2313
Bus Simulator 2008
-
Kell, hogy legyen forgalom, ugyanis a screenshotokon is vannak a buszon kivul mas jarmuvek. Na meg egy buszos jatek sokat erne forgalom nelkul.. -
olinolin #1387 lehet amit néztem vidót azon nincsen xd
-
-
pedig van csak kiszúrta a szemedet, muhaha -
olinolin #1384 á
-
olinolin #1383 Kér, hogy nincsen forgalom amúgy nem is rossz! -
TottiZsolt #1382 Ha csajról lenne szó, azt mondanám, hogy ez a TEST megér egy ESTET... De mivel játék, így nem mondom, bár azért remélem nem csak 1x használatos játék lesz...
-
Igen, es a hirek szekcional ma kikerult egy nagybetus `Test` felirat. (:
Vajh` ez most mit jelent? -
:D -
Wááá isten vagy Zsolti! -
TottiZsolt #1378 Hivatalos oldalról egy komment a demóval kapcsolatban az admintól:
"The work on the demo is finished and we are currently testing it before we will put it online in the next days."
Ha jól értelmezem ezt azt jelento, hogy a demóval kapcsolatos munkákat már befejezték, és most tesztelik még, mielött kiraknák az oldalra.
Ez tegnapi komment, úgyhogy szerintem hétvégén kint lesz a demó. -
TottiZsolt #1377 Na, csak jöjjön már ki, aztán ráérünk szídni...
Ti mit tippeltek idén kijön még, és ha igen, szerintetek mikor? 

-
igen, csak sajna szerintem az előre beharangozott gépigény közelében se lesz a valósnak. valami hasnoló történt a Street legal játékkal is, ok nélkül iszonyatoz hardverzabálást csinált. optimalizálás hiánya. -
Pedig a tesztgep valoszinuleg nem egy 486DX2 szintu masina, hanem izmosabb dolog. Legalabbis a jatek-bemutatokat is altalaban csucsgepeken csinaljak, es ha mindez szaggat egy Core2Duo 2.4 + 4GB DDR2 RAM + Gef 8800 GTX mellett, akkor az nem lesz tul jo. A beharangozott gepigeny alapjan gyengebb gep is eleg neki, ez azert erdekes.. -
és az a vicc ha megfigyelitek még a tesztgépen is be-beszaggat néha, szóval kapunk egy írtózatos grafikát óriási gépigénnyel, faxa. -
Neoncsoves #1373 Meg amint látom a forgalom is 0 :P -
Neoncsoves #1372 Ja meg ezek a kockás kanyarok... pfff -
Neoncsoves #1371 Videjo
Azért ettől többet vártam. Mik ezek az 1 sávos utak? Valahol lesz 2-4 sávos út? remélem igen... -
ennek legalább vannak ajtajai :D -
TottiZsolt #1369 Jaja jobb ez a busz, ennek bal oldalt vannak az ajtajai
-
ez jobb hagyd meh plz:D -
én tettem be, és ez a hivatalos. click -
előző banner jobb volt ez nem tetszik! Tedd vissza! pls.... -
fúú de szánalmas ez az irányítás, járdán kész mészárlás -
van ingame video :) most nézem -
fene a németekbe.. hogy lehetnek ilyenek:))) -
PcBalu #1362 hát jó lenne -
TottiZsolt #1361 Bárcsak kiderülne hogy tényleg az amit írsz, de még nincs mihez
Gyerünk németek rakjátok fel valamelyik oldalra!!!!!
-
Ezekszerint a patch 1.1 annyit csinal, hogy a steering / billentyu-erzekenysegen valtoztat egy picit, tehat atirtak egy szamot, es becsomagoltak egy telepitheto formaba. Igy lett belole 1.6 MB. -
TottiZsolt #1359 Remélem már hétvégén elérthető lesz...
-
Gibor #1358 Nakivánsi leszek mikor leszelérhető torrenten :D -
rgida666 #1357 Ez jó. "Tobb jatekos ertesitett minket, hogy szeretnek, ha optimalizalnank a buszok iranyithatosagan."
Eddig ezt nem látták? -
Legkönnyebb módszer:Be mész a boltba megveszed,hazaviszed,lemásolod és vissza viszed azt mondva,hogy nem vagyok vele megelégedve kérem vissza a pénzem. 

-
dzoli93 #1355 hát ha módolható lesz a játék remélem ezt kijavítja vki.a belsőnézet még a virtual busban is jó.de ha módolhatólesz akkor jó kis game-et lehet belőle csinálni:) -
TottiZsolt #1354 Mert a németek spúrok, és nem rakják fel sehova
De szerintem ha már a boltokban is kint lesz, véletlenül felkerül valahova
-
Azt nem értem,hogy még nincs kint a játék warezon?
-
TottiZsolt #1352 Na ez királyság, mire mi is játszunk vele, lesz egy fullos játék belőle. Hajrá srácok, csak így tovább! Had csalódjunk egy pozitívat a sok rossz "élmény" után, és mutassátok meg mit tudtok!
-
Frissitettek a hirek szekciot:
``Thursday, 13th Dezember 2007
First Patch released!
In the download area you can find the first patch for Bus Simulator 2008. Some gamers expressed their wish to have the steering of the articulated buses optimized, so with Patch 1 the steering of those buses, especially of the double-articulated bus, is optimized.``
Azaz leforditva:
Megjelent az elso patch!
A download szekcioban megtalaljatok a legelso patch-et a Bus Simulator 2008-hoz. Tobb jatekos ertesitett minket, hogy szeretnek, ha optimalizalnank a buszok iranyithatosagan, ugyhpgy a Patch 1 segitsegevel a buszok iranyithatosaga optimalizalva lett. -
A Bus-Simulator 2008 Patch v1.1 kizarolag ``German Version only``, tehat csak a nemet verziohoz lesz jo. -
TottiZsolt #1349 Viszont azt abszolút de nem értem, hogy ha már most kiadják a patcheket, akkor egyúttal miért nem tudták a játékban megcsinálni ezeket a dolgokat egyből... Nincs kint olyan rég, hogy már patch patch hátán, és szerintem nem tartott volna sok ideig ezeket "belekonvertálni" még a játékba kiadás elött