2313
Bus Simulator 2008
  • bepe79
    Kell, hogy legyen forgalom, ugyanis a screenshotokon is vannak a buszon kivul mas jarmuvek. Na meg egy buszos jatek sokat erne forgalom nelkul..
  • olinolin
    lehet amit néztem vidót azon nincsen xd
  • akyyy
  • akyyy
    pedig van csak kiszúrta a szemedet, muhaha
  • olinolin
    á
  • olinolin
    Kér, hogy nincsen forgalom amúgy nem is rossz!
  • TottiZsolt
    Ha csajról lenne szó, azt mondanám, hogy ez a TEST megér egy ESTET... De mivel játék, így nem mondom, bár azért remélem nem csak 1x használatos játék lesz...
  • bepe79
    Igen, es a hirek szekcional ma kikerult egy nagybetus `Test` felirat. (:
    Vajh` ez most mit jelent?
  • Misi az ezredes
    :D
  • Misi az ezredes
    Wááá isten vagy Zsolti!
  • TottiZsolt
    Hivatalos oldalról egy komment a demóval kapcsolatban az admintól:
    "The work on the demo is finished and we are currently testing it before we will put it online in the next days."

Ha jól értelmezem ezt azt jelento, hogy a demóval kapcsolatos munkákat már befejezték, és most tesztelik még, mielött kiraknák az oldalra.

Ez tegnapi komment, úgyhogy szerintem hétvégén kint lesz a demó.
  • TottiZsolt
    Na, csak jöjjön már ki, aztán ráérünk szídni... Ti mit tippeltek idén kijön még, és ha igen, szerintetek mikor?
  • Tomsteel
    igen, csak sajna szerintem az előre beharangozott gépigény közelében se lesz a valósnak. valami hasnoló történt a Street legal játékkal is, ok nélkül iszonyatoz hardverzabálást csinált. optimalizálás hiánya.
  • bepe79
    Pedig a tesztgep valoszinuleg nem egy 486DX2 szintu masina, hanem izmosabb dolog. Legalabbis a jatek-bemutatokat is altalaban csucsgepeken csinaljak, es ha mindez szaggat egy Core2Duo 2.4 + 4GB DDR2 RAM + Gef 8800 GTX mellett, akkor az nem lesz tul jo. A beharangozott gepigeny alapjan gyengebb gep is eleg neki, ez azert erdekes..
  • Tomsteel
    és az a vicc ha megfigyelitek még a tesztgépen is be-beszaggat néha, szóval kapunk egy írtózatos grafikát óriási gépigénnyel, faxa.
  • Neoncsoves
    Meg amint látom a forgalom is 0 :P
  • Neoncsoves
    Ja meg ezek a kockás kanyarok... pfff
  • Neoncsoves
    Videjo

Azért ettől többet vártam. Mik ezek az 1 sávos utak? Valahol lesz 2-4 sávos út? remélem igen...
  • Misi az ezredes
    ennek legalább vannak ajtajai :D
  • TottiZsolt
    Jaja jobb ez a busz, ennek bal oldalt vannak az ajtajai
  • akyyy
    ez jobb hagyd meh plz:D
  • Tomsteel
    én tettem be, és ez a hivatalos. click
  • Misi az ezredes
    előző banner jobb volt ez nem tetszik! Tedd vissza! pls....
  • Tomsteel
    fúú de szánalmas ez az irányítás, járdán kész mészárlás
  • Tomsteel
    van ingame video :) most nézem
  • Isti1
    fene a németekbe.. hogy lehetnek ilyenek:)))
  • PcBalu
    hát jó lenne
  • TottiZsolt
    Bárcsak kiderülne hogy tényleg az amit írsz, de még nincs mihez Gyerünk németek rakjátok fel valamelyik oldalra!!!!!
  • bepe79
    Ezekszerint a patch 1.1 annyit csinal, hogy a steering / billentyu-erzekenysegen valtoztat egy picit, tehat atirtak egy szamot, es becsomagoltak egy telepitheto formaba. Igy lett belole 1.6 MB.
  • TottiZsolt
    Remélem már hétvégén elérthető lesz...
  • Gibor
    Nakivánsi leszek mikor leszelérhető torrenten :D
  • rgida666
    Ez jó. "Tobb jatekos ertesitett minket, hogy szeretnek, ha optimalizalnank a buszok iranyithatosagan."
    Eddig ezt nem látták?
  • Máté94
    Legkönnyebb módszer:Be mész a boltba megveszed,hazaviszed,lemásolod és vissza viszed azt mondva,hogy nem vagyok vele megelégedve kérem vissza a pénzem.
  • dzoli93
    hát ha módolható lesz a játék remélem ezt kijavítja vki.a belsőnézet még a virtual busban is jó.de ha módolhatólesz akkor jó kis game-et lehet belőle csinálni:)
  • TottiZsolt
    Mert a németek spúrok, és nem rakják fel sehova De szerintem ha már a boltokban is kint lesz, véletlenül felkerül valahova
  • Máté94
    Azt nem értem,hogy még nincs kint a játék warezon?
  • TottiZsolt
    Na ez királyság, mire mi is játszunk vele, lesz egy fullos játék belőle. Hajrá srácok, csak így tovább! Had csalódjunk egy pozitívat a sok rossz "élmény" után, és mutassátok meg mit tudtok!
  • bepe79
    Frissitettek a hirek szekciot:

``Thursday, 13th Dezember 2007

First Patch released!
    In the download area you can find the first patch for Bus Simulator 2008. Some gamers expressed their wish to have the steering of the articulated buses optimized, so with Patch 1 the steering of those buses, especially of the double-articulated bus, is optimized.``

Azaz leforditva:

Megjelent az elso patch!
    A download szekcioban megtalaljatok a legelso patch-et a Bus Simulator 2008-hoz. Tobb jatekos ertesitett minket, hogy szeretnek, ha optimalizalnank a buszok iranyithatosagan, ugyhpgy a Patch 1 segitsegevel a buszok iranyithatosaga optimalizalva lett.
  • bepe79
    A Bus-Simulator 2008 Patch v1.1 kizarolag ``German Version only``, tehat csak a nemet verziohoz lesz jo.
  • TottiZsolt
    Viszont azt abszolút de nem értem, hogy ha már most kiadják a patcheket, akkor egyúttal miért nem tudták a játékban megcsinálni ezeket a dolgokat egyből... Nincs kint olyan rég, hogy már patch patch hátán, és szerintem nem tartott volna sok ideig ezeket "belekonvertálni" még a játékba kiadás elött