os skinek is jobbak pedig azokat nem céges fejlesztõ brigád készítette! lol

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Máté94
Szánalom,Szomorú vagyok!!!😞
Misi az ezredes
ennél még a 2000 ben kijött autós vagy a 1997-ben kijött autós játékoknak is jobb a grafikáuk!LOL Azokban legalább van patka!

Misi az ezredes
3D ÉS 2D-S Munka naon amatõr faxom azt hittem olyan lesz mint a hajós! nah kakit a tálba aztán etessétek meg velük! le sem szedem sztem! ez elég fos lett!

Misi az ezredes
Pff.. találtam olyan képeket ahol naon látszik h nincs patka!

végig néztem az összeset... vagyis ilyen torrent keresõvel ami mindenhol keres... hát találtam de sztem kicsit hamis hogy "bus simulator 2008 full version"

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Misi az ezredes
német torrentet valaki ismer? hátha ott már fent van vagy holnap fent lesz :S nem tom!

Misi az ezredes
lol fuck nagyon sajnálom! mindenkitõl elnézést lol! akkor valahol máshol lehettem bereggelve lol! de full ien volt a desing! nah mind1 bocs mindneki

Misi az ezredes
😊

Tessék 😄DD

Bármit írsz be, kiadja, de azért kemény vagy 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tejóég... ez akkora baromság hogy szavakat nemtalálok... érdekes torrenten még nicsn de warezon már van... hmm... amugymeg egy példa NFS PS azis hol volt elösször látható? torrenten... szal ennyit róla.

és crack is van már? LOL Tele lenne már vele minden torrent oldal 😊

Misi az ezredes
serial generator az egész ami max 1 hét mulva lesz...

gyerek aki bedõl a kamureklámnak, nagyon beijedtem 😄

Misi az ezredes
csak fizetni kell és le tudod szedni én elõ voltam fizetve rá vagy 1 éve akkor is minden jól ment! innen szedtem le ano a bus drivert!

szted nem lenne kinnt rég egy warez oldalon, amikor serial-t is ír?

Ennyi

jaj egy search oldal, ami egy fizetõs linkre mutat, hát gratulálok...

Misi az ezredes
ezt abbahagyom nem vezet sehova

Ok, ugatok: szedd le elöször Te, és mutass képeket, videókat belõle!

Misi az ezredes
elküldtem

Ugye h igazam van?

küld privátban 😊

Misi az ezredes
elküldtem lezsd meg és ugass utánna!

Misi az ezredes
elküldöm a linket!

Akkor errõl ennyit, hogy letölthetõ ténylegesen..

Misi az ezredes
vagy ha valaki leszedné feltenné saját oldalára álnévet kira lenne!😛

Misi az ezredes
e-mailban jelezzétek ha kell mert csak arra válaszolok

Misi az ezredes
Letölthetõ nem töltöm le nem költök erre most! De valszeg a héten leszedem! akkor majd kiváncsi leszek rá! és ott volt h test fent és a modellekbõl is látszódott h szögletes volt a kerekük! és ha itt lennél egy ideje a fórumon láttál volna olyna képeket a gamebõl amiben látod h már nem szögletesek a kerekek és kerékívek! szal mind1 ez test game volt enyi!

és honnan?

Jó, majd ha Te leszedted, és mutatsz képeket, videókat amiket Te csináltál belõle, akkor elhiszem, hogy már letölthetõ, addig bárki bármit mondhat!

Misi az ezredes
Amm.. ez a teszt versio volt! amúgy full wersiót bármikor le lehet szedni! 2 euro-ért! ha kell írjatok!