Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Vááá lemaradtam mindenrõl! kocsmázni voltam haverommal! Mind 1 úgy sem lehettem volna házigazda 😄 <#taps><#taps><#taps><#taps>Gratulálok bepe<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

OFF Na további jó éjt \ kinek mi tetszik, szevasztok! <#pias><#integet2><#pias><#integet2>

ON

Valóban..görög volt a falóban.. Elnéztem a dolgot <#smile>

bepe79
OFF: egyebkent rosszul latod, a 18WoS: American Long Haul topikomban nem vagyok hazigazda, csak en nyitottam meg.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
😊 elvileg tele kéne írva lennie a topiknak mindenféle megjelenéssel kapcsolatos dologgal, de semmi hír, még szép, hogy offolunk 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Miután megkaptad a jogot úgyis, a ma esti hozzászólások felét törölheted mert nem a játékról szól, szóval lehetsz rendhagyó, és mondhatod a szöveged <#pias>

bepe79
Igen, de jo hazigazda-jelolthoz hiven nem szeretnem szet-offolni a topikot. 😉

Suzuki Swift GL 1.3

De ahogy nézem ott Te vagy a Házigazda, úgyhogy csak elõkerült az a jog<#vigyor2> És mint új Házigazda (egyenlõre csak jelölt) megírtad már a köszöntõ beszéded, és a kampányszöveget, hogy mit fogsz biztosítani, mennyi infót, stb, stb? <#idiota> <#pias>

Tomsteel
nekem ez volt az elsõ topikom és már a kérés napján megkaptam, pedig alig volt pár hsz.

bepe79
Varjunk meg ezzel, ne igyunk elore a medve borere, nekem a 18 Wheels of Steel: American Long Haul topikhoz sem adtak jogot, pedig azt en nyitottam raadaskent. (: Ugyhogy csak nyugtaval dicserjuk a napot, de azert koszi! <#eljen> <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

Hopp, mármint bepe, nem bete <#pardon1>

Akkor <#pias>egyet a leköszönõ Tomsteel tiszteletére, és <#pias> az új Házigazda bete79 tiszteletére! De a magaméra <#pias><#pias><#pias><#vigyor> Üdv bepe! Jó házigazdáskodást! <#nyes>

Tomsteel
éljen éljen<#eljen><#integet2>

bepe79
Sziasztok! En is szivesen elvallalom, es ha az SG forum uzemeltetoi at tudjak tenni esetleg a jogot, akkor megprobalom legjobb belatasom szerint felhasznalni, es meg aktivabb lenni itt a topikban. (:

Suzuki Swift GL 1.3

Nyet<#pias>

Tomsteel
bepe lesz az utód, van esetleg valakinek valamilyen ellenvetése?

Akkor már elötted az utódod <#vigyor0>

Tomsteel
nem ezzel kapcsolatos a dolog

akyyy
de hisz még meg sem jelent. azért várjuk már meg a megjelenést, vagyis miután meg lehet VENNI

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomsteel
megmondom õszintén én bepe-t ajánlanám, mindig olyan felelõsségteljesen fordít nekünk mindent, meg hát látja mindenki, hogy képben van, de ez csak személyes vélemény, de tuti, hogy senkinek nem lenne egy szava sem 😊

Értem. Ha sokan lennénk itt, akik ezzel a játékkal foglalkoznak, és rendszeresen írnak is, meglehetne szavazni, hogy ki legyen az új Házigazda, így kiderülne, hogy a többiek kit tartanak a legjobbnak erre a feladatra. De így elég nehéz... Na majd kiderül <#smile>

Tomsteel
ó nagyon köszi. suli az oka, vizsgaidõszak, kicsit besûrûsödtek a dolgok, meg rájön az hogy egy nagyot csalódtam a játékban, bár az annyira nem érdekelne, csak egyszerûen nem tudnám normálisan elvégezni a feladatot. ennyi.

Nem akarják visszavonni, megtartanak Téged, mert jól csináltad a dolgod<#pias> Tényleg amúgy mi is az oka hogy lemondasz a jogról? <#nemtudom>

bepe79
Olyan ember probalja meg elvallalni, aki kezben tudja tartani a dolgot, felelossegteljesen intezi, tud magyarul irni-olvasni normalisan, nem karomkodik, nem flamel, nem floodol, es akkor torol posztot csak, amikor tenyleg szukseg van ra, stb...

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
neeem, én itt maradok 😊) csak nem leszek házigazda, de egyébként akkortól nem leszek, majd ha az SG visszavonja tõlem a jogot.

Még fél óra..Mindenki készüljön a közös elköszönésre Tomsteeltõl! <#integet2>

Annak örültem volna ha egy olyan szintû játékot összehoznak, csak buszosban, dehát biztos többe került volna, és még a felhasználók véleményére is adni kellett volna.. Mostmár mindegy, ez van..<#zavart2>

Jobb ha tavaszra adják ki biztos jobb lenne akkor! Amúgy a 18 Wos Haulin simán leveri grafikában fizikában meg stb... <#nyes> Végülis amúgy 18 Wos fan vagyok csak véletlenûl csöppentem ide ebba fórumba. <#alien>
Megnéztem nem vészes.. Köszi a segítséget! <#smile>

Értem értem köszi... De amíg nem jut jobb az eszembe maradhat a Te általad tervezett banner, vagy éjfélkor azt is bepakolod a táskádba és viszed magaddal? <#vigyor>

De legalább addig tanulmányozom az addig általad küldött cuccost <#smile>

Azért még várjunk, hátha lesz más is aki jelentkezik a posztra... Aztán ha éjfélig nem akkor elviszem a balhét...<#pias>

Okés

Tomsteel
tudod törölni a hozzászólásokat, szerkesztheted a bannert, és lényegében ennyi, amit látsz(háttér, képek, hivatkozások) azokat én csinálátam, szóval ha értesz a html programozáshoz(vagy a google-hoz😊) akkor elboldogulsz vele. mindjárt küldök egy privit, hogy hogy néz ez ki htmlben, sztem nem bonyolult.

És ez mivel jár? Nagyvonalakban letudod írni? Mert lehet bevállalom, sok dolgom nem lenne vele mondjuk... <#vigyor4> De azért ha tudsz infót ömleszteni felém azt megköszönném! <#pias>

Tomsteel
nem zárul be csak nem lesz házigazdája, addig amíg valaki nem jelzi az sg-nek, hogy szeretne az lenni....azért szólok, mert én már írtam nekik, hogy lemondok, de aki ma éjfélig szól nekem, annak segítek elintézni, mondván ajánlani fogom õt.

Ja ezaz jelezzétek, mert ha nem, akkor bezárul a topic, s az gáz, akkor nem tudjuk hol szídni a játékot! <#pias> Vagy a jót mondani róla amit kétlek, hogy lenne.. <#hehe> Szóval valaki gyorsan vállalja el!! <#pias>

Tomsteel
HA SZERETNÉL HÁZIGAZDA LENNI, JELEZD ITT A TOPIKBAN !

Az a baj ezzel, hogy már bárki írhatna nekik bármit, nem történne semmi. Azért is mert ELVILEG nem sokára már kint lesz, másodsorban pedig azért, mert nagyívben tojnak rá, úgy vannak vele, hogy "csináltunk egy jó szimulátort, a többi minket már nem érdekel"... És ez a szégyen benne, mert õk tuti azt hiszik maradandót alkottak. Sajnos ezt már csak toldozni-foltozni lehet majd, de a játékon az mit sem változtat majd, hogy lesznek fantázia buszok, ha a játék eleve egy nagyrakás teve ürülék... Ezzel a játékkal is csak az idegeskedés van <#boxer> Áhh, inkább <#pias><#pias><#pias> ez jobb, és még megis érzem, ért valamit, nemúgy mint ez a játék...<#pias>

Tomsteel
ma éjfélig szóljatok, és akkor én megoldom az átíratást.

Tomsteel
mi a makrancos fenének írnak, illetve ígérnek ilyet, hogy dec7 confirmed, hogyha sehol nincs ez a xar. ne mondjanak semmit, ne vegyenek levegõt, és akkor nincs az, hogy zöldségeket beszélnek a megjelenésrõl, meg mindenrõl ! Ekkora mocsokságot is rég láttunk...nem szép tõlem de le fogok mondani a házigazda jogról...van olyan akit esetleg érdekelne?

Azt ne mondjátok, hogy a Bus Driver grafikája szar, me az naon jó, csak a fizika szar. Olvastam vhol hogy a grafikára panaszkodnak a bus drivernél. A hó az monnyuk nem jó.
új játék kéne...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hello! Lenne egy két kérdésem a játékkal kapcsolatban! Ha lehetne msn-en megbeszélhetnénk a dolgokat! cimem: [email protected]
Ha lehetséges vegyél fel légyszi! Köszi
Jómagam nagy Vbus-os vagyok, imádom a játékot. Készítek hozzá néha dolgokat.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Inkább halasszák el egy fél évvel a megjelenést, és annyi idõ alatt kijavíthatják a buszok grafikáját, a kanyarokat, nagyobb várost lehet csinálni, és meg lehetne csinálni úgy az utasanimásiót, hogy ne csak felszálljanak, hanem le is üljenek. Meg ha a busz beáll 170 fokban a megállóba, szal a hátsó része nincs egyenesben az elsõvel, akkor ne rakja be a buszt 180 fokba az animáció idejére, aztán a végén visszarakja, apró hibák, de fél év elég rá. Meg lehetne bõvebb a buszállomány, garázsból indulni, ezt vki el kéne küldje a fejlesztõknek németül.
Az nem kifejezés... Dehát ez van, látszik amíg egy NAGY cég nem alkot ebben a témában, addig nem is lesz JÓ busz szimulátor.. Erre viszont sajnos nagyon kicsi az esély.. No, legalább tudjuk mit vártunk nagyon, de nem kellett volna..<#pias><#pias><#pias>

gumikacsa
Húúúhhh, hát ez ritka kaki lett...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Én a helyedben nem várnám ennyire.mert azért ilyen sz*r játékot.meg se jelent de már sokan szidják.azért jó lenne ha vki csinálne 1 ku*va jó buszos játékot.ami télleg szimulátor lenne.
ÜBER GAGYI!!!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!