2313
Bus Simulator 2008
  • kem001
    A játék 10.-én jelent meg hivatalosan ugye jól mondom?
  • kem001
    Találtam valamit, de remélem nem fake...
  • suexID
    Meg lajosmizsei! :D
  • PcBalu
    ja már én is vettem észre hogy nem tudok tölteni. :D
  • TottiZsolt
    Ja tényleg, most néztem az adatlapját. Akkor már nem is reménykedem. Bár eddig se fűztem a dologhoz nagy reményeket, de látom csak egy kisgyerek szórakozott, szokás szerint. Biztos megitta a reggeli kakaót és vicces kedvébe került tőle. Azt hitte ez k*rva poénos...
  • Myster X
    14 év alatt kamu vagy ember...
  • TottiZsolt
    Ja ha tényleg töltöd, akkor dobj egy linket!
  • bajusza
    leho94! Dobj már egy linket a torrentre, ahonnal lehet szedni a BS 2008-at?
  • bajusza
    na az jó, nekem is szedni kéne lefelé.
  • TottiZsolt
    Hát ebbő' mamá' nem lesz demó, se több, se kávesebb'... Mivel gondolom ők sem dolgoznak, és sz*rnak rá, mit gondolnak a leendő játékosok.. Ezzel a tempóval nem tudom mikorra lesz..
  • leho94
    hehh....most töltök torrentről és van 91 seed-em:))))
  • laslandes
    a szakszervezet úgy döntött, hogy pc-n sem indulhatnak el a járatok :\ teljes torrentblokád.
  • suexID
    Sztrájkolnak a torrentesek is? Határozatlan ideig nincs seed? :D
  • bepe79
    A demo-val valo vacakolas szokott resze lenni a marketing-strategianak. Ugyanis minel tovabb huzzak-halasztjak a demo megjeleneset, annal tobb nemet dont ugy, hogy inkabb megveszi gyorsan es kiprobalja (bar nem tudom, ott milyen meretu tabora van a buszos game-eknek), a masik oldala a dolognak pedig az, hogy ilyen low-price / budget jatekoknal a demo alapjan eleg sok felhasznalo dont ugy, hogy o ez bizony kihagyja, mert nincs benne fizika, nincs benne jo grafika, stb. stb. Tehat ezert a Contendo / Astragon inkabb kesobb adja ki a demot, mert nekik ez igy eri meg jobban.
  • TottiZsolt
    Marketing szempontból tényleg jól csinálják, mert már nem kell sokáig húzniuk az időt, és itt a Karácsony. Ebből a szempontból okosak, tudják, hogy akinek az ismerősei szeretik az ilyen féle játékokat, úgyis megveszik. No, ha ebből indulok ki, remélem Karácsony tájékán valóban megjelenik. Ha nemfog, akkor már csak jövőre. Amit meg nem értek, azaz, hogy ha kész van a full játék a demóval miért "tökölnek" ennyit...
  • bepe79
    Pedig marketing szempontbol teljesen jol csinaljak a dolgot. A gamerek szemszogebol nem csinaljak jol.
  • PcBalu
    még mindíg nincs demó?? jesszusom ezek az astragonosok nem komplettek!
  • laslandes
    a Volán sztrájk miatt nem lesz torrent
  • TottiZsolt
    Ha belegondolok, azt írták annó, hogy a full játék megjelenése után lesz demó. Namármost igazuk is van, mert neten már kijött, meglehet venni, lelehet tölteni. Kérdés erre a megjelenésre gondoltak-e, vagy a boltira?! Nem tudom eldönteni várjam-e a demót, vagy inkább a boltit. Mert ha a boltit várom, akkor már nem igazán lesz idén belőle semmi, így demó se, de ha a demót várom, lehet, hogy jobban járok, mert az pár napon belül kint lesz, viszont fordítva.. Na mindegy Legyen már valamit aztán kész
  • bepe79
    Igazabol csak a web-lap szerkezete, kinezete lett masabb, mert a Bonuspack meg a Modding menupont alatt meg mindig nincs semmi.
  • TottiZsolt
    Na már csomó mindent kiraktak hozzá a hivatalos oldalra, jó lenne ha már nem csak neten lehetne megvenni... Bár én idénre már egy demóval is beérném, ha így haladnak, sajnos idén már nem lesz kézzel fogható CD belőle.. Tudom, "hosszú" még az év, de akkor is.. Lehet nem is lesz bolti kiadás belőle, csak netes? Remélem ez is kiderül pár napon belül..
  • stuka85
    eddig sehol DE ezt nem itt kellene hanem mondjuk goooogle a barátod
  • krisz44
    Torrentről mikor lehet letölteni????????
  • Haresz80
    Igaz....
  • suexID
    Igen, a szobrász meg döntse le a saját köztéri szobrát kalapáccsal, öntsön rá festéket, és tagelje rá, hogy "szeretlek Mari"! Sőt, a festő éjjel lopózzon be a galériába, és szabdalja szét késsel a képeit! De tudnám még folytatni a sort! :D
  • Gibor
    de a torentet is feljavíthatnák vlahova...
  • suexID
    De legalább javítgatják a hibáikat.
  • litlebubu
    Máris van 1.1 patch? Szerintem lesz 10.1 is!
  • Tomsteel
    természetesen gyári állapotú játékról beszélek.
  • Tomsteel
    sajnos igen :P
  • Misi az ezredes
    :D jah :D
  • Gibor
    akkoraz enyém meg a modding csapatomé lenne az első olyan gép? király...
  • Tomsteel
    egyetértek, részletes, de még egyik gépen sem láttam normálisan, idegesítő akadások nélkül futni. és azért ez gáz, bármennyire is az egyik legélvezetesebb játék. de én nem értek hozzá.
  • Gibor
    tudm de én most nem erről beszélek.
  • Misi az ezredes
    ez biztos nem olyan mert hát ha láttad a videókat kicsit ratyi
  • Gibor
    részletesebb? hát ha neked nem részletesegy komplett motor block meg felfüggesztés meg egyész autó teljesen szétszedhető és mind hipoly modellel.. akkkor nemtom neked mia részletes.
  • Tomsteel
    hát azért részletességről csak korlátozott mennyiségben beszélhetünk. inkább úgy fogalmazok, hogy láttam már részeletesebb játékot (sokkal) jobban futni.
  • dzoli93
    azé az nem bisztos h olyan sz*r a forgalom.lehet h lehet beálítani.teccésed szerint.
  • Gibor
    ühümm... 3évig street legalt moddoltam... szal tudom ott mi volt a gond.. SL1 optimalizátlan volt tény de SL2 viszont a polygonok számától meg részletességétől volt durva menet gyengébb gépeken...
  • Misi az ezredes
    jah de ha ilyen gagyi forgalom van ptyyűűű a game is olyan lesz sztem! amm.. észrevettétek h kinyitya a hátsó ajtót a csuklós buszoknál az ürge akkor egyenebe ugrik? lol :D